Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.k. Σμόλικα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και εγω να σιγονταρω οτι εχει δικιο ο φιλος loof....aλλα το προβλημα ξεκιναει απο την λαθος νοοτροπια εμας των ιδιων,συμπεριλαμβανομενης και της αφεντιας μου.Βλεπεις πχ σχολια ,ακομη και εδω στο φορουμ,του τυπου.....με αξιωσε ο θεος να χτισω ενα εξοχικο στο βουνο να χαιρομαι με την οικογενεια μου το χιονι και το βουνο... και δεν κανεις τον σταυρο σου και σταματας εκει την κουβεντα αλλα συνεχιζεις.. τι ωραια θα ηταν να ξεκινουσε ενα λιφτ μπροστα απο το σπιτι μου η αντε βαρια-βαρια απο την πλατεια του χωριου...μονο και μονο να μπορω να απολαμβανω το ski in -ski out......η την Γονδολα καθως περναει πανω απο το σπιτι μου καθ*οδον προς το Σμολικα εν μεσω διακοπων ρευματος απο το αστειο δικτυο της Δεη στην περιοχη..... Δυστυχως δεν λειτουργουν ετσι τα πραγματα παιδια ιδιαιτερα στους χαλεπους καιρους που ζουμε τωρα.Ωραια τα ονειρα και οι ονειροξεις που προσφερουν αλλα με καλυτερα οργανωση-δοιανοιξη νεων πιστων και τεχνητη χιονωση μια χαρα ειμαστε με τα υπαρχοντα χκ.

Comment

• Λοιπόν snowman το κόμπλεξ σου είναι αξεπέραστο. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις μαζί μου και οτι σχετίζεται με μένα (από τον τόπο καταγωγής μέχρι οτι μπορεί να φανταστεί κανείς) και περιμένεις πότε θα γράψω κάτι, για να απαντήσεις το αντίθετο, ας είναι και ασυναρτησία (δεν λες και τίποτα άλλο βέβαια). Πιο πάνω συμφώνησα με τον TJhon σε κάτι που έγραψε και τα έβαλες μαζί μου γιατί συμφώνησα και όχι μ' αυτόν που τα έγραψε, και πολλά άλλα. Έχουμε 11 σελίδες στο συγκεκριμένο θέμα για να μας αποδείξεις οτι η Ελλάδα έχει για χκ το Σέλι και δεν χρειάζεται κανένα άλλο γιατί το Σέλι τα έχει όλα. Σχετικά με το θέμα που είναι ΧΚ Σμόλικα ζήτημα να γράφτηκαν 10 ποστ. Γράφω κάτι για πλάκα (π.χ. να ξεκινούσε η γόνδολα δίπλα στο σπίτι μου) και εσύ το παίρνεις σοβαρά και μας κάνεις κύρηγμα. Όσο για τα άλλα που αφορούν την προσωπική μου ζωή, ούτε αν κάνω το σταυρό μου ξέρεις ούτε τίποτα άλλο, και είναι δικό μου θέμα. Εκτός αν με ξέρεις και με ζηλεύεις τόσο πολύ... Μάλλον είμαι το ναρκωτικό σου φαίνεται. Δεν έχω ασχοληθεί μαζί σου εδώ και 2-3 χρόνια αλλά αυτό μάλλον λειτούργησε ανάποδα σε σένα, όπως λέγαμε στο σχολείο για τις γκόμενες οτι όσο τις φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάνε, έτσι έπαθες και εσύ. Όσο δεν απαντώ στις προκλήσεις σου τόσα χρόνια τώρα, το κόλλημά σου μαζί μου έχει γίνει αξεπέραστο. Μήπως στα νιάτα μου σου είχα "φάει" την γκόμενα και δεν το ξέρω και το βγάζεις τώρα; Τι να πω; Στο λέω δημόσια οτι είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου και θα ήθελα να κάνεις και εσύ το ίδιο. Βέβαια αν το πάθος σου δεν σε αφήνει να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να απευθυνθείς σε πιο ειδικούς.
      Ζητώ συγνώμη από τα υπόλοιπα παιδιά για το άσχετο του ποστ, αλλά όπως είπα είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι.

