Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ -ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ +ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ε, αμα εχουμε χιονοεκπληξεις κιντερ.... Τι να πω εγω!
    Αντε καλα να περασουμε!
    καιρομανια!!!!!

Comment

Παντως εμενα η θερμοκρασια δειχνει 4.9 και υγρασια 100%....Δεν ξερω εαν οντως εχει προβλημα το θερμομετρο μου... Με τον Κουβανο εχουμε παντα διαφωνια σε αυτο.
      καιρομανια!!!!!

Comment

21:15!

Comment

Originally posted by Κατερινα View Post
          Παντως εμενα η θερμοκρασια δειχνει 4.9 και υγρασια 100%....Δεν ξερω εαν οντως εχει προβλημα το θερμομετρο μου... Με τον Κουβανο εχουμε παντα διαφωνια σε αυτο.
          Εγώ έχω δυο θερμόμετρα DIGITAL ένα από τα Τζαβο (δείχνει τώρα 3,4C) και το άλλο National geographic(δείχνει τώρα 2,8C) πιας τ αυγο και' κουρευτο!
          Σταθμος Χαλανδριου-Βριλησσιων: chal-brill90weather.zapto.org
          Μετεοκαμερα: offline
          +Κυνηγός χιονοκαταιγίδας+ :weather_27:

Comment

Originally posted by vainone View Post

21:15!
            Νατα μας, που που ειναι?

Comment

Σε πιες περιοχες την αττικης εχουμε φαινομενα αυτη την στιγμη ρε μαγκες?για δωστε αναφορες.

Comment

ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ..ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
                ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...

Comment

νεα 430+ πανω περιπου υπολογιζω χιονοστρωση δρομους, παλαια 400... η τ δεν ξεπερναει τον 1 βαθμο πουθενα..γκρειντερ στους κεντρικους να βρισκει κατω η λαμα και να βγαινουν σπιθες!!! τρελα πραγματα!!

Comment

Βρε παιδια, απο που ειναι αυτη η ομορφη φωτο;
                    National geographic εχω και εγω....Μχχχχχ...
                    καιρομανια!!!!!

Comment

• Originally posted by Κατερινα View Post
                      Βρε παιδια, απο που ειναι αυτη η ομορφη φωτο;
                      National geographic εχω και εγω....Μχχχχχ...
                      δε ξερω που εισαι τωρα αλλα ανεβα προς πεντελη-διονυσσο να δεις!!! national geographic true HD κι ολας!

Comment

• μια ωρα πριν επισης!

Comment

• Originally posted by vainone View Post
                          δε ξερω που εισαι τωρα αλλα ανεβα προς πεντελη-διονυσσο να δεις!!! national geographic true HD κι ολας!
                          Εγώ ανέβηκα πριν ώρα λίγο πιο πάνω από την Λεωφόρο Βενιζέλου προς "Λάμπη" και έπρεπε να βάλω αλυσίδες οπότε γύρισα αμέσως.

Comment

• ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΔΙΟΝΥΣΟ...ΠΕΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ....ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΡΙΧΝΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ...ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΠΩΣ..ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
                            ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...

Comment

• Λοιπον, ο φιλος που ανεφερε πως αστοχησα στην προγνωση μου καλον ειναι να μαθει 2 πραγματα :

