Originally posted by Gianniwtis
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΦΑΝΤΑΡΟΣ
Collapse
X
-
[QUOTE=Kouvanos;1178786]Δευτερο γκρουπακι εγω πηρα Γιανναρε, σημερα γυρισα, δεν θα την παλευα να κανω Πασχα μεσα με καμια δυναμη....
Και κερδισα περα απο Ανασταση-αρνακι-γλεντι με την οικογενεια μου και τη γιορτη μου να ειμαι εξω και να κολλησω 14 μερες παρακαλω !!! φτανοντας μεχρι Πρωτομαγια !!!!!!!! αν βολεψει και με εκλογικη ειδικη αδεια, θα συμπληρωσω 1 μηνα σχεδον μακρια απο το Κανδηλαπτη !!!!!!
104 και σημερα σπαμε κατοσταρα εν μεσω αδειας και σπρωχνουμε τις απαισιες μερες να τελειωνει το παραμυθι !!!!!!!!
31 Μαΐου θα χτυπήσουν οι καμπάνες!!!
Τελειώνει αυτό το παραμύθι και δεν μπορώ να το πιστεψω ακόμη!!!
Απολύομαι στη χειρότερη περίοδο των τελευταίων ετών, αλλά ΔΕΝ με νοιάζει, μου αρκεί που τελειώνει αυτή η μπούρδα και επιτέλους θα αφιερωθώ στη ζωή μου αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση και δυσκολία!
Γιώργο υπομονή και οπωσδήποτε άφησε μέρες για το τέλος. Οι τελευταίες δυο εβδομάδες είναι οι χειρότερες, ακόμη και σε άδεια απολύσεως, πόσο μάλλον αν δεν έχεις τίποτα... Κάνε το κουμάντο σου. Να πιούμε κανένα καφέ Αλεξ/λη ή μια και καλή στην Αθήνα το καλοκαιράκι???
Comment
-
Αχ ρε Γιαννάκη καλός πολίτης αδερφε!!! Παει τελείωσε η βλακεία καλη συνέχεια στη ΖΩΗ που είναι έξω κ όχι αυτη τη χαζομαρα που ζήσαμε μέσα!!!
Θα θέμα πολυ να πιούμε τελευταίο καφεδάκι εδω αλλα με πήγε 5-1 κ μάλλον κ 3ημερο όλο μέσα θα είμαι γιατι μείναμε ελαχιστοτατα άτομα...πιο χάλια να περναγα στα τελειωματα δεν μπορούσα να το φανταστώ!!
Τεσπα 54 και σήμερα κ κυλάνε αργά παρα πολυ αργά κ βασανιστικα...αλλα ο χρόνος πίσω δεν γυρνα κ 26 Ιουλίου χτυπάνε και για μας τα καμπανακια της Λελευθεριας!!!ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment

Comment