Comment

• Originally posted by Thalis View Post
        Λοιπόν snowman το κόμπλεξ σου είναι αξεπέραστο. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις μαζί μου και οτι σχετίζεται με μένα (από τον τόπο καταγωγής μέχρι οτι μπορεί να φανταστεί κανείς) και περιμένεις πότε θα γράψω κάτι, για να απαντήσεις το αντίθετο, ας είναι και ασυναρτησία (δεν λες και τίποτα άλλο βέβαια). Πιο πάνω συμφώνησα με τον TJhon σε κάτι που έγραψε και τα έβαλες μαζί μου γιατί συμφώνησα και όχι μ' αυτόν που τα έγραψε, και πολλά άλλα. Έχουμε 11 σελίδες στο συγκεκριμένο θέμα για να μας αποδείξεις οτι η Ελλάδα έχει για χκ το Σέλι και δεν χρειάζεται κανένα άλλο γιατί το Σέλι τα έχει όλα. Σχετικά με το θέμα που είναι ΧΚ Σμόλικα ζήτημα να γράφτηκαν 10 ποστ. Γράφω κάτι για πλάκα (π.χ. να ξεκινούσε η γόνδολα δίπλα στο σπίτι μου) και εσύ το παίρνεις σοβαρά και μας κάνεις κύρηγμα. Όσο για τα άλλα που αφορούν την προσωπική μου ζωή, ούτε αν κάνω το σταυρό μου ξέρεις ούτε τίποτα άλλο, και είναι δικό μου θέμα. Εκτός αν με ξέρεις και με ζηλεύεις τόσο πολύ... Μάλλον είμαι το ναρκωτικό σου φαίνεται. Δεν έχω ασχοληθεί μαζί σου εδώ και 2-3 χρόνια αλλά αυτό μάλλον λειτούργησε ανάποδα σε σένα, όπως λέγαμε στο σχολείο για τις γκόμενες οτι όσο τις φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάνε, έτσι έπαθες και εσύ. Όσο δεν απαντώ στις προκλήσεις σου τόσα χρόνια τώρα, το κόλλημά σου μαζί μου έχει γίνει αξεπέραστο. Μήπως στα νιάτα μου σου είχα "φάει" την γκόμενα και δεν το ξέρω και το βγάζεις τώρα; Τι να πω; Στο λέω δημόσια οτι είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου και θα ήθελα να κάνεις και εσύ το ίδιο. Βέβαια αν το πάθος σου δεν σε αφήνει να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να απευθυνθείς σε πιο ειδικούς.
        Ζητώ συγνώμη από τα υπόλοιπα παιδιά για το άσχετο του ποστ, αλλά όπως είπα είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι.
        Ντρεπομαι καν να συνδιαλεχθω φιλε μου μαζι σου...ντροπη σου για τους αστηρικτους προσωπικους χαρακτηρισμους σου και το χαμηλο ηθος που παραγεις.Δεν αναφερθηκα σε σενα και δεν πρωσοποποιησα την αντπαραθεση ασχετα αν προκληθηκα απο το σχολια σου,καταπτυστα τις περισσοτερες φορες.Σου επιστρεφω ολους τους χαρακτηρισμους και τα ευφανταστα σεναρια που πλαθει το μυαλουδακι σου.Η παιδεια μου και το ηθος μου δεν μου επιτρεπει να πω αυτα που θελω γιατι βλεπω οτι εχεις πλασει ενα ολοκληρο εμετικο σεναριογραφημα που ουτε καν με αγγιζει αλλα με αφηνει και παγερα αδιαφορο.Ντροπη σου και παλι για τα προσωπικα σου σχολια..δεν ειναι η πρωτη φορα που παρεμβαινεις και με σχολιαζεις και θα σε παρακαλουσα να ειναι και η τελευταια.Οσο για το δωρεαν ψυχογραφημα ηθελα να πω οτι ακροβατεις επικινδυνα με τα ορια της γραφικοτητας και του κιτς...

Comment

• Ώπα ηρεμία ρε παίδες δεν χρειάζονται αυτά...

Το όλο θέμα φίλε snowman είναι ότι εσύ καλά κάνεις και αρκείσαι στο Σέλι αλλά υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χιονοδρόμων που ζητάμε κάτι παραπάνω από 2-3 χαλαρές καταβάσεις σε ένα μικρό χ.κ. Αυτό ξεκίνησα να λέω από την αρχή και μάλλον εσύ και ο airboarder δεν θέλατε να καταλάβετε. Συμφωνώ με 100% με τα υπόλοιπα παιδιά που κατάλαβαν το σκεπτικό.

