αρχισαν παλι τα οργανα απο τους αγροτεσ ο οποιοι αυτη την εποχη δεν εχουν να κανουν τιποτα και αρχιζουν τα μπλοκα κτλ με προφαση τα καταπατιμενα δικαιωματα τους...ΕΛΕΟΣ...[i]

οταν τα χρηματα που εχουν παρει ή εχουν φαει ειναι τοσα που δεν γινεται παραπανω, οταν εγω αλλα και αυτοι αναγκαζονται να πληρωνουν προσταμα απο την ΕΕ για τισ βοηθειες που παρανομα πηραν ε τοτε μονο ΟΡΓΗ μπορει να βγει για τα μπλοκα που κανουν...ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ) ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΟΙ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΙ (αλλα δεν φταιω εγω για τισ λαθος συμφωνιες που εκαναν και εχασαν τα χρηματα τους...)
εμενα που θα μου κανει ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΖΗΜΙΑ στισ δουλειες μου και στισ μετακινησεισ μου???με ρωταει κανενας??? οταν εγω χανω τοσα χρηματα κτλ απο διαφορους βγαινω και κλεινω δρομους και καταστρεφω την ηδη χαλια οικονομια???...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

\
εχω φιλουσ αλλα και γνωστους αγροτεσ και λεν πωσ δεν συμφωνουν με τα μπλοκα κτλ... αλλα ρε παιδια οταν ψηφιζε ο καθε ενασ απο αυτους δεν ηξερε τι θα γινει και αντε να δεχθω οτι δεν ηξερε, γιατι δεν παει να κλεισει τα σπιτι και τα υπουργεια αυτων που του δημιουργησαν το προβλημα??? ΕΛΛΑΝΤΑ ...αν βγω και κλεισω τον δρομο γιατι πχ ο εμπορικοσ συλλογος ξανθης κατι δεν κανει και με κλεβει ια βγουν και θα με μπουζουριασουν αλλα τουσ αγροτεσ δεν τουσ αγγιζει κανενας...
"

οταν τα χρηματα που εχουν παρει ή εχουν φαει ειναι τοσα που δεν γινεται παραπανω, οταν εγω αλλα και αυτοι αναγκαζονται να πληρωνουν προσταμα απο την ΕΕ για τισ βοηθειες που παρανομα πηραν ε τοτε μονο ΟΡΓΗ μπορει να βγει για τα μπλοκα που κανουν...ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ) ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΟΙ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΙ (αλλα δεν φταιω εγω για τισ λαθος συμφωνιες που εκαναν και εχασαν τα χρηματα τους...)εμενα που θα μου κανει ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΖΗΜΙΑ στισ δουλειες μου και στισ μετακινησεισ μου???με ρωταει κανενας??? οταν εγω χανω τοσα χρηματα κτλ απο διαφορους βγαινω και κλεινω δρομους και καταστρεφω την ηδη χαλια οικονομια???...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

\εχω φιλουσ αλλα και γνωστους αγροτεσ και λεν πωσ δεν συμφωνουν με τα μπλοκα κτλ... αλλα ρε παιδια οταν ψηφιζε ο καθε ενασ απο αυτους δεν ηξερε τι θα γινει και αντε να δεχθω οτι δεν ηξερε, γιατι δεν παει να κλεισει τα σπιτι και τα υπουργεια αυτων που του δημιουργησαν το προβλημα??? ΕΛΛΑΝΤΑ ...αν βγω και κλεισω τον δρομο γιατι πχ ο εμπορικοσ συλλογος ξανθης κατι δεν κανει και με κλεβει ια βγουν και θα με μπουζουριασουν αλλα τουσ αγροτεσ δεν τουσ αγγιζει κανενας...
"

Comment