Και ποιά η διαφορά να φοράει κάποιος λουράκι?
εννοώ έχει κάποια διαφορά στην επίδοση?
δεν κάνεις καλό snowboard?
ενοχλεί στο πόδι?
κάνεις μια ώρα να το βάλεις?
ή μήπως θεωρείτε αξεσουάρ αρχαρίων?
Στους 1000 σανιδάδες θα υπάρξει και ένας που θα του φύγει η σανίδα.
Δεν υπάρχει φορά που θα ανέβω στο βουνό και δεν θα δώ μια σανίδα να τσουλάει..
Όχι πολλές..μια!
Για αυτή την μια γίνεται όλη η ιστορία! Για έναν <a href=mailto:μ@@κα" target="_blank">μ@@κα</A> !
Οι λιφτιέριδες δεν ξέρουν όμως αν αυτός ο μ@@κας είμαι εγώ ,εσύ, ο άλλος...
και ευγενικά προσπαθούν να το εξηγήσουν αυτό στην αφετηρία των λίφτ,
αλλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν!
p.s και μην ξεχνάτε ότι τους κανόνες στο βουνό τους ορίζουμε οι σκιέρ!
"
εννοώ έχει κάποια διαφορά στην επίδοση?
δεν κάνεις καλό snowboard?
ενοχλεί στο πόδι?
κάνεις μια ώρα να το βάλεις?
ή μήπως θεωρείτε αξεσουάρ αρχαρίων?
Στους 1000 σανιδάδες θα υπάρξει και ένας που θα του φύγει η σανίδα.
Δεν υπάρχει φορά που θα ανέβω στο βουνό και δεν θα δώ μια σανίδα να τσουλάει..
Όχι πολλές..μια!
Για αυτή την μια γίνεται όλη η ιστορία! Για έναν <a href=mailto:μ@@κα" target="_blank">μ@@κα</A> !
Οι λιφτιέριδες δεν ξέρουν όμως αν αυτός ο μ@@κας είμαι εγώ ,εσύ, ο άλλος...
και ευγενικά προσπαθούν να το εξηγήσουν αυτό στην αφετηρία των λίφτ,
αλλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν!
p.s και μην ξεχνάτε ότι τους κανόνες στο βουνό τους ορίζουμε οι σκιέρ!
"

ffice:smarttags" /><st1:metricconverter w:st="on" ProductID="5 μέτρα">5 μέτρα</st1:metricconverter> και μου ανέβαιναν πάνω στην ταινία!!! (τόδα και αυτό!!!) ρε δεν είναι κυλιόμενες σκάλες ούτε τρενάκι που σε πάει βόλτα!!! Τελειώνοντας αυτή τη μικρή έκθεση μου γράφω επιγραμματικά: 1<SUP>ον </SUP>δεν είναι μαγκιά να κάνεις επίδειξη των ικανοτήτων σου ανάμεσα σε αρχάριους αλλά μεγάλη μ * * * * * α!!!! 2<SUP>ον</SUP> δεν είναι ντροπή να ρωτάς αν κάτι δεν ξέρεις, ντροπή και μ * * * * * α είναι να κάνεις τον ξερόλα και να θέτεις σε κίνδυνο τους άλλους 3<SUP>ον</SUP> όταν πέφτεις από το πιατάκι το αφήνεις!!!! και δεν το κρατάς να σε σέρνει!!! Ήμαρτον θέλει μυαλό? 4<SUP>ον</SUP> όταν αποβιβάζεσαι από τα καρεκλάκια (πέσεις δεν πέσεις) απομακρύνεσαι γρήγορα από το σημείο για να μην πέσουν πάνω σου οι πίσω και να τους διευκολύνεις κατά την αποβίβασή τους
(μάλλον πρέπει να έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο για να το καταλάβεις αυτό) 5<SUP>ον</SUP> φίλε Royale πέρσι τόδα εγώ με τα μάτια μου στο λούκι του Ηρακλή πέδιλο του ski μαζί με μπότα να ταξιδεύει μόνο του!!!!! 6<SUP>ον</SUP> αφού απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στο σαλέ γιατί υπάρχουν μεγάλα επιδαπέδια τασάκια?? 7<SUP>ον</SUP> αυτά τα λίγα ήθελα να γράψω (λίγα???) καλά να περνάμε με πολλά πολλά χιόνια!!!!"

Comment