Announcement

Collapse
No announcement yet.

Borovets-virgin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Loof View Post
    θα παρεις την καρεκλα Sitnyakovo Express και το παιρνεις ολο ευθεια για να βγεις στην πιστα Sitnyakovo royal residence ski way...επειδη ο loof ξέρει απο καλο φαγητο....οπωσδήποτε χειρόφρενο με τα elan για βρωμικο και μπύρα...στον Ινδιανο(George's bar)
    Ωραίος Αντώνη!!! Δεν το ήξερα... For next time...

Originally posted by snowpar View Post

για όλες τις φώτος, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη...

Πες μου ότι ήσουν πάλι πάνω να μείνω στον τόπο!!!

Comment

• Και γω δεν το ήξερα...τυχαία το βρήκα...χαχαχα

---
      I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.623056,22.067451

Comment

• Originally posted by TJohn View Post
        Ωραίος Αντώνη!!! Δεν το ήξερα... For next time...

για όλες τις φώτος, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη...

Πες μου ότι ήσουν πάλι πάνω να μείνω στον τόπο!!!

Μπορείς να μείνεις στον τόπο...

Comment

• Oxi ρε παιδια!! ουτε εγω πηγα στον ΙΝΔΙΑΝΟ!!! κριμα κ φαινετε καλη φαση ο τυπος με τις λουκανικουμπες!!!

Comment

• Tι γινεται ρε παιδια μόνο εγω πήγα στον Ινδιανο;θα του ζητήσω ποσοστά σε 2 βδομάδες που θα πάω για τη διαφήμιση που του έκανα εδω μέσα...πάντως η λουκανικουμπα είναι σπεσιαλ σαν της cosmote....

---
            I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.623132,22.067391

Comment

• Τώρα γίναμε δύο Αντώνη!!! Αλλά σίγουρα θα το ξέρουν κι άλλοι... Πάντως είναι σε τρελά απομακρυσμένο σημείο του ΧΚ! Αν κάποιος δεν ασχολείται καθόλου με χιονοδιαδρόμους, το χάνει... Έχει όντως πολύ καλό φαγητό!!!
              Φαγητό με χιονόπτώση σήμερα!!! Ευτυχώς που δε στρωνόταν το χιόνι πάνω στα λουκάνικα!!!

Από το μεσημέρι και μετά χιονίζει συνέχεια. Εδώ κάτω στο χωριό έχει ήδη στρώσει 5-10 ποντάκια μέχρι τώρα...
              Αντώνη, τελευταίας στιγμής απόφαση το τριημεράκι στο Borovets (την Πέμπτη το έκλεισα)...

Comment

• Μπράβο ρε Γιάννη θηρίο...πρέπει να ευχαριστηθηκες καλο σκι!!!
                Η λουκανικουμπα νόστιμη φανταζομαι...

Comment

• Ναι ρε συ εννοείται...
                  Δε μπορώ να καταλάβω γιατί στο site δείχνουν κλειστό το Markudjik 3, το τελευταίο πιατάκι... Σήμερα μια χαρά ανοιχτό ήταν...
                  Κατά τα άλλα χθες αρκετός αέρας και κλειστά τα λιφτ σε μεγάλα υψόμετρα. Καλό χιόνι μόνο πάνω από τα 1800μ.
                  Σήμερα ανοιχτά τα πάντα με λιακάδα το πρωί και χιονόπτωση το μεσημέρι... Πολύ καλύτερο το χιόνι αφού η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πολύ... Κλασικά τα πολύ ψηλά δεν παίρνουν χαμπάρι, ακόμη και τα απάτητα πολύ καλής ποιότητας...

Comment

• το marqudjik 3 δηλαδη το ειδες να δουλευει κανονικα?το πηρες?εγω οσες φορες εχω παει κλειστο ηταν.

Comment

• Το πήρα 4-5 φορές...

Comment

• Καλη φάση...και γω θα ήθελα να το πάρω μια φορα γιατι σε ανεβάζει στο ψηλότερο σημείο του χιονοδρομικου στα 2550...

Comment

• Ακριβώς...

Και έχεις και πιο εύκολη πρόσβαση στο καταφύγιο της Mousala...

Comment

• Μη μου πεις ότι πηγες στο καταφύγιο της musala...?

Comment

• Δεν είναι τίποτα ρε συ... Λίγο τραβερσάρισμα από τα 2550μ της κορυφής του ΧΚ και έφτασες! Αν θυμάμαι καλά είναι στα 2350-2400μ περίπου... Υπάρχει και ένα μαγαζάκι εκεί για να φας ή να πιεις κάτι αλλά τώρα δεν ήταν ανοικτό... Μάλλον θα ανοίγει το Μάρτη... Πολύς κόσμος ανέβαινε πάντως προς καταφύγιο και κορυφές εχθες το πρωί, αρκετοί από τους οποίους και Έλληνες...
                              Το καλοκαίρι είναι τρομερά πάντως στο καταφύγιο της Mousala που είναι μπροστά σε λίμνη κάτω από τις ψηλότερες κορυφές! Πολύ όμορφα τοπία και πολύ καλή περιοχή για πεζοπορία-ορειβασία...

Comment

• Δηλαδη το καταφύγιο χαμηλότερα είναι απο την κορυφη του χιονοδρομικου;

Comment

Working...
                                X