Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα - Revolt against NWO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1) Δεν έχεις εξετάσει τους λόγους της φοροδιαφυγής, μπορεί να σπρώχνεται ο έλληνας προς εκεί μπορεί κι όχι, κανένας όμως δεν απέδειξε ότι συμβαίνει το δεύτερο, ότι ο έλληνας ε΄χιε επιλογή να μην φοροδιαφεύγει.

2) Φιλοσοφικά ΝΑΙ φταίνε όλοι, όπως είπα και πιο πάνω στο μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον καθένα." στο ποστ μου με τα χειροκροτήματα έγραψα ότι έχουν όλοι τσουβαλιαστεί. Το βιοτικό σου επίπεδο είναι x. Υπάρχουν έλληνες με βιοτικό επίπεδο χαμηλότερο ή πολύ χαμηλότερο του x. Τί ξέρεις για αυτούς;"
    ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
    Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

• Originally posted by Telxinas
      1) Δεν έχεις εξετάσει τους λόγους της φοροδιαφυγής, μπορεί να σπρώχνεται ο έλληνας προς εκεί μπορεί κι όχι, κανένας όμως δεν απέδειξε ότι συμβαίνει το δεύτερο, ότι ο έλληνας ε΄χιε επιλογή να μην φοροδιαφεύγει.
      [i]

"
      Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• Τι με κοιτάς κι απορείς; [i]

Κανείς δεν είπε ότι δεν φοροδιαφεύγει ο έλληνας (όχι όλοι βέβαια). Εσύ ξέρεις γιατί φοροδιαφεύγει όμως; Αν πεις λόγω λαμογιάς και ξεμπέρδευσες, leave blank κι είμαστε οκ."
        ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!

Comment

Τι με κοιτάς κι απορείς; [i]

Κανείς δεν είπε ότι δεν φοροδιαφεύγει ο έλληνας (όχι όλοι βέβαια). Εσύ ξέρεις γιατί φοροδιαφεύγει όμως; Αν πεις λόγω λαμογιάς και ξεμπέρδευσες, leave blank κι είμαστε οκ.
          Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο για τον οποίο ένας υψηλά αμοιβόμενος φοροδιαφεύγει. Λαμογιά, απληστία, έλλειψη εμπιστοσύνης στους θεσμούς του κράτους και έλλειψη παιδείας. Οι φτωχοί έχουν έναν λόγο παραπάνω αλλά αυτοί πιστεύεις οτι δημιουργούν το πρόβλημα ή οι μεγαλοκαρχαρίες? Και η πολιτεία να αλλάξει αν δεν αλλάξει ο πολίτης δεν γίνεται τίποτα. Ο πολίτης βέβαια πρέπει να εμπιστευθεί την πολιτεία και το θέμα είναι φυσικά πώς θα γίνει αυτό.
          "

Comment

• Α γειά σου, ευτυχώς που κάνεις τον διαχωρισμό, συμφωνώ απόλυτα.

Και η τελευταία σου πρόταση όλα τα $$$. Για κάποιο λόγο οι πολίτες δεν εμπιστεύονται την πολιτεία. Αξίζει να ερευνηθεί αυτό. Σωστός!

Εγώ λέω ότι οι θεσμοί δεν λειτουργούν για όλους το ίδιο. Όταν ο καρχαρίας φοροδιαφεύγει και οι θεσμοί δεν επεμβαίνουν, η τσιπούρα σκέφτεται τους λόγους που θα πρέπει αυτή να φέρεται νόμιμα. Και καταλήγει να κλέψει το κράτος 2-3Κ.

Μερικοί όμως λένε ότι η τσιπούρα είναι η αρχή του κακού στη χώρα μας.

Comment

• Μερίδιο αναλογεί σε όλους. Σε άλλους πολύ σε άλλους λίγο. Το θέμα είναι τί μαθαίνουμε απ την κρίση? Πρέπει να αλλάξουμε εκβαθέων όλοι. Το κράτος δεν μπορεί φυσικά να τους ελέγχει όλους και να τρέχει απο πίσω τους. Επαφίεται στο οτι οι πολίτες έχουν καλή πίστη. Στη Γερμανία όπως ανέφερε και κάποιος άλλος τέτοιοι μηχανισμοί δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένοι γιατί δεν υπάρχει μεγάλη φοροδιαφυγή. Οπότε γιατί να σπαταλήσει το κράτος χρήμα και χρόνο για να τους εντοπίσει εφόσον δεν υπάρχει φοροδιαφυγή? Επομένως η πάταξη της φοροδιαφυγής είναι ημίμετρο κατά τη γνώμη μου.

