Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΓΡΟΤΕΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βρε Κωστα, καλημερα καταρχην και γω εχω 1002 προβληματα οπως και οι περισσοτεροι και γω τα εχω με τις εκαστοτε κυβερνησεις, αλλα δεν δημιουργω προβλημα στον συνανθρωπο μου. Αν ηθελαν να κανουν κατι και ΑΜΕΣΑ ας κατεβαιναν με τα τρακτερ να κλεισουν γυρω-γυρω τη βουλη.
    Και λεω οτι ειναι αντιδημοκρατικο, ειναι στερηση της ελευθεριας μου να παω οπου θελω, σα να εχουμε χουντα και αφου αυτοι λειτουργουν ετσι εγω θα απαντουσα με τον ιδιο τροπο, κατεβαζοντας δηλαδη τα τανκς και οποιον παρει ο χαρος, ειναι λογικη αυτη?
    Πως θα σου φαινοταν αν εγω ερχομουν και σου εκλεινα το νοσοκομειο επειδη εχω προβληματα με την κυβερνηση και συ δεν μπορουσες να πας στη δουλεια σου και να βγαλεις το μεροκαματο?
    Θα ησουν στο πλευρο μου?

Comment

• Χθες το βράδυ...γυρνώντας από την δουλειά (Πάτρα) στο σπίτι (Αίγιο)...έκανα.... 2 ώρες και 10 λεπτά

Προς κ. Χελάκη (Αγροτοπατέρα)
      Πάτρα - Αίγιο... 2 ωρες και 10 λεπτά λόγω των μπλοκων των αγροτών, υστερα απο 9
      ωρες στο γραφείο. Κυριε Χελάκη...σας ευχαριστώ πολύ. Ευχομαι να σας
      τύχει κι εσας κάτι τέτοιο και να μείνετε κι εσείς 2 ώρες στην
      Εθνική.....να μην μπορείτε να πάτε πουθενά.... και να σας έχει πιάσει
      κόψιμο.""
      ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
      http://www.e-achaia.gr

Comment

• Originally posted by kostas2004thes
        Originally posted by Ambient
        Ειναι ο καλυτερος τροπος πιεσης της κυβερνησης στην πλατη τη δικη μου???
        Μαλιστα, ωραιο σκεπτικο, δεν απαντησες ομως ποιος φταιει που εγω αναβαλω ταξιδι?

ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ?
        Ναι στην πλατη τη δικη σου.Αδιαφορει η κυβερνηση για τη πλατη σου ( που παρεπιπτωντως στην εχει ξυλοκοπησει) ,αδιαφορει κι ο αγροτης για την πλατη σου.Αδιαφορεις κι εσυ για την πλατη του αγροτη.

Ο αγροτης φταιει που αναβαλεις το ταξιδι σου.Αλλα σ αυτον το κοσμο,σ αυτη την κοινωνια δεν υπαρχει μονο εσυ και το ταξιδι σου.Υπαρχουν χιλια δυο αλλα + το ταξιδι σου.

Εγω για να κλεισω το σκεπτικο μου θελω να πω το εξης.Σιγουρα δημιουργουνται προβληματα.Αλλα ειμαι θετικα προσκειμενος απεναντι τους διοτι τους θεωρω υγιες και δυνατο κομματι της κοινωνιας να αντισταθουν στις τυραννικες επιδιωξεις της καθε κυβερνησης.Κομματι που αντιστεκεται πρωτογονα και μπορει να προκαλεσει ανατροπη.Αυτο το γεγονος μ αρεσει.Ολους τους υπολοιπους οτι και να κανουμε μας εχει χεσμενους.Αυτους τους φοβαται γιατι μπορουν να προκαλεσουν αναταραχη που δυνατον να μην μπορει να ελεγχει ευκολα.Ετσι το βλεπω.
        Το γεγονος οτι παραμενει αυτη η δυνατοτητα αντιδρασης του λαου με εξιταρει και μ αρεσει.
        πιασαμε πατο

Comment

• δηλ ο καθενας μπορει να κλεινει εναν δρομο για να βρει το δικιο τοιυ αδιαφορωντασ για τουσ αλλους ???? ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ
          πιασαμε πατο

