Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΦΑΝΤΑΡΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παίδες δεν νομίζω να λέει κάποιος ότι θα ξαναέκανε την θητεία του. Με τίποτα. Ότι υπήρχε πάντως ξεγνοιασιά στον στρατό υπήρχε. Εξαιρούνται αρκετοί που τους έκατσε μονάδα ή προϊστάμενος παλούκι και πέρασαν μαύρη θητεία.

Και εμένα αν μου έλεγες ένα μήνα μετά ξανακάνε την θητεία ή να σε πληρώσω 1000 ευρώ που είπε ο άλλος, θα έλεγα με τίποτα. Είναι αυτή η αίσθηση που έχεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις που δεν παλεύεται με τίποτα.

Κοιτώντας πάντως πίσω έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Κάποιες μαλ@κίες που είχαν συμβεί για κάποιο λόγο έχουν σβηστεί από το μυαλό μου. Παράξενο...

Comment

• Originally posted by gordonas View Post
      Παίδες δεν νομίζω να λέει κάποιος ότι θα ξαναέκανε την θητεία του. Με τίποτα. Ότι υπήρχε πάντως ξεγνοιασιά στον στρατό υπήρχε. Εξαιρούνται αρκετοί που τους έκατσε μονάδα ή προϊστάμενος παλούκι και πέρασαν μαύρη θητεία.

Και εμένα αν μου έλεγες ένα μήνα μετά ξανακάνε την θητεία ή να σε πληρώσω 1000 ευρώ που είπε ο άλλος, θα έλεγα με τίποτα. Είναι αυτή η αίσθηση που έχεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις που δεν παλεύεται με τίποτα.

Κοιτώντας πάντως πίσω έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Κάποιες μαλ@κίες που είχαν συμβεί για κάποιο λόγο έχουν σβηστεί από το μυαλό μου. Παράξενο...
      εχω απολυθει εδω και εναμιση μηνα περιπου (315)..... ναι ακομα δεν εχω βρει δουλεια (**** τα μεταπτυχιακα μ), ναι μενω ξανα με τους δικους μου, ναι ξαναγυρισα αγρινιο, ναι δε βγαζω μια και ειμαι αγχωμενος τερμα (ευτυχως υπαρχει το βουνο)..... αλλα ειλικρινα ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΓΑ ΠΥΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ....οσο σκεφτομαι οτι τετοιες ωρες ξυπναγα για σκοπετα...δε νομιζω οτι θα κανω κατι πιο ανουσιο, πιο αθλιο και αχρηστο στη ζωη μου....ειλικρινα απορω αυτοι με τα χακι...μες στο κεφαλι τι εχουν......πως μπορεις να κανεις αυτη τη δουλεια... να σαι στο δικο σου κοσμο πισω απο το φραχτη.... ειλικρινα γελαω.... ωπαααα φευγω παω για εφοδο..χαχαχαχαχα....φελοιοτητες στο φουλ
      χιόνια πολλά - χρόνια καλά!!!

Comment

• Πες τα να αγιάσει το στόμα σου...

129 κ σήμερα...δεν περνάνε οι μέρες σαν να κόλλησαν οι νύχτες...
        ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by karakw View Post
          εχω απολυθει εδω και εναμιση μηνα περιπου (315)..... ναι ακομα δεν εχω βρει δουλεια (**** τα μεταπτυχιακα μ), ναι μενω ξανα με τους δικους μου, ναι ξαναγυρισα αγρινιο, ναι δε βγαζω μια και ειμαι αγχωμενος τερμα (ευτυχως υπαρχει το βουνο)..... αλλα ειλικρινα ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΓΑ ΠΥΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ....οσο σκεφτομαι οτι τετοιες ωρες ξυπναγα για σκοπετα...δε νομιζω οτι θα κανω κατι πιο ανουσιο, πιο αθλιο και αχρηστο στη ζωη μου....ειλικρινα απορω αυτοι με τα χακι...μες στο κεφαλι τι εχουν......πως μπορεις να κανεις αυτη τη δουλεια... να σαι στο δικο σου κοσμο πισω απο το φραχτη.... ειλικρινα γελαω.... ωπαααα φευγω παω για εφοδο..χαχαχαχαχα....φελοιοτητες στο φουλ

Μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτί αυτοί που επιλέγουν τον στρατό ως δουλειά,άλλο πράγμα είχαν στο μυαλό τους πριν πάνε και άλλα συνάντησαν όταν πήγανε...Παρακάτω παραθέτω κάποιους λόγους κατά την γνώμη μου που δεν...δουλεύει σωστά το σύστημα...
          1)Ένα κράτος που θεωρεί τις Ένοπλες Δυνάμεις ως αναγκαίο κακό.
          2)Στελέχη που κάνουν αυτήν την δουλειά χωρίς πραγματικά να την γουστάρουν αλλά απλά και μόνο ως επαγγελματική αποκατασταση.Ως γνωστόν,όταν κάνεις κάτι από ανάγκη και όχι επειδή ΠΡΩΤΑ από όλα το γουστάρεις,δεν το κάνεις σωστά..
          3)Απαρχαιομένοι στρατιωτικοί νόμοι και κανονισμοί από το '40 και το '50,που δεν μπορούν να λειτουργήσουν την σήμερον ημέρα..
          4)Απαρχαιομένα αντικείμενα εκπαίδευσης,εξοπλισμός και εγκαταστάσεις..
          5)Εξευτελιστικοί μισθοί στελεχών..
          6)Πάρα πολύ κακή διαχείρηση των δαπανών για την άμυνα..(αγορές άχρηστου εξοπλισμού λόγω μιζών,ενδιάμεσων κτλ)
          7)Απαρχαιομένες αντιλείψεις..
          8)Υπουργοί άσχετοι με το αντικείμενο και με πλήρη άγνοια του αντικειμένου..

......Θα μπορούσα να γράψω άλλους 20 λόγους,αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία.Αυτό που θέλω να πω είναι οτί το πρόβλημα δεν είναι ο στρατός ως θεσμός στην χώρα,αλλά η λειτουργία και η σωστή αξιοποίηση αυτού.Τον στρατό τις τελευταίες δεκαετιές οι κυβερνούντες τον χρησιμοποιούν μόνο για να γίνονται αγορές και δαπάνες και κάποιοι ....φίλοι και γνωστοί να θησαυρίζουν..Στην ουσία,ποτέ το κράτος δεν νοιάστηκε πραγματικά για την ποιότητα των Ελ.Ενόπλων Δυνάμεων συνολικά αλλά για μόνο για τις ....αμυντικές δαπάνες(τυράκι).....
          Beati Paoli.........

Comment

• +100000000000000000000000000000000 ετσι ακριβως .η φιλοσοφια και ο τροπος λειτουργιας ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο σωστο .τωρα αν αυτοι που ειναι μεσα δεν τα εφαρμοζουν ειναι αλλο θεμα .
            στελεχη υπαρχουν πιο ικανα απο παλια ,αλλα υπαρχει μεγαλη σαπιλα απο την πολιτικη ηγεσια .
            κατι που δεν εχουν καταλαβει τα παιδια που υπηρετουν η μοναδα ειναι μικρογραφια της κοινωνιας μας.απλα σε ολους μας ερχεται αποτομα αυτη η αλλαγη ,απο την ξενοιασια στο σπιτι και την ασφαλεια που μας παρειχαν οι γονεις μας ,ξαφνικα καλουμαστε να αναλαβουμε τις ευθυνες των πραξεων μας .εκανες λαθος εχεις φυλακη κρατηση κτλ. στην κοινωνια εκανες λαθος το πληρωνεις αλλιως .
            στον στρατο αυτος ειναι ο τροπος να πληρωσεις τα λαθη σου ,και δεν σου κοστιζει τιπτα περα απο νευρα που θα εχειοταν πεσει η καμπαν α.στην κοινωνια κοστιζει...

Comment

• Σπύρο και Χάρη,συμφωνώ απόλυτα!

