Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενημέρωση απο το Χ.Κ. Φωτό, βίντεο κτλ.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gavis

Μπρος στην.....ποσοτητα" τι την θελεις την ποιοτητα!!!!!!
    Απο μια ηλικια και μετα αυτο που μετραει σε ολα ειναι η ποιοτητα !!! Απο ποσοτητα χορτασαμε....
    Edited by: beauty "
    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
    fotini_kostoglou@yahoo.gr
    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

• Originally posted by beauty
      Originally posted by gavis

Απο μια ηλικια και μετα αυτο που μετραει σε ολα ειναι η ποιοτητα !!! Απο ποσοτητα χορτασαμε....
      Για την δικια σου ηλικια λες

η γιαγια-beauty"
      ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by gavis
        Originally posted by beauty

Για την δικια σου ηλικια λες

η γιαγια-beauty

"

Comment

Originally posted by KAPTEN
          θα μαθουμε ποτε τι εγινε?που πηγαν τα χρηματα?

γιατι εχει οικονομικα προβληματα το ΧΚ?\

ποιος φταιει?
          Ποιος τα 'εφαγε' θελεις να πεις.....
          Tα Φαγαμε εμεις οι Ελληναρες οπως φαγαμε και ολα τα αλλα λεφτα και γι'αυτο θα την πληρωνουν μεχρι και τα δισεγγονα μας!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ!!!!!!!!!!!!!

Φταιμε ολοι οσοι παμε και ψηφιζουμε σε μια χωρα που την πληρωνει παντα ο κακομοιρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν ηταν να φανε περισοτερα λεφτα κανοντας εγκαταστασεις στα χιονοδρομικα οπως εκαναν με τα Ολυμπιακα εργα και τους δρομους οπου στοιχισαν 7 φορες παραπανω απ'οτι επρεπε να ειστε σιγουροι οτι θα τα ειχαν κανει!!!!!!!

Comment

Ορθό αυτό που λες ως γενικός κανόνας, ωστόσο για εμάς που το σκι μας έχει κυριεύσει εν είδει ψυχοπάθειας ακόμα και στα 30φεύγα αρκεί που θα πιω καφέ εκεί ψηλά. Πόσο μάλλον που οι θερμοκρασίες τώρα είναι καλές.

Τεσπα λέμε για να λέμε ... τον πόνο μας πια αφού κατά πως φαίνεται έληξε η χιονοδρομική περίοδος για το συγκεκριμένο βουνό. Γεροί να είμαστε να χαρούμε ξανά του χρόνου Edited by: KonstantinosV "

Comment

• ..........ξερει κανεις τ υψος του χιονιου στ καιμακ....[i]....η καμερα λειτουργει κανονικα (ευτυχοσ)....αν και σε αλλουσ σταθμουσ δεν γινετε(γιατι αυτο)???........"

Comment

• Πω-πω τι εχει παθει αυτο το βουνο.....βαζει,βαζει,βαζει......χιονι!!!!!!!!
                ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Γεια σας....τελικα ανοιξε το χιονοδρομικο? Θα ειναι μηπως αυριο ανοικτο για το κοινο?
                  " θα παρω μιαν ανηφορια....θα παρω μονοπατια......"

msn : irodotos_irodotou@hotmail.com

Comment

• Κ;ΑΛΑ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΚ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ???
                    ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ???[i] Edited by: PRESIDENT "
                    http://www.skafotexniki.gr
                    ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

• Originally posted by PRESIDENT
                      Κ;ΑΛΑ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΚ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ???
                      ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ???[i]

Το ποστ ηταν δικο μου προεδρε ..εγω το εγραψα ....εγω το διεγραψα!"

Comment

Originally posted by PRESIDENT
                        ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ???[i]

Το ποστ ηταν δικο μου προεδρε ..εγω το εγραψα ....εγω το διεγραψα!