Από εκεί και πέρα πρέπει να καταλάβουμε ότι στο Σέλι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ΜΕΓΑΛΟ χ.κ. διαστάσεων Bansko κ.τ.λ. Ούτε στο Πισοδέρι, ούτε σε κανένα βουνό χαμηλού υψομέτρου!!! ΘΑ μπορούσε να γίνει ΑΝ είμασταν στη Φιλανδία και το κλίμα μας επέτρεπε να κάνουμε σκι μέχρι τη Νάουσα ή τη Φλώρινα!!! Έτσι θα μπορούσαμε να ενώσουμε και το Σύνταγμα με την Πάρνηθα και να μην το συζητάμε άλλο. ΑΛΛΑ εδώ στη Μεσόγειο ΑΝ θέλαμε ποτέ να μιλήσουμε για ένα ΜΕΓΑΛΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ με διαδρομές 7-10 χιλιομέτρων και συνολικές πίστες 60-80χμ (δεν είμαστε υπερβολικοί δεν ζητάμε 350 χμ. ούτε Matterhorn), θα πρέπει να ασχοληθούμε με ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ! Τέτοια βουνά στη χώρας μας είναι ο Όλυμπος , Σμόλικας, Βόρας κ.τ.λ. Ανέφερα το Σμόλικα γιατί πληρεί πολλές από τις προϋποθέσεις σαν βουνό και μόνο. Ας γίνει και στον Όλυμπο κανένα πρόβλημα. Σαφώς μπορεί να μην γίνεται καν αλλά το θέμα ανοίχτηκε για να δούμε καμιά φώτο και να οραματιστούμε έτσι για πλάκα, να έχουμε να λέμε δηλαδή πιο πολύ παρά για κάτι πιο σοβαρό! Ε, και ποτέ δεν ξέρεις... 1/1000000000000

Comment

• Originally posted by snowpar View Post
            Ώπα ηρεμία ρε παίδες δεν χρειάζονται αυτά...

Το όλο θέμα φίλε snowman είναι ότι εσύ καλά κάνεις και αρκείσαι στο Σέλι αλλά υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χιονοδρόμων που ζητάμε κάτι παραπάνω από 2-3 χαλαρές καταβάσεις σε ένα μικρό χ.κ. Αυτό ξεκίνησα να λέω από την αρχή και μάλλον εσύ και ο airboarder δεν θέλατε να καταλάβετε. Συμφωνώ με 100% με τα υπόλοιπα παιδιά που κατάλαβαν το σκεπτικό.

Από εκεί και πέρα πρέπει να καταλάβουμε ότι στο Σέλι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ΜΕΓΑΛΟ χ.κ. διαστάσεων Bansko κ.τ.λ. Ούτε στο Πισοδέρι, ούτε σε κανένα βουνό χαμηλού υψομέτρου!!! ΘΑ μπορούσε να γίνει ΑΝ είμασταν στη Φιλανδία και το κλίμα μας επέτρεπε να κάνουμε σκι μέχρι τη Νάουσα ή τη Φλώρινα!!! Έτσι θα μπορούσαμε να ενώσουμε και το Σύνταγμα με την Πάρνηθα και να μην το συζητάμε άλλο. ΑΛΛΑ εδώ στη Μεσόγειο ΑΝ θέλαμε ποτέ να μιλήσουμε για ένα ΜΕΓΑΛΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ με διαδρομές 7-10 χιλιομέτρων και συνολικές πίστες 60-80χμ (δεν είμαστε υπερβολικοί δεν ζητάμε 350 χμ. ούτε Matterhorn), θα πρέπει να ασχοληθούμε με ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ! Τέτοια βουνά στη χώρας μας είναι ο Όλυμπος , Σμόλικας, Βόρας κ.τ.λ. Ανέφερα το Σμόλικα γιατί πληρεί πολλές από τις προϋποθέσεις σαν βουνό και μόνο. Ας γίνει και στον Όλυμπο κανένα πρόβλημα. Σαφώς μπορεί να μην γίνεται καν αλλά το θέμα ανοίχτηκε για να δούμε καμιά φώτο και να οραματιστούμε έτσι για πλάκα, να έχουμε να λέμε δηλαδή πιο πολύ παρά για κάτι πιο σοβαρό! Ε, και ποτέ δεν ξέρεις... 1/1000000000000
            θα θελα πολυ να γραψω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα θα μου την πει κανενας!!!!!!!!!θα σου στειλω σε ΠΜ τη συμφωνη γνωμη μου!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

