Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενημέρωση απο το Χ.Κ. Φωτό, βίντεο κτλ.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by beauty
    Οι υπαλληλοι του Χ.Κ ειναι αυτοι που ανοιγουν τους δρομους ....

Και επειδη ημουν κι εγω επανω και περασα κι εγω.....Ο δρομος ηταν καθαρος (και οταν λεω καθαρος δεν εννοω μαυρος .....στο βουνο ανεβαινουμε και οχι σε πλαζ) και στα τελευταια χιλ. χρειαζοσουν αλυσιδες ......Και αυτο συμβαινει ακομα και οταν εχει περασει το εκχιονιστικο...φανταζομαι οτι αυτο σαν σκιερ θα το γνωριζεις!!

Και φυσικα ειμαστε εδω για να θιγουμε και τα κακως κειμενα φιλε μου ....αλλα για ονομα ....με κοσμιο τροπο!!!
    Εγώ άλλα έμαθα στον Αγ. Αθανάσιο απο 2-3 ξενοδόχους....Οτι τον αποχιονισμό τον κάνει ο Δήμος και η Νομαρχία. Και πάλι πάντως δεν νομίζω οτι τον κάνει το χ.κ. γιατί στις 4 το απόγευμα χθες που ρωτησα τον δ/ντη του χ.κ αν καθάρισε κάποιος το δρόμο δεν ήταν σίγουρος και μου απήντησε: Μάλλον"!!!!
    Αν συμβαίνει αυτό που λες ακόμα χειρότερα!!!!! Τι περίμεναν δηλαδή; Ανέβηκα επάνω και το Σάββατο και την Κυρική. Ο δρόμος ήταν καθαρός μόνο την Κυριακή το απόγευμα. Τις υπόλοιπες μέρες ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Χρειαζόταν ένα απλό πέρασμα και δεν θα υπήρχε λόγος για αλυσίδες.
    Επειδή ανεβαίνω κάθε σ/κ σε διάφορα χιονοδρομικά θέλω να σε ενημερώσω γιατί μάλλον απο αυτά που γράφεις ή δεν ξέρεις να οδηγείς ή πας μόνο στο Καϊμακ και δεν έχεις ιδέα τι γίνεται αλλού (σημειωτέων έχω ζήσει και 5 χρόνια στο εξωτερικό). Εδώ και 4 χρόνια που προτιμώ την Βασιλίτσα δεν έχω βάλει ποτέ αλυσίδες και δεν έχω χιονολάστιχα!!! Ο αποχιονισμός ήταν πάντα εξαιρετικός και γινόταν απο εταιρία. Και δεν έχω βάλει με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ χιόνι. Φέτος που άλλαξε η εταιρία είναι χάλια. Στο εξωτερικό δε, στην Αγγλία μάλιστα οπου δεν πέφτει το τρελό χιόνι κάναν το πολύ απλό (που εδώ πάει το τεμπέληδες). Το βράδυ πριν χιονίσει (το είχαν δει στην πρόγνωση) περνούσαν στους δρόμους και ρίχναν αλάτι. Αποτέλεσμα το πρωί με ένα πέρασμα όλα ήταν στην εντέλεια.. Το ίδιο κάναν τα προηγούμενα χρόνια στη Βασιλίτσα....Ακόμα και χιόνι να έχει κάτω (το οποίο διέφυγε του καθαρισμού) με την πτώση αλατιού το ζήτημα λύνεται...(φανταζομαι και εγώ οτι αυτο σαν σκιερ θα έπρεπε το γνωριζεις!!) Επειδή ακριβώς λοιπόν ανεβαίνουμε στο βουνό για τη διασκέδαση και το χόμπι μας κάποια πράγματα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα...Απλά στην Ελλάδα γίνονται όλα τ'αλλά εκτός απο το αυτονόητο. Και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία γι' αυτό....
    Επίσης ο τρόπος μου ήταν πολύ κόσμιος (έπρεπε να πω και άλλα τα οποία σημειωτέων τα είπα στους υπεύθυνους) και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά το πρόβλημά σου....
    "
    Ski now, work later.