ωωωω!!!!!!! μα χιλια συγνωμη δδεεεν το ειχα καταλαβαίνετε παρη χαμπάρι αλλααα?? να μωρέ καποιος φιλος ΕΙΧΕ γράψει οτι δεν πρεπει να σβηνουμε αυτα που γραφουμε για να μπορουμε να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ αυτα που γραφει ο καθενας και οχι να τα σβήνει διοτι υπάρχει ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ..
                        καλη σας ημεραν .....
                        "
                        http://www.skafotexniki.gr
                        ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

• Originally posted by PRESIDENT
                          Originally posted by beauty
                          Originally posted by PRESIDENT
                          ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ???[i]

Το ποστ ηταν δικο μου προεδρε ..εγω το εγραψα ....εγω το διεγραψα!

ωωωω!!!!!!! μα χιλια συγνωμη δδεεεν το ειχα καταλαβαίνετε παρη χαμπάρι αλλααα?? να μωρέ καποιος φιλος ΕΙΧΕ γράψει οτι δεν πρεπει να σβηνουμε αυτα που γραφουμε για να μπορουμε να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ αυτα που γραφει ο καθενας και οχι να τα σβήνει διοτι υπάρχει ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ..
                          καλη σας ημεραν .....
                          Μην αγχωνεσαι....δεν εχασες τιποτα απο την ροη των πραγματων .....ηταν κατι καινουργιο αυτο που ειχα γραψει....
                          "

Comment

• Καλημερα....
                            Και εγω ειχα δει αυτο το ποστ και ο λογος που εκανα την ερωτηση ηταν για να ανεβαινα την Κυριακη στο Χ/Κ και ξερουν πολυ καλα οσοι με γνωριζουν οτι δεν εχω ενδοιασμους για κατι τετοιο. Ομως εχω ενα παραπονο. θα περιμενα μια παντηση. Θα μου πειτε οτι αφου σβηστηκε το ποστ ηταν σαν να μην υπηρχε αλλα το ειχα δει. Τεσπα...τι ψαχνω τωρα θα μου πειτε και δικιο θαχετε...Καλο καλοκαιρι anyway και ευχομαι γρηγορη επιλυση των προβληματων που βασανιζουν το εν λογω Χ/Κ.
                            " θα παρω μιαν ανηφορια....θα παρω μονοπατια......"

msn : irodotos_irodotou@hotmail.com

Comment

• Originally posted by H - FORCE
                              Καλημερα....
                              Και εγω ειχα δει αυτο το ποστ και ο λογος που εκανα την ερωτηση ηταν για να ανεβαινα την Κυριακη στο Χ/Κ και ξερουν πολυ καλα οσοι με γνωριζουν οτι δεν εχω ενδοιασμους για κατι τετοιο. Ομως εχω ενα παραπονο. θα περιμενα μια παντηση. Θα μου πειτε οτι αφου σβηστηκε το ποστ ηταν σαν να μην υπηρχε αλλα το ειχα δει. Τεσπα...τι ψαχνω τωρα θα μου πειτε και δικιο θαχετε...Καλο καλοκαιρι anyway και ευχομαι γρηγορη επιλυση των προβληματων που βασανιζουν το εν λογω Χ/Κ.
                              Θα μπορουσες να μου στειλεις ενα πμ ....Και για να τελειωνουμε με το,χωρις λογο, περιβοητο ποστ μου......Μιλησα με εναν δικο μου ανθρωπο απο την Εδεσσα οτι υπηρχε σοβαρη πιθανοτητα και μετα απο την τελευταια χιονοπτωση να ανοιξει το Καιμακ για ενα ακομα Σαβ/κο και τελευταιο...ετσι λοιπον το εγραψα κι εγω με τη σειρα μου...
                              Θεωρησα ομως πιο σωστο να το σιγουρεψω πρωτα και μετα να το γραψω μιας και εχουν δημιουργηθει στο παρελθον διαφορα παρατραγουδα.....Ετσι λοιπον επικοινωνησα με την διευθυνση του Χ.Κ οπου με διαβεβαιωσαν οτι δεν θα ανοιγας.
                              Και ετσι μεσα σε 10 λεπτα το εγραψα και το εσβησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Edited by: beauty

Comment

• Όντως έφυγαν και επιστολές διαμαρτυρίας, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. anyway καλό καλοκαίρι!!!!! πλέον πάμε για άλλα.....

Comment

Working...
                                X