Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ 2010-2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• χωρίς να διαφωνώ με τα λεγόμενα των από πάνω (το χιόνι δεν το αντικαθηστά τπτ),
    ο λόγος που ρωτάω πληροφορίες είναι ότι εγώ μάλλον έχω γλυκαθεί και έχω και χώρο που θα μπορούσα να χώσω κάτι τέτοιο για να περνάω την ώρα μου...
    God Save The Mountain...
    Palmer Burn 09

Comment

• εβαλε φρεσκο χιονι σημερα το βουνο!!!

Οι προβλεψεις δειχνουν μισο μετρο φρεσκο μεχρι την αλλη Τεταρτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι σχετικά με την λειτουργία του ΧΚ?

Comment

• Originally posted by gioand
          υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι σχετικά με την λειτουργία του ΧΚ?

Xλωμοοοοοοοοοοοοο

Comment

• οντως αν πεσουν μεσα οι προβλεψεις τοσο των site οσο κ οι δικες σου,που τις εμπιστευομαι οπως εχω ξαναπει(αν κ φετος ηταν λογικο να πεσουν καποιες φορες εξω) παει για πολυυυ χιονι!κ δεν ξερω αν θα χαρω αν πεσουν μεσα!θα ειναι ασχημο να το βλεπεις κ να μην μπορεις!

Comment

• 2 μερες λειτουργιας ζηταμε μετα απο το πουδρογεμισμα!

Nothing is impossible...
              You are only limited by fear
              and even that, you can overcome!

Comment

• παιδια αυτα τα χιονια μπορει να μην κρατησουν ουτε μια μερα!
                Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• ναι αλλα εκεινη η μερα?

Nothing is impossible...

Comment

• και του χρονου παιδια,παει,τελειωσε,finito πως το λενε;οτι και να λενε οι προβλεψεις πρεπει να κανετε δυο πραγματα
                    α)υπομονη
                    β)βρειτε καποιο χομπυ να σας κρατα σε φορμα και θα περασει γρηγορα ο καιρος [i]"
                    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Originally posted by liapos7
                      και του χρονου παιδια,παει,τελειωσε,finito πως το λενε;οτι και να λενε οι προβλεψεις πρεπει να κανετε δυο πραγματα
                      α)υπομονη
                      β)βρειτε καποιο χομπυ να σας κρατα σε φορμα και θα περασει γρηγορα ο καιρος [i]
                      Ή να ρθειτε απέναντι.
                      "

Comment

• http://ski-trainer.com/_mod_files/ce_images/news/latvia_lelde_gasuna_02.jpg
                        Υπάρχουν λύσεις...
                        http://www.ski-simulator.com/wp-content/themes/twentyten/include/images/tmp4.jpg
                        Ομως για την ωρα, ο Παρνασσός φαίνεται καλύτερη! [i]"

Comment

• Τόσο καιρο βριζατε,κραζατε κλπ κλπ τον παρνασσο και τώρα που βρήκατε ´´καταφυγιο ´´ εκει,έγινε το καλύτερο χιονοδρομικο! [i]
                          Φυσικά και δεν λέω να μην πάτε,ειναι στην κρίση του καθενός μας να παει ή οχι όπου θέλει!Edited by: liapos7 "

Comment

• Originally posted by liapos7
                            Τόσο καιρο βριζατε,κραζατε κλπ κλπ τον παρνασσο και τώρα που βρήκατε ´´καταφυγιο ´´ εκει,έγινε το καλύτερο χιονοδρομικο! [i]
                            Φυσικά και δεν λέω να μην πάτε,ειναι στην κρίση του καθενός μας να παει ή οχι όπου θέλει!
                            Μα το γεγονός ότι περάσαμε φέτος καλά στα καλαύρυτα σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάμε σε άλλο βουνό, ιδιαίτερα τώρα που ο Παρνασσός είναι η μόνη επιλογή?
                            ποιος περιμένει 9 μήνες για να ξανατσουλήσει στο Χελμό όταν μπορεί να το κάνει 2-3 εβδομάδες ακόμα στον Παρνασσό?"
                            together we stand divided we fall

Comment

• μα αυτο γραφω,οποιος θελει πηγαινει,δεν λεω να μην πατε!αυτο δεν μπορει να το πει κανενας!ο καθενας μας αποφασιζει για το που και ποτε θα παει!εξαλλου,το ιδιο καλα εχω περασει και στα δυο χιονοδρομικα!
                              απλα μου φαινεται λιγο καπως το να γραφουν αρνητικα σχολια καποια ατομα για τον παρνασσο και μετα να τον ανεβαζουν στα υψη!Edited by: liapos7

Comment

• ποιος τον ανεβασε στα υψη?
                                Το οτι παραμενει ανοιχτος ακομη σημαινει οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να τσουλησουμε σε φρεσκο χιονι!
                                Εγω δεν βλεπω λογω να χασω αυτη την ευκαιρια γιαυτο κανονισα 2ημερο!

Τι παρνασσος, τι πισοδερι, τι καλο, τι κακο χιονοδρομικο... Αυτα ειναι για τους περιεργους και φυσικα για τους σαλεδακιδες!
                                Εγω προσωπικα κυνηγαω το χιονι με το τουφεκι, απλα προτιμω τον Χελμο σε σχεση με τα υπολοιπα ΧΚ, ομως οταν πλεον ειναι ανοιχτα 3ΧΚ και ο χελμος κλειστος δεν σημαινει οτι Κλειστος Χελμος = Τελος σεζον

Nothing is impossible...

Comment

Working...
                                X