Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα - Revolt against NWO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• κωστα συμφωνω με τα περισσοτερα απο αυτα που λες....απλα ισως βγαινει λαθος συμπερασμα.Οτι δηλαδη ειναι κατυεθυνομενοι ολοι οσοι παιρνου μερος σε αυτη την διαμαρτυρια.Το ανεφερες καπου οτι δεν εννοεις αυτο και οντος ετσι ειναι.Ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος και καθολου κατευθυνομενος σε αυτη την εξεγερση"-διαμαρτυρια....ο τροπος ομως και μονο που δημιουργηθηκε αυτο τομ κινημα απο την ισπανια και κατ οπιν και στην ελλαδα με κανει να πιστυεω οτι εναι ενα ειδους σχεδιο το οποιο εξηπυρετει και αυτο καποια συμφεροντα τα οποια φυσικα ουτε που φανταζονται αυτοι που κατεβουν στους δρομνους...οσον αφορα τον χριστουδουλο πολλα λεγοντε για τον "ξαφνικο" "θανατο" του και το ποσο γρηγορα εξελιχτηκε η ασθενεια του....οπως και να χει πολλους βολεψε η εξολοθρευση του"
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by kostas2004thes

Οταν ενας πρωθυπουργος βλεπει εξω απ τη Βουλη να μαζευονται 100000 ατομα και δεν τρομαζει για το καθεστως του αλλα βγαινει σημερα ο Papandreou και στην ουσια επικροτει και γλειφει το κινημα των αγανακτισμενων ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΘΕΛΟΥΜΕ?

Παίδες, ο Τζέφρη είναι πρωμαριονέτα της παγκοσμιοποιήσης. Είναι πολυ πιθανό όλοι αυτοί να θέλουν να γίνουν επαναστάσεις για να μας φέρουν την παγκοσμιοποίηση σαν σωτηρία... Αυτό όμως είναι που δεν θα τους περάσει για κανένα λόγο. Όποτε βγείτε στον δρόμο άφοβα και θα έρθει, και πολύ σύντομα η ώρα που θα γίνει και βίαιη η επανάσταση και θα τους ρίξουμε.

Τόσο γρήγορα που φοβάμαι μην χάσω τα καλά γιατί λείπω εξωτερικό και γυρνάω σε 8 μέρες!!!

Πηγαίνετε όλοι σύνταγμα και 2-3 μέρες μέσα στην επόμενη βδομάδα θα κάνω και λίγο σκι και για εσάς (είμαι Dubai για δουλεία) και μετά έρχομαι και εγώ.

Πρόλαβα τις πρώτες μέρες σύνταγμα και γούσταρα τρελά γιατί έχει βγει κόσμος έξω που δεν είναι διαμαρτυρολάγνος, είναι απλά αγανακτισμένος... Την έχουμε στο τσεπάκι την υπέρβαση παιδές!!!!

Επισής αυτό που λένε ότι και καλά είναι στημένο για να εκτωνωθεί ο κόσμος είναι χαζομάρες, εκτώνωση κάνεις όταν διαμαρτύρεται ο λαός για κάτι που έχει γίνει... Τώρα που την τρώμε κάθε μέρα στον ποπό δεν παίζει να εκτωνωθεί τπτ, προχωράμε ακάθεκτοι!!!

ΥΓ: οι μόνες διαδηλώσεις που έχω πάει ποτέ στην ζωή μου είναι για την Μακεδονία και τώρα, γιατί τώρα δεν αξίζει, επιβάλλεται.
      "

