Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενημέρωση Κέντρου 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η (μαυρη) πιστα της στυγας δεν ειχε βραχους μονο κανα δυο κατα ταλα ηταν μια χαρα.εγω θα ανεβω και αυριο με ενα φιλαρακι για να φαμε τις πουδρες.

Ανεβα αυριο και κατεβα την στυγα ειναι ευκολη.

Τα λεμε αυριο.[i]"

Comment

• Γεια σας και από μένα, εγώ λέω να ανέβω Τρίτη αφού και τότε η μέρα προβλέπεται τέλεια. Ξέρει κανείς αν χρειάστηκαν οι αλυσίδες σήμερα?

Comment

• κ εγω για Τριτη το κοβω μιας κ προεκυψαν κατι δουλιτσες για Δευτερα

Nothing is impossible...
        You are only limited by fear
        and even that, you can overcome!

Comment

• Originally posted by kOSZ
          Μια χαζή ερώτηση: Όσες φορές έχει τύχει να ανέβω Καλάβρυτα, η Στύγα ήταν κλειστή. Σε σχέση με τον Ηρακλή στον Παρνασσό τι διαφορές έχει? Σαν πίστα την χαρακτηρίζει κόκκινη", ένας μέσος rider την κατεβαίνει εύκολα ?
          Η Στύγα είναι μια πίστα με δύο κόκκινα και δύο μπλε κομμάτια. Έχει μήκος περίπου 2,300μ. Τώρα...όσον αφορά τον Ηρακλή.....αν εννοείς το κόκκινο κομμάτι, είναι λίγο πιο στενό από την Στύγα και μικρότερος σε μέγεθος. Η Στύγα, για εμένα, είναι η ιδανική πίστα για να βελτιώσει κάποιος την τεχνική του."
          ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
          http://www.e-achaia.gr

Comment

• Τώρα γύρισα από πάνω...Ανετα το πρωί χωρίς αλυσίδες...πολύς έως πάρα πολύς κόσμος σε όλα τα lift...οι γνωστές πονηριές στις ουρές......ευχάριστη η Αντιγόνη..καλό χιόνι στην βάση..πετρίδια αρχίσαν να βγαίνουν μετά τις 13.00..ειδικά στο τέλος της άγκυρας..θέλει 30 πόντους ακόμα το βουνό.Σε γενικές γραμμές ήταν λίγο ταλαιπωρία αλλά μετά τις αγωνίες που τραβάμε φέτος πάλι καλά.(Πρώτη μου γιά Καλάβρυτα φέτος, έχω την εντύπωση ότι οι διοικούντες καλά τα πάνε αλλά οι lifters δεν βλέπω να ανταποκρίνονται..δεν παρακολουθούν τον κόσμο)..Αυτά!!!!!

Comment

• Παρα πολυς κοσμος σημερα Καλαβρυτα.. Πολυ ωραια λιακαδα το πρωι.. Ο δρομος ηταν στεγνος, ουτε καν υπηρχε θεμα για αλυσιδες και τετοια.. Οπως ειπαν και πιο πανω.. με 20-30 ποντους χιονι ακομα θα ειναι πολυ καλυτερα.. Ευτυχως δεν ειχε πατηθει υπερβολικα το χιονι.. (αρχαριος snowboarder speaking..)

Comment

• χαχα...εχουμε πλακα...μετα απο καθε χιονοπτωση λεμε αλλα 20 εκατοστα και θα ναι τελεια"...."
                NO SNOW NO FUNNY.....

Comment

• Το κέντρο έχει μια χαρά χιόνι για όλες τις πίστες.

Κόσμος, σήμερα Κυριακή, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Πανικός σε όλα τα lift, τεράστιες αναμονές. Βέβαια από την στιγμή που πηγαίνεις Κυριακή αυτό είναι αναμενόμενο, πόσο μάλιστα όταν δεν είσαι εκεί από τις 9:00.

Πίστες μια χαρά πατημένες, τέλειος καιρός. Αύριο θα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ χωρίς όλο αυτό τον κόσμο...

Πέρα από τις γνωστές καγκουριές στα lift να σημειώσω και τις καγκουριές στον δρόμο πριν το πάρκινγκ. Εκεί ήμασταν σταματημένα τα αυτοκίνητα περιμένοντας να έρθει η σειρά μας να παρκάρουμε. Κάποιοι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΝΑΟΥΜΕ" έμπαιναν στο αντίθετο ρεύμα, μας προσπερνούσαν και πήγαιναν μπροστά. Όχι μόνο μας έπαιρναν την σειρά αλλά έκλειναν και το ρεύμα που φεύγει από το χιονοδρομικό!!!

Απλά ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ..."

Comment

• Originally posted by skialex
                    οι γνωστές πονηριές στις ουρές......
                    οταν βλεπετε καποιον να μπαινει απο το πλαι στην ουρα κι ΟΛΑ αυτα που βλεπουμε γενικα να γινονται στις ουρες,ΜΙΛΗΣΤΕ τους!μην τους βλεπετε απλα χωρις να μην κανετε τιποτα!μιληστε με ομορφο τροπο,οπως μιλας σε ενα μικρο παιδι για να καταλαβει το λαθος του και να μην το ξανακανει κι αν καταλαβουν εχει καλως!αν βρισετε ή τους μιλησετε αποτομα το πιο πιθανο ειναι να χαλασει η μερα σας!μην περιμενετε να σας ακουσουν ουτε να τους αλλαξετε μυαλα!
                    εγω παντως μιλησα σε 2 ατομα σημερα που μπηκαν απο το πλαι μπροστα μου με ομορφο τροπο,και οι 2 παραδεχτηκαν το λαθος τους,και οι 2 παρεμειναν μπροστα μου!δεν ηθελα κατι αλλο,απλα να το βγαλω απο μεσα μου
                    και θελω να πιστευω οτι παρατηρηση με την παρατηρηση,σιγα σιγα,αυτες οι πονηριες θα ελαττωθουν κατα πολυ!
                    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Originally posted by liapos7
                      Originally posted by skialex
                      οι γνωστές πονηριές στις ουρές......
                      οταν βλεπετε καποιον να μπαινει απο το πλαι στην ουρα κι ΟΛΑ αυτα που βλεπουμε γενικα να γινονται στις ουρες,ΜΙΛΗΣΤΕ τους!μην τους βλεπετε απλα χωρις να μην κανετε τιποτα!μιληστε με ομορφο τροπο,οπως μιλας σε ενα μικρο παιδι για να καταλαβει το λαθος του και να μην το ξανακανει κι αν καταλαβουν εχει καλως!αν βρισετε ή τους μιλησετε αποτομα το πιο πιθανο ειναι να χαλασει η μερα σας!μην περιμενετε να σας ακουσουν ουτε να τους αλλαξετε μυαλα!
                      εγω παντως μιλησα σε 2 ατομα σημερα που μπηκαν απο το πλαι μπροστα μου με ομορφο τροπο,και οι 2 παραδεχτηκαν το λαθος τους,και οι 2 παρεμειναν μπροστα μου!δεν ηθελα κατι αλλο,απλα να το βγαλω απο μεσα μου
                      και θελω να πιστευω οτι παρατηρηση με την παρατηρηση,σιγα σιγα,αυτες οι πονηριες θα ελαττωθουν κατα πολυ!

Φυσικά και τους παρατηρούμε..δεν είμαστε αμέτοχοι..

Comment

• Μόλις γύρισα κ εγώ απο φοβερό 2ήμερο. Λίγο παραπάνω κοσμος σήμερα αλλα όοολα καλά

Comment

• μπραβο σε οποιον το κανει!και φυσικα δεν το ελεγα μονο για σενα,για ολους μας παει!

Comment

• Μολις γυρισα και εγω παιδια. Χιονι πολυ καλο ( θελει λιγο ακομα ) αλλα και πολυς κοσμος. Απο το πρωι κατεβηκα 3 φορες απο στυγα μεχρι αχιλλεα και μια απο αγκυρα. Ποσο τυχεροι ειναι οσοι μπορουν να ανεβουν καθημερινες.

Comment

• τοποθεσια: χιονοδρομικο κεντρο καλαβρυτων
                              ωρα: μια ωρα δυσκολη
                              αναβατηρας: Δαφνη (κατω πιατακι)

<a href=http://s427.photobucket.com/albums/pp355/liapos/?acti&#111;n=view&current=CLIP0004_1.flv" target="_blank"></a>Edited by: liapos7 "

Comment

• Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Ρε Γιώργη μου έφτιαξες την μέρα...

Πολύς κόσμος για άλλη μια Κυριακή πάνω.... Δυστυχώς δεν πρόλαβα λόγω φόρτου να μιλήσω σχεδόν με κανέναν...
                                Πάντως σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την προτίμηση σας πρός το WooLooMooLoo ... και τον Shaft...
                                [i]
                                ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ....
                                Μην ταΐζετε τον σκύλο αυτά που τρώμε εμείς... και αν βλέπετε κάποιον να το κάνει σας παρακαλώ να τον παροτρύνετε να ΜΗΝ το κάνει.
                                Ο Shaft έχει πολύ συγκεκριμένη διατροφή και οτιδήποτε άλλο μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα (δυσπλασία κλπ) Δεν είναι ποτέ νηστικός... Τρωει περίπου 2kg ξηρά τροφή την ημέρα...
                                Μην σας παραπλανεί το παραπονιάρικο ύφος του...

Φιλικά
                                Τεο...

"

Comment

Working...
                                X