ε καλα, απο αντιburtonακια τι περιμενεις να ακουσεις;
(πλακα κανω ομορφααααντρα μου χαχαχαχαχα)
για μενα η burton ειναι απο τις καλυτερες εταιριες στον χωρο.οτι κι αν ειχα/εχω απο burton δεν εχει κανει κιχ!μονο μια δεστρα ειχε ραγισει ψηλα στην πλατη κι αυτο απο καποιον που την πατησε εχει που ειχα αφησει την σανιδα (μπροστα απο σαλε)!λες να ειμαι τοσο τυχερος κι οτι αγοραζω δεν σπαει δεν χαλαει;
ΖΗΜΙΕΣ ομως βγαζουν ολα τα προϊοντα (ειτε φθηνα ειτε ακριβα) και ΟΛΕΣ οι εταιριες!μην βαζουμε την καθε εταιρια στην γωνεια και αρχιζουμε τον πετροπολεμο γιατι παραδειγματα υπαρχουν για καθε εργοστασιο!
στο θεμα μας,πιστευω οτι τα ραγισματα θα μεγαλωσουν με πρεσσαρισματα κι άλλα,αν θες σημειωσε πανω στην σανιδα με εναν μαρκαδορο την αρχη και το τελος για να δεις εαν οντως μεγαλωσουν.και στο ξαναλεω,αν δεν εχεις προβλημα σε αυτα που κανεις στο παρκο δεν τρεχει τιποτα μιας και φαινεται να ειναι στα γραφικα η ζημια.επειδη ομως ειναι θεμα για την ασφαλεια σου,αν δεις να εχει διαφορα πχ το σημειο που ειναι το ραγισμα λυγιζει περισσοτερο απο την αλλη πλευρα τοτε βαλε την σανιδα στην ακρη και ξεχασε το ολο θεμα (εαν δεν βγαλεις ακρη με εγγυησεις)!πανω απ ολα η ασφαλεια μας και ας παει στραφι μια σανιδα!
επικοινωνησες με τον πωλητη που σου εστειλε την σανιδα ή κατευθειαν με burton;
τι μεγεθος ειναι η σανιδα;
επισης,κατι λες να τους τσιτωσεις; κερδισε ποτε κανενας κατι με νευρα και τσαμπουκαδες;
(πλακα κανω ομορφααααντρα μου χαχαχαχαχα)για μενα η burton ειναι απο τις καλυτερες εταιριες στον χωρο.οτι κι αν ειχα/εχω απο burton δεν εχει κανει κιχ!μονο μια δεστρα ειχε ραγισει ψηλα στην πλατη κι αυτο απο καποιον που την πατησε εχει που ειχα αφησει την σανιδα (μπροστα απο σαλε)!λες να ειμαι τοσο τυχερος κι οτι αγοραζω δεν σπαει δεν χαλαει;
ΖΗΜΙΕΣ ομως βγαζουν ολα τα προϊοντα (ειτε φθηνα ειτε ακριβα) και ΟΛΕΣ οι εταιριες!μην βαζουμε την καθε εταιρια στην γωνεια και αρχιζουμε τον πετροπολεμο γιατι παραδειγματα υπαρχουν για καθε εργοστασιο!
στο θεμα μας,πιστευω οτι τα ραγισματα θα μεγαλωσουν με πρεσσαρισματα κι άλλα,αν θες σημειωσε πανω στην σανιδα με εναν μαρκαδορο την αρχη και το τελος για να δεις εαν οντως μεγαλωσουν.και στο ξαναλεω,αν δεν εχεις προβλημα σε αυτα που κανεις στο παρκο δεν τρεχει τιποτα μιας και φαινεται να ειναι στα γραφικα η ζημια.επειδη ομως ειναι θεμα για την ασφαλεια σου,αν δεις να εχει διαφορα πχ το σημειο που ειναι το ραγισμα λυγιζει περισσοτερο απο την αλλη πλευρα τοτε βαλε την σανιδα στην ακρη και ξεχασε το ολο θεμα (εαν δεν βγαλεις ακρη με εγγυησεις)!πανω απ ολα η ασφαλεια μας και ας παει στραφι μια σανιδα!
επικοινωνησες με τον πωλητη που σου εστειλε την σανιδα ή κατευθειαν με burton;
τι μεγεθος ειναι η σανιδα;
επισης,κατι λες να τους τσιτωσεις; κερδισε ποτε κανενας κατι με νευρα και τσαμπουκαδες;

:d
Comment