Comment

• προσωπικη μου αποψη και το εχω ξαναφραψει και θα το γραφω συνεχεια ειναι οτι οι μεγαλες οι υπερτατες κεφαλες της παγκοσμιοποιησης τριβουν τα χερια τους με ολες αυτες τις εξεγερσεις ανα τον κοσμο....στην ουσια αυτοι που εχουν δημιουργησει αυτο το συστημα θελουν φαινομενικα να ναγκαστουν να το καταργησουν υπο την πιεση του κοσμου και καλα....και υπο την πιεση του κοσμου παλι νααναγκαστουν" να φερουν κατι νεο....και αυτο το νεο που θελουν ειναι αυτο που λεγετε παγκοσμιοποιηση....αμ δε!!!!στην παγιδα που νομιζουν οτι μας εστησαν θα πεσουν οι ιδιοι μεσα.....ολη αυτη η εξεγερση ειναι κατευθυνομενη αλλα δεν ειναι ομως κατευθηνομενος ο κοσμος οπως νομιζουν....και δεν θα πετυχουν αυτο που θελουν να οδηγησουν ολο αυτον τον κοσμο και αλλο τοσο που θα παρει μερος σε λαθος δρομο,στον δρομο που αυτοι θελουν και νομιζουν οτι θα παμε....αλλα οταν ερθει εκεινη η ωρα δεν θα ειναι παιχνιδι με μαλλι της γριας φραπε και καλαμποκι θα ειναι αλλιως...προς το παρον ομως ακομη και με φραπε και με μπυρα μπορουμε ολοι να παμε κατω....εχουμε καιρο για τα αλλα τα πιο σοβαρα τα οποια την μοναδικη φορα που τα ειδα στην ελλαδα ηταν με τις τρομερες συγκεντρωσεις για το μακεδονικο"

Comment

• Originally posted by kostas2004thes
          Θα βγαλουν σπυρια παλι καποιοι αλλα η αληθεια ειναι αυτη που θα πω.

Συγκεντρωσεις που ειχαν μαζεψει εκατομμυρια λαου (εκατομμυρια ομως οχι απλα χιλιαδες ) και οι οποιες ηταν εναντιον τοτε του Σημιτη πραγματικα ηταν αυτες που ειχε κανει ο Χριστοδουλος.

Και ηταν πραγματικα ελληνικες.Ολος ο κοσμος ειχε κατεβει με ελληνικες σημαιες.ΔΕΝ ηταν ολοι αυτοι ουτε θρησκευομενοι,ουτε πηγαιναν στην εκκλησια,ουτε ηταν ακροδεξιοι,ουτε καν δεξιοι που πηγαν εναντιον του ΠΑΣΟΚ.Ηταν εκατομμυρια λαου που τους εβγαλε ο Χριστοδουλος εξω με ενα συνθημα. ΕΛΛΑΔΑ-Ορθοδοξια.

Δεν φοβοταν κανενας σε εκεινες τις συγκεντρωσεις και κρατησει την ελληνικη σημαια.Δεν φοβοταν να τραγουδησει τον εθνικο υμνο γιατι ηταν ο χαρακτηρας των συγκεντρωσεων ελληνικος.

Φοβαμαι οτι τωρα στους αγανακτισμενους δεν υπαρχει αυτος ο ελληνικος χαρακτηρας.

Τοτε τα καναλια εδειξαν τη συγκεντρωση γιατι ειχε μαζευτει ενα εκατομμυριο κοσμος στους δρομους αλλα ακολουθησαν και προηγηθηκαν ωρες ατελειωτης βρισιματος και συκοφαντησης του Χριστοδουλου.Τι δουλεια εχει ο παπας να κανει πολιτικη,τι παει να κανει?Γιατι δε καθεται στα αυγα του ?Και τετοια.ωρες ολοκληρες συκοφαντησης και βρισιματος.Το προβλημα τους δεν ηταν ο παπας.Το προβλημα τους ηταν ο λαος αν ενωνοταν τοσο δυνατα εναντιον της τοτε κυβερνησης.Αυτο τους ενοχλουσε και τα ειχαν βαλει με το Χριστοδουλο.

Ο Χριστοδουλος ομως ειχε κοτσια και εφερε σε ολους πανικο.

Οι εφημεριδες τον ειχαν θαψει.Τι Χομεινι τον ελεγαν?(λες και γιναμε Ιραν εδω,η υπηρχε περιπτωση να γινουμε Ιραν!) και τι αλλο.

[i]

Δειτε τωρα προβολη απ τις εφημεριδες.

Οι ιδιοι που εβριζαν τους κατοικους της Κερατεας ως 50 αληταραδες.

Για μενα το κινημα αυτο ειναι τελειως κατευθυνομενο.

