Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΠΙΛΟΓΗ 4Χ4.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• τα ελαστικα πως σου φαινονται σαμ?

εσυ που εισαι και σκληροπυρηνικος...

θεωρω οτι ισως θα ειναι το μοναδικο yrv που τα εχει!!!

περιμενω αποψεις και απο τα αλλα παιδια που εχουν σχετικες γνωσεις....η μη.....no problem!

για αυτο προσπαθησα να βγαλω το πελμα οσο περισσοτερο καλο μπορουσα.....

βεβαια μελλοντικως περισσοτερα σε διαφορα εδαφη, διοτι αυτο μετραει σε σχεση με τις φωτο!! Edited by: JIM FORD
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

• Καλορίζικο & καλοτάξιδο το τερατάκι σου Jim!!!

Τι επόμενες φωτό τις θέλουμε στη πίστα.[i]

Τα σωστά λάστιχα πάντα είναι επένδυση, πόσο μάλλον όταν ασχολείσαι με το άθλημα και χρησιμοποιείς το όχημα και εκτός δρόμου."
      Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
      http://www.weatherlink.com/user/aris/
      Κάμερα Σταθμού:
      http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg

Comment

• ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ...ΤΖΙΜ........ΚΑΙ ΠΥΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ.....ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙ ΘΑ ΒΓΑΛΗ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ......[i]"
        http://www.skafotexniki.gr
        ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

• Καλοτάξιδο Τζίμ!!

Comment

• thanks nikos and mitsos!!

Comment

• JIM τα λάστιχα μου φαίνονται μία χαρά για την δουλειά που την θές. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα καθώς οι διαδρομές που κάνεις και παρομοίως κινούμε και εγώ θα σε αφήσουν απολύτως ευχαριστημένο. Ελπίζω να ανταποκριθεί στο όνομα που κουβαλάει αυτό το αμάξι.

Πάντως φίλε μου είναι σαν καινούργιο. Πολύ προσεγμένο Βάλε και κανένα ματάκι να μην στο ματιάσουνε
              www.braters.gr

Comment

• να σαι καλα! thanks sam!

Comment

• ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ JIM. Απ οτι ειδα σε πολυ καλη κατασταση το πηρες - κελεπουρι που λεμε. Να σαι καλα να το χαιρεσαι.
                  sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• THANKS DENNIS. ελπιζω να βγει καλο! επισης και σε σενα καλους δρομους, εντος-εκτος!! Edited by: JIM FORD

Comment

• Καλοταξιδο να ειναι Δημητρη !!!!!!!1

Comment

• ευχαριστω καπτεν! δοκιμασα λιγο παντως κανα δυο σημεια (στροφες σε ορθη γωνια και αναποδη κλιση) οπου το esp της νεας εταιρικης mercedes Α150 - που παιρνω καμμια φορα απο το γραφειο για δουλεια στην πολη - εμπαινε διαολεμενα και αναβοσβηνε συνεχεια λογω σπινιαρισματος και δεν υπαρχει συγκριση........καμμια σχεση......τρενο ενιωθα.....

παρολο που ειναι ασφαλτος και παρα τα μαλακα, καλοκαιρινα toyo proxes t1-r.....που φοραει η mercedes, σε σχεση με τα 50-50 τα δικα μου (ολοκαινουρια τα δευτερα, για να τα λεμε ολα, βεβαια....).

την αντιστοιχη ωρα που παλευει το esp της a150, νιωθω με το δικο μου ενα ελαφρυ σπρωξιμο απο πισω σαν ενα χερι να πιανει απο πανω το yrv και να το στριβει σαν σε ραγες!!

τωρα βεβαια θα μου πειτε ειναι νωρις και ισως εχω καποιο ενθουσιασμο και θα εχετε ενα δικιο......[i]

αλλα δεν πειραζει, εγω το παραθετω!!"

Comment

• Δημήτρη κάθε προσπάθεια σύγκρισης 2κινητου και μάλιστα Γερμανικού με 4κινητο Ιάπωνα μοιραία θα γέρνει συντριπτικά υπέρ του 2ου.Παράδειγμα στις ίδιες στροφές που με το Μίτσου μπαίνω χαζεύοντας την φύση με το Αουντι παλεύω με το τιμόνι(και είναι και χαμηλωμένο και με σπορ ανάρτηση-και καλά) , η υποστροφή είναι παροιμιώδης ειδικά με το γκάζι στο 1/2 και περισσότερο.Δεν λέω ότι δεν μπορούν να πάνε γρήγορα ,ούτε γενικευω , αλλά θεωρώ ότι ο καλύτερος τρόπος να οδηγάς Γερμανό είναι να χρησιμοπποιείς την φόρα-φρένα πολύ πριν τη στροφή-και να είσαι με μια ταχύτητα πάνω(αντί για 2η 3η ας πούμε)

Comment

• καλοτάξιδο Δημήτρη!πραγματικά, φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. η δύναμη του είναι αρκετή?

Comment

• ευχαριστω θοδωρη. κοιτα για 1,3 / 90 αλογα, φαινεται καλο λογω ισως μικρου βαρους (1000 κιλα περιπου).

απο τις 3000 τραβαει καλα. ειδικα οταν ειμαι μονος, πχ με τριτη απο 60 σε dt προσπερνω 2-3 αμαξια μαζι και εχω ηδη 100! στην εγνατια ειχα 150 χλμ με 5000 στροφες (κοκκινο στις 6800!!!) και μαλιστα με 2 ατομα συν πολλα πολλα μπαγκαζια!

φυσικα δεν το πατησα παραπανω αν και πιστευω οτι τα +170 θα τα επιανε σχετικα ανετα (ειναι και η τελικη που δινουν οι μετρησεις του στα τεστ περιοδικων) διοτι φορουσα χειμερινο με δεικτη 160! οχι οτι θα παθανε κατι, απλα ετσι για σιγουρια......

καλος ο κινητηρας ως dvvti με 2 εεκ και κλασσικα πολυστροφος αρεσκεται να λειτουργει ψηλα και να αποδιδει μαλιστα!

απο την αλλη για να τα λεμε ολα, με ξανα το ιδιο βαρος, 2 ατομα συν πολλα μπαγκαζια σε ανηφορες ψιλο-μασουσε....λογικο να μου πεις λογω κυβικων! [i] Edited by: JIM FORD "

Comment

• Έστω και λιγάαακι καθυστερημένα ,καλοτάξιδο το GV Ντένις ,καλές εκτός και εντός διαδρομές!

Comment

Working...
                                X