Announcement

Collapse
No announcement yet.

ανοιξε το λιφτ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by patatas
    Originally posted by Theo
    Την Κυριάκή με χαρά ακούσαμε οτι ανοιγει η πίστα Πισοδερίου.Αρχίσαμε να την κατεβαίνουμε....φανταστικό χιόνι(είμασταν από τους πρώτους τυχερούς".Στην τελευταία κατηφόρα μας περίμενε Η εκπληξη.Οχι, πέτρες δεν είχε.ΚΟΤΡΟΝΕΣ ΕΙΧΕ.Και κυριολεκτώ.Τα πέδιλα έγιναν....Ελπίζω το Σ/Κ που θα είμαι πάλι πάνω να είναι τα πράγματα καλύτερα.Με στεναχωρεί το γεγονος οτι στα δελτεία ειδήσεων και καιρού της TV αναφέρονται μόνο στα άλλα χ/κ και γιά το"ΔΙΚΟ ΜΑΣ" ΄τίποτα.Λες και δεν υπάρχει.τόσο φτύσημο.....
    Στο τελευταιο που λες εχεις δικιο.Αλλα νομιζω οτι ξερω το λογο.Μαλλον επειδη δεν ειναι χειμερινο θερετρο(εννοω οτι δεν ερχονται πολλοι που δεν κανουν σκι) και επειδη δεν ειναι κοντα στην Αθηνα.

Ναι, αλλά είναι χειμερινό θέρετρο και μάλιστα από τα ωραία. Εκτός από το πισοδέρι υπάρχουν δίπλα και οι πρέσπες και σε κανένα από τα δύο δεν μπορείς να βρεις δωμάτιο για τα Χριστούγεννα μετά τον Οκτώβριο! Απλά δεν είναι γκλαμουράτο, δεν έχει έντονη νυχτερινή ζωή και άλλα τέτοια. Αλλά αυτά είναι που το κάνουν τέλειο χιονοδρομικό, γιατί δεν έρχεται κόσμος μόνο και μόνο για να δείξει το καινούργιο του χάμμερ, αλλά γιατί αγαπάει το δάσος, το σκι και το χιόνι."
    Hi, I am a signature virus. Copy me to your profile, help me spread

Comment

• Originally posted by thief42
      Originally posted by patatas
      Την Κυριάκή με χαρά ακούσαμε οτι ανοιγει η πίστα Πισοδερίου.Αρχίσαμε να την κατεβαίνουμε....φανταστικό χιόνι(είμασταν από τους πρώτους τυχερούς".Στην τελευταία κατηφόρα μας περίμενε Η εκπληξη.Οχι, πέτρες δεν είχε.ΚΟΤΡΟΝΕΣ ΕΙΧΕ.Και κυριολεκτώ.Τα πέδιλα έγιναν....Ελπίζω το Σ/Κ που θα είμαι πάλι πάνω να είναι τα πράγματα καλύτερα.Με στεναχωρεί το γεγονος οτι στα δελτεία ειδήσεων και καιρού της TV αναφέρονται μόνο στα άλλα χ/κ και γιά το"ΔΙΚΟ ΜΑΣ" ΄τίποτα.Λες και δεν υπάρχει.τόσο φτύσημο.....
      Στο τελευταιο που λες εχεις δικιο.Αλλα νομιζω οτι ξερω το λογο.Μαλλον επειδη δεν ειναι χειμερινο θερετρο(εννοω οτι δεν ερχονται πολλοι που δεν κανουν σκι) και επειδη δεν ειναι κοντα στην Αθηνα.

Ναι, αλλά είναι χειμερινό θέρετρο και μάλιστα από τα ωραία. Εκτός από το πισοδέρι υπάρχουν δίπλα και οι πρέσπες και σε κανένα από τα δύο δεν μπορείς να βρεις δωμάτιο για τα Χριστούγεννα μετά τον Οκτώβριο! Απλά δεν είναι γκλαμουράτο, δεν έχει έντονη νυχτερινή ζωή και άλλα τέτοια. Αλλά αυτά είναι που το κάνουν τέλειο χιονοδρομικό, γιατί δεν έρχεται κόσμος μόνο και μόνο για να δείξει το καινούργιο του χάμμερ, αλλά γιατί αγαπάει το δάσος, το σκι και το χιόνι.
      ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ.Καλυτερα ομως ετσι.Το απολαμβανουμε λιγοι και καλοι "
      Τασος

Comment

• Μονο το σαλε να δεις που λεει ο λογος καταλαβαινεις πολλα.Εγω προσωπικα το θεωρω καλυτερο απ ολα τ αλλα.Φιλικο,παρειστικο,ζεστο.
        Τασος

Comment

• Χρονια πολλα με υγεια και καλη πρωτοχρονια απο την ομαδα του Πισοδεριου (President, agathos, mek, forester, teokasto, stelios11, fofo_lover, slalom_baby, και απο μερικους που δεν θυμαμαι ονοματα)!!!
          Θελεουμε να σας πουμε οτι περναμε πολυ ομορφα αυτες τις μερες και οτι θα γινουν ακομα καλυτερες του χρονου (απο αυριο δλδ)!!!

