Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΦΩΤΗΣ (HW)-ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by beach-snow
    Originally posted by icestorm
    Και κάτι άλλο. Εγώ εδώ δεν μπήκα για να υποστηρίξω ούτε τον ένα ούτε τον άλλο. Δεν μπήκα για να κάνω φίλους. Μπήκα για να γράφω ότι θέλω χωρίς να θίγω κανέναν. Αυτός είναι και ο σκοπός αυτού του φόρουμ αν δεν κάνω λάθος. όπως λοιπόν εγώ σε σέβομαι και δεν σε λέω ημιμαθή ή δεν σε βρίζω με το γάντι έτσι θα σέβεσαι κ συ εμένα.
    Οκ έχεις δίκιο, ίσως να κατάλαβα λάθος για σένα...μπερδεύτηκα με τις παραθέσεις...οκ...και το ημιμάθεια δεν το είπα με την έννοια της ασχετοσύνης, αλλά με αυτήν της μη γνώσης...μπορείς και μπορώ να μην ξέρω ξκάτι για τον τάδε και να πέφτιω έξω στην εκτίμησή μου...αυτό...
    άντε και σε είχα συμπαθήσει. Δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι. Την ίδια τρέλλα κουβαλάμε. Κ δεν είμαι όσο άσχετος νομίζεις....[i]
    "
    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Originally posted by icestorm
      είσαι ο μόνος που την ακους;
      Oχι, αλλά διάβασε πιο πάνω γιατί έχει γίνει παρεξήγηση οκ...λάθος και ζητώ συγνώμη για την παρανόηση...με το Γιάννη έχουμε άλλο κώδικα επικοινωνίας και ξεφεύγουμε και λιγάκι...Και φυσικά δεν σε είπα άσχετο, αφού άλλωστε δεν ξέρω κιόλας...Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• [i] Αμάν με αυτόν τον Φώτη λιστάδικο κάναμε το SF!
        Να ανοίξουμε και μια ενότητα Φώτης να τελειώνουμε.
        Υπάρχει και hellasweather που μπορείτε να τα γράψετε τούτα και να σχολιάσετε τον Φώτη όσο θέλετε στον χώρο του
        (Όχι ότι συμφωνώ με την συγκεκριμένη κριτική,δεν είναι και λίγες φορές που έχω παραδεχτεί τα λεγομενά του,και τον έχω επικροτήσει δημόσια)
        Όμως τρελένομαι ,με το που όταν κάποιος κριτικάρει τον Φώτη αρνητικά,υπάρχει ταυτόχρονα άμεση προστασία του,λές και δεν υπάρχει το δικαίωμα αυτό.
        .Να μου πείς όμως άν γινόνταν ανάλογη κριτική στα θέματα του στον ίδιο του τον χώρο ,δεν πρόκετε να είχαν μέλλον.
        Kώστα, καλά κάνεις και τον προστατεύεις κάθε φορά που ακούς κάποια κριτική προς το όνομα του ,είμαι σίγουρος προς σε παρακολουθεί και θα σε ανεβάσει στα μάτια του,παραπάνω!
        Απο την στιγμή όμως που υπάρχουν εκτενέστατες αναφορές στις προγνώσεις του εδώ μέσα,οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κριτική και να μην αντιδράς κάθε φορά όταν γίνονται κριτικές,προς το πρόσωπό του και να πετάς το γνώριμο ρητό και χιλιοειπωμένο, περι ημιμάθειας.
        Οκ,άς ειπάρχουν 1500 post με το όνομα φώτης.
        Αλλά καταντάει βαρετό,όποτε υπάρχει σχολιασμός κάποιας προγνωσής του
        να φρικάρεις και να κατακρίνεις τους σχολιαστές του.Εσύ τι περίμενες δηλαδή να πετάμε 10δες κείμενα φώτης και να μην υπάρχει κάν μια κριτική?
        Μιας και που έχεις πολύ καλές σχέσεις με τον Φώτη φέρε μας τον να γράφει και στο SF.
        Edited by: Teometeo "

Comment

• Καλά ρε ΤΕΟ...χείμαρος ξανά... [i] Για κοίτα ποιός έχει ανοίξει θέματα για το Φώτη...αν έχω ανοίξει ένα πες μου...Φυσικά όταν είναι να πεις κάτι που θεωρείς αλήθεια για κάποιον το λες και το ίδιο κάνεις κι εσύ και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ για σένα...που είναι λοιπόν το περίεργο; Αλλωστε δεν έχω ανάγκη κανέναν, σε λίγο διάστημα ίσως να έχω χαιρετήσει τα καλά φόρουμς...Edited by: beach-snow "