Comment

• Μερίδιο αναλογεί σε όλους.

Θα σταθώ σε αυτό, όπως κάνω τις τελευταίες μέρες. Και ρωτάω, ο τρόπος που πληρώνουν αυτοί που ευθύνονται (όπως λες αναλογικά ο καθένας), είναι δίκαιος;

Και μην ξεχνάμε, εγώ μπορεί να μην πάω διακοπές φέτος και πάλι είτε να μην πάω για αρκετά χρόνια ακόμα, υπάρχουν πολλοί που πεινάνε και δεν είναι υπερβολή!

Comment

1) Δεν έχεις εξετάσει τους λόγους της φοροδιαφυγής, μπορεί να σπρώχνεται ο έλληνας προς εκεί μπορεί κι όχι, κανένας όμως δεν απέδειξε ότι συμβαίνει το δεύτερο, ότι ο έλληνας ε΄χιε επιλογή να μην φοροδιαφεύγει.
                  Πλάκα κάνεις έτσι? Δεν είχε επιλογή ο Έλληνας να μην φοροδιαφεύγει? Ακόμα και στον λαικισμό υπάρχει ένα όριο. Δηλαδή σαν να λέμε, ότι αφού η γκόμενα φόραγε μίνι καλά έκανα και την βίασα. Δεν είχα επιλογή.

Originally posted by Telxinas
                   Φιλοσοφικά ΝΑΙ φταίνε όλοι, όπως είπα και πιο πάνω στο μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον καθένα." στο ποστ μου με τα χειροκροτήματα έγραψα ότι έχουν όλοι τσουβαλιαστεί. Το βιοτικό σου επίπεδο είναι x. Υπάρχουν έλληνες με βιοτικό επίπεδο χαμηλότερο ή πολύ χαμηλότερο του x. Τί ξέρεις για αυτούς;
                  Εσύ ξέρεις για αυτούς και τους συμπονάς ενώ εγώ όχι? Δηλαδή εκτός και από προδότης είμαι και ανάλγητος σε αντίθεση με εσένα που είσαι η μητέρα Τερέζα της Ελλάδας? Ρε συ πλάκα μου κάνεις? Ποιος νομίζεις ότι είμαι? Ο Βγενόπουλος και εσύ το παιδί του λαού? Ελληνική ταινία παίζουμε εδώ πέρα? Η κόρη μου η σοσιαλίστρια?"

Comment

• Ναι το ξέρω αλλά δυστυχώς φταίξαντες και μη θα πληρώσουν. Με αυτήν την έννοια μερίδιο αναλογεί σε όλους. Μερίδιο μελλοντικής ευθύνης αν θες. Αυτή είναι η κοινωνική διάσταση του προβλήματος.

Comment

• Gordona, δεν ξέρεις τίποτα.

Και ανάλγητος είναι αυτός που ξέρει και δεν τον νοιάζει. Δεν σου καταλόγισα κάτι τέτοιο. Απλά δεν ξέρεις.

Comment

• Originally posted by GiaPa
                        Ναι το ξέρω αλλά δυστυχώς φταίξαντες και μη θα πληρώσουν. Με αυτήν την έννοια μερίδιο αναλογεί σε όλους. Μερίδιο μελλοντικής ευθύνης αν θες. Αυτή είναι η κοινωνική διάσταση του προβλήματος.
                        Χμμ ξέρεις γιατί φταίω; Ίσως, επειδή έβλεπα ασυδοσία δίπλα μου και δεν την κατήγγειλα, κοινώς επειδή δεν έκανα αυτό που έπρεπε να κάνουν οι (απόντες) μηχανισμοί. Από που νομίζεις βγήκε άλλωστε το αντί να θέλεις να καεί η μερσεντές του διπλανού σου, προσπάθησε να μπορείς να αγοράσεις κι εσύ μια"

Ναι από αυτή την έννοια φταίω εγώ χωρίς να φταίω."