εεεεεεεεεε...........καλα.εεεε......και εγω......εδω ειμαι.......αχαχουχααααααααα...............
          εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

• Xρονια πολλα και καλη χρονια παιδια,ελπιζω να σας δω συντομα!!!!!!!! Edited by: KAPTEN

Comment

• Καλη χρονια!Χρονια πολλα!
              Τασος

Comment

• Χρόνια πολλά κι απο μένα. Πρέπει να βελτιώθηκαν πάρα πολύ τα πράματα επάνω με τα τελευταία χιονάκια. Έχει κανείς φρεσκες πληροφορίες;

Comment

• Μόλις γύρισα από πάνω. Το προηγούμενο βράδυ πρέπει να έριξε 10 πόντους, αν κρίνω από το χιόνι που είχε στο πάρκινγκ. Οι πίστες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουν ακόμα χιόνι. Δεν μιλάμε για πετροσκί, απλά δεξιά και αριστερά υπήρχε καμιά πετρούλα. Το μόνο κακό" ήταν ότι το από κάτω χιόνι ήταν παγωμένο, το από πάνω πιο φρέσκο και ζεστό και έτσι ήθελε λίγη προσοχή. Καιρός ιδανικός 0 C με διασήματα ομίχλης στην κορυφή. Αν θέλει κάποιος να πάει συμβουλεύω να είναι εκεί από νωρίς, μιας και μετά τις 11:00 είχε αρκετή ουρά στα λιφτ."

Comment

• να μαι και εγω εχθες γυρισα μετα απο ενα 10καημερο στο πανεμορφο πισοδερι..περιτο να πω οτι περασα τελεια απο αυριο θα εχω και φοτω να ανεβασω...
                    λοιπον τελειταια ενοιμερωση 30 ποντακια φρεσκο χιονι καλης ποιοτητας
                    http://www.skafotexniki.gr
                    http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                    ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Originally posted by patatas

Ναι, αλλά είναι χειμερινό θέρετρο και μάλιστα από τα ωραία. Εκτός από το πισοδέρι υπάρχουν δίπλα και οι πρέσπες και σε κανένα από τα δύο δεν μπορείς να βρεις δωμάτιο για τα Χριστούγεννα μετά τον Οκτώβριο! Απλά δεν είναι γκλαμουράτο, δεν έχει έντονη νυχτερινή ζωή και άλλα τέτοια. Αλλά αυτά είναι που το κάνουν τέλειο χιονοδρομικό, γιατί δεν έρχεται κόσμος μόνο και μόνο για να δείξει το καινούργιο του χάμμερ, αλλά γιατί αγαπάει το δάσος, το σκι και το χιόνι.
                      μιλωντας με ενα κυριο που ειχε σπιτι στο πισοδερι μου ειπαι οτι ο συναιτερισμος του πισοδεριου δεν αφηνει μα πουληθουν οικοπεδα σε ξενους...πυστευω πως αν το θελισει ο συναιτερισμος το πισοδερι θα ξεπερασει τον αγιο αθανασιο
                      "
                      ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

• παιδια τι να κανουμε για της πετρες ειχε αρκετες εγω που ξεκινουσα στης 9 ηταν τελεια και μετα απο 3 κατεβασιες η πετρες ξεφιτρωναν σαν τα μανιταρια παντος εγω προτιμισα αρκετα τον δασικο και τα απατητα.......
                        ασε που δεν κοιταξα οτι τα σκι μου ηταν στα 50 κιλα και με το προτω αλμα μου ξεκουμπωσαν τα πεδιλα και σαβουρντιστικα ασχημα[i]ασε που με εχουν και τραβηγμενο βιντεο να τρωω τα μουτρα μου στο αλμα
                        "
                        ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

• Πάντως σήμερα, με το φρέσκο χιόνι δεν είχε πέτρες, εκτός από την κορυφή, όπου λόγο αέρα δεν μπορούσε να στρωθεί καλά το χιόνι. Κατα τ'αλλα ήταν τέλεια, σημερα έκανα το καλύτερο σκι της ζωής μου (δεν έχω κάνει βέβαια και πολύ)

Comment

• Originally posted by Agathos3
                            πυστευω πως αν το θελισει ο συναιτερισμος το πισοδερι θα ξεπερασει τον αγιο αθανασιο
                            Σ' αυτο εχεις δικιο [i]"
                            Τασος

Comment

Πάντως σήμερα, με το φρέσκο χιόνι δεν είχε πέτρες, εκτός από την κορυφή, όπου λόγο αέρα δεν μπορούσε να στρωθεί καλά το χιόνι. Κατα τ'αλλα ήταν τέλεια, σημερα έκανα το καλύτερο σκι της ζωής μου (δεν έχω κάνει βέβαια και πολύ)
                              και μεις σημερα την τυχη μου μεσα ειπαμε για πρωτη φορα να παμε και αλλου και δεν καναμε τιποτα!!! γυρισαμε χωρις να βραχουμε καθολου... οποτε αυριο θα ανεβω βιγλα απο νωρις να παρω το αιμα μου πισω [i]
                              "

Comment

• Originally posted by spidr
                                και μεις σημερα την τυχη μου μεσα ειπαμε για πρωτη φορα να παμε και αλλου και δεν καναμε τιποτα!!! γυρισαμε χωρις να βραχουμε καθολου... οποτε αυριο θα ανεβω βιγλα απο νωρις να παρω το αιμα μου πισω [i]
                                I'll race you to the top
                                Παρεπιμπτώντος, πολύ προσοχή στο δρόμο, ειδικά αν δεν έχετε χιονολάστιχα. Και αν είστε από Φλώρινα, μακριά από το δρόμο που έρχεται από τον Ιωαννίδη, τον καθαρίζουν τελευταίο."

Comment

Working...
                                X