Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενημέρωση απο το Χ.Κ. Φωτό, βίντεο κτλ.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πάντως ρε συ valsam εμένα που την πάτησα 'οπως κι εσύ με άφησε ο λιφτιέρης ν΄ανέβω πρώτα επάνω (λες μήπως επειδή είχα και τη γυναίκα μου μαζί και σου λέει, "άσε να δούμε και κανένα κώλο?). Όταν βέβαια ξαναπεράσαμε (με τις κάρτες) του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, γιατί όπως μας εξήγησε έχει αρκετούς που φεύγουν τοιουτοτρόπως για Κρέμαση χωρίς να βγάλουν ποτέ κάρτ.¨Ολα αυτά τα προβλήματα (wc,ταξίδι προς ικανοποίηση δίψας,αγορά κάρτας,κ.α) που αναφέρονται απ΄όλους, έχω την εντύπωση ότι οφείλονται στη μη λειτουργία του snowbar, το οποίο υποπτεύομαι χωρίς βέβαια να γνωρίζω κάτι πιο συγκεκριμένο ότι είναι κλειστό λόγω πιθανής επένδυσης(βλ. λαμογιάς) της AEGEAN,η οποία μέσω του σαλέ θέλει να μαζέψει όλο το χρήμα."
    Ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!

Comment

• Originally posted by beauty
      Originally posted by Dimis_viper
      Φωτεινή συγνώμη αλλα αν 5 ευρώ ο καφές ειναι φυσιολογική τιμή και επειδή τον έχουν τόσα χρόνια την ίδια τιμή πρέπει να πούμε και μπράβο δεν θα το κάνω εγώ προσωπικά.... Ούτε προσωπικά θεωρώ 17 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος τόσο έχει η κάρτα) είναι λίγα για 3 πίστες και αν λειτουργούν και όλες....
      Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στο Καιμακ έτσι??? Το ίδιο είπα και για το Φαλακρό που είχε και περισσότερες επιλογές σε πίστες και δυσκολίες.....

Δημητρη φυσικα και ειναι ακριβα ......το εχουμε συζητησει απειρες φορες!!!!!!!

Αλλα ο φιλος χρησιμοποιησε την λεξη ''αρπαχτη'' .......εδω δεν συμφωνω.....γιατι αρπαχτη σημαινει οταν ενω ο καφες στο Καιμακ ειναι 4€ να το κανουν 6-7 € γιατι ειναι τελευταιες μερες τις σεζον.....και οχι μονο για τον καφε ......αυτο ειναι αρπαχτη ......
      Το καϊμάκ βρίσκεται σε διαρκή φάση αρπαχτής [i]

"
      Hi, I am a signature virus. Copy me to your profile, help me spread

Comment

• Μου το ειπε ενας δασκαλος επανω οτι παιζει λομογια για το snowbar!

Και πιο χρημα να μαζεψει ρε φιλε, αυτο που δεν εχει ο Ελληνας?

Τερμα τα ψεματα τελειωσαν οι αρπαχτες!

Για να παρεις χρημα πρεπει να προσφερεις!

Οποιος πουλαει φθηνα και καλα θα δουλευει απο δω και στο εξης!

Φετος αγορασα 4 σανιδια 1 ζευγαρι δεστρες

5 μπουφαν 2 ζευγαρια γαντια,μπλουζακια καπελακια (COLUMBIA,BURTON,FOURSQUARE,SESSION,DC,SALOMON,BON FIRE,F2) απο Αμερικη για μενα την γυναικα και την κορη μου και τον κουμπαρο μου και ολα αυτα τα πηρα με 70% εκπτωση στην ηδη μιση τιμη που ειχαν εκει απο εδω δηλ. π.χ το columnia titanium εδω το ειχαν 490 ευρω αρχικη και εκαναν εκπτωση 30% φετος (περσυ τα ειχαν με 20% εκπτωση)λογο κρισης και εβγαινε περιπου 350 και αμερικη ειχε 250 $ με 70%= 75$ δηλ. 50 ευρω! Δηλ. εκει αγοραζεις 7! μπουφαν και εδω 1 με τα ιδια λεφτα!

