Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΓΡΟΤΕΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τουλάχιστον τους έτριξε τα δόντια κάποιος! Τον είδα στην τηλεόραση... νευριασμένος φαινόταν ο Μπορίσοφ. Και μετά είπαν στις ειδήσεις ότι ο κος Παπανδρέου απήυθηνε σκληρό μήνυμα στους αγρότες ...από την Βουλή. (Ναι και φοβήθηκαν[i])

Που θα οδηγήσει πάλι αυτή η κατάσταση;!

Η οικονομία θα  κανονικά πλέον. Edited by: _3D_ "
    - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

• ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥς ΑΓΡΟΤΕΣ!!! [i]

"
      Over and out.

Comment

• Originally posted by zink_titanum
        ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥς ΑΓΡΟΤΕΣ!!! [i]

"

Comment

• Τέτοιοι αγρότες δεν μας ενοχλούν! [i]
          Αν βγάλουν δίπλωμα για εθνική οδό... 

Πάντως οι κανονικοί συνεχίζουν δυναμικά. Εκτός και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (από) σήμερα...! 

Μήπως είναι σχέδιο για να καταστραφεί η χώρα;  Edited by: _3D_ "

Comment

• Μπραβο ....μονος μου εμεινα....11 σελιδες απαντησεις και κανενας δεν ειναι με τους αγροτες???

οπως και να εχει...ειμαι μαζι τους.....αφηνουμε αλλους και αλλους <πεστε τους οπως θελετε> να κλεινουν δρομους και να καινε περιουσιες...Ας κανουν και οι αγροτες τον αγωνα τους...

Για την κυκλοφορια οποιος δεν εχει αμεση αναγκη μετακινησης ας καθησει σπιτι του...Για τους υπολοιπους υπαρχουν και οι παρακαμπτηριοι....

Αποψη μου βεβαια...Δεν εντιλεγω στις αποψεις σας...Λεω απλα τη δικη μου....
            Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
            http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

• Originally posted by Meteolarissa
              Μπραβο ....μονος μου εμεινα....11 σελιδες απαντησεις και κανενας δεν ειναι με τους αγροτες???

οπως και να εχει...ειμαι μαζι τους.....αφηνουμε αλλους και αλλους <πεστε τους οπως θελετε> να κλεινουν δρομους και να καινε περιουσιες...Ας κανουν και οι αγροτες τον αγωνα τους...

Για την κυκλοφορια οποιος δεν εχει αμεση αναγκη μετακινησης ας καθησει σπιτι του...Για τους υπολοιπους υπαρχουν και οι παρακαμπτηριοι....

κι εγω μαζι (τους)σου ειμαι...
              τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

• Τι λετε ρε που θα με αναγκασουν τα λαμογια να μεινω σπιτι μου, εξω τα τανκς και οι τρελοι με τα καλασνικοφ μπας και ξεβρωμισουμε λιγο...
                Και γω εχω προβληματα με τη δουλεια μου, τι πρεπει να κανω δηλαδη να παω να μπαστακωθω στα χωραφια τους?

Comment

• Σωστος εξω να ξεβρωμισουμε απο τα καθε εδους καθικακια μαχητες της δημοκρατιας υποτιθεται και μετα ναι και τους αγροτες...

Εκει ειμαι μαζι σου,.,,,

miscelano σωστα σε ειχα ξεχασει ....ειμαστε 2[i]"
                  Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
                  http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

• κουράζουν η αλήθεια είναι όλους τους έλληνες με τα μπλόκα τους αλλά στον αγώνα: αγρότες vs κυβέρνηση νομίζω κερδίζουν έδαφος.
                    τουλάχιστον εγώ νομίζω ότι με το καθεστός στην ελλάδα : του δίνουμε σε όποιον φωνάζει σε όποιον έχουμε ώφελος και κυβερνούμε με βάση το πολιτικό κόστος και όχι την δικαιοσύνη , είναι μονόδρομος η διεκδίκηση με αυτόν τον τρόπο των δικαιωμάτων από όλες τις κοινωνικές ομάδες.
                    η κυβέρνηση παρόλο που βλέπει το αδιέξοδο δεν προχωρεί σε μειωση μισθών διευθυντών Δεκο, μείωση αργόμισθων στην ΕΡΤ , δεν κάνει κάτι να μειώσει τις επιχορηγήσεις των κομμάτων τις σπατάλες του δημοσίου ... απλά θέλει να περάσει την κρίση διαφυλάτοντας τα συμφέροντά της τα κεκτημένα της ρίχνοντας το μπαλάκι σε άλλες κοινωνικές ομάδες μακρυά απ αυτήν... φέρεται δηλαδή στον ελληνικό λαο ατομικιστικά ... πρέπει λοιπόν δυστυχώς όλοι σ αυτήν την ζούγκλα που ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του να διεκδηκούν για να ζησουν αξιοπρεπώς.
                    Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

Μπραβο ....μονος μου εμεινα....11 σελιδες απαντησεις και κανενας δεν ειναι με τους αγροτες???

