Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• κατ αρχην

δεν πιστεύω να διαφωνείς με την αποψη μου για την συντήρηση του χιονιού. Δέν εχω βρεί κανένα που να διαφωνει εδω και 3 χρόνια που προέκυψε το θέμα... Το να κλείνει όλα τα λιφτ του ακόμα και απο τις 13,00 ενα τεράστιο για τα ελληνικά μεγέθη χιονοδρομικό με πληθ'ωρα προσανατολισμών και υψομέτρου στις πλαγιές του, είναι τουλάχιστον <παράξενο>.

Την άποψη αυτή την εχω γνωστοποιήσει στο χιονοδρομικό πολλές φορές, γραπτώς, προφορικώς και ηλεκτρονικως. Απάντηση ουδέπωτε πήρα....

Δεν περιμένω κατι άλλο βέβαια απο ενα ΚΡΑΤΙΚΟ χιονοδρομικό που βάζει νυχτα τα λιφτ του σαν οικοπεδοφάγος και αναθέτει απευθείας και χωρις να ρωτήσει κανέναν σε εργολάβο την λειτουργία του με τίμημα εξωφρενικό όπως και εξωφρενικό ειναι το ημερήσιο του.

μιλάμε πιά για μιά δικτατορία των ορέων αλλά για να μείνουμε στα όρια του γραφικού βάζω και το μικρός.

Προσωπικά εχω βαρεθεί να είμαι πολιτισμένος και ευγενικός απέναντι σε τέτοιες πολιτικές. Πιστεύω οτι η ευγένεια εκλαμβανεται για δουλοπρέπεια....

Αν βέβαια εχεις κάποιο άλλο δρόμο να μου δείξεις πέρα απο την παραίτηση η την αδιαφορία έίμαι όλος αυτιά
    ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Σήμερα Σάββατο χιόνι τσιμέντο, πολύ αέρας, λιακάδα το πρωί εναλλαγές ομίχλης με λιακάδα το μεσημέρι, λιακάδα το απόγευμα.

’μα είχες ακμές καλά ήταν για μάθημα και προπόνηση ενώ κάποια στιγμή θα έλεγα ήταν πολύ καλό το χιόνι του Αιόλου ακόμα και για χέρια κάτω. ’λματα για χαβαλέ αλλά προσοχή είπαμε τσιμέντο.

Λίγος κόσμος λίγα λίφτ, ουρές κάποια στιγμή που χάλασαν 2-3 λιφτ ταυτόχρονα έγινε ένα μικρό φιδάκι στον Τηλέμαχο.

Βαρεθήκαμε το ίδiο χιόνι πάμε για το επόμενο.

Πολύ καλά νέα από το χιονοδρομικό με πίστα χρονομέτρησης δωρεάν, airbag και άλλα.

Όμορφες Λάκκες με εξαιρετικό χιόνι

Εκπληκτικές συνθήκες για ορειβασία, ορειβατικό, ράλλυ, μηχανή, snowkite, speedflying, παραπέντε και ανεμόπτερο μου είπαν.

Edited by: MIK "

Comment

• περιμένουμε ανταπόκριση απο την πρώτη ανοιξιάτικη χιονόπτωση

Comment

• Originally posted by MIK

Σήμερα Σάββατο χιόνι τσιμέντο, πολύ αέρας, λιακάδα το πρωί εναλλαγές ομίχλης με λιακάδα το μεσημέρι, λιακάδα το απόγευμα.

’μα είχες ακμές καλά ήταν για μάθημα και προπόνηση ενώ κάποια στιγμή θα έλεγα ήταν πολύ καλό το χιόνι του Αιόλου ακόμα και για χέρια κάτω. ’λματα για χαβαλέ αλλά προσοχή είπαμε τσιμέντο.

Λίγος κόσμος λίγα λίφτ, ουρές κάποια στιγμή που χάλασαν 2-3 λιφτ ταυτόχρονα έγινε ένα μικρό φιδάκι στον Τηλέμαχο.

Βαρεθήκαμε το ίδiο χιόνι πάμε για το επόμενο.

Πολύ καλά νέα από το χιονοδρομικό με πίστα χρονομέτρησης δωρεάν, airbag και άλλα.

Όμορφες Λάκκες με εξαιρετικό χιόνι

Εκπληκτικές συνθήκες για ορειβασία, ορειβατικό, ράλλυ, μηχανή, snowkite, speedflying, παραπέντε και ανεμόπτερο μου είπαν.

τελικα επρεπε να σας την ''πεσω'' για να γραφετε εδωδελτια τυπου σαν αυτα στον ΣΤΑΧ ΣΤΙΧ ΣΤΕΧ τελος παντων οπως τον λενε"

Comment

• Προσέξατε πάντως ότι πάλι εξαφανιστήκαμε από τη σελίδα του snowreport; Προφανώς δεν είμαστε πελάτες [i]!"

Comment

• καλη μερα σημερα. το πεδιο ηταν ενα παζλ μεταξυ του 2-3 ποντους φρεσκο και του τσιμεντοπαγου που υπηρχε απο κατω. ηθελε βεβαιως προσοχη. ευτυχως η ορατοτητα ηταν καλη και μονο στο τελος της ημερας μας τα χαλασε καπως.

χιονοπτωση απο το πρωι και το απογευμα που φυγαμε το εστρωνε καλα. το προβλημα ηταν οτι ειχε δυνατο αερα στα ψηλα και εκει δεν το εστρωνε δυστυχως. παντως θα πρεπει να βαλει καλα. 8.30 το βραδυ στο πολυδροσο το ειχε στρωσει. το ιδιο και στην Αμφικλεια. αντε για να δουμε

Comment

• Originally posted by falireas
                Προσέξατε πάντως ότι πάλι εξαφανιστήκαμε από τη σελίδα του snowreport; Προφανώς δεν είμαστε πελάτες [i]!
                οπα τι εγινε ,παλι τα ιδια?

αν δεν τους κανουμε για πελατες να μας το πουν"

Comment

• ΜΟΥΦΑ η κακοκαιρία

στον Παρνασσό????????? γιά να δούμε αυριο....

Comment

• Καποια εκκτιμηση για αυριο;;
                    ευχαριστω

Comment

• ξαναπήραν χρώμα τα κελλάρια[i]"

Comment

• Που ειναι η διοικηση να τα καθαρισει ? [i]"
                        ορθιοοοος ...

Comment

• Αν ο φετινός χειμώνας ήταν ταινία, θα ήταν του Αγγελόπουλου... μάλιστα θα είχε τίτλο Το χιόνι που θα έπεφτε"...
                          Έλεος...

"
                          Γιατί βλεπω πάντα το control <asp:button> ως <asp:Burton>?

Comment

• Originally posted by spy!
                            Που ειναι η διοικηση να τα καθαρισει ? [i]

με photoshop?

με ασβέστη?

με ολική απαγόρευση της εισαγωγής αφρικάνικης σκόνης ?"

Comment

• KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΦΤΕΡΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΙΟΝΙ ΑΡΚΕΤΟ ΣΤΟ ΧΚ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΦΕ[i],ΣΤΗΝ 7 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 40 ΠΟΝΤΟΥΣ!!! ΛΕΥΚΟ, ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ!!!"
                              www.winter-x.gr

Comment

• Παιδιά γεία σας! Αν έχει ανεβεί κάποιος σήμερα ας μου πει αν έχει όντως μαζέψει καθόλου χιόνι το χιονοδρομικό μιάς και λέω να ανέβω αύριο με την ελπίδα να υπάρχει λίγο πουδρίτσα..

Comment

Working...
                                X