Ευχαριστούμε ΤΕΟ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενημέρωση Κέντρου 2009-2010
Collapse
X
-
Θοδωρή δυό λόγια ....Originally posted by TeoAthensΌποιος έχει προγραμματίσει να έρθει αυριο.... σας το λέω ΔΕΝ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για χιονοδρομία... Καλά... για Κυριακή... ξεχάστε το χαλαρά...Save your money fot next weekend.... with more more powder....μιας και και αναμένουμε πτωση (μεγάλη) της θερμοκρασίας...
αν και επαγγελματίας στο χιονοδρομικό (=ζεις από αυτή την δουλειά),
έχεις την ειλικρίνεια και το ήθος να γράψεις την (χιονοδρομική) γνώμη σου,
εστω και αν αυτή μπορεί να είναι αντίθετη με τα (επαγγελματικά) συμφέροντα σου ...
είσαι προφανώς σπάνια περίπτωση Έλληνα επαγγελματία ....
και χαίρομαι που ένας τέτοιος άνθρωπος υπάρχει στον Χελμό ....
μπορεί να χάσεις 50 ή 100 ή 1000 ευρώ, αλλά να ξέρεις ότι
έχεις κερδίσει ΠΟΛΛΟΥΣ πόντους ...στην συνείδηση των επισκεπτών και των χιονοδρόμων του ΧΚΚ,
οι οποίοι ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΟΎΝ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ....
και μόνο γι' αυτό, θα προσπαθήσω να πάρω τις φώκιες μου και
να ανέβω μέχρις εσένα και το καταφύγιο ... [i]
(αντίθετα με την συμβουλή του καρδιολόγου μου ....)
το βουνό βλέπεις ΔΕΝ είναι μόνο οι πίστες ....
Edited by: panpanou "
Comment
-
+1[i]Originally posted by panpanouΘοδωρή δυό λόγια ....Originally posted by TeoAthensΌποιος έχει προγραμματίσει να έρθει αυριο.... σας το λέω ΔΕΝ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για χιονοδρομία... Καλά... για Κυριακή... ξεχάστε το χαλαρά...Save your money fot next weekend.... with more more powder....μιας και και αναμένουμε πτωση (μεγάλη) της θερμοκρασίας...
αν και επαγγελματίας στο χιονοδρομικό (=ζεις από αυτή την δουλειά),
έχεις την ειλικρίνεια και το ήθος να γράψεις την γνώμη σου,
εστω και αν αυτή μπορεί να είναι αντίθετη με τα (επαγγελματικά) συμφέροντα σου ...
μπορεί να χάσεις 50 ή 100 ή 1000 ευρώ, αλλά να ξέρεις ότι
έχεις κερδίσει ΠΟΛΛΟΥΣ πόντους ...στην συνείδηση των επισκεπτών και των χιονοδρόμων του ΧΚΚ,
οι οποίοι ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΟΎΝ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ....

"http://www.kalavrita-ski.com/photos/file.asp?file=HPIM0132%2Ejpg
Λιγο χιονακι παιδια!!!!
Comment
-
RESPECT και στους δυο σας!Originally posted by panpanou...Originally posted by TeoAthensΌποιος έχει προγραμματίσει να έρθει αυριο.... σας το λέω ΔΕΝ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για χιονοδρομία... Καλά... για Κυριακή... ξεχάστε το χαλαρά...Save your money fot next weekend.... with more more powder....μιας και και αναμένουμε πτωση (μεγάλη) της θερμοκρασίας...
...
και μόνο γι' αυτό, θα προσπαθήσω να πάρω τις φώκιες μου και
να ανέβω μέχρις εσένα και το καταφύγιο ... [i]
(αντίθετα με την συμβουλή του καρδιολόγου μου ....)
το βουνό βλέπεις ΔΕΝ είναι μόνο οι πίστες ....

ΤΕΟ ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την ειλικρινή-ανιδιοτελή ενημέρωση ...
Edited by: powda "
Comment
-
[QUOTE=powda] [QUOTE=panpanou]Ωραιος ο Τεό!!! [i]Originally posted by TeoAthensΌποιος έχει προγραμματίσει να έρθει αυριο.... σας το λέω ΔΕΝ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για χιονοδρομία... Καλά... για Κυριακή... ξεχάστε το χαλαρά...Save your money fot next weekend.... with more more powder....μιας και και αναμένουμε πτωση (μεγάλη) της θερμοκρασίας...
"Live forwards.Learn backwards.
Comment
-
ειναι και οι ανθρωποι που ειναι σε αυτο,οι φιλοι μας,τα ατομα που εχουμε γνωρισει απο εδω μεσα και τα λεμε στα πεταχτα (λογο βουνου) οταν βρισκομαστε πανω!Originally posted by panpanouτο βουνό βλέπεις ΔΕΝ είναι μόνο οι πίστες ....
τεο και πανπανου εισαστε δυο ατομα που σας εχει ξεχωρισει και αγαπησει πολυς κοσμος για τις γνωσεις και ολα αυτα που μας εχετε προσφερει εδω και πολυ καιρο!συνεχιστε με το ιδιο παθος να μοιραζεστε μαζι μας τις πολυτιμες γνωσεις σας κι εμεις εδω ειμαστε να τις απορροφουμε!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
Μεγάλε Δάσκαλε Πάνο... σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια (και όλους φυσικά...) Υπάρχουν 3 λόγοι για αυτό το ποστ...
1ον... Πριν από 2 χρόνια που ξεκίνησα (για προσωπικούς λόγους) να ενημερώνω-δημοσιεύω τα του ΧΚΚ είχα αποφασίσει να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ... Επειδή στην πορεία οι λόγοι άλλαξαν (βλ WooLooMooLoo) δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να το ρίξω στην παλαβή τώρα... Θα ήμουν το λιγότερο λαμόγιο....
2ον... Η επαγγελματική μου συνείδηση λέει ότι όταν είσαι ειλικρινής με τους χιονοδρόμους που έρχονται στο βουνό ακόμα και με χασούρα κάποια στιγμή θα γυρίσει υπέρ σου... Δλδ αν σήμερα έλεγα ότι μπορεί" και "ξέρεις ο Σακης είπε για 4 μποφώρ το πρωί"... ή "θα γίνουν προσπάθειες" και άλλα κουραφέξαλα... την στιγμή που ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω ότι άυριο έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες για λειτουργία θα ερχόσασταν πάνω ... θα σιχτιριάζατε... θα με βρίζατε και την επόμενη φορά που θα θέλατε να μου... "τα ακουμπήσετε" (με την καλή έννοια ρε...) πιθανόν να μην το κάνετε...
και...
3ον ...Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να ανοίξει έστω και η Δάφνη αυριο... Πραγματικά ρε παιδιά... ΔΕΝ αξίζει να κάνεις όλα αυτά τα έξοδα ... να φας όλη αυτην την σχετική ταλαιπωρία ... για να τσουλίσεις ΜΕ ΑΥΤΕΣ τις συνθήκες... Μιλάμε ότι τσακώνεσε με τον αέρα για να μείνεις όρθιος... Πιο σκι και ποιό σανίδι...? Χιόνι βαρύ ... υγρασία φουλ... κρύο και αέρας κάργα... Δλδ πραγματικά δεν είναι κάτι το τόσο φοβερό αυτό που σας εγραψα για αυριο... Επειδή δεν το κάνει κανείς άλλος... δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει... Και δεν μιλάω γα το κέντρο. Καλά κάνει το κέντρο και δεν το παίζει μετεωρολόγικο-χιονοδρομικό κέντρο... Πιθανόν αυτό το ποστ να μου δημιουργήσει κάποια προβλήματα (ξαναλέω όχι με το κέντρο...) γκρίνια κλπ αλλά επειδή εγώ πιστεύω ότι όλοι εσείς που έρχεστε πάνω έχετε εκτιμήσει την δουλειά που γίνεται στο κεντρο αλλά και τα δικά μου γραφομενα θα ήταν πολύ άδικο να φαμφαρολογήσω αναμασημένα λόγια σήμερα.
Μεταξύ μας σας ξαναλέω δεν έκανα κάτι φοβερό... Την δική μου αλήθεια είπα ...
Tip. Το κάτω baby-lift ακόμα και 7αρια ΔΕΝ παίρνει αναστολή... Αν υπάρχουν κάποιοι που το επίπεδο τους είναι για εκεί μπορούν άνετα να έρθουν να κάνουν το μάθημά-εξάσκηση τους... αλλά καφέ... στο κάτω σαλέ που θα λειτουργεί κανονικά... Για την Βαθειά Λάκκα... χλωμό...
Όσοι βρεθούν πάνω και το κέντρο έχει αναστολή αλλά έχουν όρεξη για ποδαράτο κερνάω... ζεστο καφέ-τσαι-κρασί... Πανω θα είμαι να ξεχιονίζω-φτιάχνω (επιτέλους) το igloo...
Φιλικά
Τεο...
Υ.Γ. Μικρή πιθανότητα (1%) για 4άρι πρωί πρωί από τον Σάκη... αν και 4αρι είχαμε και σήμερα... και είδαμε...
"
Comment
-
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη σειρά μου με τη λογική Τεό,panpanou και των υπολοίπων!Κατά τη γνώμη μου στην Ελλάδα πάσχουμε από επενδυτική νοοτροπία.Έχουμε τη λογική της αρπαχτής και του δος ημίν σήμερον"(για αύριο βλέπουμε...).Κι αυτό ίσως πηγάζει από το γεγονός ότι δεν έχουμε υπομονή,γιατί εξάλλου Επένδυση=Υπομονή(ώσπου να αρχίσει να αποδίδει).Τα θέλουμε όλα έτοιμα!Να ξέρετε όμως ότι αυτοί οι λίγοι πραγματικοί επαγγελματίες που έχουν ως γνόμωνα το καλό του πελάτη τους(και όχι της τσέπης τους), είναι αυτοί που τελικά δικαιώνονται. Τεό ένα ευχαριστώ και από μένα για την προσπάθεια σου. "
Comment
-
Originally posted by TeoAthensΜεγάλε Δάσκαλε Πάνο... σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια (και όλους φυσικά...) Υπάρχουν 3 λόγοι για αυτό το ποστ...
1ον... Πριν από 2 χρόνια που ξεκίνησα (για προσωπικούς λόγους) να ενημερώνω-δημοσιεύω τα του ΧΚΚ είχα αποφασίσει να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ... Επειδή στην πορεία οι λόγοι άλλαξαν (βλ WooLooMooLoo) δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να το ρίξω στην παλαβή τώρα... Θα ήμουν το λιγότερο λαμόγιο....
2ον... Η επαγγελματική μου συνείδηση λέει ότι όταν είσαι ειλικρινής με τους χιονοδρόμους που έρχονται στο βουνό ακόμα και με χασούρα κάποια στιγμή θα γυρίσει υπέρ σου... Δλδ αν σήμερα έλεγα ότι μπορεί" και "ξέρεις ο Σακης είπε για 4 μποφώρ το πρωί"... ή "θα γίνουν προσπάθειες" και άλλα κουραφέξαλα... την στιγμή που ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω ότι άυριο έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες για λειτουργία θα ερχόσασταν πάνω ... θα σιχτιριάζατε... θα με βρίζατε και την επόμενη φορά που θα θέλατε να μου... "τα ακουμπήσετε" (με την καλή έννοια ρε...) πιθανόν να μην το κάνετε...
και...
3ον ...Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να ανοίξει έστω και η Δάφνη αυριο... Πραγματικά ρε παιδιά... ΔΕΝ αξίζει να κάνεις όλα αυτά τα έξοδα ... να φας όλη αυτην την σχετική ταλαιπωρία ... για να τσουλίσεις ΜΕ ΑΥΤΕΣ τις συνθήκες... Μιλάμε ότι τσακώνεσε με τον αέρα για να μείνεις όρθιος... Πιο σκι και ποιό σανίδι...? Χιόνι βαρύ ... υγρασία φουλ... κρύο και αέρας κάργα... Δλδ πραγματικά δεν είναι κάτι το τόσο φοβερό αυτό που σας εγραψα για αυριο... Επειδή δεν το κάνει κανείς άλλος... δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει... Και δεν μιλάω γα το κέντρο. Καλά κάνει το κέντρο και δεν το παίζει μετεωρολόγικο-χιονοδρομικό κέντρο... Πιθανόν αυτό το ποστ να μου δημιουργήσει κάποια προβλήματα (ξαναλέω όχι με το κέντρο...) γκρίνια κλπ αλλά επειδή εγώ πιστεύω ότι όλοι εσείς που έρχεστε πάνω έχετε εκτιμήσει την δουλειά που γίνεται στο κεντρο αλλά και τα δικά μου γραφομενα θα ήταν πολύ άδικο να φαμφαρολογήσω αναμασημένα λόγια σήμερα.
Μεταξύ μας σας ξαναλέω δεν έκανα κάτι φοβερό... Την δική μου αλήθεια είπα ...
Tip. Το κάτω baby-lift ακόμα και 7αρια ΔΕΝ παίρνει αναστολή... Αν υπάρχουν κάποιοι που το επίπεδο τους είναι για εκεί μπορούν άνετα να έρθουν να κάνουν το μάθημά-εξάσκηση τους... αλλά καφέ... στο κάτω σαλέ που θα λειτουργεί κανονικά... Για την Βαθειά Λάκκα... χλωμό...
Όσοι βρεθούν πάνω και το κέντρο έχει αναστολή αλλά έχουν όρεξη για ποδαράτο κερνάω... ζεστο καφέ-τσαι-κρασί... Πανω θα είμαι να ξεχιονίζω-φτιάχνω (επιτέλους) το igloo...
Φιλικά
Τεο...
Υ.Γ. Μικρή πιθανότητα (1%) για 4άρι πρωί πρωί από τον Σάκη... αν και 4αρι είχαμε και σήμερα... και είδαμε...
ωραιος τεο

τα παντα ολα εισαι...απο gfs μεχρι τεκιλα και μουσικη!!!
"www.frozenwave.gr
Comment

Comment