Announcement

Collapse
No announcement yet.

νεα πιστωση χρονου!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

κατι που εμαθα σημερα,με εκανε να πιστευω . σε οτι εχει να κανει με την ημεριδα οτι ολα ειναι τρυχες.γιατι το λεω!

σημερα φιλοι μου εμαθα απο καποιον του πρωσοπικου (τορτοκα)οτι εχει παρη τα λιφτ για 4 χρονια,πως ειναι δυνατον να εγινε κατι τετοιο,αφου η δημοπρασια ειναι μονο για ενα χρονο και μονο.

και θελω να σας ρωτησω αν παραδεχεστε το ατυχημα που ειχε η κοπελα του ταμιου.λογο αμελιας του χειριστου.προσεξτε την απαντηση που θα δωσετε γιατι υπαρχουν αρκετη μαρτυρες.

οσο για το χιονι ναι οντος υπαρχη αφθονο χιονι,ακομα και στο παρκινκ,και σημερα ειχα ξεχαση ρε μαμοτο να βαλω το μαχαιρι μπρωστα στο αμαξι.το θετικο ειναι οτι τελικα ΥΠΑΡΧΗ ΧΙΟΝΙ[i]"
    ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

οσο για της περα για περα ειλικρινεις αναφορες σας.τα ειδαμε απο της προτες μερες, που παντου μας δινατε πληροφορηες που ελεγαν οτι τα παντα ηταν ανοιχτα,και τα μονα ανοιχτα που βρησκαμε ηταν τα στοματα καποιον, που ειχαν φταση πρην απο εμας και ειχαν φαει την πικρα πρωτη.

οσο για το θεμα γιατρου πυο μας λετε να δουμε το βιβλιο συμβαντον.θα σας πω οτι καποτε ειχα ενα δικαστηριο που επρεπε να παρω αναβολη,τι ηταν αυτο που εκανα,πηγα σε εναν γιατρο σε καποιο νοσοκομιο του εδωσα το κατι τησ μου,και αυτοματα μου εκαναν υσαγογη(ασχετα αν εγω 5 λεπτα μετα επινα τον καφε μου σε καποιο καφε)ειναι λαθη που κανατε και πρεπει να παραδεχτιτε,γιατι εγιναν αρκετα ατυχηματα και ολη εψαχναν για γιατρο,και γιατρος πουθενα.το θεμα ειναι απο εδω και μετα να μας λετε την αληθεια και μονο αυτην.και να προσπαθησετε να γινετε καλητερη,γιατι το ψεμα αργα η γρηγορα θα βγει στην επιφανεια.

μολις μαθω σιγουρα για κατι που ακουγετε πανω σε σχεση με ενα σοβαρο θεμα,γυρο απο την ασφαλεια μας, θα σας το αναφερο αμεσος σε ολους.

ΕΕΕΕ!!!!!! ΧΙΟΝΙΣΕ ΟΕΟ[i]"
      ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Είναι γνωστό σ όλους οτι υπογράψαμε την σύμβαση 14-12-08 ημέρα Παρασκευή 14.30.Εκείνη την ημέρα χιόνιζε και σε σημεία ενημέρωσης που ακόμα δεν είχαμε πρόσβαση ,ο γνωστός συνάδελφος που είχε τον απόλυτο έλεγχο,επίμονο ενημέρωνε οτι θα λειτουργήσει το Χ.Κ. μάλλον για να δημιουργήσει κρίση .Χωρίς να υπολογήσει τις επιπτώσεις στους επισκέπτες και στον τουρισμό της Φλώρινας .Για άλλη μια φορά η συνολική ωφέλεια στον βωμό στης προσωπικής στρατηγικής.

Ποιός σώφρον άνθρωπος θα είχε την απαίτηση να βάλει ένα Χ.Κ. σε λειτουργία ,με δεκάδες μηχανήματα εγκατελειμένα από τον προ- προηγούμενο χειμώνα σε λειτουργία και να ανεβάσει κόσμο πάνω.Είμαι Μηχ/γος και ξέρω τί είναι να ''ξυπνάςσίδερα.Το snowrepoet όμως το ενημέρωνε μέχρι την Κυριακή 16 ο συνάδελφος.Το χιόνι δεν ήταν επαρκές επίσης αλλά κατά την προσφιλή του μέθοδο μιλούσε για 1,5 μετρα.