Μα Κώστα απο την αρχή δεν τα λέγαμε, απο την πρώτη μέρα των συγκεντρώσεων οτι είναι υποκινούμενες και ουσιαστικά προοωθούν την παγκοσμιοποίηση, και αρκετοί τότε χλευάζαν και τους φαίνονταν περίεργο αλλά τελικά ορίστε τώρα που αποδεικνύεται. Εγώ εξαρχής δεν μου γέμιζε το μάτι όλη αυτή η κατάσταση, ο κόσμος μπορεί να πήγε με καλή πρόθεση βέβαια, αλλά ουσιαστικά απο πίσω υπήρχαν άλλα συμφέροντα, αν θυμάστε για τον Γάλλο πνευματικό ηγέτη... Για αυτό και ο κόσμος πλέον είναι ελάχιστος τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη, και εγώ που βρέθηκα πριν λίγες μέρες στον Λευκό και άκουγα τους διάφορους που μιλούσαν και ότι π * * * * * α του κατέβαινε έλεγε ο καθένας.

Δυστυχώς το έχουμε πει και άλλες φορές μακάρι να ζούσε ο Χριστόδουλος, μπορεί να ήταν ότι ήταν αλλα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο, εκτός που κινδυνεύουμε να χάσουμε την χώρα μας, να κινδυνεύουμε να χάσουμε την προσωπική ελευθερία μας, και την θρησκεία μας, με όλα αυτά τα αντίχριστα συστήματα που ετοιμάζονται, με ηλεκτρονική διακυβέρνηση, κάρτα του πολίτη και άλλα αποτρόπαια πράγματα. Να φωνάζει ο κόσμος και να διαμαρτύρεται γατι δεν μιλάει η Εκκλησία για όλα αυτά και δεν παίρνει θέση και να ξεσηκώσει πνευματικά τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους. Οι όποιες συγκεντρώσεις έγιναν για τέτοια ζητήματα μέχρι τώρα καπελώθηκαν πλήρως απο τα ΜΜΕ, παρόλο που την τελευταία φορά στο Σύνταγμα, με πορεία απο το Πεδίο του ’ρεως, είχε μαζευτεί πάνω απο 200.000 κόσμος για την Κάρτα του Πολίτη, αλλά κανείς φυσικά δεν μίλησε, και το θέμα έγινε γνωστό μόνο απο τα blogs και μερικά μικρά κανάλια, βλέπε BlueSky, Kontra κτλ. Αλλά βέβαια απο την στιγμή που δεν παίρνει θέση ο Ιερώνυμος μια χαρά βολεύει την κυβέρνηση, αφού δεν έχουν όρεξη για νέες περιπέτειες, αλλά πολύ φοβάμαι οτι το μπαμ αργά ή γρήγορα θα γίνει ανεξάρτητα απο την θέση της Εκκλησίας. Και δεν μιλάω για κίνημα αγανακατισμένων και άλλα τέτοια, αλλά για τέτοιες πραγματικές συγκεντρώσεις...

[TUBE]fkSuQvYs2cE[/TUBE]

[TUBE]nWmsPqPSoVY[/TUBE]

[TUBE]PpWvWTBE7bg[/TUBE]

[TUBE]Sci7F182k5s[/TUBE]

[TUBE]7moC9nzRJf8[/TUBE]

[TUBE]s2b-K104ZDo[/TUBE]

[TUBE]nBUUzN3otGM[/TUBE]

[TUBE]K8znVqcyiaY[/TUBE]

[TUBE]idXs_03YTJs[/TUBE]

Δείτε ειδικά τα τελευταία 3 κομμάτια που έχει την πορεία προς τον Σύνταγμα και τι κόσμος μαζεύτηκε, και τι ηλικίες κυρίως... Και όλα αυτά φυσικά δεν προβλήθηκαν απο κανένα μεγάλο κανάλι για ευνόητους λόγους"
          http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0