Comment

• Originally posted by snowspir
            ’μα θέλουν να πιέσουν οι αγρότες,ας πάνε να κάνουν κατάληψη στην βουλή ή στο αρμόδιο υπουργείο ή στο πρωθυπουργικό μέγαρο..Αλλά εκεί έχει ματ,οπότε κο-κο-κο...Δεν είναι λογική αυτή,να πιέζουν ταλαιπωρόντας τους συμπολίτες τους..Γιατί οι άλλοι",πέρνουν το αεροπλανάκι και δεν τρέχει τίποτα...Δηλαδή,όταν έρθει η ώρα να απαιτήσω κάποιο δικαίωμα μου,να πάω να αποκλείσω τα χωράφια τους και τα χωριά τους...Τι θα λέγανε τότε οι κύριοι αγρότες;;;Δεν υπάρχει καμμία λογική στον τρόπο διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους...
            κ εγω συμφωνω εδω...ας πανε στην βουλη κ εξω απο το σπιτι του παπανδρεου...να τους αποκλεισουν εκει...
            ακομα κ την υπουργο γεωργιας δεν μπορεσαν να αποκλεισουν....που να πανε στην βουλη δηλαδη...κ οι αγροτες της Κρητης, λεγαν λεγαν λεγαν, μαγκια κ να μην πω, οταν πηγαν πειραια φαγαν λιγο δακρυγονο κ πισω...αν ειστε μαγκες παρτε τα τρακτερ κ πατε στην βουλη...να γινει τις ποπης...της ----- το καγκελο...αλλα που;; στους δρομους πουλανε μαγκια που περανει ο πατερας μου, ο πατερας σου, ο ενας ο αλλος...εκει περναει ο τσαμπουκας μονο...

κ στο φιναλε, θελετε μπλοκα;;;
            οκ...αλλα θελω οταν φτανω στο μπλοκο να βλεπω 100 τρακτερ κ 100 αγροτες, εκει στις φωτιες αποικο...οσες φορες περασα το πρωι κατα τις 7.30 με 8.00, μονο καποιους με καντινες εβλεπα...κανενας αγροτης...

μετα κατα τις 15.00 ολοι εκει...

ροχαλιζουν καλα καλα, κ μετα πανε κλιενουν τον δρομο κ σπανε τα νευρα των αλλων...οχι κυριοι...θελετε μπλοκο;;; καθειστε εκει αν ειστε μαγκες...."

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• χαχαχα σωστός TURMS. Αφήνουν τα τραχτέρ και φεύγουν.
              - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

• μα ετσι ειναι...εγω αν κανω απεργια παιζω κορονα-γραμματα την δουλεια μου
                ακομα κ ο Δ.Υπαλληλος στεριεται ενα ημερομισθιο...
                οι αγροτες πανε στα μπλοκα, κ δεν στερουνται ΤΙΠΟΤΑ
                ουτε δουλεια, ουτε μεροκαματα κ ουτε καν τον υπνο τους?????

κατσε εκει με το -2 ολο το βραδυ...να σου πω μπραβο...να νιωσω λιγο συμπαθεια...να πω κοιτα τι κανουν ρε συ...5 μερες στον δρομο την βγαλαν....μπραβο τους...ισως αλλαξω κ εγω αποψη...ισως παω με το μερος τους...

αλλα οταν περναω τα ξημερωματα κ δεν βλεπω ψυχη, κ μετα στις 15.00 ειναι ολοι φρεσκιοι κ ωραιοι, με τον καφε στο χερι ή το σουβλακι,κ μου λενε: δεν περνας φιλε...πισω...
                ε εκει αγανακτεις...

Comment

• Τα ίδια και στην Στέρνα. Έχουν παρατήσει 10 τρακτέρ στον κόμβο και ταλαιπωρούνται Τρίπολη-Καλαμάτα-Σπάρτη με τους φασίστες...

Comment

• Originally posted by TURMS
                    μα ετσι ειναι...εγω αν κανω απεργια παιζω κορονα-γραμματα την δουλεια μου
                    ακομα κ ο Δ.Υπαλληλος στεριεται ενα ημερομισθιο...
                    οι αγροτες πανε στα μπλοκα, κ δεν στερουνται ΤΙΠΟΤΑ
                    ουτε δουλεια, ουτε μεροκαματα κ ουτε καν τον υπνο τους?????

κατσε εκει με το -2 ολο το βραδυ...να σου πω μπραβο...να νιωσω λιγο συμπαθεια...να πω κοιτα τι κανουν ρε συ...5 μερες στον δρομο την βγαλαν....μπραβο τους...ισως αλλαξω κ εγω αποψη...ισως παω με το μερος τους...

αλλα οταν περναω τα ξημερωματα κ δεν βλεπω ψυχη, κ μετα στις 15.00 ειναι ολοι φρεσκιοι κ ωραιοι, με τον καφε στο χερι ή το σουβλακι,κ μου λενε: δεν περνας φιλε...πισω...
                    ε εκει αγανακτεις...

Πρασινα φαναρια-Θεσσαλονικη.

Καμια 40-50 τρακτερ δεξια,αριστερα.Τις τελευταιες δυο εβδομαδες,πηγα τη γυναικα μου 5-6 φορες στη δουλεια,στο αεροδρομιο.Οταν περνουσα το μεσημερι στις 13:00-13:30,νεκρα.....αντε να ειδα 1,2 αγροτες.Το βραδυ οταν σχολουσε και περνουσαμε στις 22:00 παλι τα ιδια,νεκρα,αντε το πολυ 1,2.

Τις συγκεκριμενες ωρες ομως,ο δρομος παντα ανοιχτος.Ποτε ηταν κλειστος?

20:00-20:30........τυχαια η επιλογη της ωρας?Τι εχει εκεινη την ωρα?Τους ΧατζηΤρεμοΠρετεντερηδες Live on tv [i]

Εκεινη την ωρα μπορει και να βρεις 10-20 αγροτες,μεσα στο καφε everest...... "

Comment

• Γιατί κάνουν τώρα μπλόκα και όχι την άνοιξη ή το καλοκαίρι??? Γιατί τότε έχουν δουλειά??? Τώρα τι κάνουν??? Τα ξύνουν???

Μαζί τους και εγώ στα δικαιώματα που διεκδικούν αλλά θυμίζουν ανέκδοτο!!!! Τους λένε μην βάζετε βαμβάκι γιατί δεν θα υπάρχει επιδότηση και αυτοί βάζουν και μετά φωνάζουν γιατί δεν παίρνουν τα λεφτά....

Και όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω ας έμεναν εκεί όλο το βράδυ και κανένας δεν θα παραπονιόταν από τους πολίτες.....
                      www.braters.gr

Comment

• Αποσυρονται τα μπλοκα μεχρι τις 12 Φεβρουαριου...

Comment

• ας αφηνε η αστυνομια να φτανουμε εκει που εχουν τα τρακτερ και να μην μας εστελναν απο παρακαμπτηριες οδους και θα βλεπαμε τι θα γινονταν οταν θα κατεβαιναμε 100 ατομα και θα τους λεγαμε ανοιγετε παρακαλω?"... οπως εγινε και με τους παοκτσηδες και τους γαυρους..ΧΕΣΤΗΚΑΝ πανω τους γιατι θα ετρωγαν ξυλο ατελειωτο και μετα θα ζηταγαν και αποζημιωσεις για τα τρακτερ..

αμα αρχισουν ολοι να κλεινουν τους δρομους(γιατι δεν ειναι η μονη κοινωνικη ομαδα που θιγεται) τι θα γινει δηλαδη?
                          κλαιγονται κλαιγονται και παλι πασοκ κ νδ ψηφιζουν..καλα να παθουν..

"
                          Live forwards.Learn backwards.

Comment

• Αποσυρονται τα μπλοκα...Οι Πασοκτσηδες αγροτες πουληθηκαν και απεσυραν τα τρακτερ τους...Τα καταφεραν παλι με το διαιρει και βασιλευε.
                            Edited by: kostas2004thes

Comment

• Οι ΠΑΣΟΚτσιδες αγροτες δεν πηγαν καν στα μπλοκα (συνδικαλιστες) οι αλλοι εφυγαν......και τα τρακτερ εκει θα μεινουν μαλον.....
                              ....ο τρελος του χωριου

Comment

• καποια μπλοκα παραμενουν
                                πχ προμαχωνα...ωραια...συνεχιζεατι η ταλαιπωρια

Comment

Working...
                                X