Υπάρχουν και έλα σοβαρά προβλήματα που συναντήσαμε ,αλλά τ αφήνω για άλλη φορά άν χρειαστεί...

Ανακοινώσαμε λοιπόν οτι θα δουλέψει κανονικά την 21-12-08 ,όπως και έγινε.

Αυτά για την ειλικρήνεια την οποία υποστηρίζουμε από την πρώτη μέρα και ο κόσμος το βλέπει.Συνέχεια στο επόμενο..."

Comment

Αυτο ειναι το κακο κ.Ανθιμε οτι την συμβαση την υπογραψατε τοσο αργα. Ενω κανονικα θα επρεπε να τα ειχατε κανονισει αυτα το πολυ τελος καλοκαιριου ετσι ωστε να εχετε ολον τον χρονο μπροστα σας. Βεβαια σε αυτο δεν φταιτε μονο εσεις αλλα κυριως η τοπικη αυυτοδιοικηση που διαχειριζοταν το θεμα.
          Οσο για τα εγκαταλελημενα μηχανηματα που μας λετε εγω προσωπικα διαφωνω, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ???
          εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Η διαφόρα των χκ της Ευρώπης ή και της Βουλγαρίας αν θέλετε,είναι οτι εξασφαλίζουν στον εκδρομέα-χιονοδρόμο άψογη λειτουργία των κέντρων καθημερινά. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος εξωτερικό και να μην τσουλίσει στο χιόνι,σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στην Ελλάδα. Ακριβώς ότι μου συνέβει δηλ. πριν 4 χρόνια,Φλεβάρη μήνα όταν σε εβδομαδιαία μου άδεια επισκέφτηκα Βασιλίτσα,Καιμάκ,Πισοδέρι και κατάφερα τελικά να κάνω τισ 2 τελευταίες μέρες σκι στο Πισοδέρι.(ΤΕΛΕΙΑ!) Στο Καιμάκ μάλιστα πιό τέλειες συνθήκες δεν θα μπορούσαμε να βρούμε.Ηλιοφάνεια και χιόνι στο φούλ, αλλά όπως μας είπαν το κέντρο δεν λειτουργούσε...επειδή δεν είχε κόσμο! Από τότε σκί μόνο εξωτερικό.
            (Η πιο ωραία ανάμνηση ήταν το χκ στο Πισόδέρι.Ωραίο χκ, πίστες, σαλέ.Γενικά ωραιά όλη η περιοχή!)

Comment

EINAI SOSTO NA MIN LEME PSEMATA KAI NA RIXNOUME LASPI.FILE TIROL AYTO POU LES OTI EGINE ME TO KAIMAK (kleisto logo elleipshs kosmou) EINAI PSEMA.EIMAI KATHE MERA PANO (EDO KAI 14 XRONIA!!!) KAI TO BOUNO KLEINEI MONO LOGO KAIROU!!!

Comment

Originally posted by nesta
                EINAI SOSTO NA MIN LEME PSEMATA KAI NA RIXNOUME LASPI.FILE TIROL AYTO POU LES OTI EGINE ME TO KAIMAK (kleisto logo elleipshs kosmou) EINAI PSEMA.EIMAI KATHE MERA PANO (EDO KAI 14 XRONIA!!!) KAI TO BOUNO KLEINEI MONO LOGO KAIROU!!!
                Δεν υπάρχει λόγος να πώ ψέματα! Αυτό συνέβη 4-2-04. Και μιας και φίλε nesta είσαι κάθε μέρα 'πάνω θα ξέρεις ότι εκείνη τη μέρα είχε τέλειες συνθήκες και το κέντρο δεν άνοιξε! Τζάμπα 500χλμ δηλ.Edited by: tirol

Comment

Κ. ΤΟΡΤΟΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΑΣ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΜΙΛΗ ΝΟΗΜΟΣΙΝΗ?????????? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΕ????????????

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ.......................

