Announcement

Collapse
No announcement yet.

Profitis Elias is moving back home

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Profitis Elias is moving back home

Παρακαλω τους φιλους mods καθως και τους φιλους/μελη του forum να ανεχτουν αυτο το ποστ στην καιρικη ενοτητα για λιγες μονο ωρες και ας μετακινηθει στην ενοτητα ασχετα αργοτερα.

Η αποφαση παιδια ακρως δυσκολη... στη Νεα Γη παει κανεις για το κλιμα και αυτο μπορω να το πω με απολυτη σιγουρια και χωρις καν να εχω ζησει τον πραγματικο χειμωνα εδω.

Αλλα το κλιμα δεν ειναι ολα. Για επαγγελματικους καθως και για συναισθηματικους/οικογενειακους λογους πηρα τη δυσκολοτατη αποφαση να παρω τον δρομο της επιστροφης. Επαφη με το forum θα εχω μεχρι και την Πεμπτη... απο εκει και περα ευχομαι οταν πια ελθω στην Ελλαδα (και συγκεκριμμενα στην Αρχαια Ολυμπια) να τα ξαναλεμε ενδοχωρια, και γιατι οχι αν δωθει η ευκαιρια να γνωρισω και αρκετους απο εσας και απο κοντα. Να ειστε ολοι και ολες καλα!

Νικος (Profitis Elias)
    Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

καλώς ήρθες! [i]"

Comment

Αντε καλη επιστροφη λοιπον![i]"

Comment

γουελ καμ μπακ

Comment

Με το καλο να ερθεις.
          xioni gia panta

Comment

Αν δε μας ένοιαζαν τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά, όλοι μας θα είμασταν διασκορπισμένοι στην Αλάσκα, τον Καναδά, τα Ιμαλάια και το Σβάλμπαρντ... Αλλά τι να κάνουμε;
            Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Αι αμ νοτ δεαρ γετ![i]... το Σαββατο 1 Νοεμβριου σκεφτομαι να αναχωρησω!"
              Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

Originally posted by ZERMAN
                Αν δε μας ένοιαζαν τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά, όλοι μας θα είμασταν διασκορπισμένοι στην Αλάσκα, τον Καναδά, τα Ιμαλάια και το Σβάλμπαρντ... Αλλά τι να κάνουμε;

εχεις δικιο... τιποτα αλλο δεν μορω να πω[i]"
                Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

χαβ ε ναις τριπ...
                  δε σουνερ δε μπετερ!
                  γκρις γουελκαμς γιου!
                  Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                  Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

γιου αρ ανμπιλιβαμπλ! [i]

με το καλο να μας ξαναρθεις Νικε!!Edited by: giatrellis8 "
                    σνόου αντίκτηντ

Comment

Ante,me to kalo na ksanartheis sto mikro mas Elladistan...[i]"
                      Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                      http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                      WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Νικο κοιτα να ερθεις και να φερεις κρυο βορειου Καναδα.....τα αλλα (υετικα) ερχονται μονα τους μετα.....φερε μας εσυ μονο το -20 στα 850....

Comment

Originally posted by mitsarantoltso
                          Ante,me to kalo na ksanartheis sto mikro mas Elladistan...[i]

Elladistan δεν λες τοποτα... αλλα εκει ειναι η οικογενεια μου... 6 ανηψια και ενας ακομη που ερχεται... ειναι τελικα μεγαλη υποθεση... χωρια σπιτι, κτηματα κτλ."
                          Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

Originally posted by vasilitsa freak
                            Νικο κοιτα να ερθεις και να φερεις κρυο βορειου Καναδα.....τα αλλα (υετικα) ερχονται μονα τους μετα.....φερε μας εσυ μονο το -20 στα 850....

Θεοδοση με κρυα" καρδια φευγω φιλε! Πραγματικα δεν θελω να φυγω... αλλα... αλλα"
                            Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

Originally posted by Profitis Elias

Παρακαλω τους φιλους mods καθως και τους φιλους/μελη του forum να ανεχτουν αυτο το ποστ στην καιρικη ενοτητα για λιγες μονο ωρες και ας μετακινηθει στην ενοτητα ασχετα αργοτερα.

Η αποφαση παιδια ακρως δυσκολη... στη Νεα Γη παει κανεις για το κλιμα και αυτο μπορω να το πω με απολυτη σιγουρια και χωρις καν να εχω ζησει τον πραγματικο χειμωνα εδω.

Αλλα το κλιμα δεν ειναι ολα. Για επαγγελματικους καθως και για συναισθηματικους/οικογενειακους λογους πηρα τη δυσκολοτατη αποφαση να παρω τον δρομο της επιστροφης. Επαφη με το forum θα εχω μεχρι και την Πεμπτη... απο εκει και περα ευχομαι οταν πια ελθω στην Ελλαδα (και συγκεκριμμενα στην Αρχαια Ολυμπια) να τα ξαναλεμε ενδοχωρια, και γιατι οχι αν δωθει η ευκαιρια να γνωρισω και αρκετους απο εσας και απο κοντα. Να ειστε ολοι και ολες καλα!

Νικος (Profitis Elias)

ποσο καιρο εμεινες στη Νεα Γη?

Comment

Working...
                              X