αντε,με το καλο το νεο μελος της οικογενειας,θα το αφησουμε να μεγαλωσει λιγακι και οταν θα ειναι ετοιμο θα αρχισουμε σιγα σιγα τα μαθηματα snowboard [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ 2010-2011
Collapse
X
-
Παιδάκια η διαδικασία με τις ετήσιες έχει αλλάξει φέτος; <?: prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
ffice
ffice" /> Έδωσα τα στοιχεία μου, δήλωσα ότι επιθυμώ 2 κάρτες, κατέθεσα το ποσό αξίας 320 για δύο κάρτες, και τους έστειλα και το fax με την απόδειξη κατάθεσης. Προσπάθησα να έρθω σε επαφή στο τηλέφωνο για να ζητήσω πληροφορίες αλλά δεν απαντάει κανείς. Δηλαδή φέτος θα παραλάβουμε τις κάρτες απ΄το βουνό και εκεί θα δηλώσουμε στοιχεία, φωτογραφίες, κλπ και θα περιμένουμε να ζεσταθεί το μηχανάκι για την πλαστικοποίηση ; ή θα γίνει με κάποιο άλλο τρόπο και εγώ δεν το έχω πάρει χαμπάρι;
"www.exploremessinia.com
Comment
-
Παρατείνετε μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου η πώληση ετήσιας κάρτας που είναι σε προσφορά -50%
Στο Χ.Κ.Κ. διάφορες εργασίες, συντηρήσεις γίνονται εν όψη της νέα σεζόν, το σημαντικότερο ίσως να είναι η αντικατάσταση της ηλεκτρολογικής γραμμής του αναβατήρα Στύγα...
Περιμένοντας τα χιόνια...
Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς
Comment
-
Τις κάρτες ή θα τις πάρουμε απο το κέντρο ή με 10 έξτρα η καθε μια,ερχονται σπιτι σου!Originally posted by skimadμε το ski data εγινε τιποτα Χρηστο?ρε σεις λετε γιαυτο να μην στελνουν φετος τις καρτες και λενε οτι θα παραδωθουν με την εναρξη της σαιζον?[i] λεω εγω τωρα ετσι.....
εγω ακόμα τις περιμένω!"μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
Originally posted by liapos7Τις κάρτες ή θα τις πάρουμε απο το κέντρο ή με 10 έξτρα η καθε μια,ερχονται σπιτι σου!Originally posted by skimadμε το ski data εγινε τιποτα Χρηστο?ρε σεις λετε γιαυτο να μην στελνουν φετος τις καρτες και λενε οτι θα παραδωθουν με την εναρξη της σαιζον?[i] λεω εγω τωρα ετσι.....
εγω ακόμα τις περιμένω!
Ρώτησα με email και μου είπαν πως θα τις παραλάβουμε τέλος Σεπτεμβρίου, αλλά δεν ξέρουν ακόμα με ποια courier.
"
Comment
-
Επικοινωνησαν μαζι μου απο το ΧΚΚ. Τις καρτες θα τις παραλάβουμε απο τα εκδοτηρια, θα είναι οπως οι περσινές. Θα πρεπει να εχουμε μαζι την φωτογραφία και να περιμενουμε το μηχανακι πλαστικοποιησης να ζεσταθει ωστε να τις παρουμε.www.exploremessinia.com
Comment
-
Καλημέρα έστω και μεσημέρι,καλη βδομάδα κ καλο μήνα σε όλους μας!η θερμοκρασία αρχίζει και πέφτει σιγά σιγά αλλα κλασικά και φέτος θα πούμε αμην μέχρι να πέσουν τα χιονια!ας ελπίσουμε να πέσουν γρήγορα και να ειναι και πολλα!
οι απορίες πανε κι έρχονται,μικρο παιδι είμαι και ρωτάω συνέχεια χαχαχαχα!
Που θα παει,θα βρούμε τις απαντήσεις!Edited by: liapos7μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment

Edited by: mkmk "
</a>
Comment