Aκομα κ τωρα εδω εχει 26.4
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ανεπαρκής η κλιματική κατάταξη κατά Koppen
Collapse
X
-
23,9 εδω,αλλά με την υγρασία στο 64% .Αν και αυτη η θερμοκρασία είναι πλασματική,το φιλινγκ εξω είναι πολύ περισότερο.Ειναι και τα μπετά που είναι ζεστά,νιώθεις την ακτινοβολία τους αν βγείς στο μπαλκόνι..Ασχημο πράγμα το καλοκαίρι στην πόλη...http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Comment
-
Originally posted by meteofokΟσο για τους άλλους που δεν είναι ντάβις,μου θυμιζεις κάτι τύπους '' Αν δεν είναι BMW δεν είναι αμάξι'' . ΟΚ κατανοώ ότι αυτούς σας έμαθε το αστεροσκοπείο,αλλά δεν σημαίνει ότι ολοι οι υπόλοιποι είναι για πέταμα.Αλλοστε δεν βλεπω πουθενα καμιά παλαβη απόκλιση απο το 31,5 του πειραια. Αν εγραφε 36 και 35 οκ θα ειχες δικιο.Αλλα αποκλιση μισου βαθμου,ειναι αμελητέα.
ρε meteofok δεν καταλαβαινεις η κανεις πως δεν καταλαβαινει????αφου ξερεις οτι ολοι οι αλλοι σταθμοι οπως oregon national lacros κλπ δεν πλιρουν τις προδιαγραφες!!εχουν τρομερα μικρο κλοβο οπου δεν αεριζεται οπως πρεπει και εκτοξεβουν τις μεγιστες!!οσο για την νικαια που ελεγες πριν στο μεταρ λεει οτι ειναι national και δεν νομιζω να πιαστηκα αδιαβαστος!!!!
Comment
-
αφου ξερεις οτι ολοι οι αλλοι σταθμοι οπως oregon national lacros κλπ δεν πλιρουν τις προδιαγραφες!!εχουν τρομερα μικρο κλοβο οπου δεν αεριζεται οπως πρεπει και εκτοξεβουν τις μεγιστες!!οσο για την νικαια που ελεγες πριν στο μεταρ λεει οτι ειναι national και δεν νομιζω να πιαστηκα αδιαβαστος!!!!
[i]+100Edited by: Meteolarissa "Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.
Comment
-
Aκριβώς αυτό έχω ξαναπεί..όταν φτιάξεις ένα κλωβό με ανεμιστηράκι και τον συντηρείς σωστά τον σταθμό μπορείς να έχεις αξιοπρεπείς μετρήσεις.Βέβαια davis δεν θα γίνει ποτέ,αυτό εννοείται, αλλά όσο αφορά τις μετρήσεις θα είναι σωστές με μία ελάχιστη απόκλιση.Originally posted by MetFMαμα ομως φτιαξεις κλωβο, σωστο που να αεριζεται, αποκλειεται να δουλεψουν σωστα και αυτοι οι σταθμοι? σιγουρα θα δουλεψουν
Αμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει! [i]
"
Comment
-
Θα ικανοποιηθούμε μόνο όταν στον επόμενο χειμώνα βγει στο internet:Originally posted by MesogeiakosΦυσικα κ ειναι πασιγνωστη η Κουρουτα.Εχω παει 3 φορες πολυ πιο μικρος ομως.Τρομερη παραλια
Kourouta forecast: heavy snowΌταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
ανοιξε ρε συ και το λινκ που σου εδωσα! Πειραιας λεμε,τι νικαια μου λες? ο πειραιας νταβις εχει κανονικοτατο.Μαλον εσυ κανεις πως δεν καταλαβαινει//Originally posted by PARNASSIOSOriginally posted by meteofokΟσο για τους άλλους που δεν είναι ντάβις,μου θυμιζεις κάτι τύπους '' Αν δεν είναι BMW δεν είναι αμάξι'' . ΟΚ κατανοώ ότι αυτούς σας έμαθε το αστεροσκοπείο,αλλά δεν σημαίνει ότι ολοι οι υπόλοιποι είναι για πέταμα.Αλλοστε δεν βλεπω πουθενα καμιά παλαβη απόκλιση απο το 31,5 του πειραια. Αν εγραφε 36 και 35 οκ θα ειχες δικιο.Αλλα αποκλιση μισου βαθμου,ειναι αμελητέα.
ρε meteofok δεν καταλαβαινεις η κανεις πως δεν καταλαβαινει????αφου ξερεις οτι ολοι οι αλλοι σταθμοι οπως oregon national lacros κλπ δεν πλιρουν τις προδιαγραφες!!εχουν τρομερα μικρο κλοβο οπου δεν αεριζεται οπως πρεπει και εκτοξεβουν τις μεγιστες!!οσο για την νικαια που ελεγες πριν στο μεταρ λεει οτι ειναι national και δεν νομιζω να πιαστηκα αδιαβαστος!!!!
Και αν θελεις να μιλησουμε για προδιαγραφες τοτε να κατεβουν σημερα κιολας ολοι οι σταθμοι που ειναι σκαρφαλωμενοι σε ταρατσες ψησταριες,καμιναδες ντιβανια κρεβατια πολυθρονες και δε συμαζευεται. Οχι μονο προδιαγραφες οπου μας βολευει,,,http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Comment
-
Originally posted by meteofokανοιξε ρε συ και το λινκ που σου εδωσα! Πειραιας λεμε,τι νικαια μου λες? ο πειραιας νταβις εχει κανονικοτατο.Μαλον εσυ κανεις πως δεν καταλαβαινει//Originally posted by PARNASSIOSOriginally posted by meteofokΟσο για τους άλλους που δεν είναι ντάβις,μου θυμιζεις κάτι τύπους '' Αν δεν είναι BMW δεν είναι αμάξι'' . ΟΚ κατανοώ ότι αυτούς σας έμαθε το αστεροσκοπείο,αλλά δεν σημαίνει ότι ολοι οι υπόλοιποι είναι για πέταμα.Αλλοστε δεν βλεπω πουθενα καμιά παλαβη απόκλιση απο το 31,5 του πειραια. Αν εγραφε 36 και 35 οκ θα ειχες δικιο.Αλλα αποκλιση μισου βαθμου,ειναι αμελητέα.
Και αν θελεις να μιλησουμε για προδιαγραφες τοτε να κατεβουν σημερα κιολας ολοι οι σταθμοι που ειναι σκαρφαλωμενοι σε ταρατσες ψησταριες,καμιναδες ντιβανια κρεβατια πολυθρονες και δε συμαζευεται. Οχι μονο προδιαγραφες οπου μας βολευει,,,
το λινκ το ανοιξα αλλα στην αρχη μιλαγες για νικαια και οχι για πειρεα οποτε κοιταξα τον σταθμο της νικαιας!οσο αφορα τους σταθμους και τις προδιαγραφες
.ακομα και αυτος ο davis μπορει να μην εχει ανεμιστηρακι και να ειναι λανθασμενες οι μεγιστες!οσο για τις ταρατσες δεν τα θεορω 100% λανθασμενα τα στοιχεια!
Comment

Comment