1) eιμαι ολη μερα μεταξυ αμαρουσιου και ζωγραφου και ξερω πολυ καλα τι εκανε στο μισο Λεκανοπεδιο. Ασθενεις βροχες ή χιονονερο με παυσεις και ανοιγματα ενδιαμεσα.
                              2) Μεχρι στιγμης τα υψομετρα εξελλισονται με αποκλιση +- 50μ οπως τα εχω πει. Το ιδιο συμβαινει και με τη συγκλιση που ειναι περισσοτερο προς β-βα αττικη με εξαιρεση το πρωι που ο καιρος ηταν προς τα δ-βδ.
                              3) Εχω αναφερθει σε προσκαιρες χιονοπτωσεις αργοτερα και στα β.προαστια απο τα 300μ και πανω και αν ειδες κανεις σε σχολια μου στο ποστ ανεφερα οτι πιθανον να δουνε νιφαδες και περιοχες μεχρι και 250μ.
                              4) Δεν ειπα ποτε οτι ο υμηττος δε θα εχει πασπαλισμα. Ειπα οτι πιστευω οτι δε θα εχει τα ιδια φαινομενα με Παρνηθα ή Πεντελη? Μηπως τα εχει? Εχω φιλο που μενει Καισαριανη και ξερω πολυ καλα οτι τη μιση μερα εχει ξαστερια και την αλλη μιση κλεινει ο καιρος και ριχνει ασθενες χιονονερο.
                              5) Επειδη βλεπω αναφορες απο περιοχες που αποκλειεται να χιονισε, μενω στο μαρουσι στα 250μ και αντε να ειδα 2-3 υγρες νιφαδες μεσα στη βροχη. Μεχρι προτεινος παντως ειχα δυνατο χιονονερο.
                              6) Η κακοκαιρια δε τελειωσε ακομα. Κρινετε με αφου τελειωσει.

Υ.Γ. Η προγνωση γραφτηκε την Κυριακη το βραδυ , οποτε θα ηταν δεδομενες ορισμενες μικρες αποκλισεις οπως για παραδειγμα εξαρσεις των φαινομενων. Νομιζω ομως οτι καποιος θα ειναι καλο να ειναι πιο πολυ ρεαλιστης παρα φαμφαρολογος...

Με εκτιμηση ...
                              eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

• Originally posted by giorgospel View Post
                                Λοιπον, ο φιλος που ανεφερε πως αστοχησα στην προγνωση μου καλον ειναι να μαθει 2 πραγματα :

1) eιμαι ολη μερα μεταξυ αμαρουσιου και ζωγραφου και ξερω πολυ καλα τι εκανε στο μισο Λεκανοπεδιο. Ασθενεις βροχες ή χιονονερο με παυσεις και ανοιγματα ενδιαμεσα.
                                2) Μεχρι στιγμης τα υψομετρα εξελλισονται με αποκλιση +- 50μ οπως τα εχω πει. Το ιδιο συμβαινει και με τη συγκλιση που ειναι περισσοτερο προς β-βα αττικη με εξαιρεση το πρωι που ο καιρος ηταν προς τα δ-βδ.
                                3) Εχω αναφερθει σε προσκαιρες χιονοπτωσεις αργοτερα και στα β.προαστια απο τα 300μ και πανω και αν ειδες κανεις σε σχολια μου στο ποστ ανεφερα οτι πιθανον να δουνε νιφαδες και περιοχες μεχρι και 250μ.
                                4) Δεν ειπα ποτε οτι ο υμηττος δε θα εχει πασπαλισμα. Ειπα οτι πιστευω οτι δε θα εχει τα ιδια φαινομενα με Παρνηθα ή Πεντελη? Μηπως τα εχει? Εχω φιλο που μενει Καισαριανη και ξερω πολυ καλα οτι τη μιση μερα εχει ξαστερια και την αλλη μιση κλεινει ο καιρος και ριχνει ασθενες χιονονερο.
                                5) Επειδη βλεπω αναφορες απο περιοχες που αποκλειεται να χιονισε, μενω στο μαρουσι στα 250μ και αντε να ειδα 2-3 υγρες νιφαδες μεσα στη βροχη. Μεχρι προτεινος παντως ειχα δυνατο χιονονερο.
                                6) Η κακοκαιρια δε τελειωσε ακομα. Κρινετε με αφου τελειωσει.

Υ.Γ. Η προγνωση γραφτηκε την Κυριακη το βραδυ , οποτε θα ηταν δεδομενες ορισμενες μικρες αποκλισεις οπως για παραδειγμα εξαρσεις των φαινομενων. Νομιζω ομως οτι καποιος θα ειναι καλο να ειναι πιο πολυ ρεαλιστης παρα φαμφαρολογος...

Με εκτιμηση ...
                                Εννοείται ότι αποκλίσεις γίνονται, δεν μπορεί να υπάρξει απόλυτη ακρίβεια.

Comment

Working...
                                X