Comment

Καλά ρε ΤΕΟ...χείμαρος ξανά... [i] Για κοίτα ποιός έχει ανοίξει θέματα για το Φώτη...αν έχω ανοίξει ένα πες μου...Φυσικά όταν είναι να πεις κάτι που θεωρείς αλήθεια για κάποιον το λες και το ίδιο κάνεις κι εσύ και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ για σένα...που είναι λοιπόν το περίεργο;
            Ρε πμας και εισαι εσύ ο Φώτης;;;
            "
            Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Ρε Κώστα απλώς εντελώς φιλικά μην αντιδράς,όποτε βλέπεις Φώτη.
              Είδες όταν,επικολήθηκε κάτι πολυ ορθό που είπε τον παραδέχτηκα,
              αλίμονο ο Φώτης να μην είναι πολύ καλός επιστήμονας είναι και παραδέχομαι την αξία του όμως
              μπορεί να γίνει κάλιστα και το αντίθετο,μια αρνητική κριτική σε κάποια πιθανή αποτυχία του,βέβαια καλύτερα αυτό να γινονταν στον ιδιο του τον χώρο,και όχι σε ένα τρίτο χώρο,αλλά απο την στιγμή που έχουμε συνεχώς κάποια τέτοια κείμενα αναπόφευκτα ίσως γίνει.
              ’ν γινει κακοπροαίρετη και ειρωνία προς το πρόσωπο του κακόβουλη,θα συμφωνούσα μαζί σου ,όμως δεν πιστευω να έγινε κάτι τέτοιο αυτην την στιγμη
              Edited by: Teometeo

Comment

• Originally posted by Teometeo
                Ρε Κώστα απλώς εντελώς φιλικά μην αντιδράς,όποτε βλέπεις Φώτη.Είδες όταν,επικολήθηκε κάτι πολυ ορθό που είπες τον παραδέχτηκα,μπορεί να γίνει κάλιστα και το αντίθετο. ’ν γινει κακοπροαίρετη και ειρωνία προς το πρόσωπο του κακόβουλη,θα συμφωνούσα μαζί σου ,όμως δεν πιστευω να έγινε
                Κι εγώ θα παραδεχτώ τώρα ότι έπεσε αρκετά έξω στην τελευταία του εκτίμηση κι αντί για βροχές και υψηλότερες θερμ. έρχονται χιόνια μέχρι τα πεδινά...άλλο είναι το θέμα όμως...

Comment

• θα τον εχει πιασει λοξιγκα τον Φωτη[i]"
                  www.frozenwave.gr

Comment

• Originally posted by south coast
                    θα τον εχει πιασει λοξιγκα τον Φωτη[i]

ΧΟΥΪΚ-ΙΙΚΚ!!!!!"
                    Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!

Comment

Καλά ρε ΤΕΟ...χείμαρος ξανά... [i] Για κοίτα ποιός έχει ανοίξει θέματα για το Φώτη...αν έχω ανοίξει ένα πες μου...Φυσικά όταν είναι να πεις κάτι που θεωρείς αλήθεια για κάποιον το λες και το ίδιο κάνεις κι εσύ και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ για σένα...που είναι λοιπόν το περίεργο; Αλλωστε δεν έχω ανάγκη κανέναν, σε λίγο διάστημα ίσως να έχω χαιρετήσει τα καλά φόρουμς...
                      εννοεις "σε λιγο καιρο να εχω χαιρετησει για τα καλα το φορουμ...";;;;
                      αν ναι, κριμα...