Comment

• σε 150.000 υπολογισαν τους αγανακτησμενους στην περιφημη πλατεια στην ισπανια..εκει απο απο οπου πειραμε το παραδειγμα....ενω σε 1.200.000 ανερχοντε οι πολιτες που πηραν μερος στην υποδοχη της μπαρτσελονα μετα την νικη της επι 3-1 στο τσαμπιονς λινγκ....ειπατε τιποτα?
            το πρωι βγηκε στον ριαλ εφεμ το παλικαρι που ειχε την σελιδα στο φεισμπουκ που ξεκινησε την φαση στο συνταγμα...ειχε 110.000 φιλους βεβαια η σελιδα...και σημερα το πρωι του την κατεβασε το φεισμπουκ!!!!τυχαιο???δε νομιζω!!Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Η παρουσια του καθενα μας πλεον στις συγκεντρωσεις ειναι σημαντικη....ΑΛΛΑ βλεπω πως απουσιαζουν πολυ αυτοι που η Ελλαδα τους εχει αναγκη αυτη τη στιγμη.....αυτοι που ισως φερουν το νεο το καινουριο το διαφορετικο το ανατρεπτικο προς το συμφερον της δολιας της πατριδας μας......οι ανθρωποι αυτοι ειναι οι ανθρωποι τους πνευματος και των γραμματων,καποιοι πατριωτες τεχνοκρατες και δεν ξερω και γω ποιοι αλλοι που θα αναλαβουν να συρουν το πτωμα της Ελλαδας απο το βαλτο.......

Comment

• Η αίσθηση που έχω είναι ότι οι συγκεντρώσεις αυτές δεν ελέγχονται.

Αν και ζω σε μικρή πόλη (χθες ήμουν Αθήνα και πέρασα από Σύνταγμα) νομίζω πως το πλήθος που συγκεντρώνεται δεν έχει ταυτότητα και αυτό πιστεύω πως είναι το μεγάλο του όπλο.

Όταν δεν γνωρίζεις κάτι, δεν ξέρεις και πως να το αντιμετωπίσεις .Σε ποιον να κάνουν και τι είδους προβοκάτσια ; αφού δεν γνωρίζουν τη σύνθεση του κόσμου.

Μην υποτιμάμε λοιπόν αυτές τις συγκεντρώσεις , ο πρώτος στόχος επετεύχθη , τους έχει φύγει το σκ @τό απ΄τον κώλο.

Edited by: tsef
                Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Η παρουσια του καθενα μας πλεον στις συγκεντρωσεις ειναι σημαντικη....ΑΛΛΑ βλεπω πως απουσιαζουν πολυ αυτοι που η Ελλαδα τους εχει αναγκη αυτη τη στιγμη.....αυτοι που ισως φερουν το νεο το καινουριο το διαφορετικο το ανατρεπτικο προς το συμφερον της δολιας της πατριδας μας......οι ανθρωποι αυτοι ειναι οι ανθρωποι τους πνευματος και των γραμματων,καποιοι πατριωτες τεχνοκρατες και δεν ξερω και γω ποιοι αλλοι που θα αναλαβουν να συρουν το πτωμα της Ελλαδας απο το βαλτο.......
                  ποιοι ειναι οι ανθρωποι του πνευματος και των γραμματων ομως ;
                  οι Πρυτανεις που κατα 99% ειναι κομματικα στελεχη;
                  που ξαφνικα κοπηκαν τα κονδυλια για ερευνες (τρομαρα τους) και θυμηθηκαν οτι υπαρχει προβλημα στην χωρα και πηγε να μιλησει ο αλλος στο συνταγμα;
                  ή αυτοι που εβλεπα εγω οταν ημουνα εκπροσωπος στα ΔΣ της σχολης και μαλωνανε για 78 ευρω αν τα δικαιουνται ή οχι λογω συμμετοχης σε συνεδριο; και με πιεζαν για το τι να ψηφισω...

ασε....εγω χορτασα απο ανθρωπους του πνευματος και των γραμματων.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Ενα πουλμαν εφυγε πριν λιγο απο τα Καλαβρυτα γεματο παπαδες που θα συμπαρασταθουν το βραδυ σε ολους εμας στο Συνταγμα!!!

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
                      Ενα πουλμαν εφυγε πριν λιγο απο τα Καλαβρυτα γεματο παπαδες που θα συμπαρασταθουν το βραδυ σε ολους εμας στο Συνταγμα!!!

