Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κερώματα και επιδιορθώσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ε καλα, απο αντιburtonακια τι περιμενεις να ακουσεις; (πλακα κανω ομορφααααντρα μου χαχαχαχαχα)

για μενα η burton ειναι απο τις καλυτερες εταιριες στον χωρο.οτι κι αν ειχα/εχω απο burton δεν εχει κανει κιχ!μονο μια δεστρα ειχε ραγισει ψηλα στην πλατη κι αυτο απο καποιον που την πατησε εχει που ειχα αφησει την σανιδα (μπροστα απο σαλε)!λες να ειμαι τοσο τυχερος κι οτι αγοραζω δεν σπαει δεν χαλαει;
    ΖΗΜΙΕΣ ομως βγαζουν ολα τα προϊοντα (ειτε φθηνα ειτε ακριβα) και ΟΛΕΣ οι εταιριες!μην βαζουμε την καθε εταιρια στην γωνεια και αρχιζουμε τον πετροπολεμο γιατι παραδειγματα υπαρχουν για καθε εργοστασιο!
    στο θεμα μας,πιστευω οτι τα ραγισματα θα μεγαλωσουν με πρεσσαρισματα κι άλλα,αν θες σημειωσε πανω στην σανιδα με εναν μαρκαδορο την αρχη και το τελος για να δεις εαν οντως μεγαλωσουν.και στο ξαναλεω,αν δεν εχεις προβλημα σε αυτα που κανεις στο παρκο δεν τρεχει τιποτα μιας και φαινεται να ειναι στα γραφικα η ζημια.επειδη ομως ειναι θεμα για την ασφαλεια σου,αν δεις να εχει διαφορα πχ το σημειο που ειναι το ραγισμα λυγιζει περισσοτερο απο την αλλη πλευρα τοτε βαλε την σανιδα στην ακρη και ξεχασε το ολο θεμα (εαν δεν βγαλεις ακρη με εγγυησεις)!πανω απ ολα η ασφαλεια μας και ας παει στραφι μια σανιδα!

επικοινωνησες με τον πωλητη που σου εστειλε την σανιδα ή κατευθειαν με burton;

τι μεγεθος ειναι η σανιδα;

επισης,κατι λες να τους τσιτωσεις; κερδισε ποτε κανενας κατι με νευρα και τσαμπουκαδες;
    Last edited by liapos7; 10/01/2012, 03:59 PM.
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• καλα τα λες λιαπο...αντιburtonakias...ισως λογο αντιπροσωπο ελλαδας να ξενρωσα πιο πολυ...γιατι σχεση με εξω δεν ακουω παραπονα...

Comment

• Ασ'τα Νικο,ας μην μιλήσουμε γι αντιπροσωπείες!το μόνο που θα πω ειναι ότι ειναι ο λόγος που ψωνίζω απ'εξω!

Comment

• Originally posted by liapos7 View Post
          επικοινωνησες με τον πωλητη που σου εστειλε την σανιδα ή κατευθειαν με burton;

τι μεγεθος ειναι η σανιδα;

επισης,κατι λες να τους τσιτωσεις; κερδισε ποτε κανενας κατι με νευρα και τσαμπουκαδες;
          Φιλε liapos7 μια χαρα τα λες, επειδη γνωριζα απο την αρχη οτι δεν επαιζε εγγυηση λογο αγορας μου απο το ebay, ποτε δεν τους ζητησα για warranty, απλα επειδη μου κανουν εντυπωση αυτες οι ρωγμες, με ενδιεφερε να μαθω αμα ειναι safe και τι ακριβως εχει συμβει.
          Αυτοι αρχισαν να με ρωτανε για invoices και τετοια.

Το σανιδι ειναι 158

και 3ον πιστευω οτι αρκετα ωριμος για να χειριστω μια ήδη αρνητικη κατασταση χωρις νευρα και τσαμπουκαδες, απλα τους ζητησα να μου πουν πως ακριβως πρεπει να την φτιαξω, οπως μου ειπαν οτι γινεται. Αυτοι τις φτιαχνουν αυτοι θα ξερουν και πως φτιαχνεται μια τετοια ζημια.
          Οπως μου λες την αποψη σου για το τι μπορει να συμβει με τις ρωγμες (ιδια αποψη εχω), ας μου τα λεγανε και αυτοι...,αυτο εννοω οτι δεν τους εχω εμπιστοσυνη, δεν ανεφεραν τιποτα περι safety, οπως πιστευω οτι οφειλουν να κανουν τετοιες εταιριες.
          Think Analog - Act Digital*

Comment

• Originally posted by royale View Post
            Υπάρχουν τρεις πιθανότητες:
            α/ Να μην το είχες σιδερώσει καλά σε εκείνο το σημείο και όντως να μην είχε πάει λιωμένο κερί εκεί
            β/ Να το είχες σιδερώσει καλά μεν αλλά στο ξύσιμο να μην έχεις επιμείνει τρώγωντας το περισσευούμενο κερί στις γειτονικές περιοχές και να σου δίνει την εντύπωση ότι εκεί λείπει.
            γ/ Να έχει λακούβα η σανίδα από χτύπημα, κάτι που χρειάζεται γέμισμα με p-tex και δεν καλύπτεται με κερί.

