Announcement

Collapse
No announcement yet.

Profitis Elias is moving back home

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by MountExplorer
    Originally posted by Profitis Elias

Παρακαλω τους φιλους mods καθως και τους φιλους/μελη του forum να ανεχτουν αυτο το ποστ στην καιρικη ενοτητα για λιγες μονο ωρες και ας μετακινηθει στην ενοτητα ασχετα αργοτερα.

Η αποφαση παιδια ακρως δυσκολη... στη Νεα Γη παει κανεις για το κλιμα και αυτο μπορω να το πω με απολυτη σιγουρια και χωρις καν να εχω ζησει τον πραγματικο χειμωνα εδω.

Αλλα το κλιμα δεν ειναι ολα. Για επαγγελματικους καθως και για συναισθηματικους/οικογενειακους λογους πηρα τη δυσκολοτατη αποφαση να παρω τον δρομο της επιστροφης. Επαφη με το forum θα εχω μεχρι και την Πεμπτη... απο εκει και περα ευχομαι οταν πια ελθω στην Ελλαδα (και συγκεκριμμενα στην Αρχαια Ολυμπια) να τα ξαναλεμε ενδοχωρια, και γιατι οχι αν δωθει η ευκαιρια να γνωρισω και αρκετους απο εσας και απο κοντα. Να ειστε ολοι και ολες καλα!

Νικος (Profitis Elias)

ποσο καιρο εμεινες στη Νεα Γη?

Απο τις 17 Μαιου... λιγο περισσοτερο απο 5 μηνες
    Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Comment

κριμα γιατι δεν εζησες τον πραγματικο χειμωνα..τουλαχιστον χωρις να εχεις ζησει χειμωνα εκει θα ναι καπως πιο ευκολη η προσαρμογη στο κλιμα της ελλαδας!ελα καλυτερα απο μεσα νοεμβρη γιατι αν ερθεις αρχες θα βρεις 25οC στην αρχαια ολυμπια! [i]"

Comment

Originally posted by sfeweather
        κριμα γιατι δεν εζησες τον πραγματικο χειμωνα..τουλαχιστον χωρις να εχεις ζησει χειμωνα εκει θα ναι καπως πιο ευκολη η προσαρμογη στο κλιμα της ελλαδας!ελα καλυτερα απο μεσα νοεμβρη γιατι αν ερθεις αρχες θα βρεις 25οC στην αρχαια ολυμπια! [i]

Ναι ξερω.. θα μου κακοφανει στην αρχη... αλλα για να πω και την αληθεια ο χειμωνας της Ελλαδας παντα μου αρεσε.... το καλοκαιρι ηταν και θα ειναι αυτο που αντιπαθω"
        Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

Το καλοκαιρι στα 2000 μετρα δεν ειναι ποτε αντιπαθητικο!
          [i]"

Comment

To kalokairi sta 2090 metra tou Kaimaktsalan einai akrws sympathhtiko...[i]"
            Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
            http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
            WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Το καλοκαιρι στα 2000 μετρα δεν ειναι ποτε αντιπαθητικο!
              [i]

Ε, μονος μου δε λεει να παω να μεινω στα 2000m... αλλα οποιος θα θελησει να ερθει για παρεα? ... σκεφτομαι να φερω και το RAV4 κατω... θα ανεβαινει αραγε μεχρι κανα καταφυγιο?"
              Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

ΑΧ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ[i]...... ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ........"
                www.northmeteo.gr τώρα η βόρεια Ελλάδα έχει πρόβλεψη!!!!!

Comment

Το καλοκαιρι στα 2000 μετρα δεν ειναι ποτε αντιπαθητικο! [i]

Ε, μονος μου δε λεει να παω να μεινω στα 2000m... αλλα οποιος θα θελησει να ερθει για παρεα? ... σκεφτομαι να φερω και το RAV4 κατω... θα ανεβαινει αραγε μεχρι κανα καταφυγιο?
                  το Ραβ4 αν ειναι αυτοματο (γιατι αλλοιως θα μεινει απο συμπλεκτη) μπορει να ανεβει μεχρι τα 2524 μετρα του Προφητη Ηλια. Το σαλε λειτουργει μερικως και τα δωματια ενοικιαζονται και το καλοκαιρι παντως.... Επομενως δωματιο με τζακουζι στα 2050 μετρα υπαρχει για ολο το καλοκαιρι...."

Comment

Originally posted by meteofreak
                    ΑΧ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ[i]...... ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ........

Προσεχε μην κλαψεις!!!Edited by: vasilitsa freak "

Comment

Originally posted by meteofreak
                      ΑΧ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ[i]...... ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ........

