Announcement

Collapse
No announcement yet.

Oδεύoντας προς το καλοκαίρι με αστάθεια...ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by weatherfriend
    Originally posted by snowjohn
    νικο δεν ειναι οι 21.7 ζεστη για τελευταια μερα του μαη και ημερολογιακα της ανοιξης ζεστη ειναι 10 βαθμους πανω 31 βαθμους δηλαδη τα τελευταια χρονια εδω εγω εχω 25 βαθμους και δεν το θεωρω ζεστη για τους 21 τωρα φιλικα παντα φιλτατε νικο (((

Υπαρχει μεγαλη αισθηση μποχας στην ατμοσφαιρα και γι' αυτο η αισθητη Τ ειναι πολυ μεγαλυτερη!!!Τωρα στους 23.1 εχει ανεβει.
    [i] εγω νομιζα οτι εσυ ζεστενοσουν με το ΣΚΕΤΟ 22αρι χωρις αποπνυκτικη ατμοσφαιρα
    εδω τοτε θα πρεπει να εχουμε σκασει "
    καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Originally posted by snowjohn
      Originally posted by weatherfriend
      Originally posted by snowjohn
      νικο δεν ειναι οι 21.7 ζεστη για τελευταια μερα του μαη και ημερολογιακα της ανοιξης ζεστη ειναι 10 βαθμους πανω 31 βαθμους δηλαδη τα τελευταια χρονια εδω εγω εχω 25 βαθμους και δεν το θεωρω ζεστη για τους 21 τωρα φιλικα παντα φιλτατε νικο (((

Υπαρχει μεγαλη αισθηση μποχας στην ατμοσφαιρα και γι' αυτο η αισθητη Τ ειναι πολυ μεγαλυτερη!!!Τωρα στους 23.1 εχει ανεβει.
      [i] εγω νομιζα οτι εσυ ζεστενοσουν με το ΣΚΕΤΟ 22αρι χωρις αποπνυκτικη ατμοσφαιρα
      εδω τοτε θα πρεπει να εχουμε σκασει
      "

Comment

• Πρέπει να ρίχνει γερά εδώ και κανα 10λεπτο σε Μελίσσια, Μαρούσι. Βροχοκουρτίνες φαίνονται και έχει μαυρίσει αρκετά και εδώ στο Γέρακα. Από Αθήνα και νοτιότερα σήμερα ένας ήλιος ναααααα
        Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes

Comment

• Και η καταιγίδα περνάει πάνω από τον ορεινό όγκο της Πεντέλης τώρα κινούμενη ανατολικά.
          Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes

Comment

• Μολις 7.1 στα 2240 του Παρνασσου!!!

Comment

• Τρώμε ξώφαλτσα την καταιγίδα. Βρέχει ασθενώς εδώ και 5 λεπτά.

Comment

• Στους 23.4 τωρα η Τ!!!

Comment

• Μαρουσι μπουμπουνιζει ειμαστε στο κρασπεδο της καταιγιδας που πληττει τωρα την Πεντελη.Μονο κατι χοντρες σταγονες και η θερμ. στους 21,4 βαθμους.
                  penteli.meteo.gr/stations/arahova/
                  penteli.meteo.gr/stations/maroussi/

Comment

• Και στο Γαλατσι μονο μπουμπουνητα και ειμαστε μεταξυ φθορας και αφθαρσιας[i] γιατι μια συννεφιαζει μια βγαινει ο ηλιος"

Comment

• καταιγιδα στα γυρω ορεινα της θεσσαλονικης η οποια αρχισε να εξασθενισει τωρα......εντονες διαθεσεις η ασταθεια σημερα

WAITING FOR THE SUMMER STORM SEASON 2012 TO BEGIN

Comment

• Αρχισε να βρεχει με καλη ενταση στο Μαρουσι.Οχι κατι το ραγδαιο!
                        penteli.meteo.gr/stations/arahova/
                        penteli.meteo.gr/stations/maroussi/

Comment

• μπουμπουνίζει στο κέντρο(Πλάκα)

Comment

• Originally posted by thunderguy
                            καταιγιδα στα γυρω ορεινα της θεσσαλονικης η οποια αρχισε να εξασθενισει τωρα......εντονες διαθεσεις η ασταθεια σημερα
                            Όντως σήμερα απο ότι βλέπω και απο δορυφορική έντονη αστά8εια!!!

Comment

• Μολις εριξε ενα δυνατο μπουμπουνητο στα Βορεια και ακουστηκε σε Γαλατσι, Κυψελη [i]"

Comment

• Eπειδη Ελλαδα ειναι και τα ορεινα, ας δουμε πως οδευουμε προς το καλοκαιρι κι εκει....

Ο Παρνασσος εφτασε τους 8,3 βαθμους στα 2240 μ. πριν απο λιγο. Η Λιακουρα γυρω στους 6!

Οσο για τον Ολυμπο, συμφωνα με το free meteo αλλα και συγκριτικα με τον Παρνασσο, η μεγιστη στην κορυφη πρεπει να κυμαινεται γυρω στους 3 βαθμους σημερα. Ασθενης χιονοπτωση ειναι πιθανη το βραδυ..... Ακομα να τελειωσει ο χειμωνας εκει πανω....

Comment

Working...
                                X