Για γελια η αποψη αυτη απλα.Για πες μου μια παρακαμπτηριο που πρεπει να παρει το τριαξονικο απο προμαχωνα.Τα τελευταια 100 χρονια απο ευζωνους και προμαχονα ερχονται ολοι απο βαλκανια.Μας εχουν καταστρεψει οι επαρχιωτες με τις ''απεργειες τους'' . Και αν εχουν πραγματικο τσαμπουκα,ας πανε να κανουν απεργειες τον Μαιο και τον Αυγουστο...[i] Για πες μου,εχεις δει ποτε τοτε να κανουν κατι? Α,ξεχασα,,τοτε μαζευουν τα βαμβακια και θεριζουν τα σταχια.....//////// Ρημαζει το ελληνικο εμποριο και εχουμε γινει περιγελος στην ΕΕ που δεν μπορει ο γιωργακης να βαλει μια ταξη σε εναν αγροτομαχαλα.Αντι να επεμβει η αστυνομια και να τους σκουπισει ολους μια κ εξω.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κυριε να απεργεις εισ βαρος των αλλων.Αν θελεις απεργεια κατσε σπιτι σου και παιξε προ.
                      "
                      http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

• Αλλα κατι εγραψα και καποιες σελιδες ποιο πισω για την ποσοστοση,δεν ειδα απαντηση επι της ουσιας.η κουτοπονηρια η χωριατικη πληρωνεται.Θελανε να αρπαξουν επιδοτησεις της ΕΕ,τωρα ομως που τους πηρανε χαμπαρι,τους ετσουξε...../// Μετεολαρισα,τον ιουνιο σε προκαλω να παμε να κλεισουμε και εμεις τους δρομους τους αγροτικους εκει εξω απο λαρισα που οδηγουν στους σιταρωνες και τις καλαμποκαλλιεργειες..ουτε 10 δευτερολεπτα δε θα κατσεις εκει.απ το ξυλο που θα φαμε.
                        http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

• τελικα τι θα γινει????θα συνεχισουν να κλεινουνε τους δρομους?? [i]ας σταματησουν την κλαψα και να κοιταξουν πως θα καταστησουν τα προιοντα τους ανταγωνιστικα και ποιοτικα και να αφησουν τις μαιμουδιες( δηλωση διπλασιων στρεμματων κτλ..)..απο το 2013 και μετα να δω τι θα κανουν που το παρτυ τελειωνει...δεν ειμαι υπερ επεμβασης της αστυνομιας(οπως περυσι στο λιμανι του πειραια) αλλα επιτελους πρεπει να βρουν αλλο τροπο να διαμαρτυρηθουν!!α,και δεν ειναι αποψη αυτη,οποιος δεν εχει δουλεια ας κατσει σπιτι του,αυτο ειναι φασισμος..ο καθενας θελει να μετακινηθει ειτε για δουλεια ειτε για αναψυχη,δεν ειναι υποχρεωμενος να ταλαιπωρειται απο τους αγροτες μια ζωη..αυτο το παραμυθι πρεπει να τελειωνει.."
                          αντε να τελειωνει το καλοκαιρι!!!!

Comment

• εγω πηγα κ γυρισα ως καρπενησι κ με τα μπλοκα ευτυχως οκ...
                            μικρη παρακαμψη...αλλα συμφωνω με τον meteofok

αυτο ομως που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι σκατα γινεται με τα τεμπη...γιατι κανενας δεν βγαινει να πει κατι στα καναλια;;;

επηξα μεχρι να περασω την λαρισα.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• ’σχετο με το θέμα, αλλά κάτι άκουσα για τις καθυστερήσεις στα Τέμπη. Θέλουν να κάνουν ένα τρικ"...   Edited by: _3D_ "

Comment

Αποψη μου βεβαια...Δεν αντιλεγω στις αποψεις σας...Λεω απλα τη δικη μου....
                                δεν ειναι ο,τι εμεινες μονος σου . απλα, φανταζομαι οτι καποιοι απο τους φορουμιτες που ανηκουμε στο κινημα (οπως εγω πχ ) εχουμε ακουσει διαφορα απο διαφορες πλευρες κ δε γνωριζουμε αν κ κατα ποσο οι αγροτες εχουν δικαιες διεκδηκισεις ή οχι. εγω πχ δε γνωριζω αν το μεγαλυτερο ποσοστο των αγροτων στα μπλοκα εχουν διεκδηκησεις που οφειλουμε να καλυψουμε ως κοινωνια επειδη πχ δεν εχουν πολλους διεξοδους στη δουλεια τους ή αν τις επιδοτησεις για νεους τροπους καλλιεργειας, για επιπλεον εκτασεις απο χωραφια , για πιλοτικα προγραμματα κλπ εγιναν τρακτερ φεραρι , καζινα κλπ. απλα δε γνωριζω.
                                χιονια στο καμπαναριο

Comment

Working...
                                X