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

εχουμε καταλαβει ποσο εμπειρο ειναι το πρωσοπικο του χ.κ. ολα φαινονται με το αποτελεσμα το οποιο ειναι να εχει ερημωσει το βουνο.εφυγαν ολοι οι χιονοδρομοι.ποιος λετε να φταιει για αυτο??????????????????????????

αναλαβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις ευθηνες σας και πειτε την αληθεια.και οχι ψεματα οπως αυτα που λεγατε σε καποιον οτι την παρασκευη δηθεν πατουσατε τις πιστες μεχρι τις 6 το πρωι.εγω κοιμηθηκα στις 5 και σεν ειδα κανεναν να παταει

Comment

να πω και κατι για τους φιλους που περιμενουν απαντησεις απο τον κ. τορτοκα.

ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ TEAM ΤΟΥ

Comment

Η Ημερίδα είναι ανοιχτή σε όλους .Κάθε άτομο που ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και την βελτίωση του Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου, θα ήταν πολύ χρήσιμο να έρθει και να καταθέσει την άποψή του( και γραπτώς) ,να καταγραφεί και να συνεκτιμηθεί.Θα υπάρξουν εισηγήσεις από ειδικούς αλλά αν κάποιος θα ήθελε να κάνει εισήγηση ,ας στείλει e-mail με την περιγραφή της.Παρακαλούμε πολύ ακόμα και άτομα που δεν θα μπορούν να παρεβρεθούν και θέλουν να καταθέσουν άποψη,να αποστείλουν ένα e-mail στο <a href=mailto:info@inflorina.gr" target="_blank">info@inflorina.gr</A>. με θέμα:ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΓΛΑ.

Τα συμπεράσματα θα είναι διαθέσιμα και όποιος ανάδοχος προκύψει,για όσο διάστημα προκύψει,θα έχει ελπίζουμε κάποιους στόχους και κανόνες να εφαρμόσει.Και λέω "ελπίζουμε"γιατί πάρα πολλά πράγματα που αφορούν την έγκαιρη προκύρηξη πριν τον Μάιο ,εξαρτώνται από την Νομαρχία και τον Συνεταιρισμό Πισοδεριτών.

Πληροφοριακά σήμερα οι χιονοδρόμοι απόλαυσαν το σκι και θα θέλαμε να λάβουμε τα 2 σημερινά θέματα που πρέπει να βελτιώσουμε και 2 θετικά που βρήκατε .Επίσης χάθηκαν για κάποιες ώρες δύο χιονοδρόμοι που τους βρήκαμε πανω από τα ’λωνα μετά το κλείσιμο.Ίσως είναι μια απάντηση στον φίλο stelio11 ,για πιο λόγο πρέπει η τελευταία ανάβαση στα λίφτ να είναι 15:45 στο Κεντρικό Καρεκλάκι και 15:30 στου Πισοδερίου αυτή την χρονική περίοδο,ώστε να υπάρχει φώς της ημέρας για να γίνει η λεγόμενη "σκούπα" του Χιονοδρομικού και να αποχωρήσουμε με την σιγουριά οτι δεν έμεινε κανένας πίσω σε κίνδυνο.Αυτό το σημείο είναι το δυσκολότερο για το προσωπικό ενος χιονοδρομικού.Τέλος, χρειάστηκε για πρώτη φορά το ειδικό φορείο μεταφοράς τραυματία προσαρμοσμένο στον ένα χιονοστρωτήρα,που εισάγαμε απο Ιταλία ,και μετέφερε με ασφάλεια χιονοδρόμο στο Ιατρείο."

Comment

Είμαι σίγουρος οτι κάποια στιγμή θα σου γενήθηκε η απορία πώς έγινε και ενώ έριχνε όλη μέρα και νύχτα σχεδόν 60 πόντους χιόνι ,στης 9 το πρωί ανεβάσαμε κόσμο και έκανε τις πρώτες κατεβασιές πριν διακόψουμε για λόγους ανέμου.Εάν δεν πατούσαμε όλη νύχτα θα μπορούσε να συμβεί αυτό?Τα ανεμοσούρια ήταν ένα θέμα βέβαια που το είχαμε καθ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Το Σάββατο κατέδειξε την επιτακτική ανάγκη τουλάχιστον ενός συρόμενου ακόμη στη Βίγλα.Ο κόσμος έκανε σκί χωρίς επιροή απο τις συνθήκες με το Συρόμενο.

