Announcement

Collapse
No announcement yet.

ανοιξε το λιφτ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ok το πισοδερι εφαγε ακυρο παμε για τις παιδικες του καιμακ τουλαχιστον ειναι μεγαλες.. για βασιλιτσα δεν νομιζω πολυ μικρο για μας... :P

Comment

• Originally posted by spidr
      ok το πισοδερι εφαγε ακυρο παμε για τις παιδικες του καιμακ τουλαχιστον ειναι μεγαλες.. για βασιλιτσα δεν νομιζω πολυ μικρο για μας... :P
      Μικρό??
      Just Do It Like Me -2010-

Comment

ok το πισοδερι εφαγε ακυρο παμε για τις παιδικες του καιμακ τουλαχιστον ειναι μεγαλες.. για βασιλιτσα δεν νομιζω πολυ μικρο για μας... :P
        το ακούσαμε και αυτό...[i]
        εεε όχι και μικρό...3 χρόνια πάω και δε μπορώ να πω ότι το έχω εξαντλήσει κιόλας...
        "
        Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

• Το χιόνι είναι αρκετό.
          Στις πίστες έχει γύρω στα 20 εκ., εκτός έχει περισσότερο, αλλά...
          Το χιόνι είναι πολύ μαλακό λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας κατά την χιονόπτωση με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα οι πίστες παρά το πάτημα, σε συνδυασμό με τον πολύ κόσμο με σκι-σανίδια, να ανοίγουν αμέσως και να βγάζει πέτρες. Όσοι τυχεροί κατέβηκαν με το που άνοιγαν τα λιφτ (πρωί-πρωί), ευχαριστήθηκαν 2-3 κατεβασιές. Μετά.... [i]

ΥΓ. Επειδή κάποιοι έγραψαν ότι εξαφανιστήκαμε και δεν ενημερώνουμε οι ''τακτικοί θαμώνες''. Είναι επειδή ήμασταν όλοι πάνω στα τροχόσπιτά μας δίχως πρόσβαση σε internet.
          Edited by: geokasto "
          \...ουκ εν το πολλώ το ευ...\ ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

http://geokasto.blogspot.com/

Comment

Φιλε μου με τετοιες επιδοσεις στο σκι.......(φανταζομαι οτι εισαι πολλα χρονια αθλητης ετσι πως μας τα λες) εδω στην Ελλαδα δεν νομιζω να ικανοποιηθεις με καποιο Χ.Κ........Μονο στο εξωτερικο........!!!!!!!!!
            ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
            fotini_kostoglou@yahoo.gr
            Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

περιεργη σιωπη κανεις αλλος δεν βλεπω να λεει κατι για το χιονι ....

Την Παρασκευη που ανεβηκα ηταν φρικτα.....ΠΕΤΡΕς παντου........τα πεδιλα διαλυθηκαν........

Comment

• Παιδια συλληπητηρια για τον εξοπλισμο σας... αλλα καλυτερα να μη μιλησουμε για την κατασταση του χ.κ. την Παρασκευη, αλλα απο το Σαββατο κ μετα μιας κ ειχαμε χιονοπτωση το Σαββατο.
                Ο μοναδικος λογος που δεν ανεβηκα(σε οποιοδηποτε χ.κ.) ειναι η ευαισθησια μου προς την σανιδουλα μου που την χρυσοπληρωσα κ δε μου παει η καρδια να την <<εξουδετερωσω>>.

