καλημερα σε ολους κ καλο χειμωνα να εχουμε!
αφου επεσαν οι πρωτες νιφαδες μηπως πρεπει καποιος απο εσας τους παλιους να κανει την αρχη για την νεα περιοδο 2011-2012!το αργησαμε φετος!!!
βεβαια την περιοδο 08-09 που νομιζω ηταν αρκετα καλη ειχε ανοιξει 11/12 το νεο ποστ!
ενω περυσι κ προπερσι που ειχε ανοιξει απο οκτωμβρη κ σεπτεμβρη αντιστοιχα δεν ηταν κ τοσο θετικα τα πραγματα! Προληπτικος δεν ειμαι [i].....αλλα η mkmk το ειχε ανοιξει τοτε...οποτε ας το κανει κ φετος οταν πιστευει οτι πρεπει!!! υγεια σε ολους!!!"
μιας και θα γεννησω -πρωτ ο θεος- την πρωτοχρονια σιγουρα θα ειμαι γουργου[i]
δεν νομιζω ομως οτι ειναι σωστο, το ποστ πρεπει να το ανοιξει ο Χρηστακος (Kapten)
τωρα αμα θελετε ν ανοιξουμε ενα ποστ-οπως ειχα πει και περσυ- ανεπισημο να γραφουμε οτι θελουμε και να εχει κ ενα το Χ.Κ Καλαβρυτων που θα γραφει τις ενημερωσεις του, πολυ ευχαριστως
βλεπω οτι ειμαι το μοναδικο κοριτσι που γραφει οποτε χατηρια δεν πρεπει να χαλαω
Να μου πεις τι το θες μωρι το ποστ και τις ενημερωσεις με την κοιλια τουρλα και το νεογεννητο μετα, αλλα........ οταν εχεις την τρελλα αγαπη μου 17 χρονια, ε δεν φευγει με τιποτα
ας δωσει το οκ ο γιατρος και το Μαρτη ενα τσουλιγμα θα το ριξω, μαζι με τον πιτσιρικο
άντε με το καλό να γεννήσεις το παιδάκι σου εύκολα όπως και το νέο ποστ [i]
η γυναίκα μου γέννησε 20/12/10 και έκανε snbordaki έστω και μια κατεβασιά μετά από 39 μέρες ... και ο μικρός μαζί μας του αλλάζαμε πάνες γιατί έχεζε παντού στο σαλέ με ένα χαμόγελο ευτυχίας τεράστιο χέστηκε από χαρά δηλαδή. χάχα είχαν παγώσει όλα κουβέρτες καθισματάκια αλλά αυτός ήταν πανευτυχής και γούσταρε τον αέρα του βουνού στα λέω αυτά για να παίρνεις κουράγιο ότι όταν θες όλα γίνονται. Edited by: hook "
άντε με το καλό να γεννήσεις το παιδάκι σου εύκολα όπως και το νέο ποστ [i]
η γυναίκα μου γέννησε 20/12/10 και έκανε snbordaki έστω και μια κατεβασιά μετά από 39 μέρες ... και ο μικρός μαζί μας του αλλάζαμε πάνες γιατί έχεζε παντού στο σαλέ με ένα χαμόγελο ευτυχίας τεράστιο χέστηκε από χαρά δηλαδή. χάχα είχαν παγώσει όλα κουβέρτες καθισματάκια αλλά αυτός ήταν πανευτυχής και γούσταρε τον αέρα του βουνού στα λέω αυτά για να παίρνεις κουράγιο ότι όταν θες όλα γίνονται.
Μπραβο σας ρε παιδια!!!
Μονο χειμερινα λαστιχα δεν βλεπω και στεναχωριεμαι...
μιας και θα γεννησω -πρωτ ο θεος- την πρωτοχρονια σιγουρα θα ειμαι γουργου[i]
δεν νομιζω ομως οτι ειναι σωστο, το ποστ πρεπει να το ανοιξει ο Χρηστακος (Kapten)
τωρα αμα θελετε ν ανοιξουμε ενα ποστ-οπως ειχα πει και περσυ- ανεπισημο να γραφουμε οτι θελουμε και να εχει κ ενα το Χ.Κ Καλαβρυτων που θα γραφει τις ενημερωσεις του, πολυ ευχαριστως
βλεπω οτι ειμαι το μοναδικο κοριτσι που γραφει οποτε χατηρια δεν πρεπει να χαλαω
Να μου πεις τι το θες μωρι το ποστ και τις ενημερωσεις με την κοιλια τουρλα και το νεογεννητο μετα, αλλα........ οταν εχεις την τρελλα αγαπη μου 17 χρονια, ε δεν φευγει με τιποτα
ας δωσει το οκ ο γιατρος και το Μαρτη ενα τσουλιγμα θα το ριξω, μαζι με τον πιτσιρικο
Καλη χρονια και παλι
Αντε με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σας Μακή!!!
Λοιπόν, ανοίγεις το νέο θέμα για φέτος και μετα απο κανα δύο τρία χρόνια θα λες στο μωρακι σου κοιτα τι καθόμουν και έκανα όταν σε είχα στην κοιλία μου.
Comment