Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΦΩΤΗΣ (HW)-ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το gfs λοιπόν αποδείχτηκε ότι δεν ήταν καθόλου στον κόσμο του μια και έπιασε καλύτερα απόλα τα μοντέλα την τάση εδώ και πάρα πολλές μέρες.Ο αυλώνας λοιπόν που αποτυπώνεται στην ανώτερη ατμόσφαιρα με την ανατολική και στην συνέχεια βορειοανατολική κίνηση του χαμηλού μετακινείται ανατολικά και εκτείνεται στο μεγαλύτερο μέρος των Βαλκανίων.
    Αυτό μεταφράζεται και ως προς τις συνθήκες (θερμοκρασιακά) όπως καταγραφόταν τόσο στον μέσο όρο των κύριων τρεξιμάτων του όσο και των ενσέμπλ του συγκεκριμένου μοντέλου.
    Αντίθετα άλλα μοντέλα που έδειχναν έναν αποκομμένο σχεδόν στάσιμο αυλώνα στην περιοχή της Ιταλίας και μερική ανάπτυξη στα νότια της χώρας μας του υποτροπικού τελικά εδώ και λίγα 12άωρα προσαρμόστηκαν σιγά σιγά στην εξαρχής εκδοχή του gfs.
    Φυσικά όλα τα μοντέλα έχουν τις επιτυχίες τους και τις αποτυχίες τους αλλά νομίζω ότι στις ποιο ενδιαφέρουσες και δυσκολοπρόβλεπτες καταστάσεις υπάρχει μία εικόνα για την αξιοπιστία.
    Edited by: erythreabeach

Comment

• Φωτη ακούω και Φώτη δε βλέπω

τελικά κανείς δε δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα ... όλοι διστάζουν να κάνουν προγνωση
      μόνο το παιδί από σαλονίκη

εγω εδώ στο Βόλο βλέπω ένα φωτοστέφανο στο φεγγάρι ... κατι πρέπει να προμηνίεται
      μη σκοτώνετε τα κουνούπια, άλλοι σας πίνουν το αίμα

Comment

• Originally posted by erythreabeach
        Το gfs λοιπόν αποδείχτηκε ότι δεν ήταν καθόλου στον κόσμο του μια και έπιασε καλύτερα απόλα τα μοντέλα την τάση εδώ και πάρα πολλές μέρες.Ο αυλώνας λοιπόν που αποτυπώνεται στην ανώτερη ατμόσφαιρα με την ανατολική και στην συνέχεια βορειοανατολική κίνηση του χαμηλού μετακινείται ανατολικά και εκτείνεται στο μεγαλύτερο μέρος των Βαλκανίων.
        Αυτό μεταφράζεται και ως προς τις συνθήκες (θερμοκρασιακά) όπως καταγραφόταν τόσο στον μέσο όρο των κύριων τρεξιμάτων του όσο και των ενσέμπλ του συγκεκριμένου μοντέλου.
        Αντίθετα άλλα μοντέλα που έδειχναν έναν αποκομμένο σχεδόν στάσιμο αυλώνα στην περιοχή της Ιταλίας και μερική ανάπτυξη στα νότια της χώρας μας του υποτροπικού τελικά εδώ και λίγα 12άωρα προσαρμόστηκαν σιγά σιγά στην εξαρχής εκδοχή του gfs.
        Φυσικά όλα τα μοντέλα έχουν τις επιτυχίες τους και τις αποτυχίες τους αλλά νομίζω ότι στις ποιο ενδιαφέρουσες και δυσκολοπρόβλεπτες καταστάσεις υπάρχει μία εικόνα για την αξιοπιστία.
        το γφσ ειναι μια χαρα μοντελο αντιθετα το ευρωπαικο το οποιο και δςεν βλεπουμε αν πιστεψουμε οσα λεει ο κ.φωτης καθε φορα παει κουβα στις μεγαλες προκλησεις!!
        ο φωτης ειπε οτι το γφσ τις επομενες μερες θα τα μαζεψει..ελα ομως που τα απλωσε το ευρωπαικο!
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by X6_FD
          Φωτη ακούω και Φώτη δε βλέπωτελικά κανείς δε δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα ... όλοι διστάζουν να κάνουν προγνωσημόνο το παιδί από σαλονίκηεγω εδώ στο Βόλο βλέπω ένα φωτοστέφανο στο φεγγάρι ... κατι πρέπει να προμηνίεται
          Το παν δεν είναι να κάνει κάποιος συγκεκριμένη πρόγνωση.Πολλοί μέσα στα γραφόμενά μας δείνουμε στίγμα και εικόνα αρκετές μέρες πριν μιας επερχόμενης μεταβολής.Το να πεις ποιες ακριβές περιοχές θα επηρεάσει μια μεταβολή σε διάσταση νομού όταν ακόμα υπάρχουν έστω και μικροδιαφοροποιήσεις στις διατάξεις και στην συμπεριφορά των συσρημάτων δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο αφού την επόμενη μέρα μπορεί να χρειαστεί να την τροποποιήσεις.Δεν είναι τίποτα το να γράψεις μία πρόγνωση.Το να δώσεις όταν υπάρχει ασάφεια όμως μια πρώτη εικόνα είναι πολύ σημαντικότερο για εμένα.Edited by: erythreabeach

