Originally posted by Mesogeiakos
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ανεπαρκής η κλιματική κατάταξη κατά Koppen
Collapse
X
-
208 Αργολιδα
262 Πιερια
268 Περιοχη Σπατων
298 Παλαιοχωρα
304 Σαντορινη
<a href=http://www.itia.ntua.gr/getfile/571/24/documents/2003-map_09-Rain.pdf" target="_blank">http://www.itia.ntua.gr/getfile/571/24/documents/2003-map_09-Rain.pdf</A>
Πανω κατω οτι ειχε δωσει κ ο Βασιλης απο ΕΜΥEdited by: Mesogeiakos "
Comment
-
Τα Σπατα ειναι 10000% λαθος η βουλωμενος η ακυρος σταθμος.....400-450 mm εχουν ολα τα Μεσογεια...
Και για Πιερια ΔΕΝ ΞΕΡΩ αλλα μου φαινεται τραβηγμενο, με τοσες καταιγιδαρες που κατεβαζει ο Ολυμπος να εχει μονο 262....ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Originally posted by KouvanosΤα Σπατα ειναι 10000% λαθος η βουλωμενος η ακυρος σταθμος.....400-450 mm εχουν ολα τα Μεσογεια...
Και για Πιερια ΔΕΝ ΞΕΡΩ αλλα μου φαινεται τραβηγμενο, με τοσες καταιγιδαρες που κατεβαζει ο Ολυμπος να εχει μονο 262....
Λεει ΜΕΣΕΣ κ ειναι ακριβως οι ιδιες με της ΕΜΥ!!!
Comment
-
ΟΚ....Απλα επειδη σου αρεσουν τα νουμερα, εγω θα στα παραθεσω, οσο κι αν σου χαλαει τη στεπα...
Σπατα 2009....602,8 mm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://penteli.meteo.gr/stations/spata/NOAAPRYR.TXT
"ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Originally posted by KouvanosΟΚ....Απλα επειδη σου αρεσουν τα νουμερα, εγω θα στα παραθεσω, οσο κι αν σου χαλαει τη στεπα...
Σπατα 2009....602,8 mm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://penteli.meteo.gr/stations/spata/NOAAPRYR.TXT
Προσεχε....το 2002 το θησειο ειχε 900 χιλιοστα με μεση τιμη 376!!!
Τι δεν καταλαβαινεις απο το μεσες???
Comment
-
Ο άνθρωπος είναι άσχετος με τα καιρικά ρε Κουβανέ, δεν το βλέπεις;
Κατ΄αρχήν ο σταθμός που έβαλε δεν είναι από την Κατερίνη αλλά από τη Σκοτίνα. Και σίγουρα έχει μετρήσει λάθος. Η Σκοντίνα είναι ακριβώς στους πρόποδες του Ολύμπου και πρέπει να έχει πολύ καλά νερά ετησίως. Αποκλείεται να είναι 262 χιλιοστά ο υετός της Σκοτίνας.
Το Δίον που είναι και αυτό στους πρόποδες του Ολύμπου έχει πολύ καλό ετήσιο υετό, πάνω από 700χιλιοστά.
Πάντως το να γράφει κανείς Πιερία 262χιλιοστά" δείχνει παντελή ασχετοσύνη.
"Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Originally posted by LeoPΟ άνθρωπος είναι άσχετος με τα καιρικά ρε Κουβανέ, δεν το βλέπεις;
Κατ΄αρχήν ο σταθμός που έβαλε δεν είναι από την Κατερίνη αλλά από τη Σκοτίνα. Και σίγουρα έχει μετρήσει λάθος. Η Σκοντίνα είναι ακριβώς στους πρόποδες του Ολύμπου και πρέπει να έχει πολύ καλά νερά ετησίως. Αποκλείεται να είναι 262 χιλιοστά ο υετός της Σκοτίνας.
Το Δίον που είναι και αυτό στους πρόποδες του Ολύμπου έχει πολύ καλό ετήσιο υετό, πάνω από 700χιλιοστά.
Πάντως το να γράφει κανείς Πιερία 262χιλιοστά" δείχνει παντελή ασχετοσύνη.
Αυτο πχ Vanzel γιατι το αφηνετε??Πχ αν του βρισω ολο το σοι θα εχω αδικο??"
Comment
-
Αλλο το 2002 ανθρωπε μου, που ηταν η πιο βροχερη σεζον της 10ετιας (2002-2003 υδρολογικο) και αλλο το 2009, μια φυσιολογικη ως και μετρια υετικη σεζον....
Ποιος σταθμος δινει αυτη τη μεση ???? μπορουμε να τη δουμε ???
ΥΓ: Θα εγραφα για την Πιερια αλλα με προλαβε ο Leop...ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
οι 2 πρωτοι εχουν το γαλονι κ τα λενε(απλα δεδομενα δινουν δλδ..τιποτα παραπανω).ο 3ος,δεν τον βλεπω να ειναι κ πολυ σοι για τα γραφομενα του.τελος παντων...Originally posted by MesogeiakosOriginally posted by giatrellis8κουβανε τωρα τον πηγες ''one step(pa) back''....[i]
Μιλαει η ΕΜΥ το ΝTUA και ο Κοppen!!! Eνα σεβας επιτελους

"σνόου αντίκτηντ
Comment
-
Originally posted by KouvanosΑλλο το 2002 ανθρωπε μου, που ηταν η πιο βροχερη σεζον της 10ετιας (2002-2003 υδρολογικο) και αλλο το 2009, μια φυσιολογικη ως και μετρια υετικη σεζον....
Ποιος σταθμος δινει αυτη τη μεση ???? μπορουμε να τη δουμε ???
ΥΓ: Θα εγραφα για την Πιερια αλλα με προλαβε ο Leop...
Ειναι απλα τα πραγματα
1.Θερμη στεπα Νοτια Αττικη,Αργολιδα,Κυκλαδες,Σητεια
2.Ψυχρη στεπα ....ατελειωτες περιοχες στην Θεσσαλια,Μακεδονια
3.Θερμο ερημικο Σαντορινη,Αναφη!!
Μπροστα στον Κοppen πρεπει να υπαρχει επιτελους ενα σεβας!!![i]
"
Comment

Edited by: Mesogeiakos "
Comment