Comment

• κ ενω εσεις μαλωνετε χωρις λογο και αιτια καποιοι σημερα ανεβηκαν στο σμολικα απο σαμαρινα και καναν μια 40λεπτη κατεβασια....φωτο σε λιγο αν βαλουν....τεο???
              τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

• Ο γνωστός άγνωστος Τέο το 'κανε;

Comment

• ναι με τον αδερφο μου ανεβκαν σημερα το πρωι....

Comment

• Originally posted by miscelano View Post
                    ναι με τον αδερφο μου ανεβκαν σημερα το πρωι....
                    αρε τρελλαααααααααααααα!!!!!!εσυ χρησταρα δεν ακολουθεις ε!!!!

Comment

• αυτοι εχουν ορειβατικα σκι μαριε με φωκιες και ολα τα συναφη...που να παω εγω με τα ποδια??εχει πολυ χιονι το βουνο....ειδα φωτος και επαθα πλακα...τα σημαδια απ το μονοπατι ισα ισα φαινοντουσαν...

Comment

• Originally posted by miscelano View Post
                        αυτοι εχουν ορειβατικα σκι μαριε με φωκιες και ολα τα συναφη...που να παω εγω με τα ποδια??εχει πολυ χιονι το βουνο....ειδα φωτος και επαθα πλακα...τα σημαδια απ το μονοπατι ισα ισα φαινοντουσαν...
                        στην ταβερνα μετα ομως πρεπει να ακολουθησες!!!!!!χαχαχα

Comment

• ασε τη βγαλαμε με τοστακια χαχαχχααχ

Comment

• Καταρχήν, χίλια μπράβο στα παιδιά που ανέβηκαν Σμόλικα σήμερα!!! Φαντάσου όμως Τέο να υπήρχαν εκεί λιφτς και τη 40λεπτη αυτή κατεβασιά να την έκανες 10 φορές μέσα σε μία μέρα!!!

Και καλώς ή κακώς, θα ήθελα να δώσω συνέχεια στη συζήτηση...
                            Η απάντησή μου σε αυτό το σημείο θα ήταν ίδια με αυτή του Γιάννη (snowpar)... Με μόνη διαφορά ότι ίσως οι έμπειροι χιονοδρόμοι να μην αποτελούν πλειονότητα στην Ελλάδα... Αλλά και πάλι δε μιλάω για ένα ΧΚ που θα απευθύνεται μόνο σε έμπειρους, αλλά και σε έμπειρους! Θα προσελκύει όλους τους τύπους των χειμερινών τουριστών, χιονοδρόμους όλων των επιπέδων...
                            Φίλε snowman36 (δε ξέρω και το όνομά σου...) κάνεις σκι? Όταν ανεβαίνεις Αρσούμπασι και βλέπεις τους γύρω λόφους, πιστεύεις ότι κάνουν για αυτό που συζητάμε? Έλα πες την αλήθεια...
                            Αν έχω καταλάβει καλά, δε συζητάς για αυτό που συζητάμε και οι υπόλοιποι, αλλά σου επαρκεί ένα μικρό ΧΚ που ίσως είναι αρκετό για το μέσο Έλληνα χιονοδρόμο, και σωστά λες οτί χωράει στο Σέλι... Εμείς δε μιλάμε για κάτι τέτοιο... Και ίσως αυτό που συζητάμε να μη γίνει ούτε τα επόμενα 20-30 χρόνια, ή και ποτέ στην Ελλάδα... Αλλά γιατί δε μας αφήνεις να ονειρευτούμε??? Γιατί στα όνειρά μας δε φτάνει το Σέλι για αυτό που φανταζόμαστε... Ίσως εσύ να μιλάς ρεαλιστικά για κάτι που θα είχε περισσότερες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα στην Ελλάδα (...του 2030-2040). Όμως εξηγήσαμε από την αρχή του θέματος ότι εδώ εκφράζουμε τα πιο τρελά μας όνειρα εντός των ελληνικών συνόρων για πλάκα ουσιαστικά... Μη μας σταματάς στο Σέλι των 1900...
                            Σε έκανα να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται και ότι γίνεται "φασαρία" για το απολύτως τίποτα?
                            Πάντως να ξέρεις ο υπερβολικός τοπιτισμός δε θα σου βγει σε καλό... Ούτε θα σου κάνει καλό να τα βάζεις με αυτούς που θα ευννοούνταν (κατά σύμπτωση) από αυτό το ονειρικό (κυριολεκτώ στο ονειρικό...) ski resort...
                            Φιλικά πάντα, Γιάννης

