Πιστεύω οτι μόνο τα ensembles του gfs διατηρούν καλή τάση καθώς δίνουν 2ουσα ύφεση και όχι αυτό που δίνει το κύριο δλδ ένα ενιαίο χαμηλό που θα εξασθενεί δίνοντας μας χιόνια ώς τα ημιορεινά μόνο...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΦΩΤΗΣ (HW)-ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
Collapse
X
-
op op sorry paidia sorry kosta bghka apto mpanio eno anarotiomouna ti arloumpes mou lege o kostas prin mphka gia mpanio tora....kai blepo ksafnika oti eixa anhgmenous tous xartes tou 88....oti na einai eimai sorru.....allou to myalo mou sta koritsia ....nai kosta nai re mh apokomenos aylonas einai to 68 alla dn mporoume na sygrinoume to tote me tora pos tha katsei ti na po tha deiksei....thelo kafe giati exo phksei toses ores sto pc kai ta xo xaseiAMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
www.northmeteo.gr
Γνωστος και ως "ιερεας"
Comment
-
Ναί κάπως έτσι! Αλλά όπως είπα περιμένω να δώ άν θα επαληθευτούν τα ensembles ή το κύριο. Το Γερμανικό είναι πολύ θετικό επίσης, το Ευρωπαϊκό όχι.Originally posted by borios_polosΝαι η κινηση και η θεση του ειναι αυτη που οσες φορες εχει χιονιση σαλονικα εχει χιονιση με τετοια διαταξη....τωρα βεβαια το δειχνει να ακολουθει μια βορεια πορεια αν αυτο λες αντι για μια ανατολικη αντε β.ανατολικη.Καταλαβα καλα?αλλα και ετσι οπως το δειχνει τα επιμερους στοιχεια εμενα δεν μου κολανε(θερμοκρασια πανω απ ολα)Κλειστόν
Comment
-
Και οι χαρτες που εβαλε ο κωστας πριν για 13 αφηνουν ολοι μα ολοι αυτο το σεναριο ανοιχτο...με 1030 στα δυτικα μας αντε 1035 αφηνετε ορθανοιχτος ο δρομος για τις 14 για δευτερευουσα υφεση στο ιονιο που θα μας θαψει.Δεν θα μας καπελωσει κανενας αντικυκλωνας οπως γινετε συνηθως και ολα πανε στα προσηνεμαΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
χαχα άντε τα λέμε κάτω [i]"Originally posted by gkatharopoop op sorry paidia sorry kosta bghka apto mpanio eno anarotiomouna ti arloumpes mou lege o kostas prin mphka gia mpanio tora....kai blepo ksafnika oti eixa anhgmenous tous xartes tou 88....oti na einai eimai sorru.....allou to myalo mou sta koritsia ....nai kosta nai re mh apokomenos aylonas einai to 68 alla dn mporoume na sygrinoume to tote me tora pos tha katsei ti na po tha deiksei....thelo kafe giati exo phksei toses ores sto pc kai ta xo xaseiΚλειστόν
Comment
-
Ναι αλλα αυτοι παρακαλανε συνηθως να εχει ο οποιοσδηποτε αντικυκλωνας μεγαλη ισχυ για να ειναι πολυ πιο εντονη η μεταφορα ψυχους,...θενουνε κατι 1045 και 1050 να φτανει μεχρι την βορεια ελλαδα να εχουμε εμεις τα -10 και κατι λιακαδες ναααα.Πω πω δεν την παλευω μου φαινετε θελω να χιονιση τερμαΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
[i]
Originally posted by borios_polosΝαι αλλα αυτοι παρακαλανε συνηθως να εχει ο οποιοσδηποτε αντικυκλωνας μεγαλη ισχυ για να ειναι πολυ πιο εντονη η μεταφορα ψυχους,...θενουνε κατι 1045 και 1050 να φτανει μεχρι την βορεια ελλαδα να εχουμε εμεις τα -10 και κατι λιακαδες ναααα.Πω πω δεν την παλευω μου φαινετε θελω να χιονιση τερμα

Σε κοβω οριακο...χαχαχα

"
Comment
-
Απο τους χαρτες που εβαλε ο BEACH SNOW Βλεπω σιγουρα χιονια στα ορεινα,και Δυτικη Μακεδονια και με λιγη τυχη και στα βορεια πεδινα.Μια ιδεα καλυτερη μεταφορα ψυχους και το γλυκο εδεσε κατα τη γνωμη μου.Μακαρι.Θα δουμε.Επισης αν ο αντικυλωνας μεινει εκει, αυτο αφηνει ελπιδες και λιγο αργοτερα...
Comment
-
Ναι συνηθως ειμαι ψυχραιμος διαλακτικος λογικος ηρεμος....αν τα παρω ομως χανω την μπαλλα....τωρα ναι ειμαι οριακος[i].Δεν χαιρομε με κανενος την χαρα σε αυτη την φαση θελω να δουμε εμεις χιονια καιτερμα....και πραγματικα θα σπαστω οπουδηποτε αλλου και αν δω χιονι.Και αυτο γιατι πολυ απλα εχω να δω 3 χρονια στρωμενο χιονι στην σαλονικα και μου την εχει δωσει στα νευρα.Τα χαπια μου....
"
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
εδω γελανε!!!εδω μεσα ολοι μα ολοι απο τις 4/1 λεγαμε τι θα γινει!εχω ανεβασει ποστ και περιγραφω αυτο που εγινε!!ηταν φως φαναρι το θεμα ηταν ποσες εβδομαδες θα κρατησει.το γφσ στα ενσεμπλς ετρεχε κορδονι!υπαρχει εστω 1 που να μη το θυματε????Originally posted by beach-snowΑπό 9 Ιανουαρίου ο Φώτης σε επικοινωνία μας (και υπάρχει και απόδειξη αν χρειαστεί), είχε περιγράψει τον καιρό της Ελλάδος, όπως ακριβώς είναι μέχρι σήμερα...και δεν φαινόταν κάτι τέτοιο φυσικά σε κανένα μοντέλο...τώρα τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται σχολιασμού για έναν τέτοιο επιστήμονα που κοσμεί τη χώρα μας στο εξωτερικό...
Υ.Γ. Α και για ανημέρωση ο Φώτης ασχολείται με περιοχές από τον Βόρειο Καναδά ως την Μεγάλη Βρεττανία...
πρωτος πραγματι βγηκε ο φωτης νωριτερα τελος νοεμβριου και ειπε για ψυχρο και ξηρο(!!!!!)ιανουαριο.καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment

Comment