Comment

• μας δουλευεις ρε φιλε?????ανεβαινεις σε αλλα χκ χωρις χιονολαστιχα και χωρις αλυσιδες????
      τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

• Originally posted by miscelano
        μας δουλευεις ρε φιλε?????ανεβαινεις σε αλλα χκ χωρις χιονολαστιχα και χωρις αλυσιδες????
        Έχω πάντα μαζί αλυσίδες, χρειάστηκε να τις βάλω κάποιες φορές, όχι όμως στα προηγούμενα χρόνια στη Βασιλίτσα.
        Ski now, work later.

Comment

• Χθες παντως στη βασιλο χωρις αλυσιδες δεν ανεβαινες,εκτος αν ειχες χιονολαστιχα!
          Και το θεϊκο ειναι οτι ατομα χωρις αλυσιδες ή χιονολαστιχα κλειναν τον δρομο και δεν ειχανε την ευθηξια να κανουν στην ακρη!
          RIDE HARD OR DIE FAST!!!

Comment

• Originally posted by vasva
            Επίσης ο τρόπος μου ήταν πολύ κόσμιος (έπρεπε να πω και άλλα τα οποία σημειωτέων τα είπα στους υπεύθυνους) και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά το πρόβλημά σου....

Δεν εχω κανενα προβλημα με αυτα που γραφεις ανεξαρτητα αν συμφωνω ή οχι....αλλα ειναι κριμα να μην μπορουμε να κανουμε διαλογο χωρις να χρησιμοποιουμε ασχημους χαρακτηρισμους...
            ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
            fotini_kostoglou@yahoo.gr
            Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

• Originally posted by PRESIDENT
              Originally posted by NICOLAS
              ΣΤΟ ΣΑΛΕ ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ...

ΕΠΑΝΩ? ΗΛΙΟΣ ΝΤΑΛΑ.... ΤΡΕΛΟ ΦΡΕΣΚΟ ΧΙΟΝΙ ... ΜΠΑΝΤΕΣ, ΤΟΥΜΠΕΣ... ΤΡΕΛΗ ΜΕΡΑ

9:30-12:00 ΞΕΠΑΤΩΜΑ... ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ...

...ΔΡΟΜΟOOOO ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ..

BEAUTY ΑΠΟΥΣΑ.... (??)
              ωραια φωτο φτυστός ο φιλος μας ο πρώην Ο ΒΟΥΤΑΣ..................
              ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ... ΕΓΩ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ!!!
              "
              :)

Comment

• φωτογραφεεεεε τραβα μια φωτογραφια.....

Comment

• ...τράβα τον κύριο μαζί με την κυρίααα....
                  :)

Comment

• Ανεβηκε κανεις σημερα??? Νομιζω οτι εκτος απο ηλιο ειχε και πολυ αερα....

Comment

• Αλλη μια φωτο απο την κρεμαση την κυριακη... απο ενα φιλο!

<a href=http://img709.imageshack.us/i/18365123079772297410200.jpg/" target="_blank"></A>Edited by: detox "
                      detox

Comment

• Αυτη την ωρα στο Καιμακ....Ηλιοφανεια ....Με απνοια και η θερμοκρασια στους -9 σε πληρη λειτουργεια το Χ.Κ.

[i]"

Comment

• Απο την μια να [i]....και απο την αλλη να που δεν πηγα"
                          ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Πρεπει να ταν τελεια.Ας οψονται οι αγροτες!!

Comment

• Originally posted by kostas2004thes
                              Πρεπει να ταν τελεια.Ας οψονται οι αγροτες!!

Αν δεν κανω λαθος δεν εχει μπλοκα.....ακομα!!!

Comment

• Σημερα ηταν απο της καλυτερες ημερες της σεζον στο Καιμακ,
                                ηταν ακριβώς οπως και την προηγουμενη Τεταρτη που γραψαμε και το παρακατω βιντεακι:

[TUBE]Hi0zR9gL6Io[/TUBE]

ΥΓ. το σημερινό βιντεο ερχετε συντομα, ειναι υπο κατασκευει τωρα
                                Σταματήστε το κάπνισμα στα Σαλέ των Χιονοδρομικών, δεν ειναι απλες καφετεριες, είναι γεμάτα με αθλητές και μικρά παιδιά.

Comment

Working...
                                X