Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενημέρωση Κέντρου 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tommy1830
    Ήμουν και εγώ εκεί. Η καλύτερη μέρα που έχω κάνει σκί ποτέ, ηλίος,νηνεμία και η Ειρήνη απίστευτη.
    Ειχα παει και παλαιοτερα και μου ειχε φανει βουνο" η διαδρομη... Περιπου πόση ωρα ειναι η διαδρομη?
    "

Comment

• Σημερα ημουν στο ΧΚ....
      * Δυστυχως +20 λεπτα καθυστερηση λογο παρακαμψης σε Αιγιο! οχι τπτ σπουδαιο, απο λογκο μεχρι αιγιο πας απο παλια....

Μια απο τις καλυτερες μερες της ζωης μου σημερα στο ΧΚ.... απλα τελεια...
      no more comments....

κ αυριο παλι πανω.....

Nothing is impossible...
      You are only limited by fear
      and even that, you can overcome!

Comment

• Originally posted by Manos T
        Originally posted by tommy1830
        Ήμουν και εγώ εκεί. Η καλύτερη μέρα που έχω κάνει σκί ποτέ, ηλίος,νηνεμία και η Ειρήνη απίστευτη.
        Ειχα παει και παλαιοτερα και μου ειχε φανει βουνο" η διαδρομη... Περιπου πόση ωρα ειναι η διαδρομη?
        λιγότερο από το λιφτ για στύγα. αν εννοείς αυτό
        "

Comment

• Τελεια μερα σημερα.!!!! Μονο η μαυρη Στυγα ηταν λιγο παγωμενη αλλα κατα τα αλλα σουπερ..!!!! Παντα τετοια..!!!!
          Wind-Snow-Sea

Comment

• Originally posted by menelpro
            Τελεια μερα σημερα.!!!! Μονο η μαυρη Στυγα ηταν λιγο παγωμενη αλλα κατα τα αλλα σουπερ..!!!! Παντα τετοια..!!!!

εμεινε κανα κομματι απατητο στην μαυρη στυγα για αυριο η το οργωσατε[i]?
            Edited by: south coast "
            www.frozenwave.gr

Comment

• Originally posted by south coast
              Originally posted by menelpro
              Τελεια μερα σημερα.!!!! Μονο η μαυρη Στυγα ηταν λιγο παγωμενη αλλα κατα τα αλλα σουπερ..!!!! Παντα τετοια..!!!!

εμεινε κανα κομματι απατητο στην μαυρη στυγα για αυριο η το οργωσατε[i]?

Πηγαινε εκει που κανει ενα μεγαλο χασμα μαλλον εκει εγινε χιονοστιβαδα, θα το καταλαβεις οταν το δεις... Και οποιος εχει τα κοτσια το πηδαει κιολας... "
              Wind-Snow-Sea

Comment

• Αυριο θα ειμαι και εγω επανω.
                Στειλτε πμ με κανα τηλ. να βρεθουμε.

Comment

• memelopro   αστο εχουν πηδηξει πολυ αυτο το φρυδι που λες..οντος θελει κοτσια και τρελα...να σου πω 2-3 που το εχουν κανει...αλεξ,γιωργοσ,χρηστακις,εγω,..και αλλοι....[i]"

Comment

• ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ οι photos... [i]
                    ...THANX, guys...!!!!!
                    ...το βουνό μας στα καλύτερά του (μέχρι στιγμής) φέτος... "
                    It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• ένα βιντεάκι από Στύγα πρίν ρίξει το πολύ..[i] σε σημείο για πολύ λίγους...είχε ακόμα κάποιες πέτρες που τώρα θάφτηκαν..ακόμα κλαίω για χτες γ....ω τα απαγορευτικά...μου μέσα.. ελπίζω ν ανέβω δευτέρα για καινούργιο.. http://www.youtube.com/watch?v=FgSzl9vNu0w"
                      Αίνος...Ενα χιονοβούνι για λίγους..

Comment

• Παει για αλλο 1μ το βουνο το σκ!!!!!!!!!!

Comment

• Εκτός από το ότι ήταν φανταστική μέρα σήμερα στο Χελμό με άριστες συνθήκες και άριστο χιόνι,

ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στο φίλο μας τον ΤΕΟ που σήμερα τσικνοπέμπτη καθόταν και έψηνε όλο το μεσημέρι και ΚΕΡΝΑΓΕ με τη βοήθεια της συζήγου του ΚΟΨΙΔΙΑ και ζεστό κρασί όλο το κόσμο στο wooloomooloo ! ΤΕΟ είσαι φοβερός και σε ευχαριστούμε για όλα! (τα κοψίδια άπεχτα)

Φιλικά,

Σπύρος.

Comment

• εγω γιατι δεν το πηρα χαμπαρι οτι επεφτε ψησιμο?

Χελμε αν ριξει αλλο 1μ το ΣΚ πνιήκαμε....

Nothing is impossible...
                            You are only limited by fear
                            and even that, you can overcome!

Comment

• Σήμερα θα είναι άλλη μια καλή μέρα στο βουνό. Το Σ/Κ θα ρίξει χιόνι και θα έχει και αέρηδες από ότι βλέπω. Ειδικά το Σάββατο βλέπω κάτι βαρβάτα αεράκια... φοβάμαι μήπως κλείσει η Στύγα...

Τώρα, είναι λίγο σπαστικό να ρωτάμε συνέχεια, αλλά πότε λέτε (σαν ειδικοί) να ανέβουμε; Σάββατο ή Κυριακή; Λες να μας κοστίσει ακριβά ο αέρας το Σάββατο;

Comment

• Ενημέρωση για το ΣΚ σήμερα μετά τις 22:00...
                                Να δούμε τι θα μας πει ο Σάκης... που χτές παραδόξως... δεν έκανε δελτίο....

Φιλικά
                                Τεο...

Comment

Working...
                                X