Announcement

Collapse
No announcement yet.

Borovets-virgin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 2550>2400=>ισχύει άρα ναι...

Comment

• Γιάννη πόση ώρα και ποσα χιλιόμετρα είναι το καταφύγιο απο το marqudjik 3?

Comment

• Ζήτημα να είναι κανά χιλιόμετρο, δηλαδή 5-10 λεπτά το πολύ... Τραβερσάρεις με κατεύθυνση προς Mousala και θα το δεις μπροστά σου... Μην το δοκιμάσεις με ομίχλη όμως...

Comment

• Μετα για να φύγεις έχει κατηφόρα για να βγεις musala pathway?

Comment

• Απ' ότι βλέπω στο Google Earth είναι 1,5 χιλιόμετρο...

Comment

• Originally posted by Loof View Post
              Μετα για να φύγεις έχει κατηφόρα για να βγεις musala pathway?
              Ναι, βγαίνει άνετα... Είναι η αρχή ουσιαστικά του Mousala Pathway...

Comment

• Originally posted by Loof View Post
                Μετα για να φύγεις έχει κατηφόρα για να βγεις musala pathway?
                Αντώνη ασε τα μονοπάτια, εδώ μιλάμε για first tracks στη yastrebets1,3 popangelov.Μιλάμε για φοβερό μέρος (τι bansko και αρχ....),ασταμάτητη χιονόπτωση, νομίζω ότι δε θα καταδεχτώ τα πηγάδια(πλάκα κάνω)!
                Ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!

Comment

• Χαχαχα....αυτο είπα και γω όταν πήγα πρώτη φορα Boro..."ποτε ξανά στο Bansko"....όντως οι δυο yastrebets και η popangelov είναι μοναδικές κόκκινες πίστες!!!!εκει καταλαβαίνεις αν έχεις πόδια δυνατά...φαντάζομαι τώρα που χιονιζει σαν παραμύθι το Borovets!!!
                  Τα ξύλινα στο yastrebets καλα;
                  Μην ξεχάσεις το βρωμικο να είναι απο τον Ινδιανο.....

Comment

• Αντωνη και αλλα παιδιά ποιο ειναι κατα την γνωμη σας το καλυτερο ξενοδοχειο στο Borovets?Καλό και κοντα στις πίστες....

Comment

• Festa Winter Palace....με διαφορα...έμεινα το 2010...ότι καλύτερο,ο ορισμός της χλιδής...πενταστερο με 86 ευρω...αξέχαστη η σάουνα στους 107.4 βαθμούς και ο παγωμένος κουβας με το νερό αμέσως μετα...ski-in ski-out...παρκαρεις με τα σκι...και απο έξω όντως παλάτι!!!
                      Last edited by Loof; 29/02/2012, 09:29 PM.

Comment

• Αντωνη ειναι εκεινο που ειναι σαν πυργος?σκεφτομαι για μεσα μαρτιου και αν μπορεσω να παω καθημερινες να ειναι καλυτερα.κρατηση εκανες μεσω...?

Comment

• Ναι αυτο είναι που έβαλα στη φωτο...κλεισε κατευθείαν στο booking.com....65 ευρω το έχει...ε δεν γίνονται αυτα τσαμπα πράγμα...

Comment

• 65 για ποτε?εγω θελω μεσα μαρτιου....177 τα δυο ατομα για 2 μερες καλα ειναι....να βρεθουμε στην Ναουσα να μου δωσεις συντεταγμενές....

Comment

• 11-15 που είναι και καθημερινές και σε βολεύει το έχει 61 ευρω...τυχερακια...ε οχι και 5στερο τόσο χαμηλά...χαλάει η πιάτσα....ότι βοήθεια θέλεις πες μου...και αν θέλεις συντεταγμενες εδω είμαι...
                              Last edited by Loof; 29/02/2012, 10:55 PM.

Comment

• Αντωνη τελικα εκλεισα στο Borovets Hills and spa με 89 ευρω για 2 μερες ειδικη προσφορα για σημερα!!!!

Comment

Working...
                                X