Απο κει κ περα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι μαμω τις φασεις να νοικιαζεις σανιδα κ να την παραδιδεις χαμογελωντας σε τραγικη κατασταση. Κ ας τολμησουν να πουνε τπτ...[i]
                "

Comment

• Originally posted by GioBa
                  Παιδια συλληπητηρια για τον εξοπλισμο σας... αλλα καλυτερα να μη μιλησουμε για την κατασταση του χ.κ. την Παρασκευη, αλλα απο το Σαββατο κ μετα μιας κ ειχαμε χιονοπτωση το Σαββατο.Ο μοναδικος λογος που δεν ανεβηκα(σε οποιοδηποτε χ.κ.) ειναι η ευαισθησια μου προς την σανιδουλα μου που την χρυσοπληρωσα κ δε μου παει η καρδια να την <<εξουδετερωσω>>. Απο κει κ περα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι μαμω τις φασεις να νοικιαζεις σανιδα κ να την παραδιδεις χαμογελωντας σε τραγικη κατασταση. Κ ας τολμησουν να πουνε τπτ...[i]
                  Σωστο σε βρισκω.Μετα απο μια κατεβασια(μπα,μιση ηταν) ειδα τα ολοκαινουργια πεδιλα μου ηταν σχεδον για πεταμα.Δεν θελεις να ξερεις τι νευρα ειχα.Το 1ο πραγμα που σκεφτηκα να κανω ηταν να νοικιασω πεδιλα και να κανω παλι σκι.Κι αν τα γυριζα σπασμενα(γιατι ετσι θα γυρνουσαν,δεν υπαρχει περιπτωση) θα ηθελα να δω την αντιδραση τους.Αν μιλουσαν να δεις τι θα γινοταν..."
                  Τασος

Comment

• Τα παραπανω ως απαντηση προς αυτους, που προ ημερων δηλωναν πως το χ.κ.Πισοδεριου μπορει να λειτουργει ανετα με το μινιμουμ χιονι μιας κ δεν εχει την ατυχια των αλλων χ.κ. που εχουν πετρες...
                    Αστεια πραματα...

"

Comment

• Δηλαδή ρε παιδιά και μετά την τελευταία χιονόπτωση η κατάσταση δε βελτιώθηκε; Να ξέρουμε αν είναι να πάμε μέσα στην εβδομάδα ή όχι

Comment

• Originally posted by Smokey Joe
                        Δηλαδή ρε παιδιά και μετά την τελευταία χιονόπτωση η κατάσταση δε βελτιώθηκε; Να ξέρουμε αν είναι να πάμε μέσα στην εβδομάδα ή όχι

Δεν ξερω φιλε μου...... εχει βαλει χιονακι το βουνο ...αλλα δεν ξερω ποσο.....

Comment

• Εγω παιδια παντως την Πεμπτη θα ανεβω Πισοδερι.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα νοικιασω πεδιλα.
                          Τασος

Comment

• Originally posted by beauty
                            Originally posted by spidr

Φιλε μου με τετοιες επιδοσεις στο σκι.......(φανταζομαι οτι εισαι πολλα χρονια αθλητης ετσι πως μας τα λες) εδω στην Ελλαδα δεν νομιζω να ικανοποιηθεις με καποιο Χ.Κ........Μονο στο εξωτερικο........!!!!!!!!!
                            [i] hahaha τα παραλες
                            "

Comment

• παιδια χθες γυρισα απο το βουνο.
                              εχει βαλει καλο χιονι!!! συγουρα θα θελαμε και αλλο...
                              η πραγματικοτητα ειναι οτι οσοι κανανε νωρις το πρωι απο το σαββατο και μετα, και οσοι κανανε νυχτερινο, ητανε ολα τα λεφτα! οι πιστες ητανε χαλακι"!!!
                              αλλα... αφου αρχισε να κατεβενει λαος τις πιστες, λογικο ητανε μετα να χαλασουνε...

μια παρακληση για τους φιλους που κανουν snowboard:
                              παιδια μην σκαβετε το βουνο. φριντιστε τις πιστες και μην τις χαλατε! καντε τα κολπα σας εκτος πιστας! εκει φαινεται η μαγκια σας!!!
                              "
                              good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

Originally posted by beauty
                                Originally posted by spidr

[i] hahaha τα παραλες

Πολυ θα ηθελα να κανουμε μια 'κατεβασια'' μαζι........"

Comment

Working...
                                X