νομιζεις οτι θα πας πρωτος ,κοιτα το πρωι να σου βαραω την πορτα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενημέρωση Κέντρου 2009-2010
Collapse
X
-
Παίδες κάντε μια τελική μίνι ενημέρωση για τα μπλόκα γιατί πρέπει και να την πέσουμε, να είμαστε φρέσκοι σαν τις πούδρες αύριο. Ποιά είναι η καλύτερη διαδρομή; ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τι ώρα ξεκινάνε να περιστρέφονται οι τροχαλίες του πρώτου αναβατήρα το πρωί γιατί θέλω να πάρω το πρώτο-πρώτο καρεκλάκι; [i]
"
Comment
-
αν ξεκινησεις τωρα σε κανα τριωρακι θα εισαι στο παρκινκ.αφηνεις αμαξι και πηγαινεις με τα ποδια στην βαθεια λακκα.προσοχη στο αποτομο κομματι του αχιλλεα,γλυστραει.κανε μικρα βηματα και σταθερα.βαζεις τον υπνοσακο μπροστα απο το μαζαγι του τεο (να κοβει λιγο ο αερας),βαζεις ξυπνητηρι για τις 07.00 (μεχρι να σηκωθεις,να ετοιμαστεις κλπ κλπ θα περασει η ωρα...) και πας και πιανεις πρωτη θεση στο καρεκλακι της στυγας!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
Σοβαρά μιλάς τώρα; 7 η ώρα ξεκινάει ο πρώτος αναβατήρας??? Εγώ προσπαθουσα να θυμηθώ αν ήταν 8 ή 9! Είσαι σίγουρος; Μη με βάλεις να πάω 7 η ώρα και ανοίξει μετά από δυο ώρες, σ'έφαγα! Και από μπλόκα; Παίζει τίποτα προς τα κάτω ή μόνο προς Παρνασσό έχει θέμα;
Comment
-
8 νομιζω ανοιγει....!Originally posted by nougiwΣοβαρά μιλάς τώρα; 7 η ώρα ξεκινάει ο πρώτος αναβατήρας??? Εγώ προσπαθουσα να θυμηθώ αν ήταν 8 ή 9! Είσαι σίγουρος; Μη με βάλεις να πάω 7 η ώρα και ανοίξει μετά από δυο ώρες, σ'έφαγα! Και από μπλόκα; Παίζει τίποτα προς τα κάτω ή μόνο προς Παρνασσό έχει θέμα;http://www.kalavrita-ski.com/photos/file.asp?file=HPIM0132%2Ejpg
Λιγο χιονακι παιδια!!!!
Comment
-
χαχαχα, οκ τα λέμε πάνω αύριο λοιπόν. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και θα ξανατσεκάρω το πρωί μήπως έχει τίποτα νεότερο για μπλόκα.Originally posted by liapos7δεν με καταλαβες,7 θα βαλεις το ξυπνητηρι,μεχρι να σηκωθεις να ντυθεις να κανεις την αναγκη σου θα περασει λιγο η ωρα...
Comment
-
σημερα ημουν πανω. το πρωι που εφτασα χιονιζε και καθ' ολη τη διαρκεια της μερας χιονιζε. το χιονι αρκετο και καλο. ο δρομος ηταν πεντακαθαρος και δεν χρειαστηκαν καθολου αλυσιδες τοσο στο ανεβασμα οσο και στο κατεβασμα παρολο το χιονι που εριξε χθες το βραδυ. αξιζει ενας επαινος στους ανθρωπους του Χ.Κ. οι πετρες που υπηρχαν τη κυριακη εχουν καλυφθει σε μεγαλο βαθμο εκτος μερικων στη στυγα που ειναι σηματοδοτημενες και μπορεις ανετα να τις αποφυγεις. παντως καμια σχεση με τη κυριακη. σε γενικες γραμμες ηταν ωραια μερα παρολο που δεν ειχες και τη καλυτερη ορατοτητα. καλα να περασουν οσοι ανεβουν το σ/κ."
Comment
-
Αν κρίνω από την εικόνα των 2 webcam αλλά και από τα φώτα από τα ρατρακ που βλέπαμε όλο το βράδυ,κάποιοι δε έκλεισαν μάτι για λογαριασμό μας απόψε.
Γιώργο άυριο θα είμαι και εγώ επάνω και ελπίζω να τα πούμε.Ισχύουν τα περσινά χρώματα στη στολή σου?Τα προβλήματα είναι μεταμφιεσμένες ευκαιρίες
Comment

Comment