Announcement

Collapse
No announcement yet.

Oδεύoντας προς το καλοκαίρι με αστάθεια...ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έπιασεεεεε..

Comment

• Originally posted by karpenisi87
      Έπιασεεεεε..
      εχεις ξεκ*λιαστει στις γιδες καθε μεσημερι [i] "
      σνόου αντίκτηντ

Comment

• 17 μμ κέντρο και συνεχίζει!
        Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

• 20 και συνεχίζει!Απίστευτη μαυρίλα και πολλά ηλεκτρικά!
          Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

• Παμε μαλλον για καταιγιδα!!!εκλεισε καλα ο καιρος απο τα βορειοδυτικα!!http://nifada.com/webcam/panorama.htm

Comment

• Ξανάπεσαν οι ελάχιστες στους 15οC και από ότι φαίνεται στις επόμενες 10 μέρες δε θα πάνε πάνω από 19οC, αυτό για αρχές Ιουνίου είναι τέλειο, ωραία δροσερά βράδυα και σπίτια που κρατάνε δροσιά ακόμα και αν οι μέγιστες φτάσουν και 30+

Comment

• Εν τω μεταξυ στο χωριο μου στα Καλαβρυτα βρεχει καθε απογευμα εδω και πολλες μερες...

Στα 680mm στο σπιτι μου το βροχομετρο μου...

Comment

• Να αναφέρω κάτι και εγώ. Μέγιστη 28,3 ελάχιστη 15,8 εδώ σήμερα. Λιακάδα με ένα μέτριο ΝΑ άνεμο.
                  ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Εν τω μεταξυ στο χωριο μου στα Καλαβρυτα βρεχει καθε απογευμα εδω και πολλες μερες...

Ποιό είναι; η δική μου καταγωγή είναι από τα Δουμενά πάνω απ τη Ζαχλωρού! (sorry για το εντελώς offtopic)

Comment

• Originally posted by yakutia
                      Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Εν τω μεταξυ στο χωριο μου στα Καλαβρυτα βρεχει καθε απογευμα εδω και πολλες μερες...

Ποιό είναι; η δική μου καταγωγή είναι από τα Δουμενά πάνω απ τη Ζαχλωρού! (sorry για το εντελώς offtopic)

Ωραιος ρε πατριδα!!!

Εμενα ειναι και οι 2 μου γονεις απο Αχαια...

Ο ενας μεσα απο τα ΚΑλαβρυτα και ο αλλος απο Παος...

Comment

• Συνεχίζεται ακόμα η βροχή στα Γιάννενα! 25 μμ στο κέντρο και 21 στην Ανατολή! Επίσης ανανέωσε η Παραμυθιά και έχει 28μμ!!22μμ έχει και στα Δερβίζιανα! Παραμυθιά και Δερβίζιανα έχουν πιάσει τριψήφιο για Μάη!

Comment

• Σταματημό δεν έχει η κατάσταση φέτος...
                          6,4μμ από τη σημερινή δυνατή μπόρα
                          91,5μμ ο Μάιος!
                          Ελάχιστη: 15°C
                          Μέγιστη: 25,2°C

Comment

• Originally posted by snowpar
                            Σταματημό δεν έχει η κατάσταση φέτος...
                            6,4μμ από τη σημερινή δυνατή μπόρα
                            91,5μμ ο Μάιος!
                            Ελάχιστη: 15°C
                            Μέγιστη: 25,2°C
                            Αύριο θα πιάσετε την 100άρα για το Μάη άντε και ειs ανώτερα. Είπαμε Ηπειροs έγινε τώρα τελευταία η Αττική.[i]"
                            ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

• Σημερα τελειωνει ο Μαιος![i]Μαλλον απο αυριο θα αρχιζουν να βαζουν τα πρωτα χιλιοστα του Ιουνιου!Πραγματικα η Αττικη με εχει εντυπωσιασει σε βαθμο που ζηλευω,ειλικρινα το λεω!Καθε μερα μπορες και καταιγιδες!!!"

Comment

• XAΘΗΚΕ ΤΟ ΒΕΡΜΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....
                                ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Working...
                                X