2008-2009...ειναι μονη χρονια...ειπαμε εδω χιονιζει μονο στις ζυγες χρονιες! 2010 [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΧΙΟΝΙΑΣ 2008-2009
Collapse
X
-
η τριπολη ειναι ορεινα αλλα ειναι και νοτια ελλαδα!Originally posted by AmbientOriginally posted by notis_tripoliθα ψηφισω και εγω αρκει να μου γινει μια διευκρινιση! εαν εγω πιστευω οτι θα χιονισει περισοτερο στην τριπολη ας πουμε,τι πρεπει να ψηφισω? νομιζω οτι δεν εχει τις σωστες επιλογες η δημοσκοπηση! παντα φιλικα!
Ορεινα ημιορεινα εγω θα ελεγα.
Νοτια Ελλαδα δεν εβαλα για ευννοειτους λογους
Δεν ειναι δυνατον να χιονιζει Καλαματα και κατω ας πουμε
και στην δυτικη πιανεται ομως!
με λιγα λογια την τριπολη την πιανουν πολλοι καιροι!
εχει τυχει να χιονιζεϊ:γιαννενα και τριπολη,θεσαλονικη και τριπολη αθηνα και τριπολη αλλα και μονο τριπολη!
τι να πεις? [i] Edited by: notis_tripoli "Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Απο αυτά Νότη καλύτερα να διαλέξεις οτι ταιριάζει καλύτερα σε σένα. Γιατί και η Θεσσαλονίκη έχει χιονιστεί και σε καιρό προσηνέμων (παλιά) και σε καιρό Ηπείρου. Όμως επικρατεί συντριπτικά ο καιρός Βορείου Ελλάδος γι'αυτό και επιλέγω αυτόν.
Όπως και ο Βόλος χιονίζεται είτε με καιρό προσηνέμων είτε με καιρό Βορείου Ελλάδος, αλλά έχει κι'αυτός ακόμα τον δικό του καιρό, θα μπορούσε να πάει μαζί με τη Χαλκιδική και την Χαλκίδα στα Βόρεια προσήνεμα, ενώ στα νότια η Χαλκίδα μαζί με την Αθήνα.
Τώρα η Τρίπολη είναι ημιορεινή άρα μπορεί να πάει εκεί, οστώσο επηρεάζεται και απο καιρό προσηνέμων. Εσύ ξέρεις!Κλειστόν
Comment
-
αυτο ειπα και εγω οτι η τριπολη επηρεαζεται απο πολλους καιρους ομως να ριχνει μονο στα ορεινα ολο το χειμωνα δεν γινεται,καποιο κυμα θα τα κατεβασει χαμηλα και σιγουρα δεν θα πιασει ολη την ελλαδα!
αρα κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει θεμα για καποια συγκεκριμενη περιοχη και αυτο νομιζω οτι γινεται καθε χρονο!
εγω δεν ειχα σκοπο να ανφερω την τριπολη ως πρωτη σε χιονιαδες αλλα θελω να δειξω οτι καθε περιοχη εχει την σειρα της,το πως θα κατσει δλδ το κυμα και απο που θα ερθει!
ξερουμε οτι τα κυματα στην σρχη του χειμωνα πανε πιο βορεια ενω μετα κατεβαινουν χαμηλοτερα!
γιαυτο εγω τα καλα για την περιοχη μου τα περιμενω παντα μετα τον γεναρη!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment

Comment