Comment

• Originally posted by TJohn View Post
                              Καταρχήν, χίλια μπράβο στα παιδιά που ανέβηκαν Σμόλικα σήμερα!!! Φαντάσου όμως Τέο να υπήρχαν εκεί λιφτς και τη 40λεπτη αυτή κατεβασιά να την έκανες 10 φορές μέσα σε μία μέρα!!!

Και καλώς ή κακώς, θα ήθελα να δώσω συνέχεια στη συζήτηση...
                              Η απάντησή μου σε αυτό το σημείο θα ήταν ίδια με αυτή του Γιάννη (snowpar)... Με μόνη διαφορά ότι ίσως οι έμπειροι χιονοδρόμοι να μην αποτελούν πλειονότητα στην Ελλάδα... Αλλά και πάλι δε μιλάω για ένα ΧΚ που θα απευθύνεται μόνο σε έμπειρους, αλλά και σε έμπειρους! Θα προσελκύει όλους τους τύπους των χειμερινών τουριστών, χιονοδρόμους όλων των επιπέδων...
                              Φίλε snowman36 (δε ξέρω και το όνομά σου...) κάνεις σκι? Όταν ανεβαίνεις Αρσούμπασι και βλέπεις τους γύρω λόφους, πιστεύεις ότι κάνουν για αυτό που συζητάμε? Έλα πες την αλήθεια...
                              Αν έχω καταλάβει καλά, δε συζητάς για αυτό που συζητάμε και οι υπόλοιποι, αλλά σου επαρκεί ένα μικρό ΧΚ που ίσως είναι αρκετό για το μέσο Έλληνα χιονοδρόμο, και σωστά λες οτί χωράει στο Σέλι... Εμείς δε μιλάμε για κάτι τέτοιο... Και ίσως αυτό που συζητάμε να μη γίνει ούτε τα επόμενα 20-30 χρόνια, ή και ποτέ στην Ελλάδα... Αλλά γιατί δε μας αφήνεις να ονειρευτούμε??? Γιατί στα όνειρά μας δε φτάνει το Σέλι για αυτό που φανταζόμαστε... Ίσως εσύ να μιλάς ρεαλιστικά για κάτι που θα είχε περισσότερες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα στην Ελλάδα (...του 2030-2040). Όμως εξηγήσαμε από την αρχή του θέματος ότι εδώ εκφράζουμε τα πιο τρελά μας όνειρα εντός των ελληνικών συνόρων για πλάκα ουσιαστικά... Μη μας σταματάς στο Σέλι των 1900...
                              Σε έκανα να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται και ότι γίνεται "φασαρία" για το απολύτως τίποτα?
                              Πάντως να ξέρεις ο υπερβολικός τοπιτισμός δε θα σου βγει σε καλό... Ούτε θα σου κάνει καλό να τα βάζεις με αυτούς που θα ευννοούνταν (κατά σύμπτωση) από αυτό το ονειρικό (κυριολεκτώ στο ονειρικό...) ski resort...
                              Φιλικά πάντα, Γιάννης
                              γιαννη ας συνεχισουμε εμεις να κανουμε σχεδια που δε θα πραγματοποιηθουν ποτε ισως και ας μη χαλαμε τις καρδιες μας προσπαθοντας σε ολες τις σελιδες να εξηγουμε τα αυτονοητα!!!!!!!!!!την πλακα μας κανουμε ...........και παρακαλω η καμπινα να ξεκιναει απο την πλατεια η' και πιο χαμηλα!!δε βγαινει η ανηφορα με τα ποδια ευκολα!!!!μακαρι να υπηρχαν πολλα βουνα στην ελλαδα με τετοια υψομετρα και να καναμε σχεδια και για αλλα!!!!!!!

Comment

• Comment

Working...
                                X