φιλικα παντα... "

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Ακόμα και αν πράγματι το ευρωπαϊκό είναι σταθερότερο στις προβλέψεις του από το αμερικάνικο δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά που πληρώνουν οι συνδρομητές του για να βλέπουν την εξέλιξη του καιρού δήθεν καλύτερα από τα υπόλοιπα μοντέλα. Οι πατάτες που έχει αμολήσει το ευρωπαϊκό είναι ίδιου μεγέθους με το Αμερικάνικο.Με τη διαφορά ότι εμείς δεν πληρώνουμε τίποτα και τις τρώμε τσάμπα.
                        Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                        Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

• Τώρα το διαπίστωσα το τελευταίο,τι ενοείς βρε Κώστα,ότι θα εξαφανιστείς απο προσώπου γής απο SF,και αν κατάλαβα καλά απο την έκφραση απο Λίστα,και όλα τα καλά τα καιρικά μετεοκαφενεία;
                          Ελπίζω να μην τα ενοείς αυτά που λές ,εκτός και αν παίζει κάποιος λόγος ανώτερος προσωπικός,που σε καταλαβαίνω,απόλυτα.
                          Όλοι ξέρουμε τι εστί Kosalex ή Beachsnow, η απουσία σου απο την ενεργό δράση είναι μια μεγάλη απώλεια.
                          Ελπίζω να μην ισχύει

Originally posted by beach-snow
                          Αλλωστε δεν έχω ανάγκη κανέναν, σε λίγο διάστημα ίσως να έχω χαιρετήσει τα καλά φόρουμς...
                          "

Comment

• συμφωνω κ επαυξανω...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Originally posted by X6_FD
                              Φωτη ακούω και Φώτη δε βλέπωτελικά κανείς δε δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα ... όλοι διστάζουν να κάνουν προγνωσημόνο το παιδί από σαλονίκηεγω εδώ στο Βόλο βλέπω ένα φωτοστέφανο στο φεγγάρι ... κατι πρέπει να προμηνίεται
                              Ποιος να βγει να κανει προγνωση?? Πλεον ολοι για ταση μιλανε
                              και λογικο δεν ειναι?? Oταν καποιος βγαινει να κανει προγνωση
                              κ πεσει εξω του την πεφτουν μερικοι λες και εκανε εγκλημα [i]"

Comment

• Originally posted by giannis42
                                ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΣΤΗΝ HWΔυστυχως το ΓΦΣ ειναι στον `κοσμο του` και εδω και μερες ειναι αρκετα
                                πιο πιθανο ο αυλωνας να ειναι πιο δυτικα (Ιταλια). Το πιο πιθανο ειναι
                                μαλιστα ν'αλλαξει μεσα στη μερα σημερα το ΓΦΣ ακομη και τα ensembles
                                του, αλλα ακομη δεν εχει οριστικοποιηθει η κατασταση. Τουλαχιστον, θα
                                επιστρεψουν οι βροχες!

Παρεπιπτοντως, επειδη αρκετες φορες εχει γινει συζητηση για την
                                αποδοση των μοντελων, μπορειτε να δειτε εδω την επαληθευση που κανουν
                                οι Αμερικανοι για τα τελευταια 5 χρονια:

http://www.emc.ncep.noaa.gov/gmb/STA.../aczhist6.html

Σταθερα καλυτερο (στις 5 μερες μπροστα) ειναι το Ευρωπαικο, 2ο
                                καλυτερο ειναι το UKMO, τριτο (πολυ κοντα με το UKMO) ειναιτο ΓΦΣ,
                                μετα το Καναδικο και μετα το NOGAPS.

Καλημερα,
                                Φωτης
                                και σημερα βεβαια>>>>\
                                Συμφωνω, οπως ειπα περιμενα το ΓΦΣ να μετατοπιστει πιο δυτικα αλλα
                                εκανα λαθος. Σε γενικες γραμμες το Ευρωπαικο δεν τα πηγε καλα και
                                μαλιστα συνεχιζει ακομη και σημερα να εχει προβληματα και πολλη ασταθεια.

> Νομίζω ότι τελικά αφού έχουμε στη διάθεσή μας 2-3 ισχυρά μοντέλα, "η
                                > μέση τιμή τους" ας το πούμε αποτελεί λογικό αποτέλεσμα. Το UKMO
                                > πάντως όσες φορές τη φετινή περίοδο το έλεβα υπόψιν σε πρόγνωση, τα
                                > πήγε αρκετά έως πολύ καλά, με μεγαλύτερη (πιθανόν) σταθερότητα.

Οντως αρκετες φορες μια ενδιαμεση λυση ειναι αυτο που συμβαινει στο
                                τελος, οχι ομως παντα...

Το UKMO συνεχιζει να δειχνει μεγαγαλυτερη σταθεροτητα και μαλιστα αυτο
                                ειναι ενθαρρυντικο για τους θεσ/κεις καθως εχει καλυτερη διαταξη για
                                το Σαββατο.
                                "
                                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                                X