Παίδες δεν νομίζω να λέει κάποιος ότι θα ξαναέκανε την θητεία του. Με τίποτα. Ότι υπήρχε πάντως ξεγνοιασιά στον στρατό υπήρχε. Εξαιρούνται αρκετοί που τους έκατσε μονάδα ή προϊστάμενος παλούκι και πέρασαν μαύρη θητεία.
Και εμένα αν μου έλεγες ένα μήνα μετά ξανακάνε την θητεία ή να σε πληρώσω 1000 ευρώ που είπε ο άλλος, θα έλεγα με τίποτα. Είναι αυτή η αίσθηση που έχεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις που δεν παλεύεται με τίποτα.
Κοιτώντας πάντως πίσω έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Κάποιες μαλ@κίες που είχαν συμβεί για κάποιο λόγο έχουν σβηστεί από το μυαλό μου. Παράξενο...
Και εμένα αν μου έλεγες ένα μήνα μετά ξανακάνε την θητεία ή να σε πληρώσω 1000 ευρώ που είπε ο άλλος, θα έλεγα με τίποτα. Είναι αυτή η αίσθηση που έχεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις που δεν παλεύεται με τίποτα.
Κοιτώντας πάντως πίσω έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Κάποιες μαλ@κίες που είχαν συμβεί για κάποιο λόγο έχουν σβηστεί από το μυαλό μου. Παράξενο...

!! Μια πολύ καλή ευκαιρία για να ασχοληθώ με τη δουλειά μου και πολλά άλλα θέματα. Οι παλιοί λένε πως ούτε κατά διάνοια δεν έπαιρναν τόσες άδειες. Θα επιστρέψω μέσα για Πάσχα αλλά δεν πειράζει όλα έχουν το τίμημά τους και είναι και μια καλή ευκαιρία για Πάσχα στην Αλεξ/λη που δεν θα ξανακάνω ποτέ λογικά... Μάιο άδεια απολύσεως και ΤΕΛΟΣ!!! 63 και σήμερα
Comment