Comment

• Διανύω μία ακόμη στρατιωτική άδεια διάρκειας σχεδόν 1 μηνός !! Μια πολύ καλή ευκαιρία για να ασχοληθώ με τη δουλειά μου και πολλά άλλα θέματα. Οι παλιοί λένε πως ούτε κατά διάνοια δεν έπαιρναν τόσες άδειες. Θα επιστρέψω μέσα για Πάσχα αλλά δεν πειράζει όλα έχουν το τίμημά τους και είναι και μια καλή ευκαιρία για Πάσχα στην Αλεξ/λη που δεν θα ξανακάνω ποτέ λογικά... Μάιο άδεια απολύσεως και ΤΕΛΟΣ!!! 63 και σήμερα

Comment

• Originally posted by snowpar View Post
                  Διανύω μία ακόμη στρατιωτική άδεια διάρκειας σχεδόν 1 μηνός !! Μια πολύ καλή ευκαιρία για να ασχοληθώ με τη δουλειά μου και πολλά άλλα θέματα. Οι παλιοί λένε πως ούτε κατά διάνοια δεν έπαιρναν τόσες άδειες. Θα επιστρέψω μέσα για Πάσχα αλλά δεν πειράζει όλα έχουν το τίμημά τους και είναι και μια καλή ευκαιρία για Πάσχα στην Αλεξ/λη που δεν θα ξανακάνω ποτέ λογικά... Μάιο άδεια απολύσεως και ΤΕΛΟΣ!!! 63 και σήμερα
                  ’ντε,ούτε η ουρά του γαϊδάρου δεν έμεινε ακόμα που λένε! Απολελέ και τρελελέ! Χαχαχαχα!

Comment

• Originally posted by snowpar View Post
                    Διανύω μία ακόμη στρατιωτική άδεια διάρκειας σχεδόν 1 μηνός !! Μια πολύ καλή ευκαιρία για να ασχοληθώ με τη δουλειά μου και πολλά άλλα θέματα. Οι παλιοί λένε πως ούτε κατά διάνοια δεν έπαιρναν τόσες άδειες. Θα επιστρέψω μέσα για Πάσχα αλλά δεν πειράζει όλα έχουν το τίμημά τους και είναι και μια καλή ευκαιρία για Πάσχα στην Αλεξ/λη που δεν θα ξανακάνω ποτέ λογικά... Μάιο άδεια απολύσεως και ΤΕΛΟΣ!!! 63 και σήμερα
                    ενα μηνα αδεια;;;ρε σεις τι κολλεγιο εχει γινει ο στρατος;;ενα μηνα εγω καλα καλα δεν πηρα αδεια σε ολη τη θητεια....

Comment

• Originally posted by storm View Post
                      ’ντε,ούτε η ουρά του γαϊδάρου δεν έμεινε ακόμα που λένε! Απολελέ και τρελελέ! Χαχαχαχα!
                      Περπατώ και διαλύομαι, λες να απολύομαι?? Ακούω λελεδόνια και τρελαίνομαι... χαχαχα

Comment

• θα γεμίσει το φόρουμ πάλιουρες!!
                        Beati Paoli.........

Comment

• Ψαρουληδες....
                          Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Δευτερο γκρουπακι εγω πηρα Γιανναρε, σημερα γυρισα, δεν θα την παλευα να κανω Πασχα μεσα με καμια δυναμη....

Και κερδισα περα απο Ανασταση-αρνακι-γλεντι με την οικογενεια μου και τη γιορτη μου να ειμαι εξω και να κολλησω 14 μερες παρακαλω !!! φτανοντας μεχρι Πρωτομαγια !!!!!!!! αν βολεψει και με εκλογικη ειδικη αδεια, θα συμπληρωσω 1 μηνα σχεδον μακρια απο το Κανδηλαπτη !!!!!!

104 και σημερα σπαμε κατοσταρα εν μεσω αδειας και σπρωχνουμε τις απαισιες μερες να τελειωνει το παραμυθι !!!!!!!!!
                            ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Ρε Πασχαλιάτικα όλοι με άδεια μου είστε;;;Ποιος θα μείνει πίσω να γυρίσει κανά αρνί;;
                              Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by snowspir View Post
                                Ρε Πασχαλιάτικα όλοι με άδεια μου είστε;;;Ποιος θα μείνει πίσω να γυρίσει κανά αρνί;;
                                Η Μεγαλη Εβδομαδα ειναι ωραια μεσα..Χαλαρωνουν τα πραματα.
                                Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Working...
                                X