Εάν θέλετε πραγματικά να τα λέμε ,ας παρατήσουμε τις γκαιμπιλικές μεθόδους και την παραπληροφόρηση.Αν όχι ,θα έχουμε τουλάχιστον την απάντηση γιατί μειώθηκε ο κόσμος στο Χιονοδρομικό.Είναι άλλο πράγμα κάνω καλόπιστες παρατηρήσεις κι άλλο δεν πατήσατε τις πίστες" επειδή δεν άκουσα τα μηχανήματα μέσα στην χιονοθύελλα και μέσα στην σούρα μου στο τροχόσπιτό μου.

Το ξέρω απ αγάπη για το Βουνό τα λέμε όλα ,αλλά να χρησιμοποιούμε ορθούς κανόνες .Αύριο ξυπνάμε νωρίς .Καληνύχτα σας."

Comment

’λλη μια απόδειξη του οτι είναι απαραίτητη η συμμετοχή του κόσμου για να διορθώνονται πράγματα .Πράγματι διαπίστωσα το τυπογραφικό λάθος στο σάιτ μας <a href=http://www.inflorinagr" target="_blank">www.inflorinagr</A> για την τεχνική χιόνωση,το οποίο προέκυψε από στείρα αντιγραφή σημείων του παλιού σάιτ του χιονοδρομικού.Συγνώμη για το λάθος μας.

Επιβεβαιώνω οτι δεν διαθέτουμε για φέτος τέτοιο μηχάνημα και είναι δύσκολο να προμηθευτούμε και να εγκαταστήσουμε,διότι την διαχείριση, το inFLORINA την έχει έως τέλος Απριλίου.Ο νέος ανάδοχος ή η Νομαρχία θα πρέπει να δει σοβαρά την τεχνική χιόνωση ,με νόμιμες δεξαμενές ,υδραυλικό και ηλεκτρικό δίκτυο , εξοπλισμό καθώς και οτιδήποτε άλλα μηχανήματα.

Αύριο κιόλας θα βγεί από το σάιτ μας αυτή η αναφορά.Ευχαριστούμε για την διόρθωση."

Comment

εννοειτε οτι στο τελος θα τσεκαρετε αν εχει καποιος χιονοδρομος προβλημα. η ερωτηση μου ειναι η εξης: στα αλλα χιονοδρομικα της χωρας νυχτωνει αργοτερα? γιατι σε κανενα αλλο χκ δεν με ειπαν 3:25 oτι σταματα η λειτουργεια του λιφτ. σας πληροφορω οτι μεχρι 4:00 σε ολα τα χκ μπορει να παρει το λιφτ ο τελευταιος χιονοδρομος. αρα οταν πληρωνει καποιος καρτα μεχρι τις 4 η ωρα ωφειλει το χκ να του περεχει τις υπηρεσιες μεχρι και εκεινη την ωρα. οσο για την επιβλεψη της καταστασης μετα τις 4 ειναι extra εργασια που ωφειλετε να κανετε! ειναι το λεγομενο after sale service! δηλαδη κατα τα αλλα ανεβασατε τη τιμη της καρτας και μειωσατε τις παροχες και τις ωρες απολαυσης για εμας που κανουμε τρελα χιλιομετρα καθε φορα για να ερθουμε εκει. δυσαναλογη σχεση!!!! να πω και αλλα? για το baby lift? τιποτα δεν κανατε για αυτο... ας μην το δουλευατε καλυτερα. απαραδεκτο. που τα μηχανηματα ητανε παρκαρισμενα και επρεπε να σας υποδειξω οτι κακος τετοια ωρα καθονται? δεν ξερω τι να πω... τελος αν εισαστε ικανοποιημενος απο τους επισκεπτες της κυριακης...καλος! αν οχι εντοπιστε τι φταιει...
                              good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

Αρε στελιο που ερχεσε απο την λαρισα για να μπεκροπινεις στο πισοδερι για αυτο μαλον κανεις τοσα χ/μ για να πινεις και οχι για να ευχαριστιθεις το σκι και το βουνο
                                http://www.skafotexniki.gr
                                http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                                ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Working...
                                X