Ε οχι ρε αλητες!

Ο κοσμος ξυπναει και αμα δεν προσφερεις δεν θα δεις ευρω τσακιστο ελληναρα!

Και ουτε και συ Βουλγαρε (εκει το πανε και αυτοι,καθε χρονο τσιμπανε τις τιμες!)και σκοπιανε!

Γιαυτο λεω του χρονου 2 5θημερα Αλπεις και τελειωσαμε!

Εκτος και αν οπως ειπα και πριν μου δινουν την καρτα 5 ευρω(με τζαμπα καφε νερο) και το δωματιο με σπα, τζακουζι φαγητο κ.τ.λ στον αγ.αθανασιο 20 ευρω και θα λεω για τα λεφτα αυτα μια χαρα και το Καιμακ"!"

Comment

• Μια ενημερωση για του χρονου!!!!!

το snowbar θα λειτουργησει κανονικα απο την αρχη του χρονου .....με

ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ.

Ακουγεται οπως επισης η διημιουργια ...ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ σαλε( με ΞΥΛΟ-ΓΥΑΛΙ) στην κορυφη του διθεσιου!!!!!

σημειωστε τα αυτα ...και εαν δειτε το καλοκαιρι απο την καμερα της σαραντοβρυσης φορτηγα να ανεβαινουν θα ειναι γεγονος.

τωρα για τις τιμες που θα εχουν δεν γνωριζω[i]....μαλον και εκει καφε δεν θα πιουμε....αλλα θα μας πιει!!!!!"
          ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Απο την καμερα μου φενεται οτι ......ΒΡΕΧΕΙ[i]

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ."
            ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by valsam
              Μου το ειπε ενας δασκαλος επανω οτι παιζει λομογια για το snowbar!

Και πιο χρημα να μαζεψει ρε φιλε, αυτο που δεν εχει ο Ελληνας?

Τερμα τα ψεματα τελειωσαν οι αρπαχτες!

Για να παρεις χρημα πρεπει να προσφερεις!

Οποιος πουλαει φθηνα και καλα θα δουλευει απο δω και στο εξης!

Φετος αγορασα 4 σανιδια 1 ζευγαρι δεστρες

5 μπουφαν 2 ζευγαρια γαντια,μπλουζακια καπελακια (COLUMBIA,BURTON,FOURSQUARE,SESSION,DC,SALOMON,BON FIRE,F2) απο Αμερικη για μενα την γυναικα και την κορη μου και τον κουμπαρο μου και ολα αυτα τα πηρα με 70% εκπτωση στην ηδη μιση τιμη που ειχαν εκει απο εδω δηλ. π.χ το columnia titanium εδω το ειχαν 490 ευρω αρχικη και εκαναν εκπτωση 30% φετος (περσυ τα ειχαν με 20% εκπτωση)λογο κρισης και εβγαινε περιπου 350 και αμερικη ειχε 250 $ με 70%= 75$ δηλ. 50 ευρω! Δηλ. εκει αγοραζεις 7! μπουφαν και εδω 1 με τα ιδια λεφτα!

Ε οχι ρε αλητες!

Ο κοσμος ξυπναει και αμα δεν προσφερεις δεν θα δεις ευρω τσακιστο ελληναρα!

Και ουτε και συ Βουλγαρε (εκει το πανε και αυτοι,καθε χρονο τσιμπανε τις τιμες!)και σκοπιανε!

Γιαυτο λεω του χρονου 2 5θημερα Αλπεις και τελειωσαμε!

Εκτος και αν οπως ειπα και πριν μου δινουν την καρτα 5 ευρω(με τζαμπα καφε νερο) και το δωματιο με σπα, τζακουζι φαγητο κ.τ.λ στον αγ.αθανασιο 20 ευρω και θα λεω για τα λεφτα αυτα μια χαρα και το Καιμακ"!

απο ποια σελιδα τα αγορασες αυτα??? "
              sigpic

Comment

• Originally posted by gavis
                Απο την καμερα μου φενεται οτι ......ΒΡΕΧΕΙ[i]

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

ναι...κ εγω αυτο βλεπω...αν κ απο βδομαδα ισως υπαρξει αλλαγη αλλα το χιονι πλεον δεν ξερουμε πως θα ειναι

βασικα Valsam...δεν μπορεις να συγκρινεις τιμες αμερικης με αυτες της Ευρωπης γενικα...σκεψου μονο οτι το Λ.Αντζελες ειναι οσο η μιση ελλαδα...7-8 πολιτειες της Αμερικης ειναι οσο η ευρωπη σχεδον....ειναι αλλη αγορα εκει οποτε λογικο να ειναι πολυ πιο φθηνα...οχι μονο αυτα...ΗΥ, αξεσουαρ αυτοκινητου, εξοπλισμους βουνου, καταδυσεων τα παντα....φιλος μου απο αθηνα φερνει απο ΗΠΑ εξατμισεις κλπ για το αμαξι του...παντως αν μπορουσα να ξεπερασω κ εγω τα θεματα τελωνειου (θελει ψαξιμο) και εγω απο ΗΠΑ θα αγοραζα...

οσο αυτο που λες για Σκοπια, Βουλγαρια κλπ κ εγω μαζι σου ειμαι...
                στους ΔΥ και συνταξιουχους κοψανε μισθο...ερχεται η σειρα μας (ή σειρα μου) ...αλλα δεν βλεπω οι τιμες να μειωνονται στην αγορα λογω κρισης ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ...ειτε μιλαμε για ενα καπουτσινο ειτε μιλαμε για μια σανιδα, ειτε για μια διανυκτερευση

συνεπως ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:
                - καμια διανυκτερευση πια στην ελλαδα...καλοκαιρι & χειμωνα...ουτε χαλκιδικη ουτε τιποτα .. τελος...και αν μπορω και για σκι αυθημερον θα πηγαινω Κοζουφ...σκασιλα μου μεγαλη...τουλαχιστον εκει θα ειμαι στο 6θεσιο...(ασε που σε καποιους ελληνες δωσανε κ τζαμπα ετησια καρτα για να τους κανουν τακτικους πελατες)
                - κανενας καφες στα σαλε και στα beach bar τους
                - καμια αγορα εξοπλισμου απο ελλαδα...(στην Αυστρια πηρε μποτες οι γυναικα μου με 149 ευρω...απο 299...στην ελλαδα το βρηκαμε στα 349 με την εκπτωση)

ΥΓ : η κουβεντα αμεσα ειναι ασχετη με το Καιμακ...αλλα εμμεσα εχει σχεση...
                ΥΓ 2 : και στην Βουλγαρια τα πραγματα θα γινουν οπως στην Ελλαδα σιγα σιγα...βαλκανιοι ειναι κ αυτοι..κ στα Σκοπια
                ΥΓ 3 : δεν ειμαι ανθελληνας...αλλα οχι και μ----ς...
                -"

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Δώσε και σε μας την σελίδα να μας σώσεις.
                  Τα παιδιά χρειάζονται στολές του χρόνου.!!!

Sorry με πρόλαβε ο turms , αναφέρομαι στο ποστ του valsam
                  Edited by: skostas

Comment

• παιδια δουλευα παλαιοτερα πριν κανω οικογένεια σε ενα μαγαζι με εξοπλισμό σκι

αν κανετε ερευνα αγοράς καλή θα βρείτε φθηνά πραματάκια.

μην επεναπάβεστε οταν βλέπετε -50% και αγοράζετε και μετά

βλέπετε αλλου φθηνώτερα και τρελένεστε

δείτε τι αγοράζετε και πόσο? και όχι ποσο -% σας κανει ο αλλος

και πάνω απόλα αφηστε τα ελληνικα χρήματα μόνο στην ελλάδα

υπάρχει λύση για τα πάντα το πόσο θα αγοράσεις το ποσο θα πληρωσεις τον καφε την ενοικίαση τον ολο εξοπλισμό

σαυτο που πραγματικά δεν υπαρχει λύση είναι το οτι τα παιδιά μας δεν θα έχουνε δουλειά

και μην πείτε απο το δικό μου το ευρω γινεται ολο αυτο?

ναι ρε παιδιά απο το ευρω του καθενως εξαρτατε

Comment

• xrispa,

Πολύ σωστή η λογική σου και με βρίσκει σύμφωνο με ένα όμως μεγάλο ΑΛΛΑ.

Βρίσκω φυσιολογικό μια χώρα των 10εκ ανθρώπων να αγοράζει ΛΙΓΟ πιο ακριβά τα αγαθά διότι υπάρχει μικρότερη κατανάλωση και τα σταθερά έξοδα των καταστημάτων ανά αγαθό είναι μεγαλύτερα.

Δεν βρίσκω όμως λογικό να πληρώνω τα ποσοστά επιβάρυνσης από την χοντρική στην λιανική.

Ας μειώσουν τα ποσοστά τους τα μαγαζιά για να μην ψωνίζουμε από έξω.

Είμαι διατεθειμένος να δώσω 10% παραπάνω από την τιμή του εξωτερικού (τιμές παραδοτέες στην πόρτα μου) αλλά μέχρι εκεί. Από κει και πάνω το θεωρώ κοροιδία. Και πρώτα πρέπει να το σκεφτούν τα μαγαζιά στην Ελλάδα που το γνωρίζουν αυτό (και σου λένε εδώ είμαστε στην Ελλάδα οπότε διπλή τιμή είναι λογικό!!!!!) και μετά οι καταναλωτές.
                      Δεν θεωρώ ότι πρέπει ο καταναλωτής να παρακαλάει τον κάθε επιχειρηματία που το παίζει δύσκολος αλλά ο επιχειρηματίας πρέπει να κυνηγάει τον καταναλωτή, και να κοιτάει να βγάλει το κέρδος από την μεγάλη κατανάλωση. Έτσι και αλλιώς γνωρίζει ότι μεγάλος τζίρος σε αυτά τα είδη γίνεται έξω.

ΥΓ (φέτος αγόρασα τα σκι μου 30-50 ακριβότερα από έξω, από την Ελλάδα από έναν πολύ καλό επιχειρηματία, και το ευχαριστήθηκα. Αλλά μέχρι εκεί τα αγόρασα 330 ενώ τα λοιπά ελληνόπουλα τα είχαν πάνω από 550, άσε που μερικοί έξυπνοι έδιναν 500 το παλαιότερο μοντέλο). Ποιός έχασε και ποιός κέρδισε ???????????

Comment

• Originally posted by skostas
                        Δώσε και σε μας την σελίδα να μας σώσεις.

’σχετα με τη σελίδα που προαναφέρθηκε, το ebay προσφέρει πραγματικά καλές ευκαιρίες. Χρειάστηκα τους τελευταίους μήνες κάποια ειδικά φιλμ φωτογραφικής μηχανής και στο ebay τα βρήκα από μαγαζί της ΝΑ Ασίας σε σχεδόν μισή τιμή απ' αυτή που έχουν εδώ (αν τα βρεις), μαζί με τα έξοδα αποστολής.

Comment

• Originally posted by xrispa
                          παιδια δουλευα παλαιοτερα πριν κανω οικογένεια σε ενα μαγαζι με εξοπλισμό σκι

αν κανετε ερευνα αγοράς καλή θα βρείτε φθηνά πραματάκια.

μην επεναπάβεστε οταν βλέπετε -50% και αγοράζετε και μετά

βλέπετε αλλου φθηνώτερα και τρελένεστε

δείτε τι αγοράζετε και πόσο?  και όχι ποσο -% σας κανει ο αλλος

και  πάνω απόλα αφηστε τα ελληνικα χρήματα μόνο στην ελλάδα

υπάρχει λύση για τα πάντα το πόσο θα αγοράσεις το ποσο θα πληρωσεις τον καφε την ενοικίαση τον ολο εξοπλισμό

σαυτο που πραγματικά δεν υπαρχει λύση είναι το οτι τα παιδιά μας δεν θα έχουνε δουλειά

και μην πείτε απο το δικό μου το ευρω γινεται ολο αυτο?

ναι ρε παιδιά απο το ευρω του καθενως εξαρτατε
                          οπως ειπα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα κ δεν ειναι επι του παροντος... [i]"

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Originally posted by skostas
                            Δώσε και σε μας την σελίδα να μας σώσεις.

Δεν τα πηρα απο ενα μαγαζι αλλα απο πολλα!

Οποιος ειχε πανω απο 60% sale με ειδοπιουσε!

Το προβλημα για αγορα απο αμερικη ειναι οτι αμα στο στειλει το μαγαζι πρεπει να βαλει αποδειξη μεσα στο κουτι και δεν γλυτωνεις το τελωνειο με τιποτα και οταν λεμε τελωνειο π.χ για ενα μπουφαν που κανει 50 ευρω με την εκπτωση αυτοι υπολογιζουν την κανονικη τιμη δηλ. 150ευρο+τα μεταφορικα+φπα+ δασμους και σου βγαινει ο κουκος αηδονι!

Εγω γενηθηκα και μεγαλωσα εκει και εχω παρα πολους συγγενεις και φιλους και τα στελνω πρωτα στην διευθηνση τους οπου αφερουνται ταμπελακια και τιμολογια και μετα μου τα στελνουν αυτοι!

Το κουφο ειναι οτι πολλες μαρκες δεν τις στελνουν ευρωπη π.χ ολα τα ρουχα σανιδια τις burton group(foursquare-analog-special blend-anon κ.τ.λ)λογο συμφωνιας με την αντιπρωσοπεια ευρωπης για τιμολογιακους λογους, με απλα λογια γιατι στην αμερικη ειναι πολυ πιο φθηνες αυτες οι μαρκες!

To αλλο κουφο ειναι οτι σε αλλες μαρκες δεν ειναι τοση μεγαλη η διαφορα τιμων απο εκει εδω π.χ ενα μπουφαν north face εχει εκει 250$ και εδω 250 ευρω ενω το αντιστiχο columbia εχει εκει 250$ και εδω 450ευρω (εδω παιζει ρολο και η αισχροκερδια το χονδρεμπορα!)

Σορρυ για το οφ τοπικ!

Comment

• καλημερα στο φορουμ! μενω εδω και μια βδομαδα πτολεμαιδα και λεω να ανεβω μεθαυριο για πρωτη φορα στο καιμακ.. αν και απ'οτι διαβασα απο τους προηγουμενους βρεχει πανω..το σκεφτομαι παρολ'αυτα γιατι φετος εχουμε τσουλισει ελαχιστες φορες....αληθεια, πιστευετε αξιζει? ποση ωρα περιπου ειναι απο εδω?? ευχαριστω εκ των πρωτερων...
                              ilisia at play

Comment

• Μολις μιλησα με το Χ.Κ . Βρεχει απο το πρωι ....η κοπελα μου ειπε οτι το χιονι ειναι πολυ μαλακο ....αναμενωμενο αλλωστε ....η θερμοκρασια στους 6 βαθμους [i] Τραγικο....Edited by: beauty "
                                ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                                fotini_kostoglou@yahoo.gr
                                Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Working...
                                X