Comment

• GiaPa δες εδώ <a href=http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/184030/den-boroume-na-apoplirosoume-360-dis-hreos/" target="_blank">http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/184030/den-boroume-na-apoplirosoume-360-dis-hreos/</A> στο Γ3

"Από μια μείωση των αποδοχών τους, χωρίς να είναι τόση που θα τους σπρώξει στην αγκαλιά έκνομης χρηματοδότησης."

Εν ολίγοις, ο πολιτικός διαφθείρεται επειδή δεν του φτάνουν τα χρήματα που κερδίζει.

Ρωτάω, ο απλός πολίτης;"

Comment

Gordona, δεν ξέρεις τίποτα.
                            Και ανάλγητος είναι αυτός που ξέρει και δεν τον νοιάζει. Δεν σου καταλόγισα κάτι τέτοιο. Απλά δεν ξέρεις.
                            Ξέρω και με νοιάζει. Τα έχεις βάλει σε ωραία κουτάκια στο μυαλό σου και για αυτό ζητάς μαγικές λύσεις. Νέος πατέρας είμαι σε ενοίκιο και με ΜΗΔΕΝ (0) ευρώ στην τράπεζα. Σου λέει κάτι αυτό? Δεν λέω ότι μπαίνω μέσα αλλά δεν μου περισσεύει τίποτα και έχω μηδενικές καταθέσεις.

Στραβός δεν είμαι και από την δουλειά μου έρχομαι σε επαφή με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κόσμο. Πιθανότατα ξέρω καλύτερα από εσένα την κατάσταση της αγοράς γιατί κινούμαι σε τέσσερις νομούς καθημερινά και σε ένα πολύ διευρυμένο πελατολόγιο. Κάνοντας αυτή την δουλειά από το 2002 μπορώ εύκολα να κάνω συγκρίσεις.

Βγάζεις πολύ εύκολα συμπεράσματα και πέφτεις εντελώς έξω. Σου επαναλαμβάνω, νομίζεις ότι μιλάς με τον Βγενόπουλο. Δεν έχεις το προνόμιο να γνωρίζεις τι συμβαίνει γύρω μας μόνο εσύ. Λόγω της δουλειάς μου έχω δει την κρίση από την πρώτη στιγμή και την παρακολουθώ καθημερινά. Με μια πτώση τζίρου που ξεπερνάει σωρευτικά το το 50% λες να μην ξέρω? Ρε συ Τελχίνα τι στο διάολο?Edited by: gordonas

Comment

GiaPa δες εδώ <a href=http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/184030/den-boroume-na-apoplirosoume-360-dis-hreos/" target="_blank">http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/184030/den-boroume-na-apoplirosoume-360-dis-hreos/</a> στο Γ3

"Από μια μείωση των αποδοχών τους, χωρίς να είναι τόση που θα τους σπρώξει στην αγκαλιά έκνομης χρηματοδότησης."

Εν ολίγοις, ο πολιτικός διαφθείρεται επειδή δεν του φτάνουν τα χρήματα που κερδίζει.

Ρωτάω, ο απλός πολίτης;
                              Δεν τα λέει και άσχημα πάντως."

Comment

• Αφού τα ξέρεις αυτά, πως δικαιολογείται ο λόγος σου να είναι τόσο ψυχρός και να φαίνεται ότι δεν δίνεις μια για τον υπόλοιπο κόσμο; Πώς γίνεται να λες ότι φτιάχνοντας σήμερα (το δημόσιο) είτε ότι όλα (είτε μέρος) τα μέτρα είναι σε σωστό δρόμο κι ο μη έχων θα μπορέσει να επιβιώσει. Ο μη έχων θα δει να φτιάχνει το δημόσιο και θα χαρεί; Η γιαγιά κι ο παππούς θα μπορέσει να αγοράσει τα φάρμακα του; Ο νέος (που δεν φταίει διόλου, ειδικά αυτός) θα έχει ανεβασμένο μισθό αντί τον μισθό της δεκαετίας του 90; Πως αυτά που υποστηρίζεις τέλος πάντων είναι ικανά να προστατέψουν τα χαμηλά στρώματα; Έχεις άποψη; Εδώ είμαι να την διαβάσω, την ζητάω εδώ και καιρό.

Comment

Working...
                                X