Έπιασεεεεε..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Oδεύoντας προς το καλοκαίρι με αστάθεια...ΑΝΑΦΟΡΕΣ
Collapse
X
-
Ποιό είναι; η δική μου καταγωγή είναι από τα Δουμενά πάνω απ τη Ζαχλωρού! (sorry για το εντελώς offtopic)Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
Εν τω μεταξυ στο χωριο μου στα Καλαβρυτα βρεχει καθε απογευμα εδω και πολλες μερες...
Στα 680mm στο σπιτι μου το βροχομετρο μου...
Comment
-
Originally posted by yakutiaΠοιό είναι; η δική μου καταγωγή είναι από τα Δουμενά πάνω απ τη Ζαχλωρού! (sorry για το εντελώς offtopic)Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
Εν τω μεταξυ στο χωριο μου στα Καλαβρυτα βρεχει καθε απογευμα εδω και πολλες μερες...
Στα 680mm στο σπιτι μου το βροχομετρο μου...
Ωραιος ρε πατριδα!!!
Εμενα ειναι και οι 2 μου γονεις απο Αχαια...
Ο ενας μεσα απο τα ΚΑλαβρυτα και ο αλλος απο Παος...
Comment
-
Συνεχίζεται ακόμα η βροχή στα Γιάννενα! 25 μμ στο κέντρο και 21 στην Ανατολή! Επίσης ανανέωσε η Παραμυθιά και έχει 28μμ!!22μμ έχει και στα Δερβίζιανα! Παραμυθιά και Δερβίζιανα έχουν πιάσει τριψήφιο για Μάη!Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
Αύριο θα πιάσετε την 100άρα για το Μάη άντε και ειs ανώτερα. Είπαμε Ηπειροs έγινε τώρα τελευταία η Αττική.[i]"Originally posted by snowparΣταματημό δεν έχει η κατάσταση φέτος...
6,4μμ από τη σημερινή δυνατή μπόρα
91,5μμ ο Μάιος!
Ελάχιστη: 15°C
Μέγιστη: 25,2°CΛΗΛΑΝΤΙΟ
Comment

"
Πραγματικα η Αττικη με εχει εντυπωσιασει σε βαθμο που ζηλευω,ειλικρινα το λεω!Καθε μερα μπορες και καταιγιδες!!!"
Comment