Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος-χειμωνας 2010-2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• εριξε τιποτις τελικως?

Comment

• Τι περιμένετε απο τώρα ...?Είναι πολύ νωρίς ακόμα ..!!!Σε ένα μήνα και άμα ...!

Comment

• καλο και μακρύ χειμώνα να έχουμε λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!Edited by: snowblaman

Comment

• Έπεσαν τα πρώτα χιόνια ή μου φαίνεται???? [i]"

Comment

• Και Είναι και πολυ Καλά απ ότι δείχνει αλεξανδρε...Καλο χειμώνα να έχουμε και ’ντε να δούμε απο ποτε θα ξεκινήσουμε να τσουλαμε φέτος....

Comment

• Καλώς τα δεχτήκαμε... ’ντε με το καλό φέτος αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς για να σκεφτόμαστε οτιδήποτε. Το χιόνι δυστυχώς δεν κρατάει αν δεν μπει Δεκέμβριος!

Comment

• Ωραιο το χιονάκι αλλα είναι κρίμα γιατι μεχρι την τεταρτη δεν θα έχει μέινει τίποτα βέβαια έρχεται και άλλο το σκ
                !!!! [i]"

Comment

• Αντε καλο χειμωνα να εχουμε και φετος ιδιες μερες με το 2010 ηρθε το πρωρο χιονακι αλλα σε αρκετα μεγαλυτερη ποσοτητα...ελπιζω να δουμε καμια ωραια φωτο με topic παρνασσος 2011-12 , απο τους τυχερους που θα αδραξουν την ευκαιρια και θα βγουν καμια γυρα στο βουνο!!!

Comment

• Καλημέρα σε όλους, καλή σεζόν να έχουμε[i]

«Ευχάριστα τα νέα και για το Χ.Κ. Παρνασσού καθώς η κοινοπραξία Μεσόγειος Α.Ε. και Μόντε Νουλίκας Ο.Ε. ανέλαβε την διαχείριση λειτουργίας και υπηρεσίες συντήρησης για τρία έτη».

Ξέρει κάποιος να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες για το παραπάνω?...

"

Comment

• ευκαιρία να αποκτήσει βιολογικό στα σαλέ και πιστοποιητικό διαχείρησης απορριμάτων η ετα (μεσόγειος) , αντε να επιστρέψει και το εβερεστ (ρατράκ) απο τον δεύτερο, τι άλλο? α και να βρούμε χρήματα για να πάμε.....Edited by: vro
                      ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Παλιό αλλά τρελό!!!

Comment

• Αίολος

Ανέβηκα τη Δευτέρα και χθες στο παρνασσό και ο Αίολος ηταν και τις 2 φορές κλειστός. Στη παρέα ηταν και ένας που απλά έφυγε απο τις baby και πήγε στις μπλε. Οσοι είναι σε αυτο το στάδιο δε γίνεται να κατέβουν από πάνω τον Ηρακλή. Ο Αίολος με εξαιρεση τα τελευταια μετρα είναι πολύ ήπιος. Τετοια θέματα πρέπει νομιζω να λαμβάνονται υπόψη. Αν υποθέσουμε πως κάποιος κανει σκι μονο στο παρνασσό , μετά την ουσιαστικα ανυπαρκτη baby θα ανέβει κορυφή Ηρακλή; Δε γνωρίζω τα οικονομικά του κέντρου. Υποθέτω κρίνοντας από τα σκισμένα καθίσματα του ηρακλή ότι είναι χάλια. Αν υπάρχει έλλειψη προσωπικού ,γιατί να έιναι ανοικτός ο περικλής που καλύπτεται από Ηρακλή και βάκχο και να μην ανοιγει ο αίολος;

Comment

• Χθες 15-3-2012 πήγα με το ski-bus με αρ. κυκλ. ΙΒΡ 912*. που έκλεισα από τον "xxxx" για σκι στα Κελάρια. Οδηγός και συνοδός ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι, αλλά ενω όλος ο κόσμος πλήρωσε τα μεταφορικά, δεν έδωσαν σε κανέναν απόδειξη θεωρημένη! παρά μόνο σε εμένα που την απαίτησα! Σε παρατήρησή μου οτι οφείλουν να δώσουν σε όλους απόδειξη ο συνοδός μου απάντησε οτι δεν νομίζει οτι θα φτάσουν οι αποδείξεις! Φυσικά δεν έδωσε σε κανέναν άλλον.

Ομοίως δεν δίνουν θεωρημένες αποδείξεις στο σουβλατζίδικο που έχει η φίρμα "xxxx" στο Δίστομο! Σε παρατήρησή μου οτι οφειλει να εκδίδει αποδείξεις σε κάθε συναλλαγή και όχι μόνο σε εμένα, ο υπεύθυνος του καταστήματος μου είπε "να κοιτάω την δουλειά μου"!!!

Και αναρωτιέμαι:
                            1. Τόσο άνετος είναι ο "xxxx" που δεν φοβάται τίποτα?
                            2. Τόσο άνετοι οι πελάτες που δεν λαμβάνουν αποδείξεις και δεν τους ενδιαφέρει το γεγονός οτι ο "xxxx" τους κλέβει ΠΟΛΛΑΠΛΑ? (κλοπή του ΦΠΑ άμεσα, απόκρυψη φορολογητέας ύλης, + χαράτσι τα επόμενα χρόνια διότι το κράτος δεν έχει τα έσοδα που πρέπει.
                            3. Με αυτήν την συμπεριφορά των επιχειρηματιών και ακόμα περισσότερο των πελατών, υπάρχει περίπτωση να φύγουμε ποτέ από την δύσκολη κατάσταση στην ελλάδα?
                            4. Τόσο δύσκολο είναι πιά για τους αρμόδιους φορείς να βρουν την φοροδιαφυγή??? Τόοοοσο δύσκολο?

Κατά τα άλλα ο "xxxx" σε αυτήν την μεταφορά δίνει ΔΩΡΟ σάντουιτσ! και ΠΡΟΣΦΟΡΑ (σε χαμηλή τιμή) ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!! Από τα χιλιοκλεμένα!!! Να με συγχωρείτε, αλλά η έννοια "δώρο" έχει για εμένα άλλη σημασία, τέτοια "δώρα" να μου λείπουν!

Ας μην ξεχάσετε οτι δεν μιλάμε για τον κουλουρτζή στα φανάρια, αλλά για την μεγαλύτερη επιχείρηση στο χώρο του σκί στην Ελλάδα. Φανταστείτε ας πούμε, να μην εκδίδει θεωρημένες αποδείξεις το ταμείο που αγοράζουμε την ημερήσια κάρτα του σκι!

Αν κανείς θέλει ακριβή στοιχεία, καθώς και τα προσωπικά μου στοιχεία, είμαι έτοιμος να τα δώσω.

Ο καιρός στο χιονοδρομικό κέντρο ήταν καταπληκτικός, και ο κόσμος ευχάριστα, για τους χιονοδρόμους, λίγος!

α.

Comment

Working...
                            X