Comment

• Originally posted by beach-snow
            Ασχολίαστο απλά!!!
            Πάντως Γιάννη χαραμίζεσαι, πως δεν πας Αμέρικα μεριά, να πάρεις τη θέση που σου αξίζει στα μετεωρολογικά!!! [i]
            κωστα χαλαρωσε μια συνεντευξη πηρες απο εναν παγκοσμια αγνωστο ο οποιος πριν λιγες μερες εδωσε μεγαλη βαση στην στατιστικη εκτιμηση του καβμαν.
            οποτε ασε αν μια μερα γινει <καποιος>θα εκτιμησουμε ολοι οτι εσυ πρωτος τον παρουσιασες!!!μεχρι τοτε ομως σταματα την προπαγανδα γιατι προκαλεις γελωτα!!
            ολοι θυμομαστε την μακροχρονια του φωτακη..σαν αυτες που δινει στις..εταιριες που...του ζητανε!!
            ξηρος ψυχρος ιανουαριος!!!! Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ "
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• [i]
              Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
              Originally posted by beach-snow
              Ασχολίαστο απλά!!!
              Πάντως Γιάννη χαραμίζεσαι, πως δεν πας Αμέρικα μεριά, να πάρεις τη θέση που σου αξίζει στα μετεωρολογικά!!!
              κωστα χαλαρωσε μια συνεντευξη πηρες απο εναν παγκοσμια αγνωστο ο οποιος πριν λιγες μερες εδωσε μεγαλη βαση στην στατιστικη εκτιμηση του καβμαν.
              οποτε ασε αν μια μερα γινει <καποιος>θα εκτιμησουμε ολοι οτι εσυ πρωτος τον παρουσιασες!!!μεχρι τοτε ομως σταματα την προπαγανδα γιατι προκαλεις γελωτα!!
              ολοι θυμομαστε την μακροχρονια του φωτακη..σαν αυτες που δινει στις..εταιριες που...του ζητανε!!
              ξηρος ψυχρος ιανουαριος!!!!

"
              Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• διαβασα ολο το ποστ του φωτη και πραγματι ειδα κατι που δεν βαλατε εδω..
                απλα παραδεχτηκε οτι το γφσ τα πηγε παρα πολυ καλα τελικα απο 11-17/2 στην αρχικη εκτιμηση του,,,βεβαια ο φωτης συνεχιζει λεγοντας οτι το φσ τα πηγε λαθος ομως απο 17 και μετα!!ενω το ευρωπαικο το ειδε !
                δηλαδη?ειναι πιο λογικο να βρεις το μετα?ποιντ

Comment

• Αγαπητέ φίλε Γιάννη και icestorm η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...και η αλήθεια δεν είναι ποτέ προπαγάνδα...πες δεν συμφωνείς και δικαιολογησέ το...αν δεν γνωρίζεις ποιός είναι ο Φώτης, ο Δημήτρης, ο Πάνος, ο Γιάννης δεν μιλάς για κάτι...το έχω κάνει πολλές φορές, κάνε το κι εσύ δεν είναι κακό...Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
                  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• καλο ειναι οταν μεταφερετε εδω ποστ τριτου να ειναι κ ολοκληρο.

