Tι εγινε ρε παιδια??? πολυ νεκρα επεσε σε αυτην την ενοτητα!! Τι εγινε jim το πηρες επιτελους το αυτοκινητο? εγω το πηρα εδω και μια εβδομαδα κ ειμαι ποοοολυυυ ευχαριστημενος, ειναι ετσι οπως το θελω!!! ακομη δεν εχω παει κανα σοβαρο off road λογω χρονου.Μολισ μπορεσω θα ανεβασω φωτο
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΠΙΛΟΓΗ 4Χ4.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
Collapse
X
-
το vitara το 2λιτρο??πώς σ ου φαίνεται από επιδόσεις? πιστεύω πως αυτό εξαρτάται σημαντικά και από το τί αμάξι οδηγούσες πριν όμως.Originally posted by DENNISLATι εγινε ρε παιδια??? πολυ νεκρα επεσε σε αυτην την ενοτητα!! Τι εγινε jim το πηρες επιτελους το αυτοκινητο? εγω το πηρα εδω και μια εβδομαδα κ ειμαι ποοοολυυυ ευχαριστημενος, ειναι ετσι οπως το θελω!!! ακομη δεν εχω παει κανα σοβαρο off road λογω χρονου.Μολισ μπορεσω θα ανεβασω φωτο
Comment
-
Originally posted by Θοδωρήςςςτο vitara το 2λιτρο??πώς σ ου φαίνεται από επιδόσεις? πιστεύω πως αυτό εξαρτάται σημαντικά και από το τί αμάξι οδηγούσες πριν όμως.Originally posted by DENNISLATι εγινε ρε παιδια??? πολυ νεκρα επεσε σε αυτην την ενοτητα!! Τι εγινε jim το πηρες επιτελους το αυτοκινητο? εγω το πηρα εδω και μια εβδομαδα κ ειμαι ποοοολυυυ ευχαριστημενος, ειναι ετσι οπως το θελω!!! ακομη δεν εχω παει κανα σοβαρο off road λογω χρονου.Μολισ μπορεσω θα ανεβασω φωτο
κοιτά Θοδωρή το αυτοκίνητο δεν μπορώ να πω ότι σκοτώνει, αλλά ούτε κ ότι σέρνετε, κινείται ικανοποιητικότατα για μέσα στην πόλη σε μικτό κύκλο με ταχύτητες 100χλμ τώρα στην εθνική είναι το ζήτημα και με 3-4 άτομα πως θα πηγαίνει. Και από κατανάλωση καλά τα πάει, δεν έχω σπάσει το φράγμα των διψήφιων αριθμών 9,5 - 9.8λιτρ/χλμ καίει<?: prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
ffice
ffice" />
"sigpic
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!
Comment
-
το έχει ο father, και βγαίνουν και τα ταξίδια με 4 άτομα.και με μεγάλες ταχύτητες, αλλά τότε τρώει πολύ.στις ανηφόρες όμως αν πέσουν κοντά 2000 οι στροφές, δεν τραβάει.για το χειμώνα, θα πρότεινα αλλαγή ελαστικών, τα συγκεκριμένα είναι υποεδεέστερα του όλου συνόλου."Originally posted by DENNISLAOriginally posted by Θοδωρήςςςτο vitara το 2λιτρο??πώς σ ου φαίνεται από επιδόσεις? πιστεύω πως αυτό εξαρτάται σημαντικά και από το τί αμάξι οδηγούσες πριν όμως.Originally posted by DENNISLATι εγινε ρε παιδια??? πολυ νεκρα επεσε σε αυτην την ενοτητα!! Τι εγινε jim το πηρες επιτελους το αυτοκινητο? εγω το πηρα εδω και μια εβδομαδα κ ειμαι ποοοολυυυ ευχαριστημενος, ειναι ετσι οπως το θελω!!! ακομη δεν εχω παει κανα σοβαρο off road λογω χρονου.Μολισ μπορεσω θα ανεβασω φωτο
κοιτά Θοδωρή το αυτοκίνητο δεν μπορώ να πω ότι σκοτώνει, αλλά ούτε κ ότι σέρνετε, κινείται ικανοποιητικότατα για μέσα στην πόλη σε μικτό κύκλο με ταχύτητες 100χλμ τώρα στην εθνική είναι το ζήτημα και με 3-4 άτομα πως θα πηγαίνει. Και από κατανάλωση καλά τα πάει, δεν έχω σπάσει το φράγμα των διψήφιων αριθμών 9,5 - 9.8λιτρ/χλμ καίει<?: prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
ffice
ffice" /><O:P></O:P>
Comment
-
ντεννις, αντε καλοριζικο, καλοταξιδο και σιδερενιο περιμενω φωτο!!!
