Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος-χειμωνας 2010-2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παρνασσος-χειμωνας 2010-2011

καλησπερα σε ολους!!

φετος παιρνω την πρωτοβουλια να ανοιξω εγω το θεμα για της χειμερινες αναφορες του παρνασσου απο εμας τους ιδιους αλλα και απο το χ.κ.π!!

ελπιζω να παει γουρι και να εχουμε μια χρονια γεματη χιονια!!!!![i]

εδω μερικες φωτο του φιλου skifun απο τα πρωτα χιονια του παρνασσου στις 9-10-2010

Κελαρια

Φτερολακα

Edited by: PARNASSIOS "

Originally posted by KAPTEN
    Originally posted by falireas
    Αλήθεια είναι σίγουρο ότι ο Βάκχος φεύγει από το ΧΚΠ; Δεν εννοώ αν αντικαθίσταται από εκεί που είναι - αυτό το μάθαμε από διαροές. Μήπως όμως πάει πουθενά αλλού γιατί είναι σχετικά καινούργιος (έχει ανακατασκευαστεί) σε σχέση με την 7 που οι φήμες την έχουν για παραμένουσα;

Επίσης, πότε κλλείνει η σαιζόν 2099-10; Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξει το 2010-11; Κανένας adminn;
    το νεο θεμα θα το ανοιξει ο κ Δριβας οπως μου εχει πει
    "

Comment

Ε,αφου ετυχε κ το ανοιξε ο Γιαννης,ας γινει αυτο στικυ..

Καλη σεζον να εχουμε με μπολικο χιονακι!! [i]
      "
      σνόου αντίκτηντ

Comment

δεν εχω προβλημα...

αν εχει και σκοπο να κανει μπολικες αναφορες ας το ανοιξει ο κ.πανος

Comment

ενταξει Γιαννη,ευχαριστω για την κατανόηση ,συντομα θα ανοιξη θεμα ο κ Δριβας

Comment

το θεμα επανέρχεται μετα απο επικοινωνία που ειχα με τον κ Δριβας, συντομα θα εχουμε νεα του.

Comment

http://www.parnassos-ski.gr/diary/diary_View.asp?id=206"

Comment

χαραδρα κεραμιδιου 19-10-2010

[i]

η εκκλησια της αγιας ιερουσαλημ μεσα στον βραχο!

"

Comment

την επομενη κυριακη εχω κανονίσει με τους giatreli & royale ανεβουμε στη συγκέντρωση του ΧΚ,μπορω να παρω μαζι ακομα ενα ατομο οποιος θελει ας μου πει

Comment

Χρήστο,άμα είναι να το κανονίσουμε να ανέβουμε κομβόι...Θα μιλήσω και έγω με Κάζα και Ζάντα [i]"
                    Beati Paoli.........

Comment

<a href=http://www.parnassos-ski.gr/diary/diary_View.asp?id=210" target="_blank">

Σας περιμενουμε την ερχόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 31/10 για πεζοπορεία, κουβέντα και σχεδιο Β.

http://www.parnassos-ski.gr/diary/diary_View.asp?id=210

Συννεφιά, θερμοκρασία κάτω απο 10οC, υγρασία , ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ προς ΧΕΙΜΩΝΑ .</A>Edited by: Χ.Κ.Π. "
                      Τηλ. 22340 22700
                      Website: http://www.parnassos-ski.gr/
                      e-mail: pdrivas@etasa.gr

Comment

χωρης να εχω διαβασει ολα τα παρακατω για την αειφορικη διαχειριση βουνων με χ.κ,ειμαι περιεργος να μαθω,αν αυτη την αειφορικη διαχειριση την εφαρμοζουν και μεσα στους εθνικους δρυμους των βουνων η δεν την εφαρμοζουν καθολου οταν ειπαρχουν εθνικοι δρυμοι γιατι πολυ απλα δε ειπαρχουν χ.κ οπως εδω!!!!!??????[i]

θα το μαθω αργοτερα γιατι τωρα εχω δουλεια!!!!Edited by: PARNASSIOS "

Comment

Originally posted by snowspir
                          Χρήστο,άμα είναι να το κανονίσουμε να ανέβουμε κομβόι...Θα μιλήσω και έγω με Κάζα και Ζάντα [i]
                          ...ωωωωχ! το ΚΑΠΗ θα εχει απαρτια!
                          "
                          σνόου αντίκτηντ

Comment

Originally posted by giatrellis8
                            Originally posted by snowspir
                            Χρήστο,άμα είναι να το κανονίσουμε να ανέβουμε κομβόι...Θα μιλήσω και έγω με Κάζα και Ζάντα [i]
                            ...ωωωωχ! το ΚΑΠΗ θα εχει απαρτια!

Βρε ουστ!!!! Την εμπειρία την λέτε γερατιά ε;;;;Είστε μικροί και άμυαλοι "
                            Beati Paoli.........

Comment

πραγματικα δεν μπορω να διαβασω περα απο το ασπεν γιατι εξοργιζομαι!!!

κυριοι του χ.κ αυτη τη στιγμη,κατα καποιο τροπο μας πλασαρεται τα παραπανω κειμενα,διχνοντας μας τις οικολογικες σας ευαισθησιες και μια πολυ ομορφη γραμμη πλευσης που θα μπορουσατε καποια στιγμη να ακολουθησεται και εσεις!!

αλλα απ οτι βλεπω δεν εχεται καταλαβει οτι γυρο σας ειπαρχει μονο χαος!!!!

το βουνο θυσιαζεται καθημερινα στον βομο του σημερινου χ.κ.π,απο τους ιδιους τους (λατρεις) του,αλλα και απο το ιδιο το χ.κ!!!!

μας πλασαρετε αυτη την στιγμη πρασινες αναπτυξεις την στιγμη του το βουνο καταπατειται καθημερινα μετρο πρως μετρο!

την στιγμη που το ιδιο το χ.κ εχει εκφραση την εντονη επιθυμια του για επεκταση τον οριων του μεσα στον πυρινα του εθνικου δρυμου και την στιγμη που το ιδιο το χ.κ εχει κανει πολλα εργα χωρη καμια μα καμια περιβαλοντικη μελετη,οπως διανοιξη πιστων,υδροσπορες,μεγαλες αλουμινενιες πινακιδες που προσβαλουν βαναφσα το ελετοδασος της περιοχης κλπ κλπ.

με συγχωρειτε πολυ ολοι σας,αλλα εγω προσωπικα αυτη την κινηση την βλεπω τρομερα ηρωνικη...

για αλλη μια φορα διακρινω την σαπια πολιτικη του χ.κ που κοιταει το δεντρο και παραμελει ολο το υπολοιπο δασος!

ο παρνασσος δεν εχει προβλημα ρυπανσης για να χρησιμοποιησει εναλλακτικη παραγωγη ενεργειας.τετοιο προβλημα εχει η αθηνα και ολες οι μεγαλουπολεις!

ο παρνασσος χρειαζεται να κρατησει το τοποιο του ανεπαφο,αναλυοτο και οσο πιο παρθενο γινεται!!!!

με συγχωρειτε αν τα λογια ακουγονται σκληρα ,αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.

φιλικα γιαννης

Comment

Working...
                              X