Comment

• Γιατί είχαμε κάποια μεγάλη διαφοροποίηση τις 2 τελευταίες μέρες και δεν το κατάλαβα?Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι πάνω κάτω γνωστές
                      Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Αγαπητέ φίλε Γιάννη και icestorm η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...και η αλήθεια δεν είναι ποτέ προπαγάνδα...πες δεν συμφωνείς και δικαιολογησέ το...αν δεν γνωρίζεις ποιός είναι ο Φώτης, ο Δημήτρης, ο Πάνος, ο Γιάννης δεν μιλάς για κάτι...το έχω κάνει πολλές φορές, κάνε το κι εσύ δεν είναι κακό...
                        Δεν ήξερα ότι ημιμάθεια είναι να συμφωνήσω με αυτά που είπε ο Γιάννης για το Φώτη εκτός κ αν μας απαγορεύεις να εκφραζόμαστε με όποιο τρόπο θέλουμε ή μας απαγορεύεις να έχουμε άποψη για τον Φώτη ή για τον όποιο Φώτη που στο κάτω κάτω έχω δικαίωμα να τον κρίνω αφού ότι κάνει δεν το κάνει ερασιτεχνικά αλλά επαγγελματικά και πληρώνεται γι'αυτό. Δεν τον ανάγκασε κανείς να κάνει πρόβλεψη για Ελλάδα. Από τη στιγμή όμως που το κάνει κρίνεται και αυτός και όλοι.Τώρα γιατί εργολαβικά έχεις αναλάβη την προστασία" του αυτό είναι δικό σου θέμα.
                        "

Comment

• Φαντάσματα βλέπεις αγαπητέ, αυτό κατάλαβες εσύ, ότι δεν σε αφήνουμε να εκφραστείς;...τι θέλεις κακός και ασχετος οκ πάσο...καληνύχτα...Και ξανά η αλήθεια δεν είναι εργολαβία...φωνάζει για όποιους ακούνε...Edited by: beach-snow

Comment

• Και κάτι άλλο. Εγώ εδώ δεν μπήκα για να υποστηρίξω ούτε τον ένα ούτε τον άλλο. Δεν μπήκα για να κάνω φίλους. Μπήκα για να γράφω ότι θέλω χωρίς να θίγω κανέναν. Αυτός είναι και ο σκοπός αυτού του φόρουμ αν δεν κάνω λάθος.όπως λοιπόν εγώ σε σέβομαι και δεν σε λέω ημιμαθή ή δεν σε βρίζω με το γάντι έτσι θα σέβεσαι κ συ εμένα.

Comment

• Originally posted by icestorm
                              Και κάτι άλλο. Εγώ εδώ δεν μπήκα για να υποστηρίξω ούτε τον ένα ούτε τον άλλο. Δεν μπήκα για να κάνω φίλους. Μπήκα για να γράφω ότι θέλω χωρίς να θίγω κανέναν. Αυτός είναι και ο σκοπός αυτού του φόρουμ αν δεν κάνω λάθος. όπως λοιπόν εγώ σε σέβομαι και δεν σε λέω ημιμαθή ή δεν σε βρίζω με το γάντι έτσι θα σέβεσαι κ συ εμένα. 
                              Οκ έχεις δίκιο, ίσως να κατάλαβα λάθος για σένα...μπερδεύτηκα με τις παραθέσεις...οκ...και το ημιμάθεια δεν το είπα με την έννοια της ασχετοσύνης, αλλά με αυτήν της μη γνώσης...μπορείς και μπορώ να μην ξέρω ξκάτι για τον τάδε και να πέφτιω έξω στην εκτίμησή μου...αυτό...

Comment

Φαντάσματα βλέπεις αγαπητέ, αυτό κατάλαβες εσύ, ότι δεν σε αφήνουμε να εκφραστείς;...τι θέλεις κακός και ασχετος οκ πάσο...καληνύχτα...Και ξανά η αλήθεια δεν είναι εργολαβία...φωνάζει για όποιους ακούνε...
                                Κ συ μεγάλε πανεπιστήμονα είσαι ο μόνος που την ακους;

Comment

Working...
                                X