[i]

"
                      μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

• επειδη ειμαι πολυ καχυποπτος (και ας με βριζουν καποιοι) θα απαντησω: μα και βεβαια θα ερθουν οι παπαδες.
                        Γιατι ξαφνικα βγηκε μια φημη οτι θα μειωσουν τις αποδοχες των κληρικων κατα 50%

δεν θα ερθουν;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Originally posted by TURMS
                          επειδη ειμαι πολυ καχυποπτος (και ας με βριζουν καποιοι) θα απαντησω: μα και βεβαια θα ερθουν οι παπαδες.
                          Γιατι ξαφνικα βγηκε μια φημη οτι θα μειωσουν τις αποδοχες των κληρικων κατα 50%

δεν θα ερθουν;
                          καλα ας μην το πιασουμε αυτο το θεμα γιατι απο μικρος εχω ερωτηματα που ποτε κανενας δεν μου απαντησε...θρησκος ειμαι μεν αλλα απιστευτα κατα εως και προκατειλημενος με το παπαδαριο και την λειτουργεια της εκκλησιας....παντα ειχα τοε ρωτημα γιατι να εχει η εκκλησια περιουσια?για τα σισιτια ηταν η μονη απαντηση...μα τοτε δεν θα επρεπε να υπαρχει ουτε ενας ζητιανος και ουτε ενας φτωχος....και δεν ειναι οι μονοι φυσικα που λειτουργουν συντεχνιακα!!!στον ΟΤΕ στην καρολου ντηλ κρεμασαν σε ολο το κτιριο μαυρες τεραστιες κορδελες επειδη θιγοντε τα μικροσυμφεροντακια τους...ερχετε και η ΔΕΗ κτλ....αλλωστε ολοι το λενε οτι οσον αφορα την συγκεκριμενη κυβερνηση θα πεσει εκ των εσω απο τις παντοδυναμες αλλωτε πρασινοκλαδικες του ΠΑΣΟΚ.....αλλα ολα αυτα ειναι το κλασικο διαιρει και βασιλευε η αλλιως ο κλεψας του κλεψαντος με την μονη διαφορα οτι στο συνολο αυτα που ΕΦΑΓΕ" ολος ο λαος ειναι το 1% σε σχεση με το υπολοιπο 99% που φαγανε οι λιγοι....."

Comment

• Βάγγο η εκκλησία κάνει ένα λειτούργημα, όσο και αν δεν είναι ορατό σε κάποιους. Υπάρχουν ενορίες που πραγματικά βοηθάνε τον κόσμο που έχει ανάγκη είτε με συσσίτια, είτε με δωρεές, είτε με διανομή τροφίμων, ρούχων κτλ. Οι παπάδες επίσης (πρέπει να) έχουν τον ρόλο του ποιμενάρχη και όλα τα λεφτά που μαζεύουν να τα διανέμουν στον κόσμο που τα χρειάζεται. Δυστυχώς απο οτι έχω ακούσει με τις περικοπές αρκετές εκκλησίες και αρκετοί μοναχοί και ιερωμένοι αναγκάζονται να βάζουν λεφτά απο την τσέπη τους προκειμένου να τα βγάλουν πέρα και να συνεχίσουν το λειτούργημα, δηλαδή να μπαίνουν μέσα και οι ίδιοι προκειμένου να βοηθάνε τον λαό που το έχει ανάγκη. Μην μιλήσουμε βέβαια για τις περιπτώσεις που για να λειτουργήσει κάποιος παπάς σε απομακρυσμένα μέρη, αναγκάζεται να κάνει χιλιόμετρα και να ξοδεύει βενζίνες για να παρεβρεθεί σε αυτά τα χωριά. Αμα κοπούν και αυτές οι αποδοχές στο μισό τότε πολύ φοβάμαι οτι δεν θα τα βγάλουν πέρα, και ο κόσμος θα μείνει αβοήθητος. Απο κει και πέρα όλα τα πράγματα έχουν κάποια όρια και δεν μπορεί η εκκλησία να περιθάλψει τους χιλιάδες ζητιάνους και άστεγους που υπάρχουν, μιας και δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, αλλά αρκετές μητροπόλεις βοηθάνε όσο μπορούν τον κόσμο που το έχει ανάγκη. Όμως η κυβέρνηση απο οτι φαίνεται πάει να εξαλείψει και αυτή την κατάσταση και ουσιαστικά οδηγεί προς τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους, που κατα άλλους θα είναι καλύτερα...

Comment

• Originally posted by NikosThes
                              Βάγγο η εκκλησία κάνει ένα λειτούργημα, όσο και αν δεν είναι ορατό σε κάποιους. Υπάρχουν ενορίες που πραγματικά βοηθάνε τον κόσμο που έχει ανάγκη είτε με συσσίτια, είτε με δωρεές, είτε με διανομή τροφίμων, ρούχων κτλ. Οι παπάδες επίσης (πρέπει να) έχουν τον ρόλο του ποιμενάρχη και όλα τα λεφτά που μαζεύουν να τα διανέμουν στον κόσμο που τα χρειάζεται. Δυστυχώς απο οτι έχω ακούσει με τις περικοπές αρκετές εκκλησίες και αρκετοί μοναχοί και ιερωμένοι αναγκάζονται να βάζουν λεφτά απο την τσέπη τους προκειμένου να τα βγάλουν πέρα και να συνεχίσουν το λειτούργημα, δηλαδή να μπαίνουν μέσα και οι ίδιοι προκειμένου να βοηθάνε τον λαό που το έχει ανάγκη. Μην μιλήσουμε βέβαια για τις περιπτώσεις που για να λειτουργήσει κάποιος παπάς σε απομακρυσμένα μέρη, αναγκάζεται να κάνει χιλιόμετρα και να ξοδεύει βενζίνες για να παρεβρεθεί σε αυτά τα χωριά. Αμα κοπούν και αυτές οι αποδοχές στο μισό τότε πολύ φοβάμαι οτι δεν θα τα βγάλουν πέρα, και ο κόσμος θα μείνει αβοήθητος. Απο κει και πέρα όλα τα πράγματα έχουν κάποια όρια και δεν μπορεί η εκκλησία να περιθάλψει τους χιλιάδες ζητιάνους και άστεγους που υπάρχουν, μιας και δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, αλλά αρκετές μητροπόλεις βοηθάνε όσο μπορούν τον κόσμο που το έχει ανάγκη. Όμως η κυβέρνηση απο οτι φαίνεται πάει να εξαλείψει και αυτή την κατάσταση και ουσιαστικά οδηγεί προς τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους, που κατα άλλους θα είναι καλύτερα...

εδω διαφωνουμε νικο...δεν μιλαω φυσικα για ολους τους παπαδες...μιλαω για τον απιστευτο λπουτο που εχει η εκκλησια σε ακινητα κτλ...και ρωταω απο μικρος γιατι?καλως τον εχει βεβαια αλλα γιατι δεν τον αξιοπιει για καλο του κοσμου και μονο...και φυσικα γι αυτο δεν φταιει ο απλος ιερεας που βρισκετε σε καποιο χωριουαδακι η σε μια μικρη ενορια μιας μικρης πολης....

Comment

• Ε ναι και εγώ δεν μιλάω για όλους τους παπάδες, υπάρχουν παντού εξαιρέσεις. Αλλά αυτά τα πλούτη Βάγγο απο οτι έχω ακούσει και εγώ χωρίς να γνωρίζω, απλά κάπου το έχω διαβάσει, είναι οτι φυλάσσεται αυτός ο πλούτος για όταν έρθει η ανάγκη να μοιραστεί στον λαό, σε κάποια σημαντική περίοδο κρίσης ή πείνας που πραγματικά θα την χρειαστεί. Και αυτή η ώρα δεν ήρθε ακόμα προφανώς. Και βεβαια αν επέλθει ο χωρισμός εκκλησίας-κράτους μετά αναγκαστικά η εκκλησία θα στραφεί σε αυτόν τον πλούτο για να τα βγάλει πέρα. Αλλα ειδικά στο ’γιο Όρος υπάρχουν αμύθητες περιουσίες που φυλάσσονται για αυτόν τον σκοπό.

"

Comment

Working...
                                X