Πες ρε Τεό κανά καλό νέο να χαρούμε λιγάκι!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενημέρωση Κέντρου 2009-2010
Collapse
X
-
Αν καταλαβά καλά μιλάμε για την μικρή κορυφή που είναι πάνω απο την Αντιγόνη αριστερά???( οπως το κοιτάς απο την βάση της πίστας) . Ανέβηκα εκεί πάνω το χειμώνα με τα πόδια και πέδιλα στην πλάτη και έχω να πω οτί είναι απίστευτη κατεβασία..μακάρι να δούμε ένα λιφτάκι εκεί[i]
Αλλα κατα την γνώμη μου αυτό που χρειάζεται πιο πολύ το χκ είναι μερικά κανονακια στα 1700!
Edited by: Stam.andriotis "
Comment
-
Λάθος.... [i]προς τα δεξιά... προς το Αυγό λέμε...Originally posted by Stam.andriotisΑν καταλαβά καλά μιλάμε για την μικρή κορυφή που είναι πάνω απο την Αντιγόνη αριστερά???( οπως το κοιτάς απο την βάση της πίστας) .
Τα τελευταία 3 χρόνια 350...Originally posted by tirol
να ρωτήσω και κάτι...πέρυσι πόσο είχε η ετήσια?
Δεν βέπω συμμετοχή...
"
Comment
-
Δεν νομίζω να χαρίσουν έτσι εύκολα οι ντοπιοι την κότα με τα χρυσά αυγά...Originally posted by N.G.Kεμενα το μυαλο μου παει στο εξεις ..λογο αποχωρησης δημαρχου και προεδρο ΔΣ χιονοδρομικου...η εκπληξη θα ειναι οτι θα το αναλαβουν οι γαλλοι το χιονοδρομικο..εγω αυτο πιστευω οτι ειναι η εκπληξη....πες μας ρε τεο μας εσκασες
Comment
-
σιγουρα δεν προκειται να το ''χαρισουν'',να το παρουν οι γαλλοι για καποιο χρονικο διαστημα ναι,αλλα οχι για παντα!και να το παρουν παντως,θα κανουν τρελα πραγματα,μονο μην παει κανα 50αρι το εισητηριο!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
Λοιπόν το βρήκα ... τετραθέσιο αποσυμπλεκόμενο που θα ενώνει Αυγό με Στύγα
[i]
Καλή σεζόν να χουμε guys ... κ ότι καινούριο-αναπτυξιακό, καλοδεχούμενο! Ωραίο το site Teo ... αν θες κι άλλες φώτος από το ΧΚ, υπάρχουν μπόλικες!
Edited by: powda "
Comment
-
Βρε σεις κάντε καμιά προσπάθεια... Όλα στο χέρι τα θέλετε... Κακομαθημένα... ;D ;D ;D
Στα υπ'όψιν ότι η διεύθυνση του κέντρου... δεν έχει το χρήμα να ρέει δίπλα...
Νεό Φρέσκο φρέσκο...
Τελικά το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ΑΛΛΑΖΕΙ σελίδα λόγω της (τελικά) βουλευτικής εκλογής του πρώην Δημάρχου (και Πρόεδρου του ΔΣ του κέντρου) στην περιφέρεια της Αχαΐας.
Τριπλό το καλό... Πρώτον...νέα δημαρχεία στον δήμο Καλαβρύτων... νέος πρόεδρος στο ΔΣ και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην βουλή με καταγωγή από τα Καλάβρυτα...
Θέλω και πιστεύω ότι ξημέρωσε νέα μέρα για το ΧΚ και ίσως τελικά η διεύθυνση του κέντρου να πάρει το πράσινο φως για έργα που έχει εισηγηθεί εδώ και χρόνια... Έστω όχι άμεσα... το μέλλον φένεται καλυτερο...
Φιλικά
Τεο...
ΥΓ Το απόγευμα νεες φωτο...
Comment
-
Μερικές νεες φωτό περι του τι ακριβώς γίνεται στον Ξηρόκαμπο....
Ρε τι'ναι τούτοι οι σωλήνες...?
[i]
Τι να τους κάνουμε τόσους σωλήνες...?

Πολύ σωλήνα λέμε...

Ωχ... mudpark στο παρκιν....?

Όταν οι άλλοι σταματούν...στα Καλάβρυτα συνεχίζουν να σκάβουν....

Να σκάβουν...

Να ισιώνουν...

Και για να πάρετε μια γεύση από την μορφή που παίρνει ένα σωστό παρκιν... μια φωτο...
όταν κοιτάς από ψηλά... μοιάζουν όλα με ζωγραφιά...

Ακόμα δεν μου έχετε πει τι είναι αυτο... Από το καλοκαίρι έχω ποσταρει μερικές φωτο...

Καλά το πάει ο καιρός... ε...?
Φιλικά
Τεο...
Πλάκα δεν έχει που δεν λέω τι βλέπετε...?"
Comment
-
N.G.K ηθελα κι εγω να αρπαξω μια κιτρινη σωληνα,εκαναν πριν λιγο καιρο εργα στην γειτονια μου για φυσικο αεριο και στο τσακ μου γλυτωσε μια!μονο ενα μικρο κομματι πηρα και με μια ταβλα μικρη εφτιαξα indo board!
Τεο ριξε απλετο φως εδω και τωρα!καλο και το παρκινκ!οσο για τις πετρες...ειναι τα καινουργια εκδοτηρια εισιτηριων (αν το πετυχα θελω δωρο ετησια [i] )Edited by: liapos7 "μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment

"
Comment