Βρε συ δεν μενεις τον χειμωνα να δεις πώς ειναι εκει τα μερη, να μας λες και εμας, και ερχεσαι ανοιξη!!! [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Profitis Elias is moving back home
Collapse
X
-
Οχχ Νικο με το καλο να ερθεις θα ειμαστε και κοντοχωριανοι :P..τι μεροι αφηνεις ομως να μενες κανα 2 μηνες ακομα να μαθεναμε και εμεις απο προτο χερι τι λει ο χειμωνας και εκει..anyway καλη επιστροφη στα παρτρια εδαφη!www.weatherlink.com/user/morelo/
Comment
-
Originally posted by alphaΒρε συ δεν μενεις τον χειμωνα να δεις πώς ειναι εκει τα μερη, να μας λες και εμας, και ερχεσαι ανοιξη!!! [i]
μπορω να σου πω πως θα ειναι... χιονι παντου μεχρι και τελος Απριλη
.... εδω βρηκα χιονουρες στις 17 Μαιου οταν πρωτοηλθα!!!! "
Φιλικα,
Profitis Elias (Νίκος)
... If you snow me yours, Ill snow you mine :)
Comment
-
Originally posted by MoreloΟχχ Νικο με το καλο να ερθεις θα ειμαστε και κοντοχωριανοι :P..τι μεροι αφηνεις ομως να μενες κανα 2 μηνες ακομα να μαθεναμε και εμεις απο προτο χερι τι λει ο χειμωνας και εκει..anyway καλη επιστροφη στα παρτρια εδαφη!
Ασε σου λεω... αφηνω τρομερο μερος... αλλα, αλλα!
Θα το κανονισουμε για καμια συναντηση σε Διβρη... μπας και δουμε καμια νιφαδα Δημητρη... αλλιως θα παρουμε τα ψηλα βουνα... Χελμο/Ταυγετο[i]"Φιλικα,
Profitis Elias (Νίκος)
Comment
-
ΧΑΧΑΧ Niko μας βλεπω να περνουμε τα βουνα μου φενετε μπας και δουμε καμια νιφαδα(οπως ειπες και εσυ) γιατι εδω στο καμπο δε το πολυ βλεπω
ειδικα εσυ που το εχεις σινυθησει τοσα χρονια στον Καναδα...Edited by: Morelo
www.weatherlink.com/user/morelo/
Comment
-
καλη επιστροφη φιλε μου και πατριωτη!
σε περιμενουμε ολοι στο παρτυ στις 8 νοεβρη,οκ?Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Originally posted by notis_tripoliκαλη επιστροφη φιλε μου και πατριωτη!
σε περιμενουμε ολοι στο παρτυ στις 8 νοεβρη,οκ?
ρε Παναγιωτη, μακαρι... αλλα που να ελθω χωρις οχημα? Το οχημα, αν ολα πανε καλα, θα ελθει πολυ αργοτερα κατω Ελλαδα... Τριπολη σιγουρα καποια στιγμη μεσα στον χειμωνα θα βρεθω για να δω τους συγγενεις μου στη Μανθυρεα... οποτε οι δυο μας μπορουμε να βρεθουμε αν θες[i]"Φιλικα,
Profitis Elias (Νίκος)
Comment
-
και βεβαια το θελω,το συζητας?Originally posted by Profitis EliasOriginally posted by notis_tripoliκαλη επιστροφη φιλε μου και πατριωτη! σε περιμενουμε ολοι στο παρτυ στις 8 νοεβρη,οκ?
ρε Παναγιωτη, μακαρι... αλλα που να ελθω χωρις οχημα? Το οχημα, αν ολα πανε καλα, θα ελθει πολυ αργοτερα κατω Ελλαδα... Τριπολη σιγουρα καποια στιγμη μεσα στον χειμωνα θα βρεθω για να δω τους συγγενεις μου στη Μανθυρεα... οποτε οι δυο μας μπορουμε να βρεθουμε αν θες[i]
αλλα πρεπει να με ενημερωσεις εσυ ομως...."Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment

Comment