Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κερώματα και επιδιορθώσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• off topic Παναγιωτη γιατι σταματησες να ψωνιζεις απο ντοματα;δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα οσες φορες κι αν αγορασα οτιδηποτε απο κει,μεγαλο σε αξια ή μικρο!
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Γιατί βαρέθηκα να τους γεμίζω τις τσέπες με τα λεφτά μου...

SUMMER NIGHTMARE

Comment

• Ρε συ,απ εξω αγοράζουμε μόνο όταν α)αυτο που θελουμε δεν υπάρχει εδω και β)αυτο που θελουμε υπάρχει μεν εδω αλλα το βρίσκουμε πιο φθηνά έξω!απλα τα πράγματα
        Last edited by liapos7; 15/12/2011, 07:18 PM.
        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• H αλήθεια πάντως είναι ότι τα παιδιά στο SkiShop πουλάνε τα Toko φθηνότερα ή στη χειρότερη το ίδιο με την Τομάτα. Οπότε αξίζει τον κόπο.

Παναγιώτη, λυγισμένες λάμες δεν πειράζω. Έχω δει κάτι εγκλήματα του να τις κόβουν και να βάζουν τσόντες τις οποίες με κολλητήρι να ενώνουν με τις προϋπάρχουσες...
          Αν κάπου έχει αγριέψει το μαχαίρι το φέρνω τρώγοντας αναγκαστικά λίγο υλικό.
          Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, good night Vienna. Θυμάμαι και ο Axll που έτρεχε δεξιά-αριστερά σε 10 μαστόρους όταν είχε αντίστοιχο πρόβλημα και τελικά δουλειά του κώλου έγινε.

Τα core shot και τα στραβά μαχαίρια είναι σημαιούλες αλλαγής σανίδας, κακά τα ψέμματα.
          The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
          http://www.hiddencellar.eu

Comment

• Νίκο, το πολυαγαπημένο μου Gnu Riders Choice MTX θέλει χειρουργείο για ένα πολύ μικρό στράβωμα στο μαχαίρι προς το nose.
            Βέβαια δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου το κατέβασμα και πέρσυ ο Daniel έκανε εξαιρετική δουλειά αλλά η ζημιά παραμένει. Με μια πρώτη ματιά δε φαίνεται καθόλου, αλλά θέλω να το κάνω σαν καινούριο! (όπως μου το έκανε ο Ντάνιελ)

SUMMER NIGHTMARE

Comment

• Ρε παιδια εγω αρχισα να ασχολουμαι με το tuning απο το τελος της περυσινης σεζον γιατι πολυ απλα εκανα πολυ χρηση και ηθελα να γλιτωσω τα λεφτα του σερβις. Απο τοτε ψαχνωμαι ποικιλοτροπως(youtube, εδω, συνεργεια κλπ..) αλλα ο καθενας μου τα λεει διαφορετικα. Να πω λοιπων τι ξερω και αν ειναι με διορθωνετε.
              1.Απομακρυνουμε το παλιο κερι με πλαστικη ξυστρα η wax-off(αν προεξεχει υλικο απο βαθιες γρατζουνιες πως το απομακρυνω?)
              2.Καθαριζουμε με base cleaner(χρειαζεται ειδικο πανι γι'αυτο?)
              3.Μπαλωνουμε με p-tex φροντιζοντας να κραταμε μπλε φωτια. Οτι περισσευει το βγαζουμε με μεταλικη ξυστρα και περναμε με ψιλογυαλοχαρτο.
              4.Περναμε με κερι το αφηνουμε καννα μισαωρο και το βγαζουμε με πλαστικη ξυστρα(μεγαλη απορια σ αυτο το σημειο:περναμε με βουρτσα για structure πριν η μετα το κερωμα?τι βουρτσες χρειαζομαι?ειναι καλυτερες οι περιστροφικες που μπαινουν στο δραανο η οι χειρως?)
              Αυτα γι αρχη και βλεπουμε.

Comment

• Originally posted by memiau View Post
                Ρε παιδια εγω αρχισα να ασχολουμαι με το tuning απο το τελος της περυσινης σεζον γιατι πολυ απλα εκανα πολυ χρηση και ηθελα να γλιτωσω τα λεφτα του σερβις. Απο τοτε ψαχνωμαι ποικιλοτροπως(youtube, εδω, συνεργεια κλπ..) αλλα ο καθενας μου τα λεει διαφορετικα. Να πω λοιπων τι ξερω και αν ειναι με διορθωνετε.
                1.Απομακρυνουμε το παλιο κερι με πλαστικη ξυστρα η wax-off(αν προεξεχει υλικο απο βαθιες γρατζουνιες πως το απομακρυνω?)
                2.Καθαριζουμε με base cleaner(χρειαζεται ειδικο πανι γι'αυτο?)
                3.Μπαλωνουμε με p-tex φροντιζοντας να κραταμε μπλε φωτια. Οτι περισσευει το βγαζουμε με μεταλικη ξυστρα και περναμε με ψιλογυαλοχαρτο.
                4.Περναμε με κερι το αφηνουμε καννα μισαωρο και το βγαζουμε με πλαστικη ξυστρα(μεγαλη απορια σ αυτο το σημειο:περναμε με βουρτσα για structure πριν η μετα το κερωμα?τι βουρτσες χρειαζομαι?ειναι καλυτερες οι περιστροφικες που μπαινουν στο δραανο η οι χειρως?)
                Αυτα γι αρχη και βλεπουμε.
                1. Σωστά. Ό,τι προεξέχει με λεπιδάκι προσεκτικά το τρώς και με base radial λίμα το εξομαλύνεις. Και με προσοχή γυαλοχάρτισμα από χοντρό σε ψιλό μέχρι να γίνει εντάξει.
                2. Δε χρειάζεται ειδικό πανί. ’στο να στεγνώσει καλά μετά το base cleaner. H Τοκο λέει 10 λεπτά αλλά άστο να εξατμιστεί πλήρως πριν του βάλεις κερί ή p-tex. Όχι απαραίτητα ειδικό πανί. Απλά (αυτονόητο) να είναι καθαρό.
                3. Σωστά, εκτός αν είναι πολύ βαθιά η αμυχή ή έχει βρει core οπότε πρέπει να το αδιαβροχοποιήσεις. Το p-tex δε γεμίζει σωστά μεγάλα σκαψίματα. Στην πορεία σπάει και ανοίγει και αν μπει νερό στο core πάει το σανίδι. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα βάλτου ένα λεπτό στρώμα εποξική κόλλα (όχι να γεμίσει η τρύπα, ίσα μια φλύδα) και από πάνω p-tex.
                4. Κέρωμα-πλαστική ξύστρα και ΜΕΤΑ βούρτσα. Είτε χάλκινη και μετά αλογίσια είτε μόνο αλογίσια αν θες structure. Σε καμία περίπτωση περιστροφική, χειρός πάρε.
                The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...

Comment

• Παιδια ξερετε που θα βρω εποξικη 2 συστατικων?μηπως εχετε καμια μαρκα να προτεινετε?
                  live to ride another day.....

Comment

• Originally posted by mik2fast View Post
                    Παιδια ξερετε που θα βρω εποξικη 2 συστατικων?μηπως εχετε καμια μαρκα να προτεινετε?
                    Σε μαγαζιά με χρώματα ή praktiker ή internet. Δεν είναι δύσκολο να βρεις.
                    Ανάλογα με τον χρόνο που χρειάζονται να "δέσουν" πάνε και τα χαρακτηριστικά τους.
                    Αυτές που δένουν σε 5' είναι πιο άκαμπτες, ενώ όσες χρειάζονται μισή-μία ώρα είναι πιο ελαστικές.
                    H Bison έχει μεγάλο εύρος και κάποιες έχουν εξαιρετικό εύρος αντοχής σε θερμοκρασίες.
                    Αλλά και η Pattex που έχω χρησιμοποιήσει φαίνεται αρκετά καλή.

Comment

• tnhx royale για την βοηθεια...θα ψαξω μια ελαστικη γιατι χρονος και υπομονη υπαρχει...

Comment

• Originally posted by mik2fast View Post
                        Παιδια ξερετε που θα βρω εποξικη 2 συστατικων?μηπως εχετε καμια μαρκα να προτεινετε?
                        Leroy merlin!!
                        Εχει όσες θες!
                        Θέλω ενα ΤΤ αυτή τη στιγμή!

Comment

• thanx συνΑΡΕΙΑΝΕ...θα ψαξω και σε κανενα τοπικο μαγαζι με χρωματα γιτι μου πεφτει μακρια το Leroy

Comment

• Παραλάβαμε και το σανιδάκι μας μετά από το πάγιο καλόπισμα,κερωματάκι,λαμίτσες κτλ(Thanks Νικόλαε)...Το μόνο που μας λείπει τώρα(εκτός από δουλειά,λεφτά κτλ),είναι το πολυπόθυτο χιονάκι...
                            Beati Paoli.........

Comment

• ασε...εμενα μου βγηκε η μεση με το κερωμα...δεν εχω βολικη σταση οπως το κανω και γ----κα...
                              τελος παντων....

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Originally posted by royale View Post
                                H αλήθεια πάντως είναι ότι τα παιδιά στο SkiShop πουλάνε τα Toko φθηνότερα ή στη χειρότερη το ίδιο με την Τομάτα. Οπότε αξίζει τον κόπο.

Παναγιώτη, λυγισμένες λάμες δεν πειράζω. Έχω δει κάτι εγκλήματα του να τις κόβουν και να βάζουν τσόντες τις οποίες με κολλητήρι να ενώνουν με τις προϋπάρχουσες...
                                Αν κάπου έχει αγριέψει το μαχαίρι το φέρνω τρώγοντας αναγκαστικά λίγο υλικό.
                                Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, good night Vienna. Θυμάμαι και ο Axll που έτρεχε δεξιά-αριστερά σε 10 μαστόρους όταν είχε αντίστοιχο πρόβλημα και τελικά δουλειά του κώλου έγινε.

Τα core shot και τα στραβά μαχαίρια είναι σημαιούλες αλλαγής σανίδας, κακά τα ψέμματα.
                                εμενα η λαμα (στο παλιο ευτυχως) ειχε στραβωσει και αγρια.
                                Και βολεψε η φαση και το πηγα σε αυτον που φτιαχνει τα Virus και μου την εφτιαξε τελεια. Δεν ξερω πως.
                                Τον ρωτησα μετα τι κανει, μηπως κοβει και βαζει αλλο κομματι , αλλα δεν ελεγε. Μυστικα του επαγγελματος μου ειπε.

Η βλακεια ειναι οτι αν αρχισεις να τρως την λαμα, μετα το σανιδι εχει ημερομηνια ληξης.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Working...
                                X