Announcement

Collapse
No announcement yet.

ανοιξε το λιφτ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αύριο θα ανέβω για πρώτη φορά στο Πισοδέρι. Η κατάσταση στους δρόμους όμως βλέπω είναι χάλια. Ξεκινάω από θεσσαλονίκη και σκέφτομαι για φλώρινα να πάω από εγνατία και όχι από γιαννιτσά. Από Φλώρινα έχει παραπάνω από 1 δρόμο για να φτάσεις στο ΧΚ? Ένας κεντρικός δεν είναι μόνο?

Αυτήν η διαδρομή είναι καλή? --><a href=http://maps.google.com/maps?f=d&amp;saddr=40.605814,22.960997&amp;daddr=U nknown+road&amp;hl=en&amp;geocode=%3BFXofbgIdpodEA Q&amp;mra=mi&amp;mrsp=0,1&amp;sz=15&amp;sll=40.607 697,22.963872&amp;sspn=0.022937,0.038624&amp;ie=UT F8&amp;ll=40.687407,21.538696&amp;spn=0.36655,0.61 7981&amp;z=11" target="_blank">http://maps.google.com/maps?f=d&amp;saddr=40.605814,22.960997&amp;daddr=U nknown+road&amp;hl=en&amp;geocode=%3BFXofbgIdpodEA Q&amp;mra=mi&amp;mrsp=0,1&amp;sz=15&amp;sll=40.607 697,22.963872&amp;sspn=0.022937,0.038624&amp;ie=UT F8&amp;ll=40.687407,21.538696&amp;spn=0.36655,0.61 7981&amp;z=11</a>
    Edited by: drbalm "

Comment

• Μια χαρά είναι. Τον δρόμο τον καθαρίζουν συνέχεια, απλά θέλει προσοχή και όχι τρέλες
      Hi, I am a signature virus. Copy me to your profile, help me spread

Comment

• ξεκιναω σε μια ωριτσα θα ειμαια πανω!!

Comment

• posa cm exei panw?htan na anevw shmera gia xionopaixnidakia alla mia iwsh me krathse makria?
          Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
          http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
          WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• Originally posted by spidr
            ξεκιναω σε μια ωριτσα θα ειμαια πανω!!
            Ελπιζω να ειχες μια καλη μερα πανω στο βουνο [i] .Εγω σκεφτομαι να ανεβω αυριο.Ο δρομος πως ειναι;"
            Τασος

Comment

• xerei kaneis apo tous fan tou pisoderiou poso tha kostizei to elikoptero gia panw...?prepei na einai kalh fash....!
              POWDER IS THE BEST!!

Comment

• Λοιπόν. Μόλις γύρισα οπότε να απαντήσω στις ερωτήσεις. Πρώτον, ο δρόμος είναι πεντακάθαρος. Η μόνη επισήμανση πο έχω να κάνω, είναι ότι αν πάτε νύχτα, να προσέχετε γιατί κάποιες στροφές, ειδικά λίγο πριν το χιονοδρομικό, πιάνουν πάγο. Τη μέρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Για το χιόνι. Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, πατημένο και σφιχτό, με τις κλασικές λίγες πετρούλες (μικρές) στην κορυφή. Δεν υπάρχουν κενά σημεία, απλά κάποιες μικροπέτρες έχουν βγει στην επιφάνεια. Πόσα εκατοστά έχει δεν είμαι σίγουρος, αλλά στα απάτητα έχει πάνω από 60 πόντους χιόνι. Γενικά ιδανικές συνθήκες. Και κάτι τελευταίο. Σήμερα που είχε λιακάδα η θέα ήταν εκπληκτική. Έβλεπες μέχρι πέρα από την Καστοριά. Όπου και να γύρισα το κεφάλι έβλεπα χιόνια. Μαγεία. Δυστυχώς έχω μεγάλη μηχανή και δεν υπάρχουν φωτογραφίες.

