Ζήτημα να είναι κανά χιλιόμετρο, δηλαδή 5-10 λεπτά το πολύ... Τραβερσάρεις με κατεύθυνση προς Mousala και θα το δεις μπροστά σου... Μην το δοκιμάσεις με ομίχλη όμως...
Μετα για να φύγεις έχει κατηφόρα για να βγεις musala pathway?
Αντώνη ασε τα μονοπάτια, εδώ μιλάμε για first tracks στη yastrebets1,3 popangelov.Μιλάμε για φοβερό μέρος (τι bansko και αρχ....),ασταμάτητη χιονόπτωση, νομίζω ότι δε θα καταδεχτώ τα πηγάδια(πλάκα κάνω)!
Χαχαχα....αυτο είπα και γω όταν πήγα πρώτη φορα Boro..."ποτε ξανά στο Bansko"....όντως οι δυο yastrebets και η popangelov είναι μοναδικές κόκκινες πίστες!!!!εκει καταλαβαίνεις αν έχεις πόδια δυνατά...φαντάζομαι τώρα που χιονιζει σαν παραμύθι το Borovets!!!
Τα ξύλινα στο yastrebets καλα;
Μην ξεχάσεις το βρωμικο να είναι απο τον Ινδιανο.....
Festa Winter Palace....με διαφορα...έμεινα το 2010...ότι καλύτερο,ο ορισμός της χλιδής...πενταστερο με 86 ευρω...αξέχαστη η σάουνα στους 107.4 βαθμούς και ο παγωμένος κουβας με το νερό αμέσως μετα...ski-in ski-out...παρκαρεις με τα σκι...και απο έξω όντως παλάτι!!!
11-15 που είναι και καθημερινές και σε βολεύει το έχει 61 ευρω...τυχερακια...ε οχι και 5στερο τόσο χαμηλά...χαλάει η πιάτσα....ότι βοήθεια θέλεις πες μου...και αν θέλεις συντεταγμενες εδω είμαι...
Comment