Για την πατριδα δεν ξερω... αλλα για την οικογενεια ειμαι πλεον σιγουρος!"
                      Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

Το καλοκαιρι στα 2000 μετρα δεν ειναι ποτε αντιπαθητικο! [i]

Ε, μονος μου δε λεει να παω να μεινω στα 2000m... αλλα οποιος θα θελησει να ερθει για παρεα? ... σκεφτομαι να φερω και το RAV4 κατω... θα ανεβαινει αραγε μεχρι κανα καταφυγιο?
                        το Ραβ4 αν ειναι αυτοματο (γιατι αλλοιως θα μεινει απο συμπλεκτη) μπορει να ανεβει μεχρι τα 2524 μετρα του Προφητη Ηλια. Το σαλε λειτουργει μερικως και τα δωματια ενοικιαζονται και το καλοκαιρι παντως.... Επομενως δωματιο με τζακουζι στα 2050 μετρα υπαρχει για ολο το καλοκαιρι....

Το Ραβ4 ειναι οντως αυτοματο...και ελπιζω να καταλαβαινω τι εννοεις γιατι δεν ειμαι και μεγαλος γνωστης αυτοκινητων.... αλλα ξερω σιγουρα οτι εδω που το οδηγω δεν χρειαζεται να αλλαζω ταχυτητες... δεν ειναι standard transmission αλλα automatic... αυτο εννοεις και εσυ?"
                        Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

ναι. στανταρντ εκει εννοουν το μηχανικο (χειροκινητο) κιβωτιο ταχυτητων. Αρα δεν θα εχει προβλημα το Ραβ να φτασει τα 2524 μετρα. Διλιτρο ειναι?

Comment

ναι. στανταρντ εκει εννοουν το μηχανικο (χειροκινητο) κιβωτιο ταχυτητων. Αρα δεν θα εχει προβλημα το Ραβ να φτασει τα 2524 μετρα. Διλιτρο ειναι?

Πηγα και ανοιξα το καπο μπροστα στη μηχανη.... και γραφει πανω στη μηχανη (με μεγαλα γραμματα[i]) 2.0VVT-i... νομιζω οτι εννοει διλιτρο.

Κοιτα, και μεχρι τα 2000μ να με παει απο εκει και πανω κουτσα στραβα παω και με τα ποδια... εχω και trekking polesEdited by: Profitis Elias "
                            Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

Πηγα και ανοιξα το καπο μπροστα στη μηχανη.... και γραφει πανω στη μηχανη (με μεγαλα γραμματα[i]) 2.0VVT-i... νομιζω οτι εννοει διλιτρο.

Κοιτα, και μεχρι τα 2000μ να με παει απο εκει και πανω κουτσα στραβα παω και με τα ποδια... εχω και trekking poles
                              τοτε ειναι το ιδιο με αυτο που κυκλοφορει στην ελλαδα. Το εχω οδηγησει ακριβως αυτο το μοντελο. Εχει 150 ιππους και 4ταχυτο αυτοματο κιβωτιο.

Το καλοκαιρι πηγαινεις με το αυτοκινητο μεχρι το σαλε στα 2050 μετρα... Αν δοκιμασεις να πας με τα ποδια μεχρι την κορυφη, δυσκολα δεν θα γινεις αντιληπτος απο τα τσοπανοσκυλα στα 2150 μετρα που φυλανε ενα μαντρι! Καλυτερα να πας με το Ραβ μεχρι την κορυφη. Δεν θα εχει κανενα προβλημα να ανεβει.
                              "

Comment

Κοιτα, και μεχρι τα 2000μ να με παει απο εκει και πανω κουτσα στραβα παω και με τα ποδια... εχω και trekking poles
                                τοτε ειναι το ιδιο με αυτο που κυκλοφορει στην ελλαδα. Το εχω οδηγησει ακριβως αυτο το μοντελο. Εχει 150 ιππους και 4ταχυτο αυτοματο κιβωτιο.

Το καλοκαιρι πηγαινεις με το αυτοκινητο μεχρι το σαλε στα 2050 μετρα... Αν δοκιμασεις να πας με τα ποδια μεχρι την κορυφη, δυσκολα δεν θα γινεις αντιληπτος απο τα τσοπανοσκυλα στα 2150 μετρα που φυλανε ενα μαντρι! Καλυτερα να πας με το Ραβ μεχρι την κορυφη. Δεν θα εχει κανενα προβλημα να ανεβει.

Thanks Γιωργο! στο κυβωτιο ταχυτητων εχει ενα L2 και overdrive .... αλλα πολλοι μου εχουν πει οτι δεν τα χρησιμοποιουν... εγω απο την αλλη δεν το εχω πολυψαξει να μαθω τι ακριβως ειναι οποτε απλα δεν χρησιμοποιω το κιβωτιο ταχυτητων παρα μονο για D(rive) και P(ark)Edited by: Profitis Elias "
                                Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

Working...
                                X