Comment

• Α ναι, για το ελικόπτερο, αν θες θα ρωτήσω αύριο, ή μπορείς να πάρεις τηλέφωνο αν το βιάζεσαι. Πάντως θα είναι το σ/κ

Comment

• γενικα το χιονι φαινεται να ειναι μπολικο αλλα γιατι βγαινουν πετρες δεν μπορω να καταλαβω, μαλλον δεν πατανε καλα τις πιστες? νομιζω οτι αυτο το χιονι που περιγραφει και ο φιλος πιο πανω που βρησκεται στα πλαινα της πιστας θα μπορουσαν να το βαλλουν ολο μεσα στην πιστα... εχω την εντυπωση οτι οι πετρες δεν ειναι απο το εδαφος αλλα ειναι ανακατεμενες στο χιονι και γι αυτο βγαινουν στην επιφανεια.... περισσοτερες εχει στην κεντρικη πιστα γιατι στην περιφεριακη και ειδικα στην πρωτη κατηφορα στην αρχη δεν ειχε σχεδον ιχνος απο πετρα... τεσπα εχω να πω οτι σημερα ηταν καταπληκτικα πανω χωρις αναμονη στους αναβατηρες και αρκετο ηλιο, ολα ωραια

Comment

• Στο πρώτο κομάτι της Περιφεριάκής φαίνεται και το χορτάρι.Ενώ μετά την έξοδο από την δασική έχει λίγα πετραδάκια μετά είναι κατσε καλά χιόνι.Στην δε Πισοδερίου ενώ όλη η διαδρομή είναι φανταστική,η τελευταία κατηφόρα είναι να παίρνεις τα ski στο χέρι και να κατεβαίνεις.Πραγματικά η κατηφόρα από το 6ο χλμ (απέναντι από το hotel Veltsis)να μην το πάρει κανείς οποιαδήποτε ώρα και να περάσει.
                      THEO

Comment

• thief ακριβώς όπως τα είπες ήταν, άψογα καθαρισμένοι οι δρόμοι σε όλη την διαδρομή, δεν το περίμενα με τίποτα να είναι τόσο καλά αν σκεφτέις ότι χαλκηδόνα-γιαννιτσα με 5 πόντους χιόνι είχαν πρόβλημα. Το χιόνι στο χιονοδρομικό είναι καλό αλλά θέλει και άλλο, λόγο κλίσης των πιστών στα απότομα από τα φρεναρίσματα το χιόνι μπερδεύεται με πέτρες γρήγορα, οι πρωινές κατεβασιές ήταν πολύ καλές και το πάτημα άψογο. Όπως και να το πατήσεις το φρέσκο χιόνι αν δεν κάνει 2-3 ξαστεριές να σκληρύνει θα έχει πρόβλημα από τα φρεναρίσματα. Τα πέδιλα μου απέκτησαν αρκετούς τσαμπουκάδες αλλά χαλάλι τους!

Comment

• Originally posted by drbalm
                          thief ακριβώς όπως τα είπες ήταν, άψογα καθαρισμένοι οι δρόμοι σε όλη την διαδρομή, δεν το περίμενα με τίποτα να είναι τόσο καλά αν σκεφτέις ότι χαλκηδόνα-γιαννιτσα με 5 πόντους χιόνι είχαν πρόβλημα. Το χιόνι στο χιονοδρομικό είναι καλό αλλά θέλει και άλλο, λόγο κλίσης των πιστών στα απότομα από τα φρεναρίσματα το χιόνι μπερδεύεται με πέτρες γρήγορα, οι πρωινές κατεβασιές ήταν πολύ καλές και το πάτημα άψογο. Όπως και να το πατήσεις το φρέσκο χιόνι αν δεν κάνει 2-3 ξαστεριές να σκληρύνει θα έχει πρόβλημα από τα φρεναρίσματα. Τα πέδιλα μου απέκτησαν αρκετούς τσαμπουκάδες αλλά χαλάλι τους!
                          ναι φιλε μου ετση ειναι οσω για τος τσαμπουκαδες εεεεεεεεε τι να κανουμε τα σημαδια ειναι για να λες οτι εκανες εξτρημ[i] σκι που να εβλεπες και τα δικα μου απο περυση ειχα να τα κανω σερβις και τρομαξα
                          "
                          http://www.skafotexniki.gr
                          ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Working...
                          X