Σε καμία περίπτωση δεν παίζει ρόλο η θερμορασία του δωματίου.
            Βάλε και φωτό αν θες να δούμε καλύτερα.

Ευχαριστω για τα tips παιδια....Ευχαριστω και τον Νικο(NGK) που τα ειπαμε στο τηλ....Μου εδωσε την συνταγη της γιαγιας για σωστο κερωμα

Φιλε Royale
            Το α) ειναι πιθανο το β) μαλλον οχι γιατι πονανε τα χερια απο το ξυσιμο και το γ) αποκλειεται γιατι το σανιδι ηταν καινουριο..θα βγαλω φωτο την πεμπτη που θα ξανακερωσω και θα τις ανεβασω αν προκυψει ξανα το ιδιο προβλημα...
            Ευχαριστω και παλι
            live to ride another day.....

Comment

• Originally posted by Coolzero View Post
              Οπως μου λες την αποψη σου για το τι μπορει να συμβει με τις ρωγμες (ιδια αποψη εχω), ας μου τα λεγανε και αυτοι...,αυτο εννοω οτι δεν τους εχω εμπιστοσυνη, δεν ανεφεραν τιποτα περι safety, οπως πιστευω οτι οφειλουν να κανουν τετοιες εταιριες.
              φιλε μου εγω το σκεφτομαι διαφορετικα,αν ειχα εταιρια απλα θα σου εκανα αντικατασταση!ξερεις γιατι;γιατι θα ελεγες στους φιλους σου/παρεα/φορουμ το τι εγινε και θα εισουν ευχαριστημενος εσυ αλλα κι εγω σαν εταιρια που θα με ειχαν στα υπ'οψην τους!ολο και καποια παραπανω σανιδα θα πουλαγα!
              τωρα σαν εταιρια η burton και η καθε burton δεν το κανουν αυτο ή εστω το κανουν επιλεκτικα...για τους δικους τους λογους!
              ελπιζω να μην μεγαλωσουν οι ρωγμες και γενικοτερα να μην εχει προβλημα η σανιδα σου!

Comment

• mike χαιρομαι που εκανες δουλεια...το κρωμα και το p-wax ειναι ευκολο το να το κανει κανεις,,,απλα οπως σε ολα τα πραγματα υπαρχουν και τα μυστικα τους..που κανενας δεν σου λεει πως ακριβως πρεπει να το κανει κανεις...φυσικα υπαρχουν περιπτωσεις σαν τις δικες σου..που θελει εχτρα δουλεια..

Comment

• Μετά από κάμποσα σανίδια που έχω πιάσει φέτος για επισκευές μαζί με τα δικά μου και φίλων (τα περισσότερα από τα οποία ήθελαν γεμίσματα και εποξικές), σήμερα πήρα τη μεγάλη απόφαση και πήγα και αγόρασα μια μάσκα με φίλτρα (half face) της 3Μ. Και τσαντίστηκα με τον εαυτό μου που τόσον καιρό μ@λ@κιζόμουν και καθόμουν και εισέπνεα όλες τις αναθυμιάσεις χωρίς λόγο.

Είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματική, πάνω από το σανίδι είμαι και δε μυρίζει τίποτα. Ειδικά αυτό το πράγμα με την κόλλα 2 συστατικών που είναι χειρότερη από παραισθησιογόνο, τα φθοριούχα κεριά που μυρίζει ο τόπος και τη ντάγκλα των p-tex... Δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να φτιάξω κάτι χωρίς αυτή. Και όσα παιδιά ασχολείστε, ανεπιφύλακτα συνιστώ να πάρετε μια. Μια καλή με φίλτρα κατάλληλα, όχι "χειρουργική".

Μπορεί να έδωσα ότι είχα μαζέψει σαν χαρτζιλίκια από τα κερώματα (γιατί χρειαζόμουν και ένα φλόγιστρο βουτανίου) αλλά χαλάλι, δεν το μετανιώνω καθόλου.
                  Υ.Γ.: Η πλάκα είναι ότι στο μαγαζί που πήγα να την αγοράσω, ο πωλητής με ρώτησε για τι την θέλω και όταν του απάντησα γέλασε, άνοιξε το μπουφάν του και φόραγε hoodie "Burton Snowboards".
                  The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                  http://www.hiddencellar.eu

Comment

• ειμαστε πολλοι αλλα κρυβομαστε :d

Comment

• Originally posted by liapos7 View Post
                      τωρα σαν εταιρια η burton και η καθε burton δεν το κανουν αυτο ή εστω το κανουν επιλεκτικα...για τους δικους τους λογους!
                      Σας παραθετω την απαντηση της burton, οσο αναφορα για το πως μπορω να το φτιαξω, τα σχολια δικα σας.....
                      Hello,

The repair center will know what to do I guess. Unfortunately you would need to look yourself in the internet for a repair center near you…

Cheers

Bettina
                      Burton Rider Services
                      | toll free: 00800 287 86613 | f: +43 512 230-5521 | info.europe@burton.at
                      Originally posted by liapos7 View Post
                      ελπιζω να μην μεγαλωσουν οι ρωγμες και γενικοτερα να μην εχει προβλημα η σανιδα σου!
                      Μετα απο full 4μερο στο καρπενησι, και αφου μαρκαρα το μηκος των ρωγμων, δεν διαπιστωσα καποια αλλαγη στο μηκος τους και η σανιδα λειτουργει απροβληματηστα.
                      Think Analog - Act Digital*

Comment

• Μιας κ δεν βλέπεις να υπάρχει πρόβλημα με την σανιδα ας πούμε τέλος καλο!ετσι κι αλλιώς όταν είσαι στην πίστα ή στο πάρκο η σανιδα ειναι καλυμμένη με χιονια και δεν φαίνονται οι ρωγμές!
                        Καλο επόμενο 4ημερο

Comment

• Originally posted by royale View Post
                          Μετά από κάμποσα σανίδια που έχω πιάσει φέτος για επισκευές μαζί με τα δικά μου και φίλων (τα περισσότερα από τα οποία ήθελαν γεμίσματα και εποξικές), σήμερα πήρα τη μεγάλη απόφαση και πήγα και αγόρασα μια μάσκα με φίλτρα (half face) της 3Μ. Και τσαντίστηκα με τον εαυτό μου που τόσον καιρό μ@λ@κιζόμουν και καθόμουν και εισέπνεα όλες τις αναθυμιάσεις χωρίς λόγο. Είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματική, πάνω από το σανίδι είμαι και δε μυρίζει τίποτα. Ειδικά αυτό το πράγμα με την κόλλα 2 συστατικών που είναι χειρότερη από παραισθησιογόνο, τα φθοριούχα κεριά που μυρίζει ο τόπος και τη ντάγκλα των p-tex... Δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να φτιάξω κάτι χωρίς αυτή. Και όσα παιδιά ασχολείστε, ανεπιφύλακτα συνιστώ να πάρετε μια. Μια καλή με φίλτρα κατάλληλα, όχι "χειρουργική". Μπορεί να έδωσα ότι είχα μαζέψει σαν χαρτζιλίκια από τα κερώματα (γιατί χρειαζόμουν και ένα φλόγιστρο βουτανίου) αλλά χαλάλι, δεν το μετανιώνω καθόλου. Υ.Γ.: Η πλάκα είναι ότι στο μαγαζί που πήγα να την αγοράσω, ο πωλητής με ρώτησε για τι την θέλω και όταν του απάντησα γέλασε, άνοιξε το μπουφάν του και φόραγε hoodie "Burton Snowboards".
                          ασχετο...εγω κερωνω λιγο σε σχεση με σενα και προσεχω λιγο τις αναθυμιασεις απο κερι κλπ. Αλλα εψαχνα μια μασκα για καλοκαιρι οταν οδηγω το μηχανακι που "μπουκωνω" απο τα καυσαερια....αυτη που λες κανει;;; αν με καλυπτει και για τα δυο, διολου ασχημα

αν και μαλλον ειναι μονο για οταν βαφεις

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• εσυ Κωστα χρειαζεσαι μασκα απο αυτες που πουλανε στα ποδηλαταδικα για τα καυσαερια

Comment

• ελα Κωστη,παρε μια τετοια και θα εισαι κομπλε!
                              Attached Files

Comment

• Originally posted by TURMS View Post
                                ασχετο...εγω κερωνω λιγο σε σχεση με σενα και προσεχω λιγο τις αναθυμιασεις απο κερι κλπ. Αλλα εψαχνα μια μασκα για καλοκαιρι οταν οδηγω το μηχανακι που "μπουκωνω" απο τα καυσαερια....αυτη που λες κανει;;; αν με καλυπτει και για τα δυο, διολου ασχημα

αν και μαλλον ειναι μονο για οταν βαφεις
                                Ναι είναι λίγο τρομακτική για να βγείς στον κόσμο... Θα σε περάσουν για τρομοκράτη.
                                Ίσως μια "χειρουργικού" τύπου απλά με βαλβίδα να είναι πιο σωστή αλλά τα ποδηλατάδικα θα ξέρουν καλύτερα επί τούτου....
                                The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                                http://www.hiddencellar.eu

Comment

Working...
                                X