Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενημέρωση Κέντρου 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ενημέρωση Κέντρου 2009-2010

’ρχισε να χειμωνιάζει και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μπαίνουμε σιγά σιγά σε mood ενημερωτικό...

Από αυτό το βήμα θα βλέπουμε τις εξελίξεις, τα δρώμενα, και τι μέλλει γενέσθαι στο χιονοδρομικό.

Απ'την πλευρά μου μιας και πάλι θα βρίσκομαι σε καθημερινή βάση στο κέντρο θα προσπαθήσω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται να σας περνάω" μικρά tips & hints όπως και νεότερα, συζητήσεις, αλλά και καιρικές... εκτιμήσεις.

Από το βήμα αυτό σαφώς και είναι καλοδεχούμενη οποιαδήποτε καλόπιστη κριτική χωρίς όμως άστοχους χαρακτηρισμούς για συγκεκριμένα πρόσωπα και χωρίς να προσβάλλουν κανέναν.

Στο διατάυτα λοιπόν...

Η κάμερα του χιονοδρομικού όπως θα έχετε παρατηρήσει βρίσκεται κολλημένη στις 3 Ιουλίου και αυτό διότι ένας κεραυνός... έκαψε το τηλεφωνικό κέντρο του χιονοδρομικού... Αναμένεται τις επόμενες ημέρες... (αν δεν έχει ήδη φτάσει) νέο τηλεφωνικό κέντρο προς εγκατάσταση... και επαναφορά της κάμερας σε real time...

Μέσα στο καλοκαίρι είχαμε επιτέλους την σύνδεση του χιονοδρομικού κέντρου με το νέο δύκτιο οπτικών ινών του ΟΤΕ. Αυτομάτως λοιπόν το διαδύκτιο στο χιονοδρομικό επιτέλους αναβαθμίζεται από ISDN (!!!)σε ADSL με ότι συνεπάγεται από αυτό. Πιθανόν λοιπόν να δούμε τις 2 επιπλέον νέες κάμερες (WebCam 2 & 3) σε λειτουργία το χειμώνα όπως επίσης και δωρεάν WiFi σε διάφορα σημεία του κέντρου..( ).

Μια εργασία που βρίσκεται σε εκρεμμότητα είναι η πλήρης ασφαλτόστρωση του χώρου στάθμευσης του κέντρου. Από τα 40 στρέμματα του πάρκιν υπήρχε ένα μεγάλο μέρος που δεν έχει ασφαλτωστρωθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στον αποχιονισμό του αλλά και να γίνονται ζημιές στα μηχανήματα/μαχαίρια κλπ. Υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση σε αυτό το έργο άλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατευχήν.

Κάποια άλλα έργα που έχουν γίνει ή θα γίνουν θα σας τα παραθέσω με φωτογραφικό υλικό αλλά επειδή βρισκόμαστε σε διαδικασία προετοιμασίας-προγραμματισμού για την νέα περίοδο δεν υπάρχει πολύς χρόνος... Επιφυλάσομαι... για καυτά νέα...

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός με ποικίλα συναισθήματα αλλά και αβεβαιότητα για το μέλλον είναι η αποχώρηση του Δημάρχου Καλαβρύτων και προέδρου ΔΣ του κέντρου κ. Παπαδόπουλου Αθανάσιου. Ό μέχρι τώρα δήμαρχος που κατείχε την σκυτάλη του χιονοδρομικού για τα προηγούμενα 10 χρόνια έβαλε υποψηφιότητα για βουλευτής στην Αχαΐα οπότε και παραιτήθηκε του αξιώματος του από την τοπική αυτοδιοίκηση του δήμου Καλαβρύτων. Ακόμα δεν έχει οριστεί ποιός θα τον αντικαταστήσει στην Δημαρχεία και σίγουρα δεν ξέρουμε και ποιός θα αναλάβει την προεδρεία του κέντρου μέχρι του χρόνου που θα έχουμε τις δημοτικές εκλογές. Ξαναλέω... τα συναισθήματα ανάμεικτα διότι κανένας δεν ξέρει αν τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα ή καλύτερα. Δυστυχώς προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πάμε σε "ακυβερνησία" για την χρονιά αυτή μιας και κανένας δεν θα ρισκάρει να πάρει μεγάλες αποφάσεις για το κέντρο. Από την άλλη ίσως η διεύθυνση του κέντρου πιέσει περισσότερο για κάποια καίρια θέματα και να έχουμε εξελίξεις άμεσα. Είδωμεν... Πάντως Παπαδόπουλος και ΧΚΚ σημειώσατε... ΤΕΛΟΣ...

Να σημειώσω επίσης την πολύ σημαντική εκδήλωση στα Καλάβρυτα με αφορμή την αφή-διανυκτέρευση της ολυμπιακή φλόγας των ΧΧΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2010 στις 22 Οκτωβρίου. Λεπτομέρειες προσεχώς... που θα έχουμε και ολοκληρωμένο το πρόγραμμα.

Καλό χειμώνα με πολλά χιόνια...
    Τεο...

Υ.Γ Το WooLooMooLoo στην Βαθειά Λάκκα απέκτησε δικό του χώρο στο διαδύκτιο... Δεκτά σχόλια και πρατηρήσεις... http://www.wooloomooloo.gr "

να σε ευχαριστησω τεο προσωπικα για την πολυ καλη δουλεια που εκανες περσι πανω...και για της ενημερωσεις που κανεις...σου ευχομαι μια πολυ καλη σεζον..και να βαλεις και κανενα ευρω στη τσεπη...και οχι μονο να δινεις.....πλακα κανω...

Comment

καλή σεζον να έχουμε, με πάρα πολύ χιόνι και να ειμαστε υγιείς να το απολαύσουμε!!!!!

μακάρι να ανοίξουν και οι άλλες 2 κάμερες, να απολαμβάνουμε 3 διαφορετικά χιονισμένα τοπία!!!!

ελπίζω 22 οκτωβρίου να είμαι παρών στην αφή της φλόγας στα καλαβρυτα!!!!

τεο σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση που έδινες και δίνεις!!!!!είσαι πιστεύω το πιο καταλληλο άτομο για να ανοίξει αυτό το ποστ!!!!

Comment

Καλή χρονιά ΤΕΟ. ’ντε και μας άργησες. Περιμένουμε τις ενημερώσεις σου. Με το καλό η καινούργια σαιζόν για το ΧΚΚ και για εσένα.

Καλορίζικο και το site Edited by: AKIS-EGIO
        ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
        http://www.e-achaia.gr

Comment

Καλή χρονιά ΤΕΟ και καλες δουλειές, πολυ ομορφο site!
          www.exploremessinia.com

Comment

καλη σεζον σε ολους μας και υγεια πανω απ'ολα!Τεο καλες δουλειες με το wooloomooloo και καλα νεα να μαθαινουμε απο σενα!καλη σεζον να εχουμε και παλι ολοι μας χωρις πολλα παρατραγουδα!
            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Γειά σας....

Είμαι ένα μικρό Αγίου Βερνάρδου και οι βιολογικοί γονείς μου είναι από την Ουγγαρία...
              και με φώναζαν Leslie ... Λογικό... μια χαρά κουτάβι... και ιδού η απόδειξη... (60 ημέρες)
              [i]

Τους βιολογικούς μου γονείς που λέτε δεν τους θυμάμε πια...
              Κάποιος κύριος... με πήρε από την μαμά και τον μπαμπά... όταν ήμουν 60 ημερών....
              και με έδωσε για υιοθεσία...
              σε έναν τρελάρα και μια μουρλή...
              Και καλά αυτό... το κουλό είναι ότι με φωνάζουν
              .... Shaft... ο μαύρος πάνθηρας...!!!!

Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν έτσι... Είναι βλαμμένοι σας το λέω...
              Εγώ... ούτε μαύρος είμαι... ούτε πάνθηρας...
              Ή γκαβή... η για δέσιμο θα είναι η νονά μου...

Δεν φτάνει αυτό...
              εγώ ήξερα ότι οι πρόγονοι μου είναι μεγάλοι διασώστες που ζούνε μέσα στα χιόνια...
              και έχουν σώσει πολύ κόσμο από χιονοθύελλες και απ'το κρύο...
              ότι έχουμε δικό μας μοναστήρι...
              ότι έχουν φτιάξει αδριάντα για τον προ-προ-προ-προ-προπαπού μου τον Barry
              που έσωσε λέει 40 ανθρώπους στα χιόνια... αλλά...
              αυτοί οι τρελοί οι γονείς μου μ'εχουν δίπλα στη θάλλασα... και μου μαθαίνουν μπάνιο...

"Ερχεται η ώρα του βουνού" ταχα μου τώρα ...και με κοροϊδεύουν....
              Οι πρόγονοί μου έψαχναν για αγνοούμενους στα χιόνια... και μενα μου λένε...
              κάτι ... κάτσε... σήκω... κάτω... πάνω.. μέσα... ψάξε...
              Ρε είναι για τους κλειδώνεις μέσα... και να καταπίνεις το κλειδί...

Πότε θα πάω στα χιόνια...? Θα χιονίσει στη Λούτσα...? Μη τρελαθώ τώρα...
              ’σε το άλλο... Μου δίνουν κάτι ... ζούπερ-ντούπερ και καλά τροφές... πανάκριβες
              ειδικές για μεγαλόσωμες φυλές... Ποια μεγαλόσωμη... Εγω μια σταλιά ήμουν...
              και μέσα σε πέντε μήνες ... κοιτάξτε πως με έκαναν... (7 μηνών)

Εχετε δει εσείς τέτοια ανάπτυξη...?
              Είναι θεόμουρλοι σας το ξαναλέω...
              Πρέπει να με φουσκώνουν με τρόμπα την ώρα που κοιμάμαι...
              Δεν γίνεται να μεγαλώνω τόσο γρήγορα...

Τέλοσπάντων... Αν με ψάχνετε... από τον άλλο μήνα...
              θα συχνάζω στην Βαθειά Λάκκα στα Καλάβρυτα...
              να μαθαίνω το βουνό... (παραμύθια της χαλιμάς)
              Αν με βρείτε... σας παρακαλώ... σώστε με απ'τους τρελάρες...
              αν μπορείτε βεβαια να με σηκώσετε... διότι ο τρελάρας ο πατέρας μου...
              τωρα τελευταία... ζορίζετε λίγο... Εμ... με φούσκωσε για τα καλά...

Ελπίζω να έχει πολλά χιόνια το Καλάβρυτο... γιατί μ'αρέσει να βουτάω στις πούδρες...

Καλό χειμώνα...

Shaft.... το WooLooMooLoσκυλο...

Υ.Γ. Θέλουνε λέει να μου κρεμάσουν και ένα βαρέλι στο λαιμό... με φέτα Καλαβρύτων...Ημαρτον Κυριε.... Edited by: TeoAthens "

Comment

καλή χρονιά σε όλους με άφθονο χιόνι, τις κατάλληλες στιγμές!!!

Comment

Καλή σεζόν σε όλους με υγειά πάνω απ όλα και πολλές μα πάρα πολλές πούδρες...
                  Τeo και σε σένα εύχομαι οτι καλύτερο!!!
                  Και σε ευχαριστουμε για ολη την καλη δουλεια που κανεις και την καλη ενημερωση...
                  Keep walking................

Comment

Τεο ελιωσα στο γελιο! κοιτα μονο να μην βαλεις φετα στο βαρελακι,φετα και χιονια δεν πανε [i]
                    αντε με το καλο να ξαναβρεθουμε και να γνωρισουμε και τον Shaft! cheers!"

Comment

TΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ post του forum... Αυτό με τον Shaft... Πέθανα στα γέλια... [i]

Καλή χρονιά να έχουμε, ελπίζω να ρίξει και φέτος καλό χιόνι! Πολύ ωραίο το νέο σου site Τεο. Kαλορίζικο.

2 μήνες έμειναν ακόμα...
                      "

Comment

ωραίος ο Τεό !! [i] και φοβερός ο Shaft!

να ρωτήσω και κάτι...πέρυσι πόσο είχε η ετήσια?Edited by: tirol "

Comment

Καλη χρονια λοιπον να εχουμε με πολλα πολλα χιονια

Τεο μου στα ειπα και στα ξαναλεω καλες δουλειες και οτι θες εδω

οσο για τον σκυλο ειπαμε τον εχω κλεισει απο τωρα, να με τραβαει... που να περιμενω στην ουρα για το λιφτ.

Να εισαι παντα γερος και δημιουργικος

Παιδια και σε σας καλη χιονοδρομικη χρονια με υγεια

Μακή

ΥΓ.Ευχες και στο Νικο, να ζησει και καλους απογονους

παντρευτηκα εγω και πηραν ολοι σειρα[i]"
                          ΧΕΛΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Comment

Quizzzz....!!!!

Αυτός ο γνωστός τρελογάλλος ο Bernard (υπεύθυνος ασφαλείας Val D' Isere) τι διαολοσέρνει υπεύθυνη ασφαλείας πιστών... υπεύθυνο λειτουργίας... και διευθυντή... στο βουνό τέτοια εποχή... και μάλιστα ... στο Αυγο... !!!!(?) Δεν είχε τι να κάνει στη Γαλλία μετά το παγκόσμιο... και ήρθε να μας δει...?

[i]

Όποιος μαντέψει.... έχει δώρο...

Σας υποσχέθηκα καυτά νέα... Τώρα αρχίζουμε....

Φιλικά
                            Τεο..."

Comment

ρε ασε τα δωρα και τρελλανε μας!

(συρομενο που θα ξεκιναει απο το τερμα της ευθεια της ειρηνης πριν να ξεκινησει η καταβαση μεχρι την κορυφη αυγου,να γινει και σωστη μελετη/καποιο στεγαστρο για να μην εχει παγοποιηση)Edited by: liapos7

Comment

Working...
                              X