το νταιχατσου κανει νανι στην σαλονικα και εγω εχω εδω τα dueller a/t και τα χαλβαδιαζω στην κερκυρα!!! καποια στιγμη θα το φερω και θα ανεβασω φωτο απο παραλια ελπιζω σε πρωτη φαση!!!Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
Originally posted by JIM FORDντεννις, αντε καλοριζικο, καλοταξιδο και σιδερενιο περιμενω φωτο!!!
το νταιχατσου κανει νανι στην σαλονικα και εγω εχω εδω τα dueller a/t και τα χαλβαδιαζω στην κερκυρα!!! καποια στιγμη θα το φερω και θα ανεβασω φωτο απο παραλια ελπιζω σε πρωτη φαση!!!
ελα βρε jim που εισαι τοσο καιρο??? ευχαριστω για το αυτοκινητο.Απορω πως αντεχεις εσυ με το αυτοκινητο κ δεν εχεις παει να το παρεις?? απορω πως κρατιεσαι[i]
"
sigpic
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!
Comment
-
Εξαιρετικό θέμα ,αφορά μια πατέντα που ανακάλυψαν οι άνθρωποι του συγκεκριμένου περιοδικού για να υποβάλλουν τα διάφορα suv της αγοράς σε συγκριτική δοκιμή ,όσον αφορά τις δυνατότητες της τετρακίνησής τους:
<a href=http://www.tetrakinisimag.gr/tetrakinisi.htm" target="_blank">www.tetrakinisimag.gr/tetrakinisi.htm</a>
Να πω ότι απουσιάζει το Forester και το αναμενόμενο ,στην διαδικασία των χιαστί τροχών στον αέρα τα περισσότερα suv πήραν 0...
"
Comment
-
Originally posted by js69Εξαιρετικό θέμα ,αφορά μια πατέντα που ανακάλυψαν οι άνθρωποι του συγκεκριμένου περιοδικού για να υποβάλλουν τα διάφορα suv της αγοράς σε συγκριτική δοκιμή ,όσον αφορά τις δυνατότητες της τετρακίνησής τους:
<a href=http://www.tetrakinisimag.gr/tetrakinisi.htm" target="_blank">www.tetrakinisimag.gr/tetrakinisi.htm</A>
Να πω ότι απουσιάζει το Forester και το αναμενόμενο ,στην διαδικασία των χιαστί τροχών στον αέρα τα περισσότερα suv πήραν 0...
Πραγματικά πολύ έξυπνη ιδέα, αν και κατά την γνώμη μου είναι κάτι σε προσομείωση ''για πάγο'' και όχι τόσο για άλλες off road συνθήκες, αφού παραβλέπονται σημαντικά πράγματα όπως διαδρομή ανάρτησης, δύναμη κινητήρα κλπ
Π.χ Κάποιο με μεγάλη διαδορμή ανάρτησης θα χάσει δυσκολότερα την επαφή με το έδαφος και έτσι δεν θα μείνει εύκολα με κάποιον τροχό στον αέρα."Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
http://www.weatherlink.com/user/aris/
Κάμερα Σταθμού:
http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg
Comment
-
θετικη εντυπωση μου εκανε το κορεατικο actyon και αρνητικη τα χαλια του 3θυρου βιταρα!!!
επισης εκπληξη οι πολυ καλες επιδοσεις του skoda octavia scout!!!Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
kαλημερα τζιμ.Αντε επιτελουσ κατεβαινεις Θεσ/κη να το παρεις[i]
και πολυ το καθυστερησες.
Ειδες το ΚYRON? εχω διαβασει πολλα περιοδικα που το βγαζουν πολυ καλο, τωρα για το 3θυρο βιταρα λιγο πολυ αναμενομενο με την 4κινηση που εχει,μεγαλη εκπληξη το οκταβια που ομολογω δεν το περιμενα καθολου
"
sigpic
Comment

"
Comment