Announcement

Collapse
No announcement yet.

Oδεύoντας προς το καλοκαίρι με αστάθεια...ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ο υετός χτές από ΕΜΥ

Κόνιτσα 33mm

Ελληνικό 15mm

Καλαμάτα 5mm

απίστευτο το Ελληνικό τάσπασε κυριολεκτικά...άλλη μια καταιγίδα για να ανατραπούν τα κλιματικά δεδομένα της Αθήνας [i] ...όλοι οι αλλοι αττικοί σταθμοί της ΕΜΥ με μηδενικό υετό...Edited by: geornik "

Comment

• Originally posted by geornik

ωραία καταιγίδα στην Αθήνα το μεσημέρι αλλά με πολλές τοπικότητες όπως βλέπω... εντελώς αναπάντεχα έριξε 11,6mm στο κέντρο της Αθήνας (Γκάζι) και 14,6mm (!!) στο Παλαιό Φάληρο!!ένας ολόκληρος καιρικός πλανήτης σήμερα πάλι το λεκανοπέδιο..το περισσότερο νερό έπεσε στο νότιο τμήμα του κέντρου της Αθήνας και στα κοντινά Ν-ΝΑ προάστια...αλλού δεν έριξε σταγόνα πάλι...
      Παρόλα αυτά οι επίσημεs προγνώσειs μιλούν πάντα για τα Βόρεια του νομού, και η πραγματικότητα τουs διαψεύδει αφού βρέχει στα Νότια.
      ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

• Ζεστα με ηλιο και σημερα!!!

ελαχιστη 13

τωρα 21.7

Comment

• νικο δεν ειναι οι 21.7 ζεστη για τελευταια μερα του μαη και ημερολογιακα της ανοιξης ζεστη ειναι 10 βαθμους πανω 31 βαθμους δηλαδη τα τελευταια χρονια
          εδω εγω εχω 25 βαθμους και δεν το θεωρω ζεστη για τους 21 τωρα
          φιλικα παντα φιλτατε νικο (((
          καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Originally posted by snowjohn
            νικο δεν ειναι οι 21.7 ζεστη για τελευταια μερα του μαη και ημερολογιακα της ανοιξης ζεστη ειναι 10 βαθμους πανω 31 βαθμους δηλαδη τα τελευταια χρονια
            εδω εγω εχω 25 βαθμους και δεν το θεωρω ζεστη για τους 21 τωρα
            φιλικα παντα φιλτατε νικο (((
            Υπαρχει μεγαλη αισθηση μποχας στην ατμοσφαιρα και γι' αυτο η αισθητη Τ ειναι πολυ μεγαλυτερη!!!Τωρα στους 23.1 εχει ανεβει.

Comment

• Originally posted by weatherfriend
              Originally posted by snowjohn
              νικο δεν ειναι οι 21.7 ζεστη για τελευταια μερα του μαη και ημερολογιακα της ανοιξης ζεστη ειναι 10 βαθμους πανω 31 βαθμους δηλαδη τα τελευταια χρονια εδω εγω εχω 25 βαθμους και δεν το θεωρω ζεστη για τους 21 τωρα φιλικα παντα φιλτατε νικο (((

Υπαρχει μεγαλη αισθηση μποχας στην ατμοσφαιρα και γι' αυτο η αισθητη Τ ειναι πολυ μεγαλυτερη!!!Τωρα στους 23.1 εχει ανεβει.
              [i] εγω νομιζα οτι εσυ ζεστενοσουν με το ΣΚΕΤΟ 22αρι χωρις αποπνυκτικη ατμοσφαιρα
              εδω τοτε θα πρεπει να εχουμε σκασει "
              καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Originally posted by snowjohn
                Originally posted by weatherfriend
                Originally posted by snowjohn
                νικο δεν ειναι οι 21.7 ζεστη για τελευταια μερα του μαη και ημερολογιακα της ανοιξης ζεστη ειναι 10 βαθμους πανω 31 βαθμους δηλαδη τα τελευταια χρονια εδω εγω εχω 25 βαθμους και δεν το θεωρω ζεστη για τους 21 τωρα φιλικα παντα φιλτατε νικο (((

[i] εγω νομιζα οτι εσυ ζεστενοσουν με το ΣΚΕΤΟ 22αρι χωρις αποπνυκτικη ατμοσφαιρα
                εδω τοτε θα πρεπει να εχουμε σκασει
                "

Comment

• Πρέπει να ρίχνει γερά εδώ και κανα 10λεπτο σε Μελίσσια, Μαρούσι. Βροχοκουρτίνες φαίνονται και έχει μαυρίσει αρκετά και εδώ στο Γέρακα. Από Αθήνα και νοτιότερα σήμερα ένας ήλιος ναααααα
                  Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes

Comment

• Και η καταιγίδα περνάει πάνω από τον ορεινό όγκο της Πεντέλης τώρα κινούμενη ανατολικά.
                    Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes

Comment

• Μολις 7.1 στα 2240 του Παρνασσου!!!

Comment

• Τρώμε ξώφαλτσα την καταιγίδα. Βρέχει ασθενώς εδώ και 5 λεπτά.

Comment

• Στους 23.4 τωρα η Τ!!!

Comment

• Μαρουσι μπουμπουνιζει ειμαστε στο κρασπεδο της καταιγιδας που πληττει τωρα την Πεντελη.Μονο κατι χοντρες σταγονες και η θερμ. στους 21,4 βαθμους.
                            penteli.meteo.gr/stations/arahova/
                            penteli.meteo.gr/stations/maroussi/

Comment

• Και στο Γαλατσι μονο μπουμπουνητα και ειμαστε μεταξυ φθορας και αφθαρσιας[i] γιατι μια συννεφιαζει μια βγαινει ο ηλιος"

Comment

• καταιγιδα στα γυρω ορεινα της θεσσαλονικης η οποια αρχισε να εξασθενισει τωρα......εντονες διαθεσεις η ασταθεια σημερα

WAITING FOR THE SUMMER STORM SEASON 2012 TO BEGIN

Comment

Working...
                                X