Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κερώματα και επιδιορθώσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• πρωτη φορα βλεπω σφεντονα με τιραντες [i]
    για το μαυρισμα τι να πω,ουτε σε (π)σολαριουμ δεν το πετυχαινεις σε τετοιο βαθμο!
    για το σερφακι αστα...μονο μεσω νετ σερφαρουμε τωρα...υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα για την κυριακη (καπου κατω απο το αυλακι) αλλα μεχρι εκεινη την ωρα μπορει να αλλαξει και να το παρει πισω!θα δουμε!θα κατεβεις αθηνα;"
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Originally posted by liapos7
      πρωτη φορα βλεπω σφεντονα με τιραντες [i]
      για το μαυρισμα τι να πω,ουτε σε (π)σολαριουμ δεν το πετυχαινεις σε τετοιο βαθμο!
      για το σερφακι αστα...μονο μεσω νετ σερφαρουμε τωρα...υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα για την κυριακη (καπου κατω απο το αυλακι) αλλα μεχρι εκεινη την ωρα μπορει να αλλαξει και να το παρει πισω!θα δουμε!θα κατεβεις αθηνα;
      Αθηνα ε;;
      αυτες τις μερες χλωμο...ετοιμαζομαι για ταξιδακι και θα κανω μια σταση (καλως εχοντων) στις 26 στο Ε.Βενιζελος αλλα αυτο μονο...δεν με παιρνει για παραπανω...

λεμε ομως, μετα συζυγου, να κατεβουμε καπου μες τον ιουλιο που θα αδειαζει λιγο η πολη τα ΣΚ, για βολτα...ξερεις κανα 3μερο...ισως τα πουμε...

Υ.Γ. ασε το σερφ και κανε καμια βουτια (καταδυση) να ησυχασεις...κυνηγαμε ολο το χειμωνα το χιονι, μην κηνυγας τωρα τον αερα.... Edited by: TURMS "

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• δεν βρισκω την φωτο απο μπροστα, να καταλαβεις γιατι ειναι οι τιραντες....δεν με πιανεις και με στεναχωρεις...Edited by: TURMS

Comment

• ποιες τιραντες...σκετο κορδονι,σχοινακι,σπαγκος,κλωστη,πετονια ειναι το καλυτερο...
          [i]
          βεβαια...δεν ξερω τι θα γινει σε περιπτωση που η τσουτσου θελει να αυξησει το μεγεθος της..."

Comment

• ταξιδακι για που;αν εχετε σκοπο να γυρισετε για να περασετε εστω μια μερα στην τσιμεντουπολη...θα παρω το φυσοκαλαμο που εχουν οι απο πανω και θα σας κυνηγαω!τι να κανετε εδω ρε συ;να μαυρισετε απο το καυσαεριο;να πατε στις πολυ καθαρες παραλιες;σπιτι σας θα ειναι καλυτερα [i]"

Comment

• εμεις διακοπες παμε παντα τελη ιουνιου με αρχες ιουλιου...που ειναι πιο φθηνα και δεν εχει κοσμο...
              και εκτος ελλαδας...(ειναι πιο φθηνα αν το ψαξεις σωστα)

παραλια παμε απο 1 Μαιου ωσπου να γυρισουμε απο διακοπες (αρχες Ιουλιου)

μετα που γινεται ΧΑΜΟΣ, παμε κανα Ολυμπο για περπατημα κλπ και ξανα για μπανια μετα τις 15 Αυγουστου που ολοι φευγουν απο τις παραλιες...

οποτε μεσα Ιουλιου προς Αρχες Αυγουστου δεν μας χαλαει μια βολτα προς την μεγαλουπολη"...εχουμε και κατι ψιλοδουλειες και ισως το συνδυασουμε με μια βολτα να δουμε φιλους κλπ. Ασε που ολοι θα λειπουν και δεν θα εχει καυσαεριο

Υ.Γ. νο 1 - σιγα μην κοψω απο τις διακοπες μου βρε συ να κατσω Ελλαδα...δεν κοβω το π***ι μου καλυτερα, να το πεταψω στον Θερμαικο να κανει παρεα με τα σ***α....

Υ.Γ. νο 2 - στην Θεσσαλονικη εχουμε πιο πολυ καυσαεριο...ασε...Edited by: TURMS "

Comment

• Μετά από τον "εφιάλτη στο δρόμο της Πάρνηθας" που μου έφερε ο φίλος Αλέξης ζωγραφισμένο στον πάτο δύο σανιδών, τις οποίες και έχω στην "εντατική" επί 5 μέρες, σας ενημερώνω ότι πλέον θα είμαι πιο κατανοητικός με τις κακοποιημένες σανίδες που φέρνετε για κέρωμα/επιδιόρθωση. Δε μιλάμε καν για core shot, μιλάμε για άλλο επίπεδο μίσους. Ήρθε και έδεσε με τον ψυχαναγκασμό τον δικό μου που αν το p-tex έχει κρατήσει μια φουσκαλίτσα κάπου ή αν η εποξική κιτρινίσει από το λιωμένο υπερκείμενο p-tex το ξηλώνω και το ξαναφτιάχνω από την αρχή, και περνάμε πανέμορφα την τελευταία εβδομάδα...
                The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                http://www.hiddencellar.eu

Comment

• Δεκέμβριο πιάσαμε Νίκο ,καλά που μας θύμισες ότι πέρασε ο καιρός (που καθόλου δεν βοηθάει) και να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε εξοπλισμό σιγά σιγά.Για πάμε!

Comment

• Originally posted by royale View Post
                    Μετά από τον "εφιάλτη στο δρόμο της Πάρνηθας" που μου έφερε ο φίλος Αλέξης ζωγραφισμένο στον πάτο δύο σανιδών, τις οποίες και έχω στην "εντατική" επί 5 μέρες, σας ενημερώνω ότι πλέον θα είμαι πιο κατανοητικός με τις κακοποιημένες σανίδες που φέρνετε για κέρωμα/επιδιόρθωση. Δε μιλάμε καν για core shot, μιλάμε για άλλο επίπεδο μίσους. Ήρθε και έδεσε με τον ψυχαναγκασμό τον δικό μου που αν το p-tex έχει κρατήσει μια φουσκαλίτσα κάπου ή αν η εποξική κιτρινίσει από το λιωμένο υπερκείμενο p-tex το ξηλώνω και το ξαναφτιάχνω από την αρχή, και περνάμε πανέμορφα την τελευταία εβδομάδα...
                    Η λεπτομερια κανει τηνδιαφορα και τον μαστορα!!!
                    RIDE HARD OR DIE FAST!!!

Comment

• το σανιδακι μου θελει κερωμαααα

Comment

• Originally posted by mafia View Post
                        Η λεπτομερια κανει τηνδιαφορα και τον μαστορα!!!
                        ε ναι ρε παιδια,απο το να δωσω τα λεφτα για επισκευη σε καποιο μαγαζι,1000 φορες καλυτερα να τα δωσω σε εναν απο μας που ξερω οτι θα ασχοληθει πραγματικα σαν να ηταν δικο του σανιδι κι οχι να κανει μια ξεπετα!

Comment

• και δεν θελει και τα γραμματα για να κερωσεις...πρεπει ολοι να μαθουν να το κανουν μονοι τους...
                          τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

• Originally posted by StavRos View Post
                            το σανιδακι μου θελει κερωμαααα
                            Ρε μπαγάσα, δεν πιστεύω να το έχεις πάει σε τίποτα βούρκους πάλι και να έχει κρατήσει μέσα η βάση της Παναγιάς τα μάτια;
                            Τι base cleaner και μπαρμπούτσαλα, αν δεν έπεφτε στη συνέχεια εις διπλούν ζεστό κερί και να ξυστεί επιτόπου όσο ακόμη είναι μαλακό για να φύγουν τα μαυριδάκια, ακόμη εδώ θα μασταν...
                            The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                            http://www.hiddencellar.eu

Comment

• Ρε παιδιά επειδή έχω μείνει από σφαίρες, μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ να βρω κεριά, ptex και λοιπά καλούδια?
                              Μέχρι τώρα τα αγόραζα είτε από το εξωτερικό που πήγαινα είτε από τη μπλε ντομάτα. Φέτος όμως που δε θα βρω έξω κι έχω σταματήσει να ψανίζω από τη ντομάτα, πρέπει να βρω κανά καλό μαγαζί για να ανεφοδιαστώ.
                              Μιλάμε κυρίως για υλικά της Toko.

ΥΓ: Νίκο Royale, λάμα που έχει στραβώσει λίγο, μπορείς να φτιάξεις?

SUMMER NIGHTMARE

Comment

• Πανούληηηηη.......ski shop,Αγ.Κωσταντίνου 40,Εμπορικό κέντρο "Αίθριο",Μαρούσι...στο ισόγειο,δεξιά......
                                Beati Paoli.........

Comment

Working...
                                X