Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα - Revolt against NWO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Για του λόγου το αληθές

<a href=http://www.petrosdoukas.gr/index.php?opti&#111;n=com_c&#111;ntent&amp;view=ar ticle&amp;id=215:-newsbeastgr-&amp;catid=43:2011-02-16-19-28-28&amp;Itemid=83" target="_blank">http://www.petrosdoukas.gr/index.php?option=com_content&amp;view=article&amp; id=215:-newsbeastgr-&amp;catid=43:2011-02-16-19-28-28&amp;Itemid=83</A>

Και μην πει κανείς ότι στην ιστοσελίδα γράφει ότι θέλει για επιστολές.

Πριν πολλούς μήνες είχε βγει αυτή η είδηση (όχι βέβαια από τα μεγάλα κανάλια) σε ένα μικρό κανάλι όπως το extra3. Όσοι παρακολούθησαν αυτή την είδηση, θα είδαν και με τα ματιά τους κατά πόσο είναι έγκυρες οι επιστολές."
    ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
    Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

• Originally posted by katzik
      Originally posted by snowspir
      Originally posted by GiaPa
      ’σχετη δεν είναι γιατί έτσι φτάσαμε ως εδώ! Το ΔΝΤ φυσικά δεν είναι άγγελος και θέλει αυτά που θέλει, δεν χρειάζεται να φωνάζεις γιατί δεν λες κάτι καινούριο. Έλα όμως που φτάσαμε στην ανάγκη του! Με άχρηστους πολιτικούς και όπως αλλιώς φτάσαμε...

Μάλλον δεν φτάσαμε στην ανάγκη του ΔΝΤ.... οδηγηθήκαμε στο ΔΝΤ με ακρίβεια μάλιστα..Δανειακές λύσεις,από όσο ξέρω τουλάχιστον,υπήρχαν και εκτός ΔΝΤ..Μόνο που δεν συμμετείχαν αμερικάνικα συμφέροντα σε αυτές τις..λύσεις. [i]
      Οπως?
      Όπως,από όσο ξέρω και το τονίζω αυτό για να μην παρεξηγηθώ και κατηγορηθώ για παπαρολογία,κάτι είχα ακούσει και διαβάσει(και όχι μια φορά)οτί υπήρξε και προσφορά μεγάλου ποσού προς δανεισμό από την Κίνα,με πολύ ευνοϊκότερους όρους δανεισμού..Αλλά οι οδηγίες που είχαν λάβει οι ηγέτες μας,απαγόρευαν τον δανεισμό για την αποπληρωμή του χρέους μας ως χώρα,από άλλη πηγή πλυν του ΔΝΤ και της ΕΚΤ...’λλωστε,εχει υπογραφεί και αντίστοιχη δέσμευση,να μην δανειστούμε από πουθενά αλλού παρά μόνο από της παραπάνω πηγές δανεισμού.Λες και αν σου χρωστάω εσένα χ ποσό,θα μου επιβάλεις από που θα δανειστώ για να σε ξεχρεώσω;;Εσένα κανονικά πρέπει να σε νοίαζει να σε ξεχρεώσω και όχι πως και από που θα βρω τα χρήματα να το κάνω αυτό..Την αλήθεια βέβαια επ'αυτού δεν είμαστε σε θέση,ως απλοί πολίτες,να την γνωρίζουμε..Αλλά όποιος πάει να κάνει παιχνίδια χωρίς την mother america,τον τρώνε οι κότες(ή οι καμαριέρες) "
      Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by katzik
        Ε και ποιος ειπε οτι το βελγιο οπως λες δεν θα εχει την καταληξη την δικια μας της ιρλανδιας και της πορτογαλιας?
        Αν πάρουμε βάση την διαφθορά των πολιτών, δεν θα έχει την δική μας κατάληξη.[i]

Αν θες την γνώμη μου, τα κράτη δυροφόροι της Γερμανογαλλίας θα έχουν όλα την ίδια κατάληξη. Ασχέτως της διαφθοράς."
        ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!

Comment

• Μάγκες,σόρρυ που παρεμβαίνω αλλά ας μεταφέρουμε το αντικείμενο συζήυησης στην Πολιτική θεματολογία.Εκεί που ανήκει δηλαδή...Ξεφύγαμε όλοι μας λίγουλάκι από το παρών θέμα... [i] "
          Beati Paoli.........

Comment

• Δεν είναι τυχαίο όταν απομακρύνεις επικίνδυνους" ανθρώπους που (ίσως) κατά λάθος σπάνε την ομερτά

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&amp;id=81120"

Comment

• Κανένα δάνειο από καμία Κίνα και Ρωσία δεν παίζει. Στην τελική αν έχει λεφτά η Κίνα ας μας δανείσει και ΤΩΡΑ.

Πότε δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ προσφορά για δάνειο από την Κίνα. Δεν θέλουν να μας δανείσουν. Αν υπήρχε θα είχε ερωτηθεί κάποιος αξιωματούχος και θα υπήρχε απαντήσει. Αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας τύπου ΕΛ και καταστροφής του κόσμου το 2012.

Comment

• Αν το 2004 σου εκμυστηρευόμουνα τα περί Δούκα, είτε αν κάποιο blog τα ξέρναγε, θα μου έλεγες παραπληροφόρηση, ελ, νεφ κλπ κλπ

<a href=http://www.thermopilai.org/c&#111;ntent/apokalupse-k&#111;ntra-channel-ti-pragmatika-egine-sten-moskha" target="_blank">http://www.thermopilai.org/content/apokalupse-kontra-channel-ti-pragmatika-egine-sten-moskha</A>

Θα δείξει η ιστορία αν υπήρχε πραγματικά πρόθεση από την Ρωσία. Μέχρι στιγμής ας πούμε ότι είναι ελ, νεφελίμ, καραμπιμπερίμ κλπ"

Comment

• Διορθώνω, αν πριν μερικούς μήνες σου παρέθετα ένα άσχετο blog που έλεγε τα περί Δούκα...

Comment

• Originally posted by Telxinas

Αφού τα ξέρεις αυτά, πως δικαιολογείται ο λόγος σου να είναι τόσο ψυχρός και να φαίνεται ότι δεν δίνεις μια για τον υπόλοιπο κόσμο; Πώς γίνεται να λες ότι φτιάχνοντας σήμερα (το δημόσιο) είτε ότι όλα (είτε μέρος) τα μέτρα είναι σε σωστό δρόμο κι ο μη έχων θα μπορέσει να επιβιώσει. Ο μη έχων θα δει να φτιάχνει το δημόσιο και θα χαρεί; Η γιαγιά κι ο παππούς θα μπορέσει να αγοράσει τα φάρμακα του; Ο νέος (που δεν φταίει διόλου, ειδικά αυτός) θα έχει ανεβασμένο μισθό αντί τον μισθό της δεκαετίας του 90; Πως αυτά που υποστηρίζεις τέλος πάντων είναι ικανά να προστατέψουν τα χαμηλά στρώματα; Έχεις άποψη; Εδώ είμαι να την διαβάσω, την ζητάω εδώ και καιρό.
                    Εγώ είμαι ψυχρός και εσύ ζεστός? Που τα φαντασιώνεσαι αυτά? Είπα εγώ για τα μέτρα ότι είναι όλα σωστά? Κάποιο μέρος τους ΝΑΙ είναι. Φυσικά και είναι. Εσύ λες ότι όλα τα μέτρο του μνημονία είναι λάθος? Όλα?

Με αυτά που λες εσύ ο παππούς και η γιαγιά θα πάρει τα φάρμακά του? Πως? Με την δραχμή που δεν θα αξίζει μία? Ο ίδιος ο υπουργός οικονομικών της Αργεντινής που έκανε την χρεωκοπία λέει ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ".

Επειδή μιλάω για δουλειά είμαι ψυχρός? Εσύ πως είσαι ζεστός, επειδή χαιδεύεις τα αυτιά όλου το λαού και τους αθωώνεις όλους εκτός από τους πολιτικούς? Αυτό κάνει εσένα συμπονετικό και εμένα ανάλγητο?

Εσύ δίνεις λύσω στον ΜΗ ΕΧΩΝ και εγώ όχι?

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Υπάρχει μόνο μια λύση. Δουλειά. Βγες εσύ πρωθυπουργός με υπουργό τον Μεγαλέξανδρο και τον Πανικ. Πάλι ελλείμματα θα έχουμε, ανεργία κτλ.

Δυστυχώς θα πεινάσει κόσμος. Μπορεί να είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς. Έχω ήδη ετοιμάσει σενάρια για αυτό το ενδεχόμενο. Να γυρίσω στο πατρικό μου κτλ. Το θέμα είναι το πως θα διαρκέσει η κρίση το μικρότερο δυνατόν χρονικό διάστημα.

Το ψυχρός που λες στην πραγματικότητα είναι ψύχραιμα και όχι υστερικά. Καμία σχέση όμως. Μην τα μπερδεύουμε. Το δημόσιο είναι το ΜΕΓΑ πρόβλημα και ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Το δημόσιο είναι αυτό που εισπράττει φόρους. Το δημόσιο είναι αυτό που ΔΕΝ παράγει. Το δημόσιο είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη διαφθορά. Από εκεί θα ξεκινήσουμε ΑΝ θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα. Αν δεν δει η κοινωνία το δημόσιο να αλλάζει δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ. Τα ίδια προβλήματα είχαν και στην Αργεντινή και δεν ξέρω αν τα έχουν λύσει ακόμα και σήμερα. Διαβάζω για πληθωρισμό πάνω από 15%!!!!! Είναι αυτό επιτυχία???? ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ..."

Comment

• Originally posted by gordonas
                      Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Υπάρχει μόνο μια λύση. Δουλειά.
                      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕ ΛΕΜΕ

Και αυτά που υποστηρίζεις ως σωστά, έστω και τα μισά, με υπολογισμούς θα κάνουν χειρότερα την κατάσταση.

Comment

Αν το 2004 σου εκμυστηρευόμουνα τα περί Δούκα, είτε αν κάποιο blog τα ξέρναγε, θα μου έλεγες παραπληροφόρηση, ελ, νεφ κλπ κλπ

<a href=http://www.thermopilai.org/c&#111;ntent/apokalupse-k&#111;ntra-channel-ti-pragmatika-egine-sten-moskha" target="_blank">http://www.thermopilai.org/content/apokalupse-kontra-channel-ti-pragmatika-egine-sten-moskha</a>

Θα δείξει η ιστορία αν υπήρχε πραγματικά πρόθεση από την Ρωσία. Μέχρι στιγμής ας πούμε ότι είναι ελ, νεφελίμ, καραμπιμπερίμ κλπ
                        Δώσε μου κάποιο ειδησεογραφικό link που να υπάρχει δήλωση Κινέζου αξιωματούχου που να αφήνει υπόνοιες για το θέμα του δανεισμού και θα αρχίσω να το πιστεύω.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ΝΑΙ είναι καραπιμπερίμ και νεφελίμ.

Είναι κλασσικές περιπτώσεις που κάποιος έχει καρκίνο και του λέει κάποιος ότι υπάρχει ένας βελονιστής στα βάθη της Κίνας που θα τον κάνει καλά. Δυστυχώς στην καταστροφή και στην απελπισία πάντα ακούγονται τέτοιες αποπροσανατολιστικές μ * * * * * *ς.

Με τα μέχρι τώρα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, στοιχεία εκεί κατατάσσω την συγκεκριμένη ΦΗΜΗ."

Comment

• Originally posted by gordonas
                          Originally posted by Telxinas
                          Αν το 2004 σου εκμυστηρευόμουνα τα περί Δούκα, είτε αν κάποιο blog τα ξέρναγε, θα μου έλεγες παραπληροφόρηση, ελ, νεφ κλπ κλπ

<a href=http://www.thermopilai.org/c&#111;ntent/apokalupse-k&#111;ntra-channel-ti-pragmatika-egine-sten-moskha" target="_blank">http://www.thermopilai.org/content/apokalupse-kontra-channel-ti-pragmatika-egine-sten-moskha</A>

Θα δείξει η ιστορία αν υπήρχε πραγματικά πρόθεση από την Ρωσία. Μέχρι στιγμής ας πούμε ότι είναι ελ, νεφελίμ, καραμπιμπερίμ κλπ
                          Δώσε μου κάποιο ειδησεογραφικό link που να υπάρχει δήλωση Κινέζου αξιωματούχου που να αφήνει υπόνοιες για το θέμα του δανεισμού και θα αρχίσω να το πιστεύω.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ΝΑΙ είναι καραπιμπερίμ και νεφελίμ.

Είναι κλασσικές περιπτώσεις που κάποιος έχει καρκίνο και του λέει κάποιος ότι υπάρχει ένας βελονιστής στα βάθη της Κίνας που θα τον κάνει καλά. Δυστυχώς στην καταστροφή και στην απελπισία πάντα ακούγονται τέτοιες αποπροσανατολιστικές μ * * * * * *ς.

Με τα μέχρι τώρα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, στοιχεία εκεί κατατάσσω την συγκεκριμένη ΦΗΜΗ.
                          Αλοίμονο, το ίδιο ποστ θα μου έγραφες πριν μήνες αν σου έλεγα τα περί Δούκα. Ατέρμονη λούπα."

Comment

Και αυτά που υποστηρίζεις ως σωστά, έστω και τα μισά, με υπολογισμούς θα κάνουν χειρότερα την κατάσταση.
                            Και ποιος σου είπε ότι υπάρχει μαγική λύση ώστε να ΕΧΕΙ ΛΕΜΕ??????

Ξύπνα. Παιδιά στην Αιθιοπία ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ κάθε ημέρα γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΜΕ. Δίνω λεφτά στους ΓΧΣ γιατί τους πιστεύω. Τα παιδιά πεθαίνουν ακόμα αλλά λιγότερα. Καλώς ήρθες στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Μπορεί να αρρωστήσω αύριο και να χρειαστεί για να σωθώ να πάω σε ένα πανάκριβο νοσοκομείο στην Ηνωμένες πολιτείες. Ε ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΜΕ και ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ που λέει και ο Γεωργίου.

Εσύ τώρα το ανακάλυψες?

Ενώ εσύ με την καταπληκτική λύση της δραχμή νομίζεις ότι θα λύσεις το πρόβλημα της Ελλάδας σε δύο χρόνια και μετά θα έχει η γιαγιά και ο παππούς και θα έχουν όλοι ΛΕΜΕ...

Στην τελική εγώ πιστεύω ότι αυτός είναι ο συντομότερος τρόπος για να ανακάμψουμε. Εσύ που έχεις ακόμα καλύτερη λύση μακάρι να την εφαρμόσει η χώρα και να δούμε τα καταπληκτικά αποτελέσματά της. Τι να σου πω? Εσύ είσαι συμπονετικός και εγώ όχι...Εγώ περπατάω στον δρόμο και βάζω τρικλοποδία στην γιαγιά και γελάω ενώ εσύ την περνάς απέναντι. Εγώ είμαι κακός" και "λάθος" (όπως και οι Γερμανοί) και εσύ "καλός" και "σωστός".

"

Comment

• Ούτε και τότε υπήρχε κάποιο από τα έγκυρα" κανάλια να το πει. Αλήθεια, γιατί; Δεν είχαν την είδηση; Ο gordonas υποθέτω επειδή δεν το άκουσε στα μεγάλα "έγκυρα" κανάλια θα μου έλεγε για βελονιστές."

Comment

Αλοίμονο, το ίδιο ποστ θα μου έγραφες πριν μήνες αν σου έλεγα τα περί Δούκα. Ατέρμονη λούπα.
                                Δηλαδή με την δήλωση Δούκα επιβεβαιώθηκαν όλες οι θεωρίες συνωμοσίας στο μυαλό σου? Δηλαδή έρχονται και οι εξωγήινοι το 2012?

Αυτό δεν είναι απλά ατέρμονη λούπα, αλλά κρασάρισμα